Странни ходове! Членове на ОИК от ГЕРБ скочиха на председателя М. Бусаров след решението за детрониране на кмета Томов! Иска, или не иска партията на Б. Борисов местни избори?! На чия страна е вътрешната опозиция?!

09 май 2020 14:11   63 коментара   20804 прочита


За какво и на кого е виновен Бусаров?! Време е премиерът да се намеси със здрава ръка в крамолите в местната структура и да изхвърли тези, които създават раздори с години, казват поддръжници на партията

Дни след като изведе изключително тежко заседание на ОИК Благоевград, на което бе гласувано предсрочното прекратяване на правомощията на детронирания от ВАС кмет Румен Томов, представителите на ГЕРБ в ОИК скочиха срещу председателя Мартин Бусаров, назначен от ГЕРБ. Трима от членовете на ОИК обвиниха председателя в арогантност, авторитарно управление на комисията, вземане на еднолични решения и още куп обвинения, които оформили в писмо до премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това действие, насочено срещу Бусаров, който повече от 10 години провежда безукорно избори, който няма никакви нарушения, посочени му от ЦИК, или политическа партия, след провеждане на избори, се оказа в центъра на скандални обвинения и то дни, след като ръководената от него ОИК, гласува прекратяване на правомощията на кмета Румен Томов.

Решение, което би трябвало да удовлетвори партия ГЕРБ. Това се случи след продължило над 3 часа тежко заседание на комисията, което Бусаров изведе на висота, и по време на което, групата на БСП в комисията избягаха, скриха се като партизани, за да не гласуват прекратването на правомощията на кмета. Всичко това се разви пред очите на заинтересовани граждани, тъй като казусът по който заседаваше комисията бе от изключителна важност и с широк обществен интерес.

Вместо да са доволни от решението на комисията гербери скочиха срещу председателя с обвинения.

След всичко това и добрия изход на казуса за тях, изненадващо някои представители на ГЕРБ се обявиха против Бусаров. Този ход шокира поддържниците на партията и нейни членове, които задават въпроса : ГЕРБ искат, или не искат да има предсрочни избори, кой се страхува от Мартин

Бусаров и неговата обективност при водене на заседанията на ОИК, грешно решение ли взе ръководената от Бусаров комисия?

Какви са тези "резки движения" на гербери на входа на предсрочни местни избори?.

На чия страна са някои представители на ПП ГЕРБ, които от месеци ровят, клеветят и се бутат да бъдат в първата линия на интригите само, защото не могат да подредят пасиансите и да се домогнат във властта на партията в момента.?

Въпроси, зад които се прокрадват съмненията, че ГЕРБ май не са готови за изборите и като че ли не искат провеждането на избори, чувствайки се силно застрашени от пореден провал?!

Крамолите и вътрешнопартийното разделение бяха в основата на загубата на изборите през есента на миналата година. След звучния шамар, който ГЕРБ получи  от архаичната и вечно губеща БСП, местните гербери стъпиха на антивота Камбитов и така оправдаваха загубата.

Само че събитията напоследък и обществените нагласи в момента говорят, че вотът не е бил само Антикамбитов, а и анти местната структура на партията. Т. е загубата не е само за Атанас Камбитов, а е загуба и за ГЕРБ.

И причината за този антивот е именно разделението на лобита сред герберите и продължилата с години пасивност от страна на партийните структури. Битката за властови позиции и междуличностите дрязги доведоха ГЕРБ Благоевград до истински политически катарзис.

Трябва да признаем, че новият областен лидер Андрей Новаков се мъчи да консолидира местната структура и да ги подготвя за обединение, но явно е, че старите в партията не се респектират пред младостта му ,подценявайки усилията му за бързо опознаване на обстановката в областния център.

Процесите в ГЕРБ Благоевград не остават незабелязани от управленската върхушка на партията в София.

Местни хитреци, злоупотребяващи с името на премиера, се опитват да прокарват собствените си възгледи, разделяйки и манипулирайки състава с цел по- лесно овладяване и домогване до определени цели, но на предишните избори се видя, че тези стратези провалиха тотално ГЕРБ. Изкривената информация за ситуацията в ГЕРБ Благоевград, достигаща по върховете на партията, вече не е актуална..

Според източници на Struma. com този път номерата няма да минат и кандидатурата им за кмет, ще бъде "разпоредена " отгоре и ако тук не я приемат, то тогава "здравата ръка" на премиера Б. Борисов ще се намеси и всеки "доносник " и тези ,които създават разкола, ще получат отреденото им място.

Участието на ГЕРБ в местните избори 2020 няма да мине под флага на политическия провинциализъм, интриганстване и лукавост, а ще бъдат наблюдавани от близо от националното ръководство на ГЕРБ, така, че опитите да се спекулира, да се търсят виновни и да се пречи на обединение на структурата, ще бъдат санкционирани сериозно.

Защото местните избори 2019 бяха първата катастрофална загуба за партията на Борисов, а местните 2020 ще покажат къде в Благоевград ще бъде ГЕРБ за следващите парламентарни избори. Изключително важен ще е резултатът от предстоящите избори.

Крайно време е ГЕРБ да върне авторитета си на водеща политическа сила, казват ядосани от случващото се членове на партията и допълват :

Време е да се започне отговорната подготовка за кметските избори, а не отново да ставаме свидетели на разгром, заради нечии неудовлетворени властови амбиции, злоба и лукавост.

Атаката срещу председателя на ОИК Бусаров, срещу лидера Андрей Новаков, е всъщност опит на определено лоби в ГЕРБ да се наложи и овладее местната структура, елиминирайки вече утвърдени в партията фактори и лица на важни стратегически постове, са коментарите около случващото се. Очаквайте подробности.

Скоро ще ви съобщим кой ще е кандидатът на ПП ГЕРБ -Благоевград. Информация в аванс :

Той няма да е сред спряганите вече имена в областния център.

А дотогава изчакваме да видим дали  заседанието на АС във вторник по казуса с кмета Румен Томов, ще даде яснота, кога евентуално ще се проведат местните кметски избори в областния център.

П. Попов

63 коментара
09 Май 2020 14:21 | Синчето
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не разбрахте ли вече прости и тъпи хора, че когото и да изберете ще си е едно и също за всички нас. Да да някой ще отиде на държавна работа и така нататък, но нищо повече. При следващият кандидат ще го отстранят за да си сложат пък те техните хора (нашите хора да си сложим, нашите). Ако гласувате за мен за кмет обещавам да ви направя един хубав концерт с поп-фолк и кюфтета 2 пъти в годината, а за другите дни не се притеснявайте, вие сте умни, начетени и кадърни граждани, ще се справите някак с 400лв заплата айде са. Да не мислите, че в европата взимат повече от тука, глупости, и те там карат хората с по 300лв даже само тука искате по 1000лв заплати брей. Ами и аз съм човек, и аз искам да отида на почивка, да си купя апартаменти да децата, коли, да ги изуча в Германия. Ако тръгна да ви давам по 1000лв заплати после аз как да живея, айде стегнете се малко.


09 Май 2020 14:37 | Смислов
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Отново точен прочит на случващото се за пореден път! Видя се, че Бусаров е светлинни години пред останалите в ОИК! Ясно е, че трите момичета от ОИК ГЕРБ са хора на Окото и искат да върнат същия на бял кон! Истината е, че тези тримата трябва да изхвърчат на секундата от ГЕРБ. Доносници и интриганти има достатъчно! Малко са хората като Бусаров, които се водят от законодателството! А дали тези гербаджии от ОИК не са платени от БСП?


09 Май 2020 14:45 | Стоян Гербера
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Секи си прави шо си иска у нашта партия, пак ке се о*ерем на изборите...


09 Май 2020 14:53 | ����
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Така е защото мераците за кмет са много


09 Май 2020 15:08 | ����
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

На тези господа ще им припомня поговорката "Два це карат третия печели. " Ще духата супата господа защото много далече сте от политиката.


09 Май 2020 15:12 | срам
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Най- сетне някой да каже истината за Бусаров, а той да се крие зад Савеклиева, Камбитов и Новаков. Срамота!


09 Май 2020 15:15 | Всичко виждам
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Въпросът дали ГЕРБ иска избори е смешен. Партията показа, че може да работи в напрегната ситуация. Редиците са стегнаха, много от напусналите членове се върнаха в партията, а покрай тях и много нови симпатизанти се присъединиха. След очакваната загуба, на ГЕРБ не им остава нищо друго освен да работят за победа. Защо всички питат кой е кандидата на ГЕРБ? Защото само силната десница може да извади силна фигура. Останалите кандидати са ни ясни.


09 Май 2020 15:15 | Ядец
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Не сте в час Б усаров е човек на бойко лични срещи и разни други неща да не. изгорите


09 Май 2020 15:18 | До срам
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Няма ви ва картата гербери в момента дано това младо момче Новаков успее да се справи с вас дето от политика бъкел не отбирате


09 Май 2020 15:18 | Ха
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

1000


09 Май 2020 15:25 | ��������
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Водоноске скоро. ще. лъснете все до един


09 Май 2020 15:36 | Живко
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Да го кажем партията на бате Бойко беше в летаргия. Нищо не се случваше, дори събранията се правеха един път в годината, за да се видят 4, 5 човека, за да разкажат за внучетата си. Обаче нещо стана. Съживиха се, вдигнаха глава, повярваха си. Е, да покрай изборите всеки дърпа чергата към него. Един съвет към Новаков- шефове на ВИК и НОИ не искаме да ни управляват. Нека си седят на заплата. Искаме способни хора!


09 Май 2020 15:42 | Киро Вампиро
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Мачкай, Бусаров! Иззедниците вън!


09 Май 2020 15:49 | Добре, че смениха вожда
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Абе добре, че махнаха "Дани", че нищо не ставаше. Ама сега като сложат Илиянчо кандидат-кмет, язък за прогреса.


09 Май 2020 15:54 | Селски джазове
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Герб вече са нищо


09 Май 2020 16:19 | ...
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

... недокърмените лекенца в момента са "Ще го убия, Пумба, дръж ми опашката! " Защо скачат срещу Бусаров? Защото не им ходи по четирибуквията? Защото спазва закона и работи за него и чрез него? Защото не се подава на заплахи?
Нека полаят.. нека си покажат "достойнството" и "принадлежността". Скоро ще стане много ясно (и някои ще реват) кой какъв е наистина.. кой кого е подкрепял в действителност в последните шест месеца и причините някои "членове" да търчат по опашката на Пиялката.


09 Май 2020 16:38 | Кочо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Бесепарите не искат Томов, вие искате ГЕРБ да го иска. Провали града. Пари за заплати на общинарите няма.


09 Май 2020 16:48 | Стефанов
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Е, интересо клати фесо. Така е и при ГЕРБ-а - евродалаверите са на път да секнат, българския брашнен чувал е изтупан... Требе да се търси друга муфта.


09 Май 2020 16:52 | селест
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Ало, бетер Работническо дело сте!


09 Май 2020 17:25 | Чакаме изборите
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Томов си отива, дори да се крие. Томов прецака надежените на много благоевградчани. Те се хванаха за не ги като удавник за сламка. Чакаме следващите избори.


09 Май 2020 18:56 | ГЕРБ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ще се молим сега на малките формациии.... Няма как ако искаме да спечелим. Дано ни помогнат.....


09 Май 2020 19:18 | Сашо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

"Здравата ръка на Борисов", "доносници", това звучи по-нелепо от мисирки и толупи! Тия в Герб си имат някакъв техен речник и си знаят кога да го използват.


09 Май 2020 19:45 | !!!
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Пътя ще им се стори тесен, когато (не ако) Б. реши лично да се заеме с тия к**венски номерца. Чакам момента, в който ще напълнят гащите, когато боса ги попита защо са се разпищяли като вдовица за к*р и им даде за душата. Такива жалки душици само тоягата ги оправя. Тръгнала жабата да скача на вълка.. пфффф!


09 Май 2020 19:48 | ива
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

В тази ОИК май излиза, че само Бусаров си заслужава заплатата. Другите за жалки и некомпетентни лапачи.


09 Май 2020 19:49 | ива
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

В тази ОИК май излиза, че само Бусаров си заслужава заплатата. Другите за жалки и некомпетентни лапачи.


09 Май 2020 19:58 | Точно
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Е Бусаров не е ли комунистическо чедо? Завърши с дългата ръка на мама зорлем, набута го в тази държавна служба. Но...


09 Май 2020 19:59 | Ха
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

А Бусаров как да се държи с двете нереализирани професионално мисирки от ОИК. То човек има и нерви


09 Май 2020 20:02 | ?
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Бусаров е протеже на Дана стига сте писали в защита на Камбата и Дана. ГЕРБ Благоевград не са те. Момичетата са прави и не са опозиция, а са си прави


09 Май 2020 20:36 | sssssssss
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Така като чета нито авторът на статията нито коментаторите по-долу са наясно какво точно става в ОИК. Искрено препоръчвам на Струма. ком преди да изтипосат някоя простотия като тази първо да питат. В ОИК има и други членове. Не всичко се върти около герб и още повече около Бусаров.


09 Май 2020 20:48 | Делян
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Всички които описвате са лайна гробаджийси, и тиквата, и тиквите и малките тиквички и всички български и благоевградски тикви!


09 Май 2020 20:49 | До $$$$$
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Така като ти чета коментара, не си наясно за какво се отнася статията.. тук точно нещата се въртят около Бусаров и Герб. Просто лицата, които се упоменават са членове на комисията.


09 Май 2020 20:52 | До Делян
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Тролче, отиди да си срежеш веничките и после използвай кръвта за смазка докато правиш св**ка на Томов, а кУрна те опъва отзад с дилдо! Тъпак!!


09 Май 2020 21:16 | Мариета Димитрова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ха ха ха, дойдохте на нашето. Сега селяните управляваме Благоевград. Пукните се от яд.


09 Май 2020 21:44 | Делян
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

СЕЛЯНИТЕ ОТ ГРОБ НАИСТИНА УПРАВЛЯВАХА БЛАГОЕВГРАД! И ТОЙ СТАНА СЕЛО, КАТО КЪРНАЛОВО, СТАРЧЕВО САТОВЧА ! НИЩО ЛОШО ЗА СЕЛАТА И СЕЛЯНИТЕ! ОБАЧЕ СИ ОДЕТЕ ДОМА! БЛАГОЕВГРАД Е ГРАД НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ПОТОМЦИ НА ГРАЖДАНИ НА БЛАГОЕВГРАД! ОДЕТЕ СИ ДОМА СЕЛЯНИ


09 Май 2020 22:01 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ЕДИН КМЕТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕ НАПРЕД В ПЕРИОД НА РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА С ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НАПРЕД НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИ ДА СТАВА КМЕТ! В ТЕЗИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ Е ЗАЛОЖЕН ДОБРИЯ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ И НА ДЕЦАТА НА СЕЛЯНИТЕ, ДВОЙНО ПОВЕЧЕ НА ДЕЦАТА НА ГРАЖДАНИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД! ЗАТОВА ДЕЦАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ОТИДОХА В СОФИЯ! ЗАЩОТО ГО УПРАВЛЯВАХА СЕЛЯНИ, ОТ СТАРЧЕВО ОТ ПАДЕШ ..... ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ КМЕТ ОТ БЛАГОЕВГРАД!


09 Май 2020 22:58 | Горна Джумая
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Благоевград не е вече онзи град с типично македонска атмосфера когато всички хора в града се познаваха и се поздравяваха когато се арещнеха на улицата. .Джумалиите за жалост се претопиха в морето от надошлите селяни и от приоданци от България завършили ЮЗУ и останали тук. Децата на джумалиите заминаха да работят и да живеят в София и в чужбина. Благоевград от типично македонски град се превърна в български град, замени се добрият македонският домороден манталитет с чужд български който български манталитет се основава на лъжата, на кражбата, на далаверата, на измамата, на ламтенето по материалното, по парите, по богатството


09 Май 2020 23:11 | abv
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Струма. хомо, вие орган на ГРЕБ ли сте?


09 Май 2020 23:49 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Никога Благоевград не е имал македонски облик и атмосфера! Моите деди насила бяха накарани от тъпите комунисти да се определят като македонци! В последствие насила ги накараха да се определят като българи същите комунисти! Родител на мой съученик до 75 година отказа да се определи като българин в знак на протест срещу комунистите! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ В БЪЛГАРИЯ, И ПОНЕЖЕ 75% ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ГРОБ СА БИВШИ КОМУНИСТИ, НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ В БЪЛГАРИЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ БЕЗРОДНИЦИ В БЪЛГАРИЯ!


10 Май 2020 00:01 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

А иначе Благоевград винаги е имал български облик! Помня времето когато асфалтираха нашата улица, помня времето когато на р. Бистрица имаше само един мост, помня времето когато за да се скрием за да изпушим цигара се криехме на ловния дом, помня Пушкома в Гимназията, помня павилиона на Сакатия където си купувахме стъклени топчета за да играем на коски! Този Благоевград няма да ми отнемат нито селяците от целия окръг, нито глупавите гербаджии които са готови да продадат майка си за пет лева! СЕЛЯНИ, ОДЕТЕ СИ ПО СЕЛАТА! ГЕРБАДЖИИ ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕ КОКОРКО ЗА КМЕТ НА ЦИГАНСКАТА МАХАЛА В БАНКЯ, ПРИБЕРЕТЕ СИ МОМАТА С МОКРИТЕ ГАЩИ ОТ БАРСЕЛОНА .....И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ДАЛЕЧЕ ОТ БЛАГОЕВГРАД! НМГ!!!


10 Май 2020 00:12 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ИГРАЙТЕ СИ ЧОЧЕЦИ, КАМБАРИОН, КОНТЕ КОКОРКО, ТРАВЕСТИТА САЧЕВА, ОТПРЕД ИСКРА ФИДОСОВА, ЛЕПЕТЕ СИ СТОЛЕВКИ НА ЧЕЛОТО С КОНТЕ КОКОРКО И ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НЕ СКВЕРНЕТЕ СЪС СВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ!


10 Май 2020 00:26 | Делян
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Шльоповице, маторицо грозна космата силиконова, нарани ли прасетата?


10 Май 2020 00:35 | Нетуно
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Уплътних си времето, като прочетох коментарите. Пишете, че Благоевград е село, може би защото се определяте като селяни. Аз и моите хора, обаче не се. Съвсем скоро ще докажем, че правилния избор е десницата. Дали съюзена или не.
Вярвам на това младо момче, което засили структурата на ГРОБ, ГЕРБ, ГЪСТ, както искате я наричайте. Важното е Благоевград да получи най-доброто!


10 Май 2020 00:36 | Никога герб в Джумаята
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Благоевград - ти си готино копеле.


10 Май 2020 03:19 | Коко
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Бусаров си свърши добре работата на заседанието. Няма да обяснявам защо, но предотврати саботаж от страна на един два елемента дето искаха да сменяват дневния ред и да философстват на теми които не бяха съществени за заседанието на ОИК. Просто казано, изпулни си длъжността както се следва и както подобава - стегнато и учтиво. Който иска да оплаква, да се оплаква, ОИК не е детска градина и Бусаров не е кърмачка. Тези които се оплакват имат право да се оплакват - въпроса е дали има смисъл да им се слушат оплакванията. Бебета.


10 Май 2020 08:36 | ����
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

На Бойко само му е за тези лапачи от ОИК. Пълни нещасници.


10 Май 2020 09:57 | ...
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

егати гнусния вестник, става само за тоалетна хартия


10 Май 2020 10:02 | ...
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

пуснете още едни избори и да скъсаме гъза на ретардите в струма и герб за пореден път... ще ги пратя обратнов падеж


10 Май 2020 10:50 | ����
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Като не ти харесва вестника не го чети.


10 Май 2020 15:03 | Мнение
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Новаков или Бусаров - Кмет! Някой от тях рябва да е кандидата на ГЕРБ! Другите като Окото, Илиянчо, Тета Роса, Бисер, са в миналото! Разберете го веднъж завинаги!


10 Май 2020 17:18 | Фхйуъ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Фгйккгфд


10 Май 2020 19:05 | Тони
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Струма понеже сте блокирали опцията за коментари за змиите по бачиново, Ви пращщам тук една ваша статия от 18. 05. 2018 година, за пепелянките по алеята https://m.struma.com/obshtestvo/v-blagoevgrad-tova-veche-e-strashno-pepelyanki-po-aleyata-za_134304/


10 Май 2020 19:29 | Бисер
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Искаме нова личност, която да не се омотала в полата на Савеклиева или Димитрова, аман от плевели. Искаме силен кмет, като Камбата, ама да е В и ОТ града. Някой на който да виждаме очите!


10 Май 2020 20:25 | Горна Джумая
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Силен кмет - независим от партии, амбициозен, сериозен, с визия, с най - добрата икономическа програма за развитието на града ни, обичащ града ни, роден тук, джумалия, и е един от нас . Атанас Киряков - това е кметът


11 Май 2020 09:54 | до Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо триете коментарите с истината, бе смешки? Или ви е мила заплатичката.


11 Май 2020 09:59 | 001
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Лъжецът Бусаров да си го взима Савеклиева и да си го кара дома. И стига го е бутала по тея комисии. Всичко се знае.


11 Май 2020 10:37 | запоанат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да каже Брусаров, като е толко оправен и 10 години е представител от квотата на ГЕРБ в разни РИКове, на коя партия е член и кой го лансира.


11 Май 2020 10:39 | до запоанат
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

На ГЕРБ не е член а го лансира Кака Дани а той като пие 2 ракии и се хвали колко е добра в .....и че никой не може да го пипне.


11 Май 2020 10:46 | до запоанат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не местната структура на ГЕРБ работеше против Насо а Недялко работеше против ГЕРБ и неговите подлоги сега продължават да търсят под вола теле.
А Брусаров и Савеклиева са точно негови поставени хора и дано Андрей Новаков им разбере интригите.


11 Май 2020 10:58 | айде сега
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

стига сте повтаряли че струма. ком е герберска, не не е, тя е само на бившия кмет Недялко и сега с нея се опитва да прехвърли вината за тоталния си крах на местните гербаджии.


11 Май 2020 11:07 | Blg
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Много фенове на фълшивия доктор от падеш има тука. Много хира на хранилка или просто дишевно болни...


11 Май 2020 11:12 | Коко Шанел
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Въобще не сте запознати, герб ще духат супата, ни Дана, дебелогъзия, ни никой. Същите сте като Милев и Томов. Айде нав нка всички. Благоевград ще избере незавимм човек. Майхай те се всички други, селяни.


11 Май 2020 11:20 | Blg
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Коментарите са точни. Града се разводни много от преоданците от къде ли не, но наи много от долината на дълбоките гащи. Тея изкупиха бая жилища и ги умирисаха на овце...


11 Май 2020 12:21 | запознат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Бусачо Двуличник И се продава за пари.!!! игреае троини игри верваите му
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар