Социалисти от с. Крайници: Искаме оставката на Изпълнителното бюро на БСП начело с лидера К. Ангелов

23 ноември 2009 00:18   11 коментара   31024 прочита
Л. Захаринов
Л. Захаринов


Л. Захаринов

Заслепени от алчност и кумирите си братя Галеви, пожертваха П. Дангов, готови са за клада на всеки, който се бори за истината

Оставката на цялото Изпълнително бюро начело с председателя Кирил Ангелов поискаха членове и симпатизанти на БСП от най-голямата партийна структура в Дупнишко - село Крайници. Това обяви лично членът на Изпълнителното бюро на БСП, заместник-председател и секретар на структурата в Крайници Лазар Захаринов. Той лично се обади с цялото си възмущение в редакцията на “Струма” заради снетото доверие от единствения антигалевист в редиците на БСП в Дупница - екскмета Първан Дангов.

Потресен съм от действията на десетина души, представляващи част от Изпълнителното бюро на БСП и общински съветници в местния парламент, които в духа на кръстоносните походи от Средновековието се опитват да спретнат клада на всеки, който се бори за истината в Дупница. Не съм вярвал, че Кирил Ангелов, Иван Ибришимов, Станислав Павлов, Асен Башленски, Георги Пехливански, Йорданка Божкова са толкова заслепени от божеството на парите и алчността. Не съм предполагал, че са им липсвали през годините кумири като братя Галеви, пред които да се кланят като божества и да допринасят човешки жертви, както в практиката на някои племена. Как е възможно да навеждат глави и да се кланят толкова ниско. Не можах да присътвам на заседанието в петък поради болест, страдам от шипове, но решението, което са взели, няма да им се размине без последствия. Още повече те нямат право да откриват процедура за сваляне на политическо доверие от човек, който не заема изпълнителна длъжност. Първан Дангов не заема изпълнителна длъжност, могат да снемат доверието си от кмета Атанас Янев, от консултативния съвет и консултантите братя Галеви, защото те ръководят, а не Първан Дангов, така че процедурата сама по себе си е безсмислена и несъстоятелна, и искам да попитам в тази коленопреклонна поза, така противна, защо не излязат с позиция по отношение на грабителската политика в общината?

Да вземем само последната информация - почистването на града на двойно по-високи цени, достигащи до 2 милиона лева, при положение че градът винаги се е почиствал между 600 и 900 хиляди лева, в чий джоб отиват 50-60 процента от завишената цифра?

Защо не повдигнат въпроса за източените от кмета Атанас Янев над 75 000 лева, защо не питат докъде стигна делото? Защо, след като бе повдигнато обвинение и се видя в хода на делото колко много хора са пребити и осакатени от бандата на братя Галеви, защо от БСП се крият като мишки в готовност, сигурно отново да скочат пред съда и да протестират при евентуална осъдителна присъда. Всичко това показва само едно - БСП в Дупница е част от организираната престъпност, която действа в общината, каза Лазар Захаринов.


Още за: Л. Захаринов   БСП   оставка   Още от: Политика

Принтирай статия
11 коментара
23 Ноември 2009 09:45 | кирил
Оценка:
1670
 (
1690
 гласа)

Изолирахме Иво Атанасов,изолирахме Таня Дончева,изолирахме проф.Близнашки.Все знакови фигури за левицата.Сега и Дангов.На къде вървим?С кого вървим?Какво очакваме с това?Доверието в БСП е под санитарния минимум.Председателя на БСП е обект на подигравки навсякъде.И това дърпа БСП на долу.Само смяна на върха ще спре тази убийствена война и саморазправа с инакомислещите в БСП.Партията вече не върви към канафката,както каза Дончева преди години.Днес БСП е в саамата канафка.И е нужен лидел,ама истински лидер-смел,морално чист,находчив,биткаджия,за да се изправе срещу Борисов.Станишев изгуби тая битка отдавна.И няма никакви индикации,че ще обърне резултата в наша полза.Напротив резултатите за БСП се влошават постоянно.Последните частични избори говорят сами по себе се за това.


23 Ноември 2009 10:19 | политолог
Оценка:
-32
 (
46
 гласа)

Повръща ми се от такива като вас г-н "кирил" . Докато вазприемате политиката като игра и говорите за резултати , "ваши ползи " /за каква ваша полза става дума - докоркото знам политиците се избират за да работят в полза на обществото/ - нито градът ни щесе оправи нито държавата.Преди да коментирате нещо г-да комунисти отворете дебелите книги и вижте какво всъщност представляват партиите , каква функция изпълняват и какъв е смисълът на тяхното основаване и съществуване / със сигурност не е за във "ваша полза" , и кои всъщност сте " Вие"- богоизбрани ли сте , какви сте.


23 Ноември 2009 10:20 | 123
Оценка:
164
 (
188
 гласа)

Благодаря за смелоста на този човек да каже истината такава каквато е дано само консултатнтите не ходят да го консултират.


23 Ноември 2009 10:25 | до никита
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

научи правописа , миличка


23 Ноември 2009 10:51 | гражданин
Оценка:
1
 (
23
 гласа)

напълно подкрепям "политолог-а ". След 20 години говорене резултатите и свършената работа са най-добрият атестат за един управленец.Идеите, добрите намерения , демонстрациите на морал, почтеност и прочие вече не впечатляват никого.Това, последното всички го можем.Но колко работа можем да свършим се оказа съвсем друг въпрос.От доста време вече аз не слушам политиците, когото ръзсъждават, обещават или критикуват.Наистина ми се гади от това.Слушам, когата се отчитат.А в един град, в които всички се познаваме, точно при отчетите е трудно да се лъже, затова накои политици въобще не го правят.Те "гледат към бъдещето" и завинаги ще останат в миналото


23 Ноември 2009 11:53 | пипи дългото чорапче
Оценка:
-276
 (
374
 гласа)

Виждам че моят коментар е изтрит от форума на Струма но нейсе пак ще кажа не плачете такива като Лазар Захаринов който разби все що имаше свестно в Крайници "миличкият"да кажое и за кооперацията как разби и за още много други работи които той е сътворил за да говори врели некипели ти господинчо РУПОР ли са на Дангов -той няма ли доблестта да кажеше какво иска а използва вас машите да го защитатавате-вие на какви пизициите сте -точно такива като вас нямат място в редиците на БСП-и аз ви казвам ВЪН докато още е време


23 Ноември 2009 12:07 | тони
Оценка:
144
 (
178
 гласа)

има един виновник за днешното състояние на БСП и неговото име ще остане в историята с голям знак минус в разбиването и унищожаването на партията.И това е лицето Сергей Станишев.А тук за Дупница отдавна вършее неговото протеже и гореща паддръжничка на Галевизацията Майчето Манолова.Тези хора нямат морал и са бескруполни.Така са се вкопчили в БСП,че я изсмукват за последно.А по отношение на саморазправата с господин Дангов,това е напълно в техния стил,метод и начин на работа.


23 Ноември 2009 13:47 | Дупница
Оценка:
230
 (
252
 гласа)

Подкрепям Тони и Кирил.Отдавна не ме вълнува това,което става в БСП.Но тук не са толокова виновни Манолова,Ибришимов и сие.Вината тук е на ръководството в София,че се правят на "ни видели,ни чули",че им позволяват да дерибействат в областта.И основната вина тук е на председателя Станишев.Той сигурно за Галевите нищо не е чул миличкият.Мисля,че отдавна този-Станишев трябваше да се смени,тъй като за нищо не става и всеки си прави каквото си иска в партията.


23 Ноември 2009 17:49 | дупничанин
Оценка:
87
 (
99
 гласа)

Първан Дангов е изключително достоен и почтен човек- с голямо и благородно сърце. С висок морал. Кирчо Ангелов - също. Останалите са - абсолютни продажници и ..търгаши..продадоха се ..
евтино


23 Ноември 2009 19:04 | област Кюстендил
Оценка:
587
 (
603
 гласа)

Преди година огорчен си отиде и Иво Атанасов,сега пропъждат и Първан Дангов.Тия хора имат ли акъл?!Имат,имат,но най-вече имат интереси и те нямат нищо общо с интересите на общината,на партията и на държавата.Те имат единствено и само тесни,корпоративни и икономически интереси.Интересите на Галеви,Манолова,Ибришимов и ...нямат спира.Те унищожават всеки препречил се на пътя им.Питам се има ли държава???Има ли президент,има ли премиер,а БСП има ли председател и ако има къде са,защо спят???Защото всичките те са отоговорни за ставащото в Дупница.Мълчанието е по-лошо от взимането на позиция.Нямам думи...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар