Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

—пука се поредни€т политически балон в Ѕлагоевград! јдминистративен съд разби илюзиите на съветниците-опозиционери и потвърди решението на ќ»  по казуса " амбитов"!  метът пак √решка н€ма!


7 май 2019 14:14  65 коментара   27216 прочитаѕолитическата клоунада отново разочарова публиката с поредни€ провал. ќпорната точка на опозици€та, разв€вани€т член 41 се оказа просто прочетен като "д€вола евангелието" и крайно повърхностно анализиран, коментират юристи


—ъстав на јдминистративен съд - Ѕлагоевград, председателстван от —аша јлексова, отхвърли 4-те жалби срещу решението на ќ» , оказала да прекрати правомощи€та на кмета на Ѕлагоевград јтанас  амбитов и удари в зем€та нахъсаните да събор€т градоначалника шепа опозиционери..

 азусът " амбитов" бе разигран от опозиционерски настроените общински съветници в местни€ парламент, които поискаха ќ»  да прекрати правомощи€та на кмета  амбитов, тъй като за ден той е бил управител на фирма и кмет на общината. “ова, според жалбоподателите, е нарушение, достойно да детронира градоначалника..

—поред жалбоподателите случа€ имало погазване на член 41 от «акона за местното самоуправление. «атова съветничката «лата –изова първа сезира общинската избирателна комиси€, а в последствие към не€ се присъединиха още н€колко съветника и Ѕ—ѕ..

ёристите на ќ»  след извънредно заседание, отхвърлиха жалбата на –изова и решиха казуса в полза на кмета  амбитов. ”верени в правотата си обаче, опозиционерите подадоха нова жалба, ангажирайки јдминистративен съд, този път срещу решението на ќ» . » на свое заседание днес административни€т съд потвърди решението на ќ» , мотивирайки се, че жалбоподателите «лата –изова,  ало€н ’анджийски, протестъра Ќ.  утанов и ¬алери —миленов, н€мат правен интерес от подобни действи€. "—ериозни€т коз 41", който съветниците опозиционери разв€ваха дни наред, сигурни, че са "намерили цаката" на общински€ кмет, отново се оказа пушилка.

—ъдът отхвърли жалбите на съветниците, показвайки им, че опитните юристи на ќ»  Ѕлагоевград правилно са преценили ситуаци€та по казуса и са отхвърлили жалбата на –изова... "“ова, което разследващите опозиционери разкриха и този така –ј«ћј’¬јЌ „Ћ≈Ќ... 41 от «ћ—ћј, се оказа обикновена техническа грешка, по ко€то има заведено дело за заличаване. ќказа се, че подобна съдебна практика н€ма, а случилото е императив, прилагат се правилата на закона, ј вносителите на жалбите не са разчели правилно решени€та на конституционни€ съд в частта им "за мандат", "по време на мандат" и произтичащи от това «ј ќЌќ¬» разпоредби", коментираха казуса опитни юристи.

ќѕќ–Ќј“ј “ќ„ ј Ќј ќѕќ«»÷»ќЌ≈–»“≈, член 41 се прилага, когато има обсто€телство, а в случа€ такова н€ма, —ћя“ј“ ё–»—“»“≈, стъпили на закона.. ¬сичко това бе казано официално още при решението на ќ» , но компетентните юристи, съветващи опозиционерите, твърд€ха, че юристите на избирателната комиси€, четат законите "политически", съобраз€вайки се със силните на ден€, и вмен€вайки им юридическа некомпетентност.

»стерични б€ха писъците на съветниците опозиционери, че комиси€та е политизирана и, че е взела решение в полза на  амбитов, без да се съобрази със законността. —ъдебното решение обаче показа нечи€ друга крещ€ща некомпетентност и категорично непознаване на законите, анализирани и прочетени като д€вола евангелието..

я«Џ ! —ѕ” ј —≈ » ѕќ–≈ƒЌ»я“ ќѕќ«»÷»ќЌ≈–— » ЅјЋќЌ! ќ“Ќќ¬ќ ¬ƒ»√Ќј’ј ћЌќ√ќ Ў”ћ «ј Ќ»ўќ!

ѕрави впечатление, че напоследък нещата на опозиционерите не се получават. „”ƒя“ —≈  ј ¬ќ ƒј »«ћ»—Ћя“, вдигат вой до небето по н€какъв казус, тиражират обвинени€, търс€т проверки и когато резултатите и отговорите на институциите показват категорична несъсто€телност на твърдени€та им, мълчат и не си прав€т труда дори да публикуват, –ј«ќЅЋ»„ј¬јў»я √» резултат от проверките.

»наче са големи "разследващи", много компетентни, но се оказа, че тези, които ги съветват в атаката им срещу градоначалника, с юридически, журналистически и вс€какви други консултации, показват характерна и задълбочаваща се Ќ≈ ќћѕ≈“≈Ќ“Ќќ—“.

«а пореден път светна сигналната лампа, че ќѕ»“»“≈ Ќј Ќя ќ» ’ќ–ј ƒј ћјЌ»ѕ”Ћ»–ј“, ѕќƒ¬≈∆ƒј“ » ƒќ–» ƒј ЋЏ∆ј“ ќЅў≈—“¬≈Ќќ—““ј ¬ —¬ќя ѕќЋ«ј, «ј ƒј ѕ–»„»Ќя“ ¬–≈ƒј Ќј √–јƒќЌј„јЋЌ» ј ¬—≈ » ѕЏ“ ”ƒ–я“ Ќј  јћЏ !

ѕредизборната битка нагази в дълбоки води, които не са за всеки. ј местните опозиционери-—Џ¬≈“Ќ»÷» показаха, че не са добри плувци и всеки път, когато нагаз€т на "дълбокото" с цел дискредитиране на кмета  амбитов - —≈ ƒј¬я“, —√–ќћќЋя—¬ј“ —≈ — √–Џћ » “–я—Џ , мъчейки се да въвлекат в игрите си институции и общество.

ѕолитиката обаче е сериозна работа, а не клоунада, където всеки пал€чо бърза да покаже номера си. ѕолитическата клоунада в Ѕлагоевград вече отегчава публиката, а ефектът, които опозиционерите търс€т отдавна се превърна в дефект, който ще им изиграе лоша шега на предсто€щите местни избори...

ѕ. »ванов

ќще за: състав  съд  жалби  ќ»  ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


65 коментара

7 май 2019 14:17 | Ўишо бакшишо
ќценка:
39
 (
57
 гласа)

”смихнати€ крадец от село ѕадеш.


7 май 2019 14:19 | »стината
ќценка:
43
 (
59
 гласа)

јко този на снимката случайно спечели наесен, в Ѕлагоевград ще останат само държавните калинки - герберасти, две три фирми, които незнайно как печел€т всички обществени поръчки, пенсионери и роми.


7 май 2019 14:21 | »Ћ»я
ќценка:
28
 (
50
 гласа)

 ќ√ј“ќ »ћј —ћЏ–“, ќЅ» Ќќ¬≈ЌЌ»“≈ ЅЏЋ√ј–» _’–»—“»яЌ» ¬» ј“ —¬≈Ў≈ЌЌ» , √≈–Ѕ ”ћ»–ј » ¬» Ќј’ј ѕјѕј“ј.


7 май 2019 14:26 | «арзавата
ќценка:
46
 (
62
 гласа)

„уд€ се защо не си смените името на " амбитов. ком". “о бива и бива четки, ама направо преигравате вече! » мол€, не трийте коментара ми, защото отговар€ на всички изисквани€, поставени от ¬ас самите!


7 май 2019 14:31 | стивчо
ќценка:
13
 (
37
 гласа)

“ук е написана истината, кмето е голем играч, трудно ще го хванат неподготвен, колкото и да ми се иска герб нема да си остават магарето в калта да страда зарежете


7 май 2019 14:32 | шишоооо
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

аз не съм виновен злата мариетова алпиева и брат€ те ме набутаха аааа ше реваааа


7 май 2019 14:47 | »во
ќценка:
20
 (
32
 гласа)

÷ветанов, банкера ¬асилев, ћанолчо, суджука от ƒобрич, јрабаджиев, Ѕанев и-много по големи играчи от  амбитов ги разкриха, та него ли н€ма?


7 май 2019 14:52 | ƒобри јтанасов
ќценка:
30
 (
46
 гласа)

«а десет години Ѕоко от Ѕанк€ направи Ѕългари€ на първо м€сто по бедност, корупци€ и смъртност в ц€ла ≈вропа, Ќасето от ѕадеш е еквивалент на цар-тиква, обезлюди Ѕлагоевград, живеещите тук са с най ниските доходи и дишат най мръсни€ въздух в Ѕългари€, за корупци€та, неспазените обещани€ и лъжите е излишно да се пише.


7 май 2019 15:33 | ...
ќценка:
21
 (
27
 гласа)

смешници... толкова сте жалки... имам чутството че от лизане на задници сте забравили какво е честност, достойнство .... дори и за момент не допускам че има натиск - напротив. ѕ–авите го по собствена вол€, защото получавате удовлетворение...


7 май 2019 15:37 | =======
ќценка:
11
 (
15
 гласа)

е как така се получи, това са толкова опитни юристи,.....


7 май 2019 15:41 | българи юнаци
ќценка:
14
 (
16
 гласа)

в Ѕългари€ всички разбираме от политика, мачове и право.. е затова сме на този хал, законите не само се четът, има нещо като практика и практикуване... ама защо ли се чудим на резултатите.


7 май 2019 15:46 | кучката
ќценка:
9
 (
17
 гласа)

 мете черпи ги на патерица за рождени€ ден.


7 май 2019 16:07 | «лата –изова
ќценка:
8
 (
30
 гласа)

≈дностранното представ€не на случа€ говори за субективност! ƒали т€ идва от партийна зависимост или финансова такава, е без значение! “ова не е журналистика! ќбслужване е!


7 май 2019 16:12 | √еорги √еоргиев
ќценка:
-1
 (
33
 гласа)

јло, јнева, «лата, янчева, какви ги говорихте, каква стана т€.
» защо ни заблуждавахте? ѕак изгубихте. “ози път и авторитетите си. ∆алко за вас!


7 май 2019 16:22 | ‘идел  астро
ќценка:
5
 (
23
 гласа)

“олко ли изпадна «лате, гол€мата юрис“ка, та почна и по форумите хаха


7 май 2019 16:34 | Gg
ќценка:
23
 (
41
 гласа)

ясно е че  амбитов никой не го иска в Ѕлагоевград, но пак ще гласуват 4-5 000 умрели, който всички знаем защо не се вад€т от списъците и пак ще е той! ѕреди години всички в околи€та работехме в града, а сега от Ѕлагоевград работим по ѕерник и —офи€, защото тук всичко се затвори!!! ј беше най хубави€ град, а сега тъне в мизери€


7 май 2019 16:42 | Gg
ќценка:
-10
 (
24
 гласа)

ти специално не работиш ни в перник, ни в софи€, знаем те в кой стар бсп офис си и кой ти дава 300 лева, за да злобарстваш по форумите, щото друга работа и не можеш да си намериш ампутиран, недоклатен бесепар


7 май 2019 16:50 | √орна ƒжума€
ќценка:
9
 (
21
 гласа)

ћол€, не бъркайте вестник, —трума, ( книжното издание ) с ъс —трума online. “ова са две съвсем различни издани€. ѕреди н€колко години журналисти се отделиха от вестник, —трума,. “е са тези които пишат за временни€т сайт —трума .online и който сайт обслужва интересите на  мета, ’ристина, и √≈–Ѕ.


7 май 2019 17:00 | —имеон
ќценка:
7
 (
19
 гласа)

ƒо ввсички коментиращи:
ћного обиди и квалификации се изсипаха по кмет, опозици€, ќ» , сега съд. »стината е, че такъв е законът. ј и докато все още сме правова държава, прилагането на законът е с приоритет. ¬сичко останало са приказки, подход€щи само за в ср€да на пазара.


7 май 2019 17:26 |  окопев
ќценка:
-6
 (
28
 гласа)

кјћЅ»“ќ¬, Ќј…-√ќЋ≈ћ»я“ —»


7 май 2019 17:32 | ƒобри
ќценка:
4
 (
18
 гласа)

ƒо колко часа и в ко€ ста€ в общината си дупе-лизачо?


7 май 2019 17:34 | ўерев
ќценка:
10
 (
22
 гласа)

“р€бва да си сл€п, луд или на държавна хранилка (или и трите заедно) за да не видиш как Ѕлагоевград бавно, но сигурно загива.


7 май 2019 17:36 | ћони
ќценка:
10
 (
22
 гласа)

ћедиите съобщават днес, че Ѕлагоевград е след ¬идин по доходи ! —рам и позор! ј гробарите се горде€т с това и с факта, че родни€ ни град загива заради некомпетентни€  амбитов.  радлив, безпардонен и цинично нагъл! » пак се напъва да следващ мандат. — какви очи бе кардливко? ќбрече благоевградчани на мизери€, докато ти благоденстваш на наш гръб! „овер, който не може да оправи собствени€ си живот не може да управл€ва общината ни!


7 май 2019 17:36 | –ќ—≈Ќ
ќценка:
13
 (
23
 гласа)

ў≈ ѕ–»«ќ¬ј Ќќ¬ќ»«Ћёѕ≈Ќ»“≈ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ„јЌ», ƒќ ј–јЌ» ќ“ —≈Ћј » ѕјЋјЌ » » Ќј«Ќј„≈Ќ» Ќј ƒЏ–∆ј¬Ќ» ћ≈—“≈Ќ÷ј ƒј Ќ≈  ќћ≈Ќ“»–ј“ —Џ—“ќяЌ»≈“ќ Ќј √–јƒј, ¬—»„ » Ќќ–ћјЋЌ» » Ќ≈ќЅ¬Џ–«јЌ» — ѕј–“»» ƒ∆”ћјЋ»» ¬»∆ƒјћ≈  ј  ¬ ѕќ—Ћ≈ƒЌ»“≈ 8 √ќƒ»Ќ» ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ ¬Џ–¬» ЌјƒќЋ” » «јѕјƒј.


7 май 2019 17:39 | ¬енци
ќценка:
-5
 (
23
 гласа)

Ѕраво за  амбитов, беше €сно. јма нали ƒончо е отворко, ха сега да му е вътре


7 май 2019 17:41 | Ќики
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

 олкото и да се напъваш, за теб н€ма евтин апартамент, а наесен пак ще се бо€дисаш, н€ма да ти е за първи път.


7 май 2019 17:45 | „ичо ƒанчо
ќценка:
10
 (
18
 гласа)

—коро очаквайте магистрали гейт, единственото, с което се гордее цар тиква ще се срине. ¬ Ѕългари€ се стро€т най скъпите и некачествени пътища в света, сега идва проверка от ≈вропа и доста гербери ще изгор€т.


7 май 2019 17:57 | минчо
ќценка:
8
 (
16
 гласа)

—трума не пишете глупости ! ∆албите са 5, и 4 са прекратени, но е една - тази на Ѕ—ѕ е допустима и ще се насрочи за разглеждане в най- скоро време, таке че никой не е"спасен"


7 май 2019 18:13 | «дравейте, —труна,
ќценка:
9
 (
17
 гласа)

ћол€ ви, коментирайте безпристрастно! Ќека √–≈Ѕ да е над всичко, но вие “–яЅ¬ј да коментирате безпристрастно. ¬ие не сте орган на областното и общинското ръководство на √–≈Ѕ. јко имате капка морал, съвест и чувство за достойнство - ще ме чуете. ѕредстав€йте само фактите, а ние - читателите ще си правим изводите. –азбрахте ли ме? ј?


7 май 2019 18:26 | „ичо ƒанчо
ќценка:
2
 (
12
 гласа)

¬ сайтчето са се събрали платени подлоги, аматьорчета.


7 май 2019 18:35 | ѕаола
ќценка:
-2
 (
14
 гласа)

ѕростоват, но амбициозен,
ќтдалеч ще го познаеш- рошав е и малко грозен,
—толът кметски е негови€т бл€н,
¬се крои и мисли пъклен план.

Ќо целта му е химера,
“уй е €сно не от вчера,
«наем що за стока  аоло€н е,
«а велик се мисли, всъщност срам е.


7 май 2019 18:37 | гражданин
ќценка:
2
 (
16
 гласа)

“ова беше супер смешна атака. Ќ€ма за какво да се хванат така наречените опозиционери и се хванаха за най - смешното нещо. ¬место да се занимават с глупости и режисирани атака да вземат да свършат и те нещо полезно за града


7 май 2019 19:08 | ‘илип
ќценка:
3
 (
15
 гласа)

ј кмета какво полезно свърши за 8 години? Ќаправи кръст над града, скоро може да сложи надпис - тук почива Ѕлагоевград.


7 май 2019 19:10 | ¬аско
ќценка:
1
 (
13
 гласа)

—богом герб, сбогом Ќаско. ƒано скоро в Ѕобов ƒол ви кажат-здравейте.


7 май 2019 19:40 | ¬иктор Ќиколаев
ќценка:
2
 (
16
 гласа)

ѕодмазвач, наесен и ти кмета на село.


7 май 2019 19:41 |  окиче
ќценка:
0
 (
18
 гласа)

ƒончо, «лата и  аната потънах. Ѕраво,  амба, удри ти€ смешници


7 май 2019 19:45 | ѕаола
ќценка:
0
 (
22
 гласа)

јлбина, «лата,  ало€нЕ
«а Ѕлагоевград са срамЕ
ѕрибавим ли ƒончо към т€х-
„етирима достойни за см€хЕ

ѕрав€т си тайни завери,
Ћъжи все говор€т Цкой както намери,
» кмета много им пречи,
ўото от нивото му са много далечеЕ


7 май 2019 20:03 | √енчо
ќценка:
1
 (
13
 гласа)

—игурно неуспелите вече обмисл€т следващ ход. Ќо то не е само да искаш, тр€бва и да можеш, че и да го направиш като хората. Ќикак не им се получи с член 41 - нито в ќ» , нито в съда. ƒали сега ще викнат световните медии, които за малко да отидат и на брифинга им в —офи€...


7 май 2019 20:06 | ћатроса
ќценка:
2
 (
14
 гласа)

ћного шум за нищо. “ова се получи от цели€ напън на така наречените опозиционери. √олеми€т проблем за обикновените граждани е, че те не предлагат никаква алтернатива. —амо отричане, обругаване, охрачване. » нищо градивно, нищо полезно. “ака н€ма как да им се получат нещата и наесен на изборите.


7 май 2019 21:01 | ќбективен невъзвращанец
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

ќтдавна живе€ в чужбина и констатирам все повече тъга и печал в родни€ ми град. ѕразни паметници (кооперации), никаква зеленина, празни магазини за отдаване под наем, все по-малко студенти, липса на перспектива. Ќикак не са добре нещата, н€ма нужда да съм политически пристрастен (аполитичен съм, партиите за мен са едно ненужно зло). ∆алко за весели€ и жизнен град, който помн€ от детските ми години...


7 май 2019 21:19 | ѕаола
ќценка:
-4
 (
16
 гласа)

»зборите наближават вече,
ј ƒончо и «лата от целта си са далече,
 амбитов превъзхожда ги категорично,
ќт това и н€ма нищо по-логично.

Ѕали, ћиланоЕ ≈х, че екзотика,
ƒолав€м дори и малко ,
«а хорското доверие, обаче друго е нужно,
’айде, по-добре, омитайте се дружно.


7 май 2019 21:25 | ÷вети
ќценка:
-2
 (
12
 гласа)

ƒааа, балончето се спука! » сега как да ви в€рваме г-жо «ла, г-жо јлпина јнчева, г-жо ќтƒупницаноживеещатук, г-н ƒон чо? јдминистративни€ съд отхвърли всички ваши жалби към кмета!? ¬ие така ще ни подвеждате и за други неща! Ќещо € втасахме а?!


7 май 2019 21:25 | ¬иктор Ќиколаев
ќценка:
6
 (
16
 гласа)

≈динствените платени тролове във форума са герберасти, уредени на държавна хранилка.


7 май 2019 21:27 | ћартин
ќценка:
5
 (
15
 гласа)

≈дин и същ болен герберски мозък пише за јлбина, «лата,  ало€н, ƒончо, герберасти разберете го-всички нормални жители на Ѕлагоевград не искат кмета и ц€лата крадлива шайка герб. «ад него са калинките, фирмите близки до властта и ромите.


7 май 2019 21:31 | ÷вети
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

 ъде е ’убавеца»ван ( ало€н). ƒа не бо€дисваш пак ƒ€до Ѕлагоев а!? јз очаквах и ти да поемеш отговорност за фи€ското с решението на јдминистративен съд Ѕлагоевград свързано с кмета на Ѕлагоевград? ’убавецоиван давам ти иде€! » т€ е да се автобо€дисаш сам! — цв€т " аки"...


7 май 2019 21:36 |  ало€нчо
ќценка:
4
 (
14
 гласа)

¬зимай хапчетата редовно, герберско куку.


8 май 2019 00:23 | ѕапата
ќценка:
1
 (
9
 гласа)

Ќо защо така с тоз агресивен тон, бе чедо мое и √осподне. Ќервите си сдържай ти или се —мири! ќстар€ваш златолинко, а ти оглуп€ваш д€до мраз, а ти јлпина от ѕирина, на чий отново обещаваш бъднини, о неразумни, о, кардинали, о, фалшификатори, да се свети името √осподне и той да ви е един отец Ѕали от ѕървомай и само бело да ви дай


8 май 2019 00:29 | √еорги
ќценка:
5
 (
17
 гласа)

Ќ€ма ли да спиш герберски трол? «нам, че в общината по ц€л ден мързелувате и ползвате безплатен нет, но не прекал€вай с хвалбите, че скоро герб и кмета си отиват, а след това и ти с т€х в родното си село.


8 май 2019 00:38 | «лата –изова
ќценка:
2
 (
10
 гласа)

“и€ па бсп всичко безплатно, йончева тиражира √≈–Ѕ си отива. јлоо, ти си отиваш, при инфантилни€ серго с 8 дечин€. » там за 5 години ще получаваш колкото български пенсионер за десетилети€. «ащото касичките на бсп изпразниха на хората парите за пенсии, помните ли. » не, не работ€ за общината. ѕросто съм актуална.


8 май 2019 02:15 | –ъканто  уртабиле
ќценка:
8
 (
16
 гласа)

 амбитOFF!


8 май 2019 09:46 |  ольо
ќценка:
7
 (
13
 гласа)

ƒобро утро герберско мишле. ¬земи си блудкаво кафе от партера на общината, на об€д не забрав€й мазната баничка от Ѕакалов и ц€л ден мързелувай с безплатен нет в н€ко€ ста€ в общината.


8 май 2019 09:50 | ....
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

я«Џ 


8 май 2019 10:17 | 188
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

¬место само да пречите и да вадите разни хартийки и ....пр., вземете да свършите нещо полезно


8 май 2019 10:34 | ƒо —трума
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

» вие н€мате грешка с лизането на задника на Ќед€лко. јма нормално, друго не се очаква от хора със средно, лесно се вод€т за носа.


8 май 2019 10:34 | јнализатор
ќценка:
-1
 (
13
 гласа)

Ќа крива ракета (кмета) космоса (опозици€та) и пречи.


8 май 2019 13:04 | √ерб =гроб
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

 амба, защо и бг радио изб€га от Ѕлагоевград?


8 май 2019 15:57 | ¬ал€
ќценка:
-6
 (
10
 гласа)

≈гати злобните хора има тук!? ћале, мале


8 май 2019 16:02 | ≈ленко
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ќт кога да пишеш истината се нарича злоба?


8 май 2019 16:09 | пешо
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќищо не е свършило зар€та е пътник има обжалване тук съдиите са наплашени .¬ас ще го изхвърли спокойно приклучи му мандата краде що краде тежки дни го очакват.....


8 май 2019 17:10 | пешка
ќценка:
-5
 (
5
 гласа)

пешо, вземи да ес ограмоти малко, ама знаем те, толко ти екамбанката, селчо, с малък... потенциал


9 май 2019 13:57 | „авдар
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

до √≈–Ѕ=√роб
поинтересувай се мазн€р.....
Ѕлагоевград и Ѕ√ –адио подкреп€т ѕловдив, носител на приза ≈вропейска столица на културата. ѕо тази причина церемони€та, тази година, еднократно, ще се проведе именно в ѕловдив на 22 май, зала  олодрум.
Ќа 14-15 юни големите победители ще пристигнат в Ѕлагоевград за грандиозен концерт в парк Дћакедони€У.


9 май 2019 15:27 | √ерб=гроб.
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

“и си умопомрачен гербераст-дупе лизач. Ќе виждаш ли, че всичко читаво б€га с 200 от града?


9 май 2019 21:17 | „авдар
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

 акво общо има това че б€гат с това за Ѕ√ радио в ѕловдив.


9 май 2019 21:57 | √ерб =гроб
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

—амо ти и още 100-200 заблудени герберасти не виждат, че, всички напускат потъваши€ кораб Ѕлагоевград, в ѕловдив се продават билети за наградите на бг радио, тук 5 години б€ха безплатни дотирани с н€колко стотин хил€ди лева общински пари, сега вече н€кой го е страх от проверка и.... уж ги подар€ва в на ѕловдив.


18 май 2019 16:39 | Ted
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 метът дойде с огромни дългове, продължи да търгува с дървен материал без да плаща и му дават щото е Ќасо, наши€ човек. Ќе можа семейството си д а задържи, та чакаме от такъв човек да бъде в полза на гражданите. ќсвен злобари и неграмотни какви назначи ?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.