Спуснатата с “парашут” от Б. Борисов щерка на пожарникар уволни главния експерт в Разплащателна агенция - Благоевград Исмет Узунов заради интервю във в. “Струма”

17 декември 2009 00:16   25 коментара   33324 прочита
К. Илиева
К. Илиева


К. Илиева

Потърпевшият: Да загубиш работата си, защото си ползвал правото си на мнение, е равнозначно на връщане преди 1989 г., ще обжалвам в съда

ГЕРБ уволни заради интервю в “Струма” от 11 декември със заглавие “Тамагочитата на Найла Салих продължават да плетат интриги в ДФ “Земеделие” главния експерт в Регионалната разплащателна агенция в Благоевград Исмет Узунов. Вчера той е бил извикан в Държавен фонд “Земеделие” в София, където му е била връчена заповедта, подписана лично от изпълнителния директор на фонда Калина Илиева. В мотивите е написано дословно, че съм уволнен заради “интервю, дадено за в.”Струма”, за което трябвало да поискам разрешение, това е потресаващо и е посегателство над конституционното право на всеки български гражданин да изразява свободно мнението си по въпроси, за които счита, че е лично засегнат.

В интервюто не изнасям служебна информация, просто взех отношение за негативна информация по мой адрес, която бе тиражирана, и имах право да се защитя. Очевидно е обаче, че нещата сякаш се връщат във времето преди 1989 г., което е жалко, и затова подписах заповедта за уволнението си с особено мнение и ще обжалвам в съда. Не изключвам интервюто да е търсен специално формален повод да ме уволнят, каза пред “Струма” Исмет Узунов. Той работи в системата на ДФ “Земеделие” от 3.5 години.

25 коментара
17 Декември 2009 08:28 | 123
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Исмете,боли да те уволнят,а?Нека да го почувствате и Вие,та да видите добре ли е да уволняваш с причина и без причина.


17 Декември 2009 10:16 | съгласен
Оценка:
1
 (
39
 гласа)

на твоето мнение съм


17 Декември 2009 10:30 | читател
Оценка:
19
 (
41
 гласа)

ИСМЕТЧО потресен си от уволнението ти .ОТГОВОРИ ми ако си такьв за какьвто претендираш НЕ БЕШЕ ЛИ ПОТРЕСЕН преди години когато целият актив наДПС от областа , голяма час който е сьс сьмнителни качества иобразовавие бе назначен в агенцията.ТОГАВА имаше други потресени младежи които никой вьв ДФ Земеделие не искаше да ги чуе.за разлика от тебе че си бил приет.СЕГА малко за преди 1989 г.ТОГАВА такива БАШЕВЦИ ИСКРЕНОВЦИ и др.влизаха вьв ВУЗ по специален прием


17 Декември 2009 10:30 | уфф
Оценка:
-9
 (
35
 гласа)

Навсякъде пожарникарчета!


17 Декември 2009 11:40 | егати
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

е поне не сме тъпи комунистчета


17 Декември 2009 13:22 | Катерина
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Казват, че Господ забавял, но не забравял. А дали, е така, кой ще ми каже? Сега Исмет, да се плаче не във съда, а на арменския поп.


17 Декември 2009 13:39 | тир
Оценка:
-1
 (
19
 гласа)

Ооооо , тая пък можела и да подписва ...ами защо не подписа преводите на парите ни..................


17 Декември 2009 13:46 | Велик Чобанов
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Наистина е смешно, ако е уволнен др.Помак заради интервю, но съм У Б Е Д Е Н, ЧЕ И ТОЙ Е БИЛ НАЗНАЧЕН на мястото на някой уволнен по същия начин. Лошото е че др.Пожарникар се забави с чиските. Още докато пътуваше за МС трябваше доганчета да ги И З М Е Т Е на всички нива.
А що се отнася за преди 1989 г. и тогава и сега за чедата на Алаха в Булгаристан е РАЙ........


17 Декември 2009 14:20 | НЕКОЙ
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

ДОЛУ ВСИчКИ ГАДНИ ПОМАЦИ ОТ ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ. НЕ СМЕ В ТУРЦИА А В БЪЛГАРИЯ.


17 Декември 2009 16:55 | браво
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Времето за изхвърлянето на боклука дойде, както се пее в една песен, забавя се, но не се забравя и вярвам, че всеки който е крал, който е работил за собствена облага, всеки който е назначавал свой близки, роднини и т.н. ще си получи заслуженото ...


17 Декември 2009 17:00 | ТАКА НАРЕЧЕН ПОМАК
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

ДО ЧИТАТЕЛ - ПРЕДИ 1989 ГОДИНА ТАКИВА БАШЕВЦИ И ИСКРЕНОВЦИ ВЛИЗАХА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПО КОЙТО СА ВЛИЗАЛИ ВСИЧКИ КАНДИДАТ СТУДЕНТИ . ТИ ЯВНО НЕ СИ УСПЯЛ ДА НАПРАВИШ ТОВА И ТЪРСИШ ПРИЧИНАТА НЕ В СЕБЕ СИ А НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ В СЛУЧАЯ ПРИ ПОМАЦИТЕ. СЪЖАЛЯВАМ ЩЕ ТРЯБВА ДА СВИКНЕТЕ С НАС И ЩЕ НИ ИМА НАПУК НА ВАШЕТО ПЪРВОБИТНО МИСЛЕНЕ. ТАКА ЧЕ СВИКВАЙ ДРАГИ ТАКА НАРЕЧЕН ЧИТАТЕЛ И НЕ ЗНАВ ЗАЩО СИ СЕ НАРЕКЪЛ ТАКА ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ДРУГ ТИ Е ПРОЧЕЛ СТАТИЯТА А ТИ САМО СИ СЛУШАЛ ЗАЩОТО СИ ДИВ БАЛКАНСКИ СУБЕКТ.


17 Декември 2009 18:31 | читател
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

спрете невиждате ли че струма ни насьсква един срещу друг


17 Декември 2009 20:04 | URSA MAJOR
Оценка:
-2
 (
24
 гласа)

Хахахах.
Ето тази статия (включително заглавието) е типичен пример за българската махленска, квартална журналистика.
Може ли в един уважаван вестник да сложат такова заглавие? Да използват селското съкращение на думата дъщеря ---> "щерка". И какво като е дъщеря на пожарникар? Какво би трябвало да означава това? Та пожарникарите са едни от най-доблестните и смели мъже. Гордост е да си пожарникар. В САЩ примерно само униформата им всява респект. Явно не така седят нещата тук. "Спусната с парашут"? Откъде имате информацията, как се добрахте до нея, кои са източниците ви? Да не би да сте присъствали на спускането с парашут криейки се под масата с касетофонче в ръце? Няма да ми стигне времето да коментирам самият текст. СРАМ ! Моля редакторите на Струма да се заемат с некадърните си журналисти и да ги научат поне да пишат цивилизовано. И не лайте срещу ГЕРБ и действията на партията, която очиства останките от грабливото управление на триглавата ламя. Аз адмирирам както и много други.


17 Декември 2009 21:23 | abr
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

помак смотан и от сатовча да си ходет на тотуна


17 Декември 2009 21:25 | abr
Оценка:
-10
 (
16
 гласа)

аман от тиа прости помаци с купени дипломи


18 Декември 2009 04:11 | анонимен
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

С помаците свикваме ама с миризмата е по-трудно !!


18 Декември 2009 05:42 | Помаците
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

На 19-12-2009 ще се създаде нова партия наречена" Напред за помаците" .Срещата ще се състои хотел Дъбраш. Целта й е да разбие ДПС в Чеча и да се изгонят турците от парламента.
Успех на новата партия и край на турската хегемония.


18 Декември 2009 09:35 | DAVID TRENDAFILOV
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

до читател:Не Струма ни насъсква ,насъскват ни такива болни мозаци и комплексари като тези гореподписалите се abr,некои и т.н.Те не знаят,че помаците сме много по българи от тях.Мнооого поздрави на женската част от родата им от мен,един помак които се чувства по голям българин от всички тези.ТЕ не знаят ,също от кое племе минало през България и оставяло семето си , произлизат,но се представят за БЪЛГАРИ.Не е достатъчно да си хритиянин за да се наречеШ българин.И помаците НЕ СМЕ турци!!!


18 Декември 2009 10:00 | DAVID TRENDAFILOV
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

И още нещо"читател"и"johnieb".За влизането във ВУЗ "по специален режим-да имало е такова нещо,но 50-те,60-е години ,за времето на моя баща например.Търсели са ПО БУДНИ И ЗНАЕЩИ за да продължат образованието си.Но повярвайте ми,за нас беше нужно да показваме двойно повече знание и можене за да влезнем във вуз или да работим по престижна работа,макар че срамна работа няма.И повярвай ми"johnieb",
johnieb написа:тогава и сега за чедата на Алаха в Булгаристан е РАЙ........
никога живота не е бил РАЙ.Нашия живот е една постоянна борба.Бъдете живи и здрави и се чувствайте поздравени с предстоящите светли празници.


18 Декември 2009 17:17 | мен
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Незнам, но според вас читатели как може да се сърдите за една фурнаджийска лопата (Измет Узунов )която на всеки няколко години сменя партията и името си за да е във власта.Това е човек без съвест и морал, интригант и мръсник и измамник (завлякъл е доста хора с пари) ...а и доста писа за неговите данъчни измами с фалшиви фактури, разследвания от прокуратурата... сами си отговорете прокуратурата не разследва всеки туко-така...!


19 Декември 2009 14:05 | Габи
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Доста изместихте спора. Ударението е върху това, че пиклата Калинка уволнява, както са я назначили. Има си начини да останат умните, работливите и можещите. Има си тестове- да ни ги правят през 3 месеца и 10%, които са на дъното- вън. Това наистина ли е тоооолкова недостижимо високо за парашутиската?!?


20 Декември 2009 08:32 | Лорд Вейдър
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Езикът на омразата е език на простите и нецивилизовани хора. Докато тъпотията господства в отношенията между хората в тази нещастна балканска държавица, тя винаги ще бъде в задния двор на Европа. Защото цивилизована Европа ще се отнася към българите така, както те се отнасят към своите малцинства - турци, помаци, цигани и т.н.
Истинските патриоти трябва да бъдат загрижени за този просташки език на омразата. Защото това е помия в лицето на общата Родина.
Бог да пази България от дивотията на неандерталците, които живеят в нея!


20 Декември 2009 14:07 | калеко алеко
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

мноу набожен бил тоа вейдър бре


21 Декември 2009 11:19 | Велик Чобанов
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

До dst67
Да помаците сте много по българи от Нас, но само на думи пред нас, иначе на избори.... Да живее Сокола и компания и Турция ви е родината.... По В А Ж Н О Е Вие да знаете от кое племе сте и защо сте в България.
Много добре, че помаците НЕ СМЕ турци, но е крайно време да го покажите и на дела!!!
За влизането във ВУЗ "Търсели са ПО БУДНИ И ЗНАЕЩИ" или с по дебела папка в шесто за да продължат ДА ДОНАСЯТ.....
Не мога да повярвам, че показвате двойно повече знание и можене за да влезете във вуз или да работите по престижна работа,защото Ви виждам как го правите само и Е Д И Н С Т В Е Н О с рушвети..... Откакто Сокола е във властта и с М О Щ Е Н ПОЛИТИЧЕСКИ натиск.... Няколко пъти имах неблагоразумието да се пробвам на разни конкурси в държавни структури с помашка конкуренция и ВИНАГИ Вие "бяхте по знаещите и можещите"....
За това не мога да повярвай, че поредния уволнен покак е "Г О Л Я М ПРОФЕСИОНАЛИСТ".....


21 Декември 2009 11:22 | Велик Чобанов
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

P.S.
До dst67
Не можеш да ме У Б Е Д И Ш, че и ти не топлиш някое У Д О Б Н О кресло в държавна или общинска структура със "З Н А Н И Я"........




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар