Стоян Стоев: Ще организираме допитване за името на спортната ни зала и ще изградим нов парк при нея

23 октомври 2023 13:49   8 коментара   7217 прочита


Допитване сред хората за името на Спортната зала на Сандански и изграждане на нов парк със съоръжения за спорт на открито. Това са част от ангажиментите залегнали в програмата на кандидата за кмет на Сандански Стоян Стоев. Според него положението със залата, която 4 години дори не може да получи име от настоящите управници, е показателно и за отношението им към спорта.

„Общините навсякъде по света дават име на стадионите, на залите си, защото това ги отличава и градят спортна си история около него“, каза Стоян Стоев. Той даде конкретен пример, като напомни, че само на метри от нея е паметникът на Спартак. „Това е само една възможност за име, с което да свържем хилядолетната ни история с настоящето, но има и много други възможности като Свети Врач и други“, обясни Стоян Стоев и отново подчерта, че последната дума трябва да бъде на хората.

Той представи и идеен проект за изграждането на нов парк при Спортната зала на Сандански. „Идеята ни е от него да тръгва вело- и пешеходна алея, която да стига до Зоокъта. Така ще имаме нов зелен ринг в града ни – място за разходка за местните хора и за туристите“, обясни Стоян Стоев и показа проекта на нов парк.  

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 

8 коментара
23 Октомври 2023 14:02 | Сандански
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Кой го каза ? Манолев или Георгиев ? или министъра на спорта ?
А името на залата е ясно - ротационно 1 год зала БАЦЕ, следващата Кирчо и Кокорчо.
Цестито съграждани


23 Октомври 2023 15:05 | Гражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Между този селянин спуснат от ГЕРБ и другия селянин от ВМРО няма никаква разлика . Точно казано лукави селяндури, Андрешковци . Няма една свестна кандидатура за която да гласуваш. Потъваме искат да ни превърнат в само в вото подаватели без никакви права. Продават и копуват което си пожелаят. Не вярвам в никой а за вас имате глави на раменете си мислете.


23 Октомври 2023 15:12 | Сандански
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Ти си една мижитурка на Бойко


23 Октомври 2023 15:20 | Позор си
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Това ли е най важното ли бе господинчо на Мафията, името на залата града загива благодарение на твоята партия ти името си тръгнал да оправяш, да не стане като твоя предшественик Кирчо тъпото да си направи паметник пред интернат и после да си трие името.


23 Октомври 2023 16:06 | гогин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

успех! ти ще си новият кмет!


23 Октомври 2023 20:44 | Аз
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Победа за Стоян Стоев


24 Октомври 2023 08:05 | Зайко
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кажи за мутрите където вчера дойдоха предвождани от решката, васко бореца и басъка, къде купуват за Стоян Стоев и Костурков! Голямите мутри след изборите е вашата!


24 Октомври 2023 09:03 | Запознат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А нещо за Г-класата с Майбаха и мутрите по Склаве да кажеш, придружени от цивилни полицай?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар