Съдът отказа да регистрира партия “Прогрес и демокрация” на набедения за любовник на Яне Янев Кигана от с. Кочан

23 март 2010 00:22   48 коментара   90766 прочита
Ангел Аленов
Ангел Аленов


Ангел Аленов

Това е отмъщението на депутата от “Атака” Огнян Тетимов, защото заведох дело срещу него, на учредителното събрание е имало внедрени от него хора, които сега оспорват избора ми, твърди гастарбайтерът-политик

Софийски градски съд отказа да регистрира новосъздадената политическа партия "Прогрес и демокрация", която бе оглавена от гастарбайтера Ангел Аленов от с. Кочан, община Сатовча, който бе нарочен за любовник на депутата Яне Янев. Причината за отказа на регистрацията е постъпила в съда подписка от над 120 учредители от Велинград, Ракитово и други градове, които оспорват легитимността на избора на Ангел Аленов за председател. Запознати коментираха, че на учредителното събрание не са присъствали необходимите 500 учредители и че Аленов вписал в протокола много български гастарбайтери в Испания и тамошни бизнесмени-спонсори, които не са присъствали на събранието.

Репортер на "Струма" разговаря вчера с Аленов, който в момента е в Испания при семейството си. Той заяви:

Да, адвокатите ми се обадиха, за да ми съобщят за проблема, възникнал в последния момент, защото именно днес /б.р. вчера/ бе последният срок за законовата регистрация на ПП "Прогрес и демокрация". За мен това е поредната провокация на депутата Огнян Тетимов, който миналата седмица е бил в Сатовча и Кочан и е подготвил сценария. Сега разбирам, че при учредяването на "Прогрес и демокрация" от всички региони е имало внедрени хора от "Атака", които сега стопират съдебното решение за регистрация на партията. За мен е пределно ясно, че в схемата участва Андон Искренов от с. Кочан, както ми е ясно, че с този ход депутатът Огнян Тетимов си връща за това, че заведох дело срещу него и срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров за разпостраняването на слуховете, че съм бил любовник на депутата Яне Янев.

В момента съм в Испания и събирам всички вписани за учредители на "Прогрес и демокрация" гастарбайтери. Проблемът е, че повечето от тях нямат средства и време, за да пътуват в края на месец април до България и за новото учредително събрание, където ще се гласува само за председател. Аз обаче отново ще се кандидатирам. Вече разбрах, че има и други кандидати - Бисер Иджов от Кърджали и Александър Маджаров от Велинград, които на учредителното събрание също бяха кандидати. Всичката тази дандания идва от депутата Огнян Тетимов и от Андон Искренов от с. Кочан. До края на седмицата се прибирам в България, за да подготвя новото учредително събрание, заяви Ангел Аленов.

48 коментара
23 Март 2010 02:47 | доброжелател
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

Стой си там момко,не се сърди на Ог.Тетимов-той ти е помогнал!?..


23 Март 2010 07:42 | 123
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Скрий се! Стига клошарство!


23 Март 2010 08:01 | ЧЕЧ
Оценка:
224
 (
234
 гласа)

Мишо, на кривата ракета, космоса и пречи !?! Ако се беше зачел във форума и се беше вслушал в съветите ми нямаше да ти се случивсечко това. Радвай се , че си жив и здрав и стой при фамилията ! Казах ти , че онези които те издигнаха няма да се посвенят да те оцапат и затрият ако се наложи ??? А ти ги знаеш много добре.... ментора Осман Октай, слугата Адриан Палов и други знайни и незнайни герои. Да позная ли от първия път кой ще е новия председател при избора ? Бисер Инджов..... Ти се оака и вече не им трябваш. Тръгнал си да обвиняваш Андон Искренов и брат му Фико ? Писах и в предишните форуми. Кой да чете и да внимава. Момчетата са добре обучени агенти на бившата ДС и продължават да служат и до днес. Даже Фико служи и на Македонските служби !!! Всички грамотни хора в Кочан и региона го знаят , но ти си бил студент и гастербайтер тогава и си пропуснал този момент. А и с Янето сте имали други задачи тогава. Ангеле, бъди здрав и жив, там , в Испания!!! Благопожелател


23 Март 2010 08:37 | доброжелател
Оценка:
21
 (
41
 гласа)

Добре казано ЧЕЧ,верно и поучително! Много са агентите на ДС от Кочан,но за жалост тези ченгета се правят на най-големите десиденти като полковник Камен Георгиев/Хаджиев/,покойния Шекир Поюков,Шилото,Кумбара и Арбен и т.н.?! Време е да бъдат изметени на бунището,но не е Киган човека за тази задача!
Да помогнем на нови млади лица,необреминени с миналото и пладнежкия грабеж на ПРЕХОДА! Вижте какво се случва с Ахмед Доган,същото е и по общини!? Нужна е мирна но радикална РЕВОЛЮЦИЯ НА ЛИЧНОСТИ! Вън Арбеновсти и Байрамовсти!?...


23 Март 2010 10:01 | АГЕНТ 007
Оценка:
1
 (
53
 гласа)

Много доброжелатели и познавачи на ЧЕЧ се навъдихтевъв форума на в.Струма .Благодарим Ви за изчерпателните анализи и препоръки,но те не почиват на обективната истина.Познавам лично и отлично г-н Андон Искринов и заявявам за него че е достоен човек , който през времето на тоталитаризма сам без никакви протекции влизна в Софийски университет и го завърши с отличие-за разлика от много други хора влезнали по ПАРТИЗАНСКА и ТЮТЮНЕВА линия.И не да ми разправяте че той е агент а точно обратното.За него има 900страници в ДС като евентуално опасен и именно поради това никога не е бил на ЯСЛА.Гледа и тютюн и си издържа семейството.Поради това че е кадърен и способен не бива да го правите и превръщате в обществена мишена.Именно Андон Искренов е един от хората които искат нашия край да се развива и хората да се завърнат от чужбина и да намерят своето препитание ТУК.


23 Март 2010 10:39 | 2012 ДО ЧЕЧ И ...
Оценка:
-39
 (
51
 гласа)

От коментара на ЧЕЧ излиза,че е голям политически пророк и всичко казано от него,трябва да се спазва. Как, човек да остане безразличен на такава селска демагогия,кажете?!? Да започнем с това,че КИГЪН трябва да му благодари,затова че е все още жив- това може да го изрече само болшевишки,заразен с отрова и омраза мозък! Не бива кочанци да се обиждат, когато ни наричат с напълно заслужени" епитети и сравнения". Каква само гордост изпитва ЧЕЧ ,от агентурното си минало, достойно за съжаление!?! Защо не разберете, че гражданските права на всеки един от нас , са защитени от "нейно величество" КОНСТИТУЦИЯТА и никой не може да заплашва с полит.репресия омпонента,др.ЧЕЧ! Започваш да ставаш досаден с коментарите си, опомни се и не играй ролята на "ГОСПОДАР НА ЧЕЧА"!


23 Март 2010 12:10 | Кочанец
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Първото нещо: това политиката не е за всеки. Там има толкова много мръсотия, че въобще като се сетя и ми се повръща. Не знам защо му беше на Киган да се захваща с тази партия.
Второто нещо: в Кочан наистина е бъкано с ченгета: на 100 жители 1 е щатен. Този атакист - Андон Искренов наистина е голямо ченге. Дори по нареждане на ДС направи фиктивна помашка културна организация за пред ЕС, а на всичкото отгоре брат му Дамян Искренов (Крико) пък се занимава с ОМО-Илинден - пак по поръчка на ДС.
Така че Кигане, ако четеш, най-добре си седи в Испания и си бачкай там. Тук в България е блато и има много пирани. Особено в политиката. По-добре хич недей се връща в тази мизерия. В Испания е по-хубаво.


23 Март 2010 12:48 | the Holly man!
Оценка:
-22
 (
40
 гласа)

1. Да искаш, да можеш и да направиш са 3 различни неща!
2. Андон Искренов е некадърник, както и брат му.
3. Ти (Кигане) не си за тази политика, за която си се запътил.
4. Аз, като жител на Кочан ми е омръзнало от такива като: Андон, Крико, Кигън, Шилото, Шакир, Камен, Балев, Арбен, Техника и т.н. те може по-между си да имат интриги и да са на 2 различни бряга на играта, но са в играта.
5. В монетна най-достойния човек от Кочан, който може и има право да се занимава с лидерство и да води хората към по-добро е ПЛАМЕН ПОЮКОВ, нищо че е син на ченге и т.н. От къде на къде Андон щял да иска да прави разни промени в кочан и да връща хората от гурбет да си били в кочан, За да вземаш решения и да правиш планова се иска да имаш ПАРИ И ВЪЗМОВНОСТИ да изпълниш това, което си обещал. Както е казал навремето Т. Живков
- “Решения взема този, който има пари, Ако нямаш пари какво ще решаващ? Ти ще решаваш, решаваш и после ще се скриеш, понеже няма какво да направиш!”
От Кочанци по принцип нищо не став


23 Март 2010 12:48 | the Holly man!
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

От Кочанци по принцип нищо не става, когато се цели обединения за обща кауза, така, че скоро тук нищо няма да се промени, най-много да се смени коня с катър!
Ако се обединим и подкрепим Пламен ще е супер, Той е доказал на какво е способен и мисля, че всички ще са доволни от него, всеки един друг сценарий е против хората и бъдещето на Кочан. А Кигъна може да си лае колкото си иска, то с неговия рекет на бизнесмени (който даже е неуспешен за сега) освен проблеми друго няма да намери тук в България.


23 Март 2010 12:55 | 2012 ДО КОЧАНЕЦ
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

КОЧАНЕЦ, ВСЕКИ САМ РЕШАВА, С КАКВО ДА СЕ ЗАНИМАВА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ! Дали Киган е приел предизвикателството да се изевява на това поприще,това е негово право. От написаните по- горе твой приказки, иде реч за някакъв опит в политиката.Янлъш си кардаш в този занаят и не давай "мъдри" съвети на тези , които са решили да вървят по този път!Питам се ,каква е тази полит. ревност,която изпитвате към Анани Пазвантов- да не преследва целите си? Не съм адвокат на обсъждания, но не мога да остана несъпричастен към помията,която всеки път се излива по негов адрес.Явно повечето от Вас сте останали полититически,нереализирани лилипути /джуджета/,та затова така го цапате. Свалете си мръсните,изцапани с доноси, долнопробни ръце от КИГЪН и се опитайте да бъдете в оставащият Ви живот- по нормални РОДОПЧАНИ !


23 Март 2010 13:02 | the Holly man!
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

какво да кажа, за човек който познавам от 20 години, който се бие със стари пенсионери по Кочан, който рекетира хора като използва гърбът на Яне, който ваобще не се казва Ангел Аленов по ясни за мен причини, който ми е чичо и го знам много добре на какво е способен и какви са му мислите за бъдещето на Кочан и на него си самият, ДА имам право да говоря и това е мое мнение, аз за ч-ви път пиша по форуми , понеже до болка съм запознат със проблемите в Кочан и т.н. лек ден от мен и повече не мисля да вземам участие в подобни сайтове, просто няма смисъл.


23 Март 2010 13:49 | Хасан
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Интерестното е това ,във тази статия че всеки тръгва да създава партия това направо е отвратително,че то няма толкова народ във държавата колко партий има крайно време е това да се прекрати ,че то кьораво сакато все партй създава,това е позор всеки търси облаги и аванта,е приятел първо създай около 400 работни места та тогава се захващай със политика или Яне Янев те пробутва напред за нова парти я ,за още лъжи и глупости,
достатъчно цирк,за тези 20години иска се работа ,стой си във Испания и си създавай партия там господинчо.


23 Март 2010 20:00 | зрител
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

андрей,защо не кажеш за новото крило на ДПС,създадено по поръка на ЧЕНГЕТАТА ОТ ГЕННИЯ ИНЖИНЕР ДОКТОР МАГАРЕ МИМЕНОВ? този хитрец ще си изяде този път главата с КЛОНИНГА КОЙТО СЪЗДАВА!


23 Март 2010 23:17 | делта
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

киганеее жабок мизерен.така си мааш гащите де работа си немаш.накрая все се чудиш кои да обвиниш за простотията си.нито андон ти е виновен нито никои.стига си плюл по хората безпричино.мирясаи и си стои при децата и жената.


24 Март 2010 01:38 | Софиянец
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Ех,пациенти!
Какво разбира магаре от военна музика?Стойте си там,където сте,политиката не е за всяка уста лъжица!За пореден път ви употребяват и вие не се усещате.


24 Март 2010 12:12 | 777
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Кочанци,СТИГА ПОМИЯ ! НЕ се излагайте по този долен начин ! ДОКОГА ще продължавате да показвате своята простотия и без това не е малка? И този,които не знае какви сте, да научи. Бедни душици ! Занимавайте се с нещо, с което ще помогнете на народа и държавата ! Жалко е да гледаш по цял ден млади хора, които чупкат семки на площада, а други се наливат късно през нощта за да не ги видят обикновените хорица. МИЛА РОДНА КАРТИНКА !!!!!!!!!!!!


24 Март 2010 17:13 | 2012 ДО ДОБРОЖЕЛАТЕЛ
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Чудя се и не мога да разбера, откъде ти хрумна идеята да се идентифицираш с името ДОБРОЖЕЛАТЕЛ?!? За теб и подобни , най-приляга- ДЖЕЛАТИН, за да можеш спокойно да се гавриш с паметта на хора, които вече не са между живите! Елементарното възпитание го изисква ,ако не искаш да кажеш нещо добро за мъртвеца, замълчи! Оскърбителю, едвали знаеш,че ШАКИР ПОЮКОВ беше една невероятна и обаятелна личност,готов по всяко време на денонощието да помогне,при болка и беда на всеки човек от Кочан и региона! Когато беше избран за депутат в 36 Велико народно събрание,чрез пряко избиране от народа,замина за София и се завърна след една година, с едно и също старо/даскалско/ костюмче! Това говори за неговата човешка скромност,която го съпътстваше през живота му.Не е мястото тука да изтъквам безкрайните добродетели,с които беше дарен от Всевишния,но ти/и подобни/ хулители,ще си позволя да те/ВИ/ върна назад във времето,по точно-1972 г. Сигурно се сещаш,че става дума за така наречения Възродителен процес


24 Март 2010 17:51 | 2012 ДО ДОБРОЖЕЛАТЕЛ
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Възродителен процес,при който идвайки АРМИЯТА с танкове и автомати,бяхме заставени/задължени/ да си променим имената.Нямам намерение да ставам летописец на тези бурни събития, на една отдавна минала епоха,не това е моето желание,само ти напомням,за да ти кажа,че Шакир беше първия и последен уволнен Учител,поради несъгласието си! Възрастното поколение помни тези спомени и знаят,че той дълго беше оставен без никакво препитание,а имаше семйство и деца.По друг повод съм го казвал,ще го припомня и на теб оскърбителю, ако твоя милост бъде принуден под дулото на болшевишкия автомат- да подпишеш някакво сътрудничество или умираш, ти как би реагирал?!? Сега е много лесно да се гаврим с ДОСТОЙНИТЕ,защото се сатанизирахме и ченгезирахме,вината е колкото Ваша, толкова и на Службите/ болшевишки/. Сведи чело и бъди Родопчанин ,каквито са били дедите ни!


24 Март 2010 18:47 | 2012
Оценка:
-13
 (
21
 гласа)

ПО ПОВОД,СПОМЕНАВАНЕ НА ИМЕТО НА ПРЕКРАСНИЯ ЧОВЕК и КОЛЕГА ШАКИР ПОЮКОВ/АЛЛАХРАХМЕТЕЛЕСЪН ГО!/ , НА ВНИМАНИЕТО НА ОБЩ.СЪВЕТ С.САТОВЧА ПРЕДЛАГАМ НА СЛЕДВАщОТО ЗАСЕДАНИЕ, ДА БЪДЕ ВНЕСЕНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ КМЕТА НА С. КОЧАН ЗА ПРЕИМЕНУВАНЕ НА УЛ." ПОБЕДА"- В УЛ."ШАКИР ПОЮКОВ"! ВЯРВАМ, ЧЕ ТОЙ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА ЕДИН ТАКЪВ ЖЕСТ, ЗА ДОСТОЙНИЯТ СИ ЖИВОТ!


24 Март 2010 20:47 | 2012
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ "ДЖЕЛАТИ" ВЪВ ФОРУМА; БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ОЦЕНКАТА,НО НЕ СЕ НУЖДАЯ ОТ НЕЯ,ЗАЩОТО СЪМ ДАЛЕЧЕ ОТ ВАС И ПОМИЯТА,С КОЯТО СЕ КЪПИТЕ- ДА ВИ СЪПЪТСТВУВА ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ,ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ КАТО ПОЖЕЛАНИЕ ОТ МЕН!/1960 ЗАПАД;2012/ АДИОС ЗАСПАЛА ЧЕЧ!!!


24 Март 2010 21:23 | nnn
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Явно ти си запалл... пи4агааа...


24 Март 2010 21:45 | 2012 ДО Н Н Н!
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

ТВЪРДЕНИЕТО МИ ПО-ГОРЕ, ПОТВЪРЖДАВА ТЕЗАТА ,ЗА САТАНИЗИРАНЕТО ТИ,НЕГРАМОТНИКО!


24 Март 2010 22:11 | nnn
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

А ти толкова ли си грамотен,Грамотнико? Не подствяи вси4ки хора на едно ниво.....


24 Март 2010 23:22 | 2012 ДО Н Н Н!
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

ОТИВАЙ ДА СПИШ, АГАЛАР,ДВЕ ДУМИ НЕ МОЖЕШ ПРАВИЛНО ДА НАПИШЕШ!


25 Март 2010 06:28 | до 2012 или 1960
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

помиар и хулиган,ти цокаше от Ш.П.! ти си абсолютен некъдърник и твоя дядо е ченге от ДС! някои хора ги уволняваха не за политически грешки ,а за морална разпуснатост и съсипване живота на много семейства и девойки! никой не ви е слагал оръжие за да ставате ченгета мръсни кочански мекерета!алчност и липса на морал при вас,сигорно и в чужбина си същия!


25 Март 2010 10:56 | 2012 До
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ако все още ти е останал малко овчи мозък,запомни следното!Думите,с които ме обиждаш/не за първи път/,се отнасят с пълна сила към баща ти,/доказан алкохолик!Сега се убеждавам в съмнението,което имах,че ти си този отмъстител,чупил прозорците на къщата ми,пишман ритни-топковецо! За заплахите ти, мога да кажа следното,не се плаша от теб и нямам никакво намерение да се бия,но посегнеш ли, ще имам едно на ум,какво да нося със себе си!Като те знам,какъв глист си,само с плюнката ще те пратя на "Суватя",но хайде да спра вниманието,с което не заслужено удостоявам,боклук овчи,като теб!!!


26 Март 2010 09:26 | ЧЕЧ
Оценка:
160
 (
166
 гласа)

А за теб Мишо, по горе съм написал достатъчно ясно !!! Ако не вярваш върни се във другите статии за теб във този вестник, във форума и виж какво съм писал ? Просто , малко повечко знам !!! Гледай си семейството и си работи и връткай схеми в Испания ! Тук Мишо, ще станеш курбан на алчните нереализирани политици................?????????????? Не ти завиждам, просто те съжалявам !?! Пътя по който ти вървиш, аз отдааааавна съм се върнал ! Мислиш , че можеш да се бориш с Арбен, Пламен, Сюлейман Арунов-пияницата, Иван Синанов, Даилов ??? Парат е у тях драги. А ти си толкова скъсан, че..... ще продължиш да потъваш във финасовото си блато. Арбенката си е подготвил 4-ти мандат? Ти не си политик от неговия калибър ??? Той ходи на сватби, кумува, ходи на погребения, обещава, лъже, абе изобщо демагог, ПОЛИТИК. Него може само народа да го шамароса, но той дава на народа хляб и зрелища/събора във Ваклиново/както е правил ТАТО и след това от кабинета ХА.ХА да ви е.а майката!?!Мишо, не си ти месията


26 Март 2010 09:30 | ЧЕЧНЯ
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Браво бе ЧЕЧ. ТОВА Е ТОЧНО ТАКА. така издигнатият в небесата Пламен не може сам да си избъши задника. СЛЕД НЕГО се има хора с меки китни и лак ирани нокти да му ги сърбат. това да Цанко Джинали е САМАТА ИСТИНА. заради Памен си отиде човека, заради него се пропи и живя скотски живот. АКО АЛЛАХ Е СПРАВЕДЛИВ ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ НЕНАКАЗАНО И ПЛАМЕН ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО.


26 Март 2010 09:35 | ЧЕЧНЯ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ НЕ СЕ Е КРАЛО ТАКА КАКТО ДО СЕГА В ТОВА ГОРСКО. Пламенчето зарина кочанци с дърва за огрев, изпокраде гората. но не се налапа. Направи къща сарай в Кочан с джакузите с новости с екстри и така нататък. Пламен е най-богатият в околията бе хора. На всяка крадена кола с дърва взема голям процент от печалбата а това си е доход бе хора. какво остана от нашта гора.


26 Март 2010 09:36 | ЧЕЧНЯ
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ЖЕНСКАТА НА ПЛАМЕН СЕ ХВАЛИ НАСАМ НАТАМ ЧЕ МАЖАТ Й АКО ИСКА САМОЛЕТ ЩЕ И КУПИ. ПАРИ БОЛ ПРОБЛЕМИ НЕМА. АМА ОТ КЪДЕ СА ТИЯ ПАРИ БЕ ХОРА ОТ КЪДЕ ОТ НАШАТА ГОРА


26 Март 2010 09:38 | ЧЕЧНЯ
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

пЛАМЕНЕ ОЛЯ СЕ БЕ ЧОВЕК РАЗМАЗА СЕ И СИ ПОКАЗА БИОЛОГИЧНИТЕ ПРОДУКТИ НА ПОКАЗ.
НЯМА ГОРСКИ КОЙТО ДА ТЕ УВАЖАВА ВСИЧКИ ТЕ МРАЗЯТ БЕ ЧОВЕК НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯ. СТИГА СИ КРАЛ ОТ НАШТА ГОРА БЕ СПРИ СА МАЛКО
(


26 Март 2010 09:39 | КИРО
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

не се занимавайте с жената на Пламен,. вижте самия него вече е в напреднала бременност ще ражда. така са набрани и паричките му с прекарване на другите. с ограбване и пре..ване


26 Март 2010 09:40 | ЧЕЧНЯ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

БРАВО БЕ КИРЕ ПЛАМЕНЧО ТРЯБВА ДА СИ НАТИСКА ПАРЦАЛИТЕ А НЕ ДА СЕ НАДИГА И ДА СЕ БУТА МЕЖДУ ПЪРВИТЕ, ЗАЩОТО БЪРЗО ЩЕ МУ ВЗЕМАТ ГЛАВИЦАТА


26 Март 2010 09:42 | КИРО
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

пЛАМЕН Е ЛАПЧО И ПАЛЯЧО АКО ИМА МАЛКОЧКО АКЪЛ ДА СИ СЪБИРА ЧУКАЛАТА И ПРАВО В ЧУЖБИНА ПАМ ПРИ КИГАНА. ТА ТЕ СА ЛИКА ПРИЛИКА ДА СЕ ГУШКАТ И ДА СИ ГЛЕДАТ КЕФА


26 Март 2010 10:35 | 2012 До ЧЕЧ
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

ЧЕЧ/ АНДОНЕ/, от къде идва тази патологична омраза към сем.Поюкови/ Шакир, Пламен/,та непрекъснато с повод и без такъв, сееш омраза към тях? Оставам с убеждението,че причината за това е техният житейски и професионален успех,но какво да се прави-такъв е живота,както казват французите.Много добре знаеш,че по никакъв начин не съм се облагодетелствувал от положението на покойника,а още повече от Пламен. Шакир до последните си дни остана далеч от далаверите и сенчестия бизнес,това не го ли разбра най- после! Може би има нещо друго, по политическа линия,която ти направлява МУЗАТА във форума,та непрекъснато биеш тъпана на грешното място,ако правилно си ме разбрал.Примера за събитието през далечната 1972 г.го посочих единствено,заради омаскаряване името на един достоен покойник.Колега,щом не виждаш алтернатива за управлението на общината,няма смисъл да обиждаме по всякакъв повод сегашното управление,не че няма за какво,но това е друга тема за дискутиране.Иначе знам,че си голям родолюбец и


26 Март 2010 10:46 | 2012 До ЧЕЧ
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

...и широко скроен човек,ползващ много информация от най-различни нива,но ако нещата ги насочваш в правилната посока- цена няма да имаш.Живи и здрави,поздрави на Ани и прекрасните Ви дъщери!


26 Март 2010 11:42 | ЧЕЧ
Оценка:
139
 (
141
 гласа)

Благодаря ти от сърце 2012 !!! Не желая да коментирам покойния Шакир Поюков / за мъртвите или хубаво или нищо, да ме прощава покойника/ и миналото му. Той си е избрал пътя на агент и това го погуби? Доган не взема случайни хора на високи постове? Всички депутати, министри , кметове и др. важни фактори, ги държеше и продължава да ги стиска за топките с компромати от миналото и настоящето!?! Демона на КГБ !!! Шакир не първата, няма да е и последната жертва на Доган? Едни умират, други се самоубиват, трети полудяват и не излизат от къщи, голяма част от страх заради инакомислието си избягаха в Турция, едни други непослушни случайно умират в катастрофи??? А тези които са живи са живи защото имат някаква важно информация за него и са се застраховали. Ние трябва да видим с какво държи Арбенката ? Лошото на Шакир е че вкара и Пламен в Агентурата на Службите.Затова момчето е бременно ? От спокойствие ! Велко рита, бута, говори, но.....глас в пустиня? Разбра се момчето с ДПС-ГЕРБ-Борко и дебелее


26 Март 2010 12:16 | ЧЕЧ
Оценка:
133
 (
137
 гласа)

2012 , смятам предложението ти за преименуването на улица "Пабеда" в с. Кочан на името на покойния Агент за пошло, отвратително, демагогско и подмазваческо !!! Ако започнем да применуваме улици с имена на агенти, много хора ще се обърнат в гробовете си ! А и в кочан няма да стигнат улиците? Вижте най изстрадалия сред народа от ЧЕЧ го принудили да сътрудничи, той не искал, но го заставили??? Избрал е на баницата мекото и на работата лекото. И 2012 не изпитвам патологична омраза към фамилията Поюкови. Изпитвам омраза към предателите, нагаждачите, подмазвачите ! Да оставим историята, времето и Всевишния да ги съди !!! Жал ми е за Мишето по горе ? Пишем тези коментарии, дано ги чете и си направи правилни заключения ! Но си мисля, че момчето е за борбите и пак ще се пробва. Тъпичко и упорито ? Янето му е дружка и го нахъсва и то си вярва. Ще го сапунисат и отново в Испания. Нека да се бори ! Няма саво ние да носим ховота на Арбен, Пламен и дружина !?! Давай Мише, ние ще те подкрепяме......


26 Март 2010 12:47 | 2012 До ЧЕЧ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Радвам се,че осъзнаваш грешния подход да се дискредитира името ,на който и да е покойник,защото рано или късно,всички ще бъдем положени там.Колега,ти си интелигентен човек,кажи ми, имаш достатъчно опит/политически и като кмет/, след като държавата по всичките и нива е оплетена с корупция и рекет,управляван желязно/в прекия и преносен смисъл/ от ДС; КГБ; МОСАТ; ЦРУ - как, по какъв начин,ще се излезне от СМЪРТНАТА И ХВАТКА?!? За мен ще бъде особено интересно,да споделиш мнението си, както на общинско, а така също и на национално ниво?


26 Март 2010 13:24 | 2012 До ЧЕЧ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Има ли голяма личност в нашата история,която под една или друга форма, да не е свързан с най-различни служби/революционни,политически,разузнавателни,драги колега? Познаваш ме добре и най-малкото е нелепо,да мислиш,че съм бил или ще се принеза да бъда такъв подмазвач! Тук е мястото да ти кажа,че заради прочутата си откровеност/а не двуличие/,съм си имал не веднъж проблеми,това ти го знаеш добре.Не разбрали,че в този комерсиален свят,в който Съдбата ни е отредила няколко години живот,всеки спасява себе си,кой как намери за добре,затова сме на това дередже!!! Спирам до тук,защото имам ангажименти.На Запад,трябва все пак да изкараме хляба си с труд,а не с размишления и философстване, в което няма нищо лошо.Адиос!


26 Март 2010 17:37 | 2012 До ЧЕЧ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

принеза,моля да се чете принизя!


26 Март 2010 23:41 | 2012
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Драги Чеч,стана много тихо,та възползвайки се от настъпилата пролетна тишина във форума,реших"най- после" да взема отношение, по актуалната в последните дни тема за популярния, наш/кочанец/ Анани Пазвантов-Кигън.След малко размисъл, стигам до заключението,че той най-вероятно е спуснат като "марионетка" в нашия край.Какво следва от тук нататък,да помислим?!?Отварям една малка скоба за разсъждение; има ли почва за такава сателитна формация/ аман от тях!/ и каква е нейната цел? Нека не се заблуждаваме,че това е случайно хрумване на Анани. Тогава следва аналогията,че го внедрява Яне Янев да "мъти водите"- преди всичко на ДПС и след това на Атака. Следва да се зададе елементарния въпрос - на последните избори той беше кандидат за общ.кмет,колко процента от гласовете на избирателите получи? Има ли въобще нужда от тук нататък,след като се знае ,че резултата му е трагичен,да бъде коментиран?!? Заключенито е,че той не представлява никаква опастност нито за теб, най-малко за ДПС.Да продължим


27 Март 2010 00:22 | 2012
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

...по нататък. Атака,до колкото имам някаква информаця ,в последните месеци е поела пътя на самоунищожението си/позната родна картинка/,тогава следва въпроса за теб- а сега,накъде? Колега,тази сутрин по БТВ/чрез интернет/гледах сучайно един репортаж за с.Бръщен и останах изумен от мащабите на безработицата по нашите села и това,че в бъдеще не виждат надежда за спасение.Всички се запътили на Запад да търсят спасение от криза и безработица,та се питам дали след някоя и друга година ,ще остане поне някой,който да напомня,че там някъде е имало живот! Самият аз отдавна се боря за хляба в Капитала на Запада и запомнете,че той се изкарва с невероятен труд,но който е смел и решителен- тук е мястото ви! Ти колега вярваш ли на новото правителство и неговата политика за инвистиции на село?!? Моето заключение- " Пътя към Ада, минава през добрите намерения",казал Мъдреца!


27 Март 2010 04:02 | opsss
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Няма оправия в БГ хорааа.Спасяваите се по някав на4инн.....По селата за живи не ни броятт..така4ее сабираите куфарите ии ван от селатаа...Това е спасението за младите хора,по селатаа....


28 Март 2010 21:04 | 2012
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

инвистиции, да се чете инвестиции!


16 Март 2013 21:02 | VANETO
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

4e4, do 4e4 i 2012 kakto gledam sa edin i sy6ti - DAILOV. XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAxa




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар