Стоян Стоев пред БТВ: Трябва да променим ситуацията с болницата в Сандански

02 ноември 2023 10:06   11 коментара   5058 прочита


Повече ситуацията с болницата в Сандански не може да продължава по същия начин. Това подчерта кандидатът за кмет Стоян Стоев в сутрешния блок на БТВ. По думите му тя е общинска, но местната власт абдикира от проблемите ѝ. 

 

„Вярвам, че хората ще ни подкрепят, защото 4 години не се случва нищо в общината ни“, каза Стоев. Той акцентира, че в хода на кампанията заедно с екипа си е показал различен подход на работа. „Имаме повече подготвени проекти от сегашния ни кмет и можем да покажем един напълно различен подход на работа – като спрем на работата на парче и имаме ясен план и приоритизиране“, допълни поставеният под номер 7 в бюлетината. 

 

Мнозинството на първи тур в Сандански гласува за промяна и сега се очаква да консолидират вота си зад различния и новия кандидат, стана ясно още в разговора. „Преди 4 години се случи същото в общината ни. Вярвам, че Сандански в понеделник ще се събуди с нов кмет, за да върнем развитието и да покажем, че можем много повече“, поясни още Стоян Стоев. 

 

Според него общината абдикира от всеки проблем и отказва да припознае доходите на хората като свой приоритет. „Работата на един кмет е да създава предпоставките, които могат да увеличат и доходите на хората. Да привличаме инвестиции, да сме по-успешни в туризма, да подкрепяме предприятията ни“, обясни още Стоев. Като пример за липса на визия той даде ситуацията с Мелник, който трябва да е перлата в короната на Сандански, а вместо това липсва свързаност и фокус към него, като дестинацията с добавена стойност. 

 

„Изборът е мажоритарен и личността е най-важна. Ние разчитаме на гражданите – да изберат управление, на което вярват и което искат. Това е най-важното“, каза още Стоян Стоев и призова хората масово да гласуват в неделя. „Така не само ще обезсилим контролирания вот, но и ще вземем по-мъдро решение. Защото е доказано, че мнозинството прави по-малко грешки от малцинството“, каза още той. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 


Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
02 Ноември 2023 11:03 | Киро Н.
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Стоенчо, я кажи за каналите на брат ти - Иво Мухата. Я кажи колко пари ти даде комунистическата фамилия Манолеви и кой ги раздаваше по града. Няма да си кмет.


02 Ноември 2023 11:43 | ДБ
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

В неделя ще гласуваме за Стоян Стоев, за да има някаква перспектива за развитие на града. Другият кандидат го видяхме колко струва.


02 Ноември 2023 11:45 | до киро н.
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Стоев, с теб сме .Болшинството от гражданите са за промяна на модела Жабоков от Никудин. Дано Киро Н. излезе лош пророк. И да стъпиш отново на поста с манипулации, просто Бог по-късно ще ти въздаде заслуженото, защото ти си Юда и Луцифер, наедно.


02 Ноември 2023 11:55 | до киро н.
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Стоев, с теб сме .Болшинството от гражданите са за промяна на модела Жабоков от Никудин. Дано Киро Н. излезе лош пророк. ГРАДЪТ ИМА НУЖДА ОТ УМЕН, ДОБЪР И ЧЕСТЕН УПРАВНИК, МИСЛЕЩ ЗА ХОРАТА И ПРОСПЕРИТЕТА НА ЦЯЛАТА ОБЩИНА.


02 Ноември 2023 12:16 | сандански
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Екипа ти е много подготвен - се разбойници и грабители, начело с Жоро минерала,
Сашо от Кулата и целия престъпен контингент от Кулата до Перник


02 Ноември 2023 12:17 | гогин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

направи повече интервюто от Мравун за цял живот в политиката! Адмирации!


02 Ноември 2023 13:36 | Поленица
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Кое мнозинство бе лешпер? Това на Манолевите грабчовци, на мафиотите от EFBET и на цигано турските Пухита! Остава Сандански да им падне в ръцете и ще видите туризъм на куково лято. Тия дето минат трева не никне.


02 Ноември 2023 15:25 | Мое мнение
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Мравката беше непоносимо отратителен надменен крадлив миник . За съжаление и тоя е като мравката просто няма за кой да гласувам .? То и по другите градове е същия резил просто сме в задънена улица .Бих гласувал само за кмет който има добро минало и перфектна програма за развитието на града и преди да застане на кметската позиция да подпише декларация че ако бъде хванат в злоупотреба с власт да бъде публично съден от неговите избиратели. По този начин на избори няма да смеят да се кандидатират личности като тези които ръководеха нашия град до сега а както се очертава и още 4 години. И двамата са един дол дренки.


02 Ноември 2023 18:13 | не човек
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Съществото, борещо се за втори мандат, няма нито образ, нито говор, нито ум, нито честност, нито достойнство. В неделя да го бутнем от връо и го пратим у доло. Там му е мястото, да събира трънки, дренки, кози кракалянки.


02 Ноември 2023 18:19 | Аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Разгледайте преференциите на съветниците на ГЕРБ. Под номер 2 има 74- и влиза като съветник. Ето ви вече готова схема


02 Ноември 2023 18:59 | Рокера
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Малкият Мук, се обадил на Стоев да го помоли след изборите, който ще загуби, да го вземе на работа в Кметството като зам. Кмет по Туризма !!
Стоев му е отговорил, че го съжалява много ..но Зам Кмет по Туризма от Малкият не става ....по скоро да се кандидатира в фирмата по ЧИСТОТА, там имало свободни мекта, ..без конкурс за ....ЧЕСТАЧ !!!
Малкият побърал да каже ДА !!!....и обещал че ще чисти Главната улица и Парка ...на чак да зоокъта с МАЙМУНКИТЕ !! ...и обратно !!
Стоев му Стиснал ръката и му пожелал ВИСОКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ в новото начинание !!
Достойно е Малкият Мук, след като 4 години не почисти града ...сега да се РЕВАНШИРА пред гражданите на Сандански и да покаже Отговорно отношение към ЧИСТОТАТА, която беше много занемарена през последните 4 години !!
Брово Малък ЧИСТАЧ !!
По добре Чистач в Сандански, ...отколкото Гладач в Никудин !




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар