Студенти от Академичното дружество на ДПС дискутираха бъдещето и реализацията си, а после се отдадоха на веселба във "Воденицата"

15 март 2017 12:54   8 коментара   6675 прочита


Младите хора на ДПС показаха, че който умее добре да работи, умее и да се весели

Студенти от Академичното дружество на ДПС съчетаха полезното с приятното по време на събитие, организирано от общинското ръководство на партията в Благоевград. Младежите се събраха във вторник вечерта във „Воденицата”. Първата част от мероприятието бе посветена на предстоящите парламентарни избори.

Затова те проведоха ползотворен разговор с кандидат-депутати на ДПС от Първи многомандатен избирателен район. Дискутираха се различни и важни въпроси, свързани с реализацията и бъдещето на младите хора в родината им, а не в чужбина. След сериозната част на мероприятието, младите хора се отдадоха на заслужена веселба и показаха, че който може добре да работи, умее и да се весели.

К. Кирилов

*Предизборна публикация


Още за: ДПС   студенти   ръководство   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
15 Март 2017 13:57 | ??????
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Първата част от мероприятието бе посветена на предстоящите парламентарни избори и паралелно с това пиеха ракия, докато от всички маси подвикваха с нови тостове или предложения, а през втората част, докато се държаха на хорото гласуваха за приетите предложения като гласуването бе с подвиквания от опа-тропа. През това време кандидат-депутата на ДПС хвърляше педесетолевки на певицата одрани от кожата на родителите на събралия се суверен. Това е несериозно!!!


15 Март 2017 14:13 | Асан от Помакистан
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Какво му е академичното на ЮЗУ да му се чудиш?! Който и депесар тъпанар не бъде приет в сериозен ВУЗ отива в ....и със своите оскъдни знания намира пристан-работа в градове и села с кметове от ДуПъСъ! Изместват умни младежи само за това, че не са партийни послушници те и техните родители! За това хората намразиха ДПС, чиито "лидери" станаха толкова отвратителни и отмъстителни, комунистите бяха цвете до тези.... и тяхната арогантност създаде партия ДОСТ!!! На снимката се вижда буковския циганин Ведат, лицето на неграмотността и "банка кадри на "най българската"партия ДПС, "строители"на нова България, на"заедността", толерантността", и..... Ела господи и си събери вересиите...!


15 Март 2017 19:43 | ЕЛЕНОВО,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не бързаите да Празнувате ПАРАМПАРЧА, ФЕСОВЕ, МПАДОЦИ


15 Март 2017 20:22 | Благой
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да те хванат да крадеш и да се кандидатираш за депутат- това се казва безочие ! Да издигнеш крадла за депутат- това е безумие! Изгубена кауза. Не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава. Най-мразените хора в България ги издига ДПС. Това е самоунищожение.


15 Март 2017 20:46 | ДеСеТО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кочанката е нашата Якорудчинка, племенницата на Кафалов и съпруга на гербера РР.


15 Март 2017 23:38 | джоре
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Менюто е печена свинска главичка


15 Март 2017 23:40 | джоре
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Лапайт, лапайте от снагата българска!


16 Март 2017 09:09 | ЯКОРУДА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ВСИЧКО НАПИСАНО ЗА СОНЯ Е ВЯРНО .ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГЛЕДА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО, КОГАТО Я ХВАНАХА ДА КРАДЕ И АПАРТАМЕНТИ И Я НАГОНИХА КАТО КИРЛИВО КОТЕ. УСПЯЛА ЖЕНА -СМЯХ В ЗАЛАТА -ТАЗИ САМА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРИСЛУЖНИК В СЪДА, А ГОВОРИ ЗА УСПЯЛА -ХА, ХА, ХА ! КРАДЛО -КАЖИ ЗА КРАЖБИТЕ В МЛАДЕЖКИЯ ДОМ, КАЖИ ЗА КРАЖБИТЕ ПО ЯКОУРДА, ПОДВИЗИТЕ ТИ С ЛЯЛЕВ И ЗА ГНУСОТИИТЕ ТИ ПО ВРЕМЕ КОГАТО БЕШЕ В БКП И КОЛКО НАРОД ЗАТРИ ПО ВРЕМЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, КАЖИ ЗА КРАЖБИТЕ ТИ ПО СОФИЯ И КООЛКО ТИ БЕШЕ МИЗАТА ЗА ПОДКУПИТЕ КОИТО ТИ ВЗЕМАШЕ ЗАЕДНО С ЕТЕМ ТОШКОВА НА КОЯТО ТИ БЕШЕ СЛУГИНЯ -КАЖИ СИ РАЗБОЙНИК МРЪСЕН ! КОМУНИСТИЧЕСКИ СРАМ ЗА ДПС И ЗА ЦЯЛА ЯКОРУДА -СРАМ !!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар