Социалният министър Т. Младенов не зачете резултатите от конкурс и назначи за шеф на Социални грижи в Сандански Е. Петкова-Сливкова

15 април 2010 00:18   47 коментара   22439 прочита
Т. Младенов
Т. Младенов


Т. Младенов

Елеонора Петкова-Сливкова от село Микрево, община Струмяни, със заповед на социалния министър Тотю Младенов бе назначена за директор на Социални грижи в Сандански. Новината бе потвръдена от координатора на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев. Той уточни, че проведеният конкурс за овакантения пост след пенсионирането на дългогодишния директор Славчо Ризов през месец декември 2009 г. е стопиран. На първо място е класирана Мими Алексиева, завеждащ "Закрила на детето" в Сандански, на второ място е настоящият временен директор на Социални грижи в Сандански Ирина Велева. Стана известно, че Мими Алексиева е подписала декларация, че се отказва да заеме директорското място, и по процедура вторият в класирането Ирина Велева е трябвало да оглави поста.

Изненадващо с дата 12 април е подписана заповед от социалния министър за назначаване на Елеонора Петкова-Сливкова за директорския пост. Вчера директорският кабинет бе заключен, на служебния мобилен телефон никой не отговаряше. Елеонора Петкова-Сливкова е отказала мястото за началник на Звено за хора с увреждания в Дневен център в Сандански, което й било предложено. Последната й работа е в община Струмяни, където е завеждала звено "Социални грижи" към дирекцията в Сандански, което е закрито през 2009 г. със заповед на министър Емилия Масларова. В момента е в майчинство с третото си дете.

Това е втори кадър от община Струмяни, който се назначава на ръководна длъжност в община Сандански. Преди близо месец бизнесменът и съветник в ОбС - Струмяни Красимир Митрев бе назначен за директор на почивен дом "Здравец", известен като НАПС - Сандански. Коментарите сред санданачни са, че и за второто назначение е натежала думата на областния координатор Костадин Хаджигаев.

47 коментара
15 Април 2010 06:38 | гражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Господа от ГЕРБ преди да правите назначиния в социална служба в Сандански проверете какви ги е вършила тази Елеонора Пткова-Сливкова в социала Струмяни !!! В седмицата и се събираха по 5 часа работни докато се криеше със своето протеже КИРЧО през работно време ! Това ли е примера за морал ?


15 Април 2010 06:46 | читател
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Дааа няма разлика между тоталитаризма на ТАТО и властванета на ГЕРБ !!! Поне да бяха назначили някой свестен човек който да помага на бедните !!! А тази .........как ще идва на работа с 3 те си деца и служебната кола !!!Ха ха ха..... големи икономий ще направи на социалното министерство няма що !!!


15 Април 2010 07:02 | гражданка
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аман от парашутистки . Тая Елеонора Сливкова по какви показатели я избрахте г-н министър ???


15 Април 2010 07:17 | ОТНОВО
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ТО БИВА НАГЛОСТ БИВА АМА ТАКАВА ГЕРБАЖИЙСКА Е НЯМАЛО -НАЗНАЧАВАШ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАШ САМО ДА Е ГЕРБЕР


15 Април 2010 07:29 | читателка
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Стига с тия прости селяндурки. Малко ли селски женици има ? И в Общинската администрация има много прости и елементарни селянчета.Само миришат на суроватка и разнасят бълхи.Малко ли кадри има в Сандански , та се назначават хора от друга община? Защо Чиликов не назначава хора от друга община? Затова нещата не вървят в нито една област , защото се назначават неподходящи хора . Прости , елементарни , посредствени , със селски образи , но много амбициозни!!!


15 Април 2010 08:08 | Мосю С
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Санданчани е добре да поохладят страстите и да приемат тази наказатиелна мярка за недоброто състояние на Социални грижи в общината - То какво ли и е наред в тази община??? Незаябравяйте, че и Мими Алексиева бе пряко отговорна за случаят " Сашко от Сандански", който потресе България преди няколко месеца.


15 Април 2010 08:38 | гражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Т.Младенов е погазил закона като е назначил тази парашутистка от село Микрево.С този случай ГЕРБ си показа истинското си лице,а именно поставяне на свои хора на важни длъжности,без да имат съответствие и прфесионализъм.Господа от ГЕРБ ,БКП назначаваше свои некомпетентни хора на всякъде и за това се провали.Вие повтаряте същите грешки,но това е така защотоГЕРБ=БКП и шуробаджанащината се шири навсякъде в България.С БКП=ГЕРБ напред!


15 Април 2010 08:46 | възмутена
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

г-жа Сливкова от ГЕРБ ли е вече?То не бе БЗНС,СДС,НДСВ сега ГЕРБ ?Ако това е пътя към постовете всички да преминем в ГЕРБ.Жени като нея винаги успяват/такава е и зам.кметицата Чинкова/.Но целта оправдава средствата за постигането и.Малко усмивки,малко женски номера и хитринки и готово получаваш това което искаш. Голям специалист,няма що,как ще и предлагат друго освен ДИРЕКТОР.Знаем я госпожата,но стана много ,много морална и много умна. Но и много амбициозна.Честито на санданчани.Честито и на гербаджийте.Те както са тръгнали ще има да вземат друг мандат.То бива ,бива ама чак пък толкова.СРАМ И ПОЗОР.
г-н Митрев ,същата работа.И откога стана бизнесемен ,та чак и строителен предприемач.
Далаверите са неговата страст и сила .То цялата им фамилия е родена за директори. Сестра, братовчеди, племенници. Абе много конфликти на интереси бе господа гербаджии.Опомнете се,проваляте г-н Борисов? Жалко за надеждите на хората.


15 Април 2010 09:07 | читателка
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Даже са и предлагали и друго място , но тя отказала. Какъв ценен кадър! Молили са я но тя отказала .Кой я познава тази селянка , че са и предлагали и работно място ? Колко образовани хора с чужди езици не могат да си намерят работа а на тази смрадлива селянка са я молили вкъщи! Да си седи в Микрево. Да закара и Марето Чинкова.


15 Април 2010 09:28 | Катерина
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хубава работа, ама гербаджийска. Този министър е едно от най-лошите попадения на Борисов.


15 Април 2010 10:38 | възмутен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

За нищо на света повече няма да гласувам за ГЕРБ.
Съжалявам че ги подкрепих на изборите, много съжалявам. Така яко се осраха и продължават да дрискат простотия след простотия. А КОЛКОТО ДО СЕЛСКАТА СПЕЦИАЛИСТКА - МИНИСТЪРЪТ ТОТЮ ДА СИ Я ВЗЕМЕ В СОФИЯ. Чиликов ги реди всички духли и селски тарикати ама идва ВИДОВДЕН.


15 Април 2010 10:48 | читателка
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

С какви очи тази селянка ще стане директор ? Виновни са и тези които са я предложили !


15 Април 2010 11:19 | ужас
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Безработна съм от з месеца. Имам две висши образования, компютърна грамотност и още много екстри. Не съм симпатизант обаче на нито една политическа сила. С ужас разбирам, че това е основното, което трябва да притежаваш - да принадлежиш на политическа партия. Ами, гопспода управляващи, послушанието и професионализма не вървят ръка за ръка. Смятам, че г-н Хаджигаев, изживяващ се като кадровик в Благоевградско е крайно време да отиде в пенсия. Не става така. Връзките ги остаовете за частните си фирми. За да тръгнат нещата в тая скапана държава трябва професионализъм и отговорност. Другото е кой на кой може. Ако я карата така и малкото останали свестни ще заминат в чужбина.


15 Април 2010 11:31 | СПАСКО
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Я, КАКВА ИЗНЕНАДА - ПЛАТЕНАТА КЛИКА ОТ БСП И ДПС ОТНОВО БЪЛВАТ ОБИДИ ПО АДРЕС НА ГЕРБ !!! ЗАЩО НЕ БЯХТЕ ТОЛКОВА АКТИВНИ ПО ФОРУМИТЕ, КОГАТО ВАШИТЕ ХОРА ОГРАБВАХА ДЪРЖАВАТА, А СЕГА, КОГАТО ЗАПОЧНА ДА СЕ ВЪДВОРЯВА РЕД ВИЕТЕ КАТО ЛИНЕЙКИ ???
ТОВА ЛИ СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ВАШИТЕ PR ОТДЕЛИ - ИМПОТЕНТНИ ОТ КЪМ ИДЕИ, ТОЧНО ТОЛКОВА, КОЛКОТО БЯХТЕ ИМПОТЕНТНИ И КАТО УПРАВЛЯВАЩИ !!!


15 Април 2010 11:44 | читателка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Спаско ,каква платена клика ? А бре Спаско , иди да пасеш овцете и козите.


15 Април 2010 12:02 | СПАСКО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ДО ЧИТАТЕЛКА - ако някога реша да сменя професията си и да стана овчар непременно ще те взимам и теб на паша :)


15 Април 2010 12:29 | SDshgdfh
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много си остроумен , Спаско!


15 Април 2010 14:45 | келнер
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Както много пъти съм казвал Сандански е най-селския град.Това е просто поредното потвърждение.Честито !!!!


15 Април 2010 14:56 | chukcho към ,,СПАСКО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

АКО ТРЪГНЕШ ДА ПАСЕШ ОВЦИ, ТАЯ Я ЗЕМИ ЗА КУЧЕ.


15 Април 2010 15:59 | към младенов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Защо господин министре не наказахте госпожа Мими Алексиева за безхаберието относно случа със Сашко. Сега тя пък ще организира кампания срещу Вас, нищо че е оклепана отвсякъде.
Още един въпрос, господин министре, защо не публикувате свободните работни места. Тогава освен тези доказали се неработещи жени в системата ви, ще могат да кандидатстват и други.


15 Април 2010 16:00 | 777
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Спрете с тези партийни назначения. Не виждате ли, че държавата фалира. мимка-кримка вън, а пък тая от Микрево с тия 3 деца така ще я оправи социалната служба в Сандански, стой та гледай.


15 Април 2010 19:29 | Хана до Спаско
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Г-не, аз не съм гласувала за ГЕРБ, не съм и от кликата, както се изразявате на БСП и ДПС, но също твърдя, че това партийно назначение е нередно, неморално, непочтено, а може би и незаконно. Надявам се, че заелата второ място на конкурса ще си търси правата в съда. Не знам кой как кадрува, но съм сигурна, че ако втората бъде назначена след съдебна заповед, на тази от Микрево вече ще са и намерили друго топло местенце.


15 Април 2010 20:01 | мимо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В тази статия няма едно вярно изречение.


15 Април 2010 21:11 | Т Живков
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Другарки и другари,драги съселяни да ви е честиа новата директорка! Тази година от Микрево,а догодина от Вракуповица!Ние сме се доказали,като непрекъснато ковем ценни кадри.И от Микрево и от Вракуповица.И кмет ще ви докараме и много други тесни специалисти!Да ви е честит 12 април скъпи парашутисти ,пардон космонавти! На здраве!


15 Април 2010 21:29 | ззззз
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ТЯ СИГУРНО Е ОТ ГЕРБ А?


15 Април 2010 23:30 | Нона
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Бурни ръкопляскания за другаря Т. Живков и за всички "ценни кадри" от с. Микрево - г- н Укев, г-н Митрев, г-жа Петкова-Сливкова, г-жа Чинкова.


16 Април 2010 05:35 | възмутен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Как не се засрамихте бе ГЕРБ !!!Не става само с полиция и гадни игрички !!! Без народа сте гола вода и това ще го разберете ама ше е късно !!!


16 Април 2010 09:46 | до мимо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

съгласен съм, ама нали знаеш - това все пак е вестник "струма", не се изненадвай


16 Април 2010 10:52 | Мимка Кримка
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Толкова кадърни хора ли няма в община Сандански,та докарахте от Струмянската община?Къде сте ,кмете?Утре може Чиликов да поиска ,той самия да стане кмет на Сандански,а?!И сигурно ще стане,защото много негови хора е намърдал в училищата ,в болницата ,в пощата,вече и в Социални грижи....Ако не той ,вече готви негов човек да издигне за Сандански кмет.Не ви се вярва ,нали,ще кажете АБСУРД?!Е,тагава,кажете ,че е абсурдно и шефа на Социални да е от Микрево.ДА,ама,НЕ-както казваше Бочаров.Поне тази Сливковата да имаше някакъв потенциал,ами тя горката не знае един закон ,само ще обърква повече хората,да не говорим пък за интелекта и....Така ли бате Бойко,ще вървим напред?


16 Април 2010 11:17 | ВЪЗМУТЕН ОТ КОМЕНТАРА
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ПЪРВО,за статията- толкова неграмотно написана, без всякаква вярна информация точно като селска клюка, липса на всякакъв профисионализъм.
ВТОРО ,към коментариите - искам да попитам всички вас , които така долно и подло оплювате човек/вие не сте повече от 2-МА, които коментирате/, - КАК ЖИВЕЕТЕ С ТОЛКОВА МНОГО ОМРАЗА И ЗЛОБА В СЪРЦАТА СИ? МОЖЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА СПИТЕ ВЕЧЕР С ТОВА ЗЛО, КОЕТО НОСИТЕ В СЕБЕ СИ? А И ВИЕ СИГОРНО ИМАТЕ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА. ПОМИСЛИХТЕ ЛИ ЗА ТЯХ ПРЕДИ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЧЕРНИТЕ ДРУГИТЕ? /имам предвид първия коментар/ ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВСЯКО ЗЛО МОЖЕ ДА СЕ СТОВАРИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ВЪРХУ ВАС? КОЕТО НЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ. НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА И ОСТАВЕТЕ ТАЗИ ГОСПОЖА ДА ПОКАЖЕ КАКВО МОЖЕ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ...


16 Април 2010 13:36 | ясновидка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С този си ход социалния министър дава шанс на членката на ГЕРБ - МИМКА-КРИМКА след някои и друг месец, когато нещата поотихнат, пак да се яви на конкурса за директор на "Социални грижи" в Сандански. И ще го спечели, не защото има ъкъл в главата, а защото прескача от партия в партия, за да се намърда на хубава служба. Ако аз съм лидер на партия гарантирам, че ще бягам от такива хора като дявол от тамян. но изглежда лидерите на днешните партии обичат лакеите и нагаждачите. Стойностните хора са в периферията. Те не се вписват в обстановката, не могат да лижат з...ци.
Та, приказката ми е за Мимето. Вместо уволнение от работа, заради случая Сашко, и още куп други нарушения, неполучили гласност, се опитват да я изкарат героиня. Не, тя е просто една злобна, недоучена и неморална жена.


16 Април 2010 17:17 | До възмутен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Какво да покаже? Колко време е била извън системата поради майчинство на трите си деца, и тепърва да и се дава гратисен период да се запознава със закони, нормативи и работния процес.


16 Април 2010 19:19 | бива
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

бива бива ама такава гербажииска простотия не се е виждало и чувало


16 Април 2010 19:21 | ццц
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прав си напълно но ще им дойде времето скоро


16 Април 2010 19:22 | ааааааааааа
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

ирина велева е била туркиня ,вярно ли е бе хора


16 Април 2010 19:54 | аха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

затуй ли е на 2-ро място


16 Април 2010 20:41 | ели
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

въпреки конкурса въпреки всичко някой го спускат и го назначават в кое ли време бе така


16 Април 2010 20:43 | АМИ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЕЛИ ТОВА Е ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ МИЛА ТЪП ПРОСТ НО ПАРТИЕН ЧЛЕН И ХОП - ДИРЕКТОР


16 Април 2010 22:16 | до ами
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

благодаря сега вече го разбрах


16 Април 2010 22:20 | НЕЕЕЕ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ПРОВЕРЕТЕ НАЙ НАПРЕД КАКВ ГИ Е КЛЕПАЛА СЛИВКОВА В ПРЕДИШНАТА СИ РАБОТА И ТОГАВА Я НАЗНАЧАВАЙТЕ


16 Април 2010 22:22 | до нее
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ама те го знаят ама нали сега тя влезе в герб


17 Април 2010 07:46 | учевидец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Т Живков написа:Другарки и другари,драги съселяни да ви е честиа новата директорка! Тази година от Микрево,а догодина от Вракуповица!Ние сме се доказали,като непрекъснато ковем ценни кадри.И от Микрево и от Вракуповица.И кмет ще ви докараме и много други тесни специалисти!Да ви е честит 12 април скъпи парашутисти ,пардон космонавти! На здраве!
Този цитат който ползваш не е на Другаря Тодор Живков ,а на другаря Милко Балев


17 Април 2010 08:38 | кирката
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тотю, ако знаеш какви хора работят в системата ти, ще се гръмнеш. Направи им само една проверка и тест и ще се убедиш колко е плачевно състоянието навсякъде - администарция, домове и т.н.
Няма да вляза , в която и дае политическа сила, за да получа пост. Това е гавра с достойнството ми на човек и професионалист. А що се отнася До тази Сливкова, не я познавам, но сигурно е голяма състезателка, след като прехвърча от партия в партия, самои само да е на служба. А Мимката си я знаеме - цялата й фамилия беше от СДС, после станаха царедворци, а днес са от ГЕРБ. Ако съм на мястото на Б.Б. такива прелетни птици просто няма да припарят до партията, дащото те явно са нечистоплътни, недостойни хора.


17 Април 2010 19:52 | човек
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

а бе хора колко от вас познават тази жена, по това което чета смяам че май и на снимка не сте я виждали. Е аз я познавам лично и изкам да ви кажа нещо - говорите пълни глупости. Първо на първо тя още не е назначена за директор. прото се връща на работа от майчинство като началник отдел ХУСУ. Освен това нещо много важно - тя не е член на ГЕРБ и никога не е била. НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НЕ НИТО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ.засрамете се и имайте страх от БОГА. не плюйте така без да знаете нищо. Изчакайте вижте и после говорете.


17 Април 2010 21:11 | ХЕ ХЕ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

А В КОЯ ЛИ ПАРТИЯ ЩЕ МИНЕ ТОГАВА КАТО МН.ЗНАЕШ!


30 Април 2010 21:20 | Познахте! Поздравления!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


С този си ход социалния министър дава шанс на членката на ГЕРБ - МИМКА-КРИМКА след някои и друг месец, когато нещата поотихнат, пак да се яви на конкурса за директор на "Социални грижи" в Сандански. И ще го спечели, не защото има ъкъл в главата, а защото прескача от партия в партия, за да се намърда на хубава служба. Ако аз съм лидер на партия гарантирам, че ще бягам от такива хора като дявол от тамян. но изглежда лидерите на днешните партии обичат лакеите и нагаждачите. Стойностните хора са в периферията. Те не се вписват в обстановката, не могат да лижат з...ци.
Та, приказката ми е за Мимето. Вместо уволнение от работа, заради случая Сашко, и още куп други нарушения, неполучили гласност, се опитват да я изкарат героиня. Не, тя е просто една злобна, недоучена и неморална жена.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар