Съветниците на БСП наклеветиха председателя К. Хаджигаев пред Бойко Борисов

01 март 2010 00:18   39 коментара   25998 прочита
К. Хаджигаев
К. Хаджигаев


К. Хаджигаев

Групата на общинските съветници от БСП в Благоевград се оплакаха в отворено писмо до премиера Бойко Борисов, министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и главния прокурор Борис Велчев срещу декларацията на Общинския съвет, в която ГЕРБ обвиняват кмета Костадин Паскалев, че ангажира Окръжна прокуратура с проверка на законосъобразността на неговите действия, оспорвани от съветниците Анатолий Антов, Кирил Илиев и Йордан Миленков. Заради твърденията си тримата в четвъртък бяха привикани на разпит в полицията.

С това размахване на пръст към съветниците от ГЕРБ явно се цели да бъдат сплашени, защото си вършат работата и упражняват контрол над кмета, обясни аргументите за декларацията председателят на парламентарната група на герберите Йордан Андонов.

Съветникът от БСП Венцеслав Кожухаров отхвърли думите им, че става въпрос за политически натиск, с думите: Бил съм в същото положение като кмета Паскалев преди години, когато общински съветник ме обвини, че съм приватизирал ГУМ. Тогава поисках от прокуратурата да ме разследват и се установи, че това не е вярно, каза Кожухаров.

Да, но в конкретния случай Паскалев не иска само да го разследва прокуратурата, в молбата си настоява, ако се докаже неоснователността на твърденията на тримата от ГЕРБ, да се предприемат съответните законови действия срещу нас, което е опит да бъдем сплашени, обясни Анатолий Антов, който е с призовка от МВР.

Вместо да даде отговор на поставените въпроси, Паскалев се опитва да прехвърли тази отговорност на институции, които работят с други категории. Този стил и ние можем да приложим по много от решенията, но това ли е начинът да работят органите на местното самоуправление, пише в декларацията, гласувана от т.нар. Четворна коалиция, в която влизат съветниците от ГЕРБ.

В отвореното писмо до Бойко Борисов съветниците от БСП определят документа като политическа декларация, насочена срещу легитимни действия на прокуратурата и МВР, допусната да се гласува в ОбС от председателя Костадин Хаджигаев. Според социалистите в конкретния случай местният парламент в Благоевград си е превишил правомощията.

39 коментара
01 Март 2010 01:31 | полицай
Оценка:
16
 (
34
 гласа)

ние сме безпристрастни към случжащото се в политиката.по закон нямаме право да сме партиини членове.но имаме право на глас.на следващите избори,както и на предишните ,ако БОРЕ СИЛАТА ни поведе,отново 500 човека от полицията ще дадем гласа си за ГЕРБ.вярваме и безприкословно подкрепяме БОЙКО БОРИСОВ и бивши полицаи ,като БОРЕ СИЛАТА.хора с чест и достойнство.


01 Март 2010 02:04 | Rosen Kolev
Оценка:
-9
 (
35
 гласа)

думите боре силата и чест и достойнство са в абсолютно противоречие. виж боре силата, герб и посредствени лумпени звучат в пълна хармония


01 Март 2010 02:20 | полицай
Оценка:
11
 (
37
 гласа)

ние сме зад боре силата,респективно ГЕРБ.това ,че не ти изнася е друг въпрос.той е човека,който ще каже ,за кого да гласуваме.ти можеш ли да кажеш???????? не. тогава си трайкай. щото го познаваме лично и не случайно е ...силата.а ти кой си???какъв си. никой. криете се зад анонимки, мишоци. хахаха


01 Март 2010 02:23 | usa
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

не сте добре сас мозака разни боревтси дето се праве6в на героии тука в америка за6то не се налойи и тука в америка на правосадието знае6е какво го 4ака тука а там е ок. нема дарйава ако нема закони хахахах


01 Март 2010 02:26 | полицай
Оценка:
14
 (
34
 гласа)

и не само 500 служители на полицията в благоевград гласужахме за ГЕРБ ,а и нашите семеиства и роднини.сложи ги х4=2000.еееее ??????? нещо против???? имате нали???
но важното е,че нямате думата.:)))))))) побените просто трябва да замалчат. шшшшшшт. тихо. това е заповед.


01 Март 2010 02:43 | ОХРАНИТЕЛ
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

ОХРАНИТЕЛ СЪМ В ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА И МОГА ДА КАЖА,ЧЕ ВСИЧКИ МОИ КОЛЕГИ ОХРАНИТЕЛИ И БОДИГАРДОВЕ В БЛАГОЕВГРАД ,ПО ДИСКОТЕКИ,КРЪЧМИ И ВСЯКАКВИ ЗАВЕДЕНИЯ ДРУГИ ,ЗАСТАВАМЕ ПЛЪТНО ЗАД БОРЕ СИЛАТА И ЗАД ГЕРБ.ДОКАЗАХМЕ ГО НА ИЗБОРИТЕ.


01 Март 2010 02:48 | огън пламна
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

и пожарната е вас момчетааааааа.смело напред.само герб.


01 Март 2010 02:54 | д-р.ох-боли
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

мисля ,4е боре силата е много стабилно момче и заедно с него успяхме да агитираме доста медицински персонал за изборите през лятото за герб.не си кривете душите,слуша му се думата.


01 Март 2010 02:57 | ДПС
Оценка:
0
 (
24
 гласа)

АХ ВИЕ БОКЛУЦИ ТАКИВА ГЕРБАДЖИИСКИ.


01 Март 2010 07:00 | към Анатолий Антов
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Таваришч Толя ти какво искаш - да клеветиш безнаказано и да няма последствия за теб? Ако си клеветил - страхувай се и си плащай сметката И си припомняй семейната си история - тук не бива да бъде болшевишка Русия от която дядо ти е избягал презглава за да си спаси живота си подгонен от същите такива клеветници Ако съм на мястото на кмета ще те съдя за клевета докато ти прималее в коленете и се научиш да правиш разлика между демокрация и тоталитаризъв


01 Март 2010 08:19 | ДО ДПС
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

ВИЕ ОТ ДПС-ТО САМО ЗНАЕТЕ ДА ОБИЖДАТЕ.ЗА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВИЕ Е СТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА НАПАСТ.НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИТЕ В ЪГЪЛА И ДА СИ ТРАЙКАТЕ.ПИСНА НИ ОТ ВАС!!!!!!!!!!!!!!


01 Март 2010 08:26 | ДПС
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

АКО БЯХМЕ ОСТАНАЛИ НА ВЛАСТ ,ЩЯХТЕ ДА СЕ МОЛИТЕ ЗА МИЛОСТ ,ДОЛНИ ГЕРБАДЖИИЧЕТА.ВИЕ СТЕ НИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ.


01 Март 2010 08:37 | ПОЛИЦЕЙСКИ ИНСПЕКТОР
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СМЕНИ РЪКОВОДСТВОТО НА ПОЛИЦИЯТА.ПИСНА НИ ДА РАБОТИМ ПО ДИКТОВКА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВСКАТА МАФИА ПОД ШАПКАТА НА ДЕПУТАТА КИРИЛ ДОБРЕВ И ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ШАПКОВ ,ПРАВЕШ СЕ НА ГОЛЯМ ГЕРБАДЖИЯ И ДИРЕКТОРА ТИТЯНОВ,ОБСЛУЖВАЩ ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРУЗИНСКАТА МАФИЯ Ж БЛАГОЕВГРАД.


01 Март 2010 08:42 | ВАСИЛЕВ
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

титянов-милев ,шапков,кирил добрев,грусинците тутбиридзе са в една и съща схема.и те командват парада в благоевград.


01 Март 2010 08:55 | читател
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Полицията трябва да пази нази(бивши оправляващи ;кметове....и.т.н.) защото сме добри, и да гони лошите ,тези които ни създават проблеми и изкарват нашите ГРЕШКИ в миналото и настояще колко е лесно да се крием зад гарба на полицията на закона та НИЕ не можем ли да си почиваме спокойно и да се радваме на благата за който сме се ТРУДЕЛИ толкова време та нали трябва да бъдем оставени на спокойствие та за какво сме работели толкоз време.......................................


01 Март 2010 09:14 | Калоян
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

алооо ПОЛИЦАЙ , ПЖАРНИКАРИ , Охранители....и Т.Н. ...с Боре Силата ...дето сте се хванали....и парвнуците Ви ще са на 500 лв. заплата !!!
Боре е една карикатура на полицай и охранител - както между другото и много от вас , чаботещи в полиция и частни фирми !


01 Март 2010 09:59 | до полицай
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

"... ние сме зад боре силата,респективно ГЕРБ.." !
Полицайчето , най-добре ти и "охранителите " от "фирмите" да застанете не зад Боре и ГЕРБ а пред !!!


01 Март 2010 10:20 | читател
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Едно не мога да разбера какво има общо Боре-силата със днешната статия ??????


01 Март 2010 10:49 | RrR
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Кмете, кмете, кога ще се научиш, че тези момчета поне работят за този град, знаят за какво са избрани от хората и не са се самозабравили като теб. Вместо да им подливаш вода докато те работят - вземи пример и се хващай за работа


01 Март 2010 11:04 | do RrR
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

боже , слез и си събери вересиите


01 Март 2010 11:31 | от Санданчанин
Оценка:
27
 (
41
 гласа)

Този г-н Хаджигаев на какъв се прави , та той е наи -голямия защитник на крадците в блъгоевградско.
... за пример - пази и защитава крадеца Тотев и компания, има ли в пиринско промени в държавни постове - почти НЯМА такива, които си плаща ...продължава с кражбите и г-н Хаджигаев - ПАЗИ КРАДЦИТЕ.


01 Март 2010 11:39 | Г. Делчев
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

И аз съм на същото мнение за Хаджигаев ...и съжалявам, че гласувахме за ГЕРБ за да се толерират отново крадците, неясно как хора бивши членове на БСП и ДПС до скоро, сега са в редиците на ГЕРБ.
бат Бойко ако не потърси сметка на Хаджигаев за действията му, ГЕРБ ще бъде губеща в Пиринско на предстоящите избори.
Хаджигаев -Толерира крадците и мошенниците.


01 Март 2010 12:25 | реал мадрид
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

едно е да се качиш на върха друго е да се задържиш.ако герберите не засилят кадровите смени лошо им се пише на местните избори


01 Март 2010 12:29 | Катерина
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Трябва да му свият малко, 'перките" на Хаджигаев. Много насериозно се взе той.


01 Март 2010 12:35 | Арсенал
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Как може този полуграмотен човечец на снимката да си повярва че може да управлява? за това се иска акъл. какъв пример дава на младите? учете за плочкаджии за да успеете в живота, а тези с образование, езици и интелигентност да бягат извън България. Такива като тоя на снимката и винарките около него, все неграмотници изгониха всички умни хора от тая кочина( не мога да кажа на днешна България държава, няма да е вярно) Никога повече не искам да чувам някой да агитира за ГЕРБ


01 Март 2010 12:43 | от Милано
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Аз съм от тезиизлъганите които тичаха в посолството за да гласуваме за ГЕРБ , но сега препоръчвам на Паскалев да ги съди за клевета до дупка. тия минаха всички граници, къде са тръгнали да се мерят с умните хора, не се ли виждат че са съсвсем случайно попаднали във властта. Не може простаците да издават обществени присъди и ако нямат доказателства трябва те да бъдат съдени, при това не в БГ а в Страсбург


01 Март 2010 13:36 | експерт
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Може ли само да припомня за какво става дума?Общинския съвет под диктовката на ГЕРБ, Тасков, Причкапов и УРдев,отряза 4млн.лева от парите на Благоевград.Предназначени за детски ясли, детски градини, училища, озеленяване, инфраструктура. Щом това искате, няма проблем, гласувайте си за ГЕРБ!


01 Март 2010 13:52 | местен свестен неизвестен
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Хаджигаев, как да накараме децата си да учат, след като може необразовани мошенници да заемат високи постове?
Всеки глас за Вас е обида към поколенията, демотивирате ги!
Благодарение на такива като Вас мнозина се замислят какъв е статута ( град или голямо село ) на Благоевград???????? Добре, че завършва на ........град!


01 Март 2010 14:05 | хаджи еди кой си
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Къв е сега и този Хаджигаев, че не мога да се сетя. Та на тоя на челото му пише агент, ченге и мутра. Та вие говорите за интелект. Допуснахме пожарникар да ни управлява за какъв народ може да става въпрос. Явно заслужаваме участта си. Не може да ни управлява партия, която се крепи само на омраза /към турци, бесепари и хора пречещи на бизнеса на Бат Бойко/. Тя омразата е само за пред масите иначе с действията си Герб показа че със Доган са на Ти, както и с всички истински комунисти. Иначе показните акции не липсват. Ама има един проблем показни акции без спазване на законовия ред само ни излагат я в СТрасбург, я някаде другаде. Опомнете се безумци.


01 Март 2010 15:27 | ЗАЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !
Оценка:
4
 (
40
 гласа)


срамота българска !!!! Бездействието е също подсъдно !!
срам българска !!
Господин Смиленов бездейстнието Ви по случая с градинката с паметника в с.Ново Делчево община Сандански минава всякакви законови и морални граници !!
Това е жива гавра с паметта на тия що са загинали за свободата на Майка България !Бог да ги прости !!
ЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !!!??
За да се сигне до продажба на част от градинката с паметника на умрелите ,много хора требва да са сгазили лука , явно са действали като една престъпна организирана група .много добре са знаели що правят и са го направили ....и сега трябва да е на ход прокуратурата ,ако и тя мълчи .....то хората трябва да поемат инциативата !!
Господин Смиленов ,сезирайте прокуратурата ,заведете дело за разваляне на сделката ,този случай е гавра с паметта на хората умрели за майка България!!!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без срах !!!!!!!!!


01 Март 2010 16:11 | ЗАЩО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ !
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

Аз съм от тезиизлъганите които тичаха в посолството за да гласуваме за ГЕРБ , но сега препоръчвам на Паскалев да ги съди за клевета до дупка. тия минаха всички граници, къде са тръгнали да се мерят с умните хора, не се ли виждат че са съсвсем случайно попаднали във властта. Не може простаците да издават обществени присъди и ако нямат доказателства трябва те да бъдат съдени, при това не в БГ а в Страсбург


01 Март 2010 18:12 | чучо бенитес
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Знаете ли кога Хаджигаев ще стане кмет?...Точно НИКОГА


01 Март 2010 18:33 | питане
Оценка:
-30
 (
54
 гласа)

г-н Хаджигаев ,г-н Смиленов Вие българили сте?
питат Ви хората от с.Ново Делчево община Сандански !!!


01 Март 2010 18:50 | сандански простотии
Оценка:
-34
 (
40
 гласа)

сандански простотии

Анонимните". Имаше период, през който бях включил възможността да се коментира под всяка статия. Свободно, без да е задължителна регистрация.
Извинявайте, но често имах чувството, че в част от дописките се изсипва съдържанието на кофата с нечистотиите на българския неофциалeн език.
Предупредих няколко пъти, че усещането за анонимност в Интернет е твърде сериознa заблуда. Виждах IP адресите на авторите и мрежите, от които влизат в Интернет.
Имаше такъв веселяшки отговор: "Много важно като виждаш тези числа! (за IP-адресите става дума). Е, хубаво... Докато не бях принуден да разпечатам и дам на едно място един-два форума, заедно с цялата техническа информация. Кой от вас е готов доброволно и стремглаво да се втурне към серия от главоболия?


01 Март 2010 19:12 | от Канада
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

АБЕ МНОГО ВЕСЕЛО ТУКА БЕ...КАКВА ТЕМА-КАКВИ КОМЕНТАРИ.... ПАК И боре силата... И охранители... добре че на станах полицай навремето... СРАМ... полиция и политически пристрастия... ВЗЕМЕТЕ СЕ... ЗАСИЛЕТЕ НЕКЪДЕ БЕ.... ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ ВЕЧЕ СА МЪРТВИ... познавах некои от тях лично... ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ.... А вие др. се замислете на КОГО ще сте в служение другари.... на партии или на НАРОДА... БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !


01 Март 2010 19:17 | към сандански простотии
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

това не е ли подсъдно !


01 Март 2010 23:16 | естет
Оценка:
11
 (
29
 гласа)

Хаджигаев-ега ти и физиономата.Не само тъпо изражение,но и много грозен.Дали си има огледало в къщи и ако да ,дали се е погледнал в него.


02 Март 2010 14:36 | ддд
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

боже и той е на същото ниво като паскалев лапач


09 Март 2010 23:20 | Иван
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ан. Антов , вие братовчед ли сте на Хаджигаев? Носят се такива слухове. Това не е добре за ГЕРБ! Ще загубим изборите с такава шуробаджанащина.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар