Сърцето на кметската братовчедка Р. Каймаканова се разхлопа след скандала с продажбата на гребната база в Огняново

05 октомври 2009 00:20   12 коментара   35606 прочита
Р. Каймаканова
Р. Каймаканова


Р. Каймаканова

Зам. областните управители на Благоевград Б. Михайлов и Г. Баханов декларираха колите, нивите и апартаментите си

В болнични заради кардиологични проблеми излезе проверяваната за скандалната продажба на гребната база в Огняново Роза Каймаканова - директор на дирекция “Държавна собственост и административен контрол” в областна администрация Благоевград. Както “Струма” писа, Каймаканова, която е братовчедка на кмета на Благоевград Костадин Паскалев, бе привикана миналата седмица да даде обяснение пред седемчленна контролна комисия, с председател зам. областния управител Бисер Михайлов. Освен за сделката Каймаканова трябваше да коментира и имуществения си статус, който според сигнал на гражданина Димитър Павлов будел съмнение за несъответствия със заплатата й като държавен служител. Днес комисията трябва да се произнесе какви мерки ще се предприемат спрямо Каймаканова.

12 коментара
05 Октомври 2009 06:19 | Вите и тоя случай !! от една партия сте !!
Оценка:
-48
 (
60
 гласа)

Откриха във фризера на бизнесмена-съветник от ГЕРБ В. Клямбов 2 отстреляни бухала !!


05 Октомври 2009 06:22 | г-н Смиленов ,колко сигнала за корупция сте проверили за Петрич и Сандански
Оценка:
3
 (
35
 гласа)

какво става в тая скапана държава ???? - 02.10.2009 г. 20:49:36
Областния управител Валери Смиленов е обявил неофициално на кметовете на Петрич и Сандански че двата града остават зони свободни за всякакъв вид корупционни практики. Областната управа е засипана от сигнали и за двата града за вихреща се корупция и всякакъв вид закононарушения в общинските администрации !!! Нито един сигнал не е проверен дори не се изпращат отговори до подателите на жалбите !!


05 Октомври 2009 06:35 | браво
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

за гражданина Димитър Павлов


05 Октомври 2009 06:40 | за г-н Смиленов
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

някой да направи проверка с какви пари зам.кмета по ТСУ-ПЕТРИЧ си направи огромен частен хотел във квартал \Булото\ гр.Петрич и с какви пари строи огромна къща за любовницата си в центъра на Петрич Още едно длъжностно лице от ОбА-Петрич-строителения надзор Димитър Бойчев строи огромна вила близо до града в района известен като\Подгорието\ Питаме с какви пари защото целия град знае че точно тоя преди да влезе в общината беше дрипльо-нямаше дори връзка да си върже гащите А сега строи вила…………Как става тая работа само с една заплата


05 Октомври 2009 10:14 | vasil
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Много добре са и ясни фатките на Каймаканова. Болнични, сигурно и Паскалев я е посъветвал за това. Е, като има лапане, да има и повръщане. Да се спази закона и правилата в тази Областна управа. Това искат гражданите. Нека си я вземе Коце в общината и без това за него работят и тя и щерката и мъжа и.


05 Октомври 2009 12:09 | Скумрия
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Г-н Каймаканов, честит рожден ден и бравос на булката ти - голям подрък ти е от съдбата, а сега те надари с излагация и за рождения ти ден. Не че не сте си лика-прилика! Помним, помним. . .как на обяд я водеше под ръка през целия град, а през служебно време. . . Хай при зъболекарката или надупен пред ключалката на някоя колежка да я видиш как се преоблича. То човек като не може друго поне да гледа. Не случайно Розичка те понатупва всяка вечер за кеф на комшиите! Откак се помни си ходи незедоволена горката, та затова я избива на други простотии.


05 Октомври 2009 12:27 | от сайта на Мартин Димитров
Оценка:
50
 (
60
 гласа)

За тия служители в Община Сандански що подписват : продавайки подписа си продавате душата си !!
Тотев , ще се измъкне сух с краденото а Вие ще отидете в затвора !!


05 Октомври 2009 13:31 | maksim
Оценка:
5
 (
35
 гласа)

Много е вземала тази Каймаканова и сега ако не я осъдят значи няма нова власт. Всички са едни и същи. Роза Каймаканова е известна с далаверите още от времето на ЗМК. Апетита идва с яденето, а нея няма кой да я спре. То на външен вид бая "набъбна". Ако има малко срам ще си тръгне, та дори да каже,че е сменена политически.Ама пуста алчност за още и още..................


05 Октомври 2009 16:28 | напуснете
Оценка:
-46
 (
62
 гласа)

г-н Цанев - стоенето Ви на Вас и останалите съветници от синята коалиция само лигитимира кражбите които се извършват в Община Сандански


05 Октомври 2009 17:37 | истината
Оценка:
40
 (
62
 гласа)

дано да я осъдят,искаме справедливост.Народа да почне да вярва че има закони,които трябва да се изпълняват от всички.Нали сме европейци,ЕВРОПА ни следи всяка минута.Трябва да докажем ние какво можеме като народ.


08 Октомври 2009 14:54 | Лош
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Дано наистина я осъдят брадчедка му на Паскалев...ама него кога ще го осъдят питам аз...той колко много е крал и колко лошо е направил за града тепърва ще се разбира...Трябва да има справедливост в тая държава бе!!! Чисто наказание си е и Паскалев и брадчедка му!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар