Сложна ситуация и сред червените в Сандански! БСП с ясна позиция: Няма да приемем подмяна на решение на цяла общинска организация! Стоим твърдо и ще отстояваме кандидатурата на Сн. Стоянова

04 септември 2019 20:25   88 коментара   15015 прочита


Не сме сколнни на никакви компромиси, категорични са в позицията си социалистите

На събрание на общинската организация на БСП в Сандански тази вечер, червените в курортната община излязоха с позиция, с която категорично застанаха зад кандидатурата на лидера си Снежана Стоянова за кмет на община

Сандански, избрана единодушно на проведената на 31 август партийна конференция.
БСП проведе спешно и извънредно заседание, след като пленум на столетницата в София, отхвърли кандидатурата на Стоянова и обяви, че Младен Тимчев, ще е кандидатът им за кмет, независимо, че структурата не го иска.

Днес Общински съвет на БСП Сандански излезе с позиция по повод разпространената информация за подмяна на решението и заяви: До момента в общинската организация и до нейния председател официално решение от заседанието на НС на БСП, проведено на 3 септември няма.

Такова нерешение няма обявено и във вестник "Дума", медийния официоз на БСП. Това озадачава БСП Сандански и навежда на мисълта за манипулация.

БСП Сандански разбира големия интерес от страна на медиите и обществеността около кандидатурите за кмет и след събиране на актива на организацията и част от делегатите на конференцията заявяваме открито, че няма да примем подмяна на решението на една цяла общинска партийна организация, като твърдо стоим зад своето решение от 31 август ,както и няма да се съгласи на компромиси.

БСП застава твърдо зад решението си и отстоява кандидатурата на Снежана Стоянова за кмет на Сандански от БСП в Местни избори 2019 година.

Усложни се ситуацията в БСП Сандански, според наши източници ,червените активисти не приемат да им бъде наложен Младен Тимчев, като кандидат, за когото да работят в предстоящите избори и са готови дори на протестни действия пред Позитаво 20. Следим ситуацията.

П. Костадинова


Още от: Политика

Принтирай статия
88 коментара
04 Септември 2019 20:58 | Йордан Недялков
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Не прекланяйте глава в никакъв случай пред Левунско-свинската мафия!!!!
Не позволявайте едно недоносено олигофренче като Младен Тимчев да се идентифицира с партията ви!!! Дръжте и отстоявайте позицията си и волята на общинската конференция !!!
Корнелия може да е взела пари от прасето, но да си се оправя с него.


04 Септември 2019 21:07 | Димитрина Стойчева
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Другари, само с изявена позиция във в-к "Струма" не е достатъчно!
Напишете едно открито писмо до "Позитано 20", като го разпространите из всички възможни националнни и регианолни медии (печатни и електронни)! Намесата от партийната ни централа в решението на местната ни структура е повече от скандално! Трябва да се даде гласност на това безобразие, инак Нинова ще ни изяде с парцалите. Само мощен скандал с голям обществен отзвук може да разстресе централата и да накара Позитано да си преразгледа решението. Инак ще гледаме безучастно лика на Младен Тимчев на партийни предизборни плакати, оставайки безгласни букви. Разберете, че левунското племе разполага с толкова много пари, че е в състояние само в рамките на 2 часа да сформира нова партийна структура и да ни издуха всички.


04 Септември 2019 21:11 | Георги Стаматов
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не мога да представя, това нахално момче Мл. Тимчев как ще се изправи пред партийни членове от 40-50 год. с думите "другари и другарки" с всичките си милиони и мутрински интереси зад гърба си.


04 Септември 2019 21:13 | Батко Вальо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Левунското прасе не се спира пред нищо. Ясно е, че е нагърлил гушката на другарката Импексова с мангизи и тя налага на местните червени Младен за техен кандидат-кмет.
Иска много мощен отпор срещу това нагло и безобразно вмешателство на Нинова в санданските партийни дела. Корнелия е не по-малко корумпирана от Доньо - двамата са от една порода и са си лика-прилика.


04 Септември 2019 21:17 | партиец
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Уважаеми граждани на гр. Сандански.
Всички членове на БСП в гр. Сандански са шокирани, смазани и отвратени от избора на Младен Тимев за кандидат кмет от НС на БСП . Той е известен само с това, че е племенник на Андон Тотев, който беше три мандата кмет на гр. Сандански и благодарение на него БСП-Сандански беше разбита и имаше най-слаби изборни резултати при провежадщите се парламентарни и меснтни избори. Освен че е неморален този избор, той е и противоуставен за БСП.
Доводите за това са:
Както е по Устава на партията бяха проведени събрания в ОПО в гр- Сандански, на които всеки един член на БСП изказа своят избор за номинация за кандидат кмет на БСП. Беше проведено заседание на общ. Съвет на който бяха представени номинациите от проведените събрания от съществуващите всички ОПО, както се изисква от Устава на партията. На проведената Общинска конференция на 31 август 2019 г. по най-категоричен начин, с 80 % от гласовете на делегатите, Общинската конференция издигна за кандидат за к


04 Септември 2019 21:17 | верен партиец
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Младенчо-Кретенчо никога не е участвал в партийния живот и никога с нищо не е помагал на БСП в Сандански. Нормално е тукашната партийна организация да му покаже червен картон. От къде-накъде кметската кандидатура на това крадливо мазно създание ще се натрапва на местните?!?!


04 Септември 2019 21:19 | партиец
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Общинската конференция издигна за кандидат за кмет на БСП-Сандански -Снежана Стоянова, която получи 45 действителни гласа от общо 56 делегата. Съгласно Устава на БСП, Общинската конференция избира кандидата за кмет, а НС на БСП може да утвърждава издигнатия кандидат за кмет от общинската Конференция, не и да подменя и утвърждава за кандидат кмет лице, което не е получило одобрението от легитимния орган- Конференцията.
Като какъв субект се появява Тимчев-за нас е непонятно?
Решението за утвърждаването на Тимчев, като кандидат кмет който да представлява БСП- Сандански, се разглежда от членовете на партията като Ритуално самоубийство на БСП. Изстрел от упор в сърцето на всички членове на БСП-Сандански. Поставянето на Тимчев като лице и емблема на БСП- Сандански е не само позор, но и смъртна присъда за организацията. Членовете на БСП се чувстваме обидени и използвани от нашето ръководство, което ни използва като параван за постигане на своите задкулисни и лични интереси.


04 Септември 2019 21:27 | Голямуй
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

НИНОВА все с мутрите се държи и подържа! Да и дадем отпор на тая биволица мазна, миризлива шунда!


04 Септември 2019 21:30 | Ваклин Чешмеджиев
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Аз не мога да се начудя на арогантността на левунско-свинската фамилия, честно! От 33-ма делегати, да получиш само три гласа подкрепа и да се натискаш да си партиен кандидат-кмет, е това е НАГЛОСТ до безобразие !!!


04 Септември 2019 21:36 | Димитър Гоцев
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

НЕ на олигорхичните напъни за пробив в БСП !!!
НЕ на левунските мераци за превземане на партията !!!
НЕ на продажността на партийното ръковдство !!!
НЕ на опитите на Киро Добрев и Корнелия Нинова да наложат кретеноидното племенниче на Тотев за кандидат-кмет от БСП !!!


04 Септември 2019 21:37 | ветеринар
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Единственото нещо, което може да спре похода към властта на левунската фамалия е Африканската чума. :)


04 Септември 2019 21:43 | Анета Карастоянова
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Като дългогодишен член на БСП съм категорично против някой отгоре да налага кандидатурите за кметове по места! Това е порочна практика, от която само сме губили.
Разбирам, че същата е ситуацията и в много други общини към момента. Всичко това говори само едно: Партийното ни ръководство е ПОДКУПНО и взема мангизи от местни олигарси, за да урежда кандидатурите им. На това нещо трябва да се сложи край!


04 Септември 2019 21:44 | киро кмет
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

комунде, което така усърдно подкрепяш Снежана, я сподели... защо Снежа работише в общината при кмет от Герб 3 години? Защо Дончо Ризов подкрепяше Киро и послушно вдигаше ръчичка при всяко гласуване на ОБС? Големите моралисти, няма що. Добре че, делегатите са ви 70+ и не знаят що става, та ви минават номерата. 12 години Дончо Ризов съсипва партията, не левунския. И с това просто оправдание измивате некъдърността ви... или по скоро заблуждавате членовете ви за да прикриете как цоцате пари от Герб. Ако имахте достойнсто, до сега сами щяхте да напуснете партията, ама тогава няма и хранилка. Ония шошопал Батев събра повече гласове от вас от цялата ви умряла партия


04 Септември 2019 21:46 | Парадокс!
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Вместо цялото свинско котило на Доньо Левунски сега да е в затвора, тези животни драпат отново към местната власт. Егати парадокса! Това само в България може да стане.


04 Септември 2019 21:49 | киро кмет
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

А, забравих да се представя: Аз съм любовникът на Младен Тимчев и се казвам Гошо, и съм бесен от това, че партията не го приютява. Затова и такива простотии съм написал по-горе, но не мога да се стърпя, не мога да увладея яростта си. Аз обичам Младен и искам той да е щастлив и да успява! Виждам, че само мъжките ми ласки към него са недостатъчни да го задоволят.


04 Септември 2019 21:53 | Дончев
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Снежке, много си активна! Хабиш се! Кажи на твоите лакеи кой те назначи на работа в “Напоителни системи”, пък ти му плю на сурата?


04 Септември 2019 21:55 | Денислав Пачаджиев
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Младите в БСП ще дадем мощен отпор на корумпираните ни лидери на Позитано! Хич да не си мислят, че ще им мине номера с Тимчев! Ще разлаем така яко кучетата, та свет да й се завие на Нинова. Тази се оказа много мръсно и подло същество! Още от сега я предупреждаве: Другарко Техноимпексова, няма да сте още дълго лидер на БСП!


04 Септември 2019 21:57 | до Дончев
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Активен си ти. и при това педал - активен педал.
Оди да се гръмниш некъде травестит смешен!


04 Септември 2019 22:03 | анализатор
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Тимчев е отдавна политически труп. Не знам защо му отдавате такова значение ? .. Та електоралният потенциал на този тъпак се свежда до не повече от 50-60 гласа. Каоете ми с какво е станал известен на широката общественост тази отрепка??? ..Какво полезно и смислено е направил докато мишкуваше под крилото на вуйчо му цели 12 години като заместник-кмет??? Хайде, не го възвеличавайте толкова това невзрачно и глуповато създание!


04 Септември 2019 22:03 | Дончев
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Нали знаеш какво е активен, Пасивний?! Питай Снежка кой я назначи на работа?!


04 Септември 2019 22:06 | до анализатор
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Именно защото не разполага с никакъв електорален ресурс, вуйчо му Андон се опитва да му осигури като ракета-носител БСП. Планът е ясен: Ставайки кандидат за кмет официално от БСП, социалистите му дават още на старта 2-3 хлд. гласа, за да го изведат до балотаж. Като за вторият тур, ще мобилизират всичкия анти-ГЕРБ вот + масово пазаруване на гласове с мангизите на левунското гуде.


04 Септември 2019 22:11 | Дончев
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Я пак?! Колко гласа имат БСП под вещото ръководство на Донката и на Снежка? 2 или 3 хиляди гласа?!


04 Септември 2019 22:12 | Вяра Караманолева
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Твърдо стоим зад Снежка!
Никакви тимчевци и никакви прасета не щем в партийните ни редици!


04 Септември 2019 22:15 | Дончев
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Стойте си, но си вземете лекарства за разширени вени.


04 Септември 2019 22:16 | Катерина Стойнева
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Корнелия Нинова и Киро Добрев да подадат ведната оставки! Веднага!


04 Септември 2019 22:19 | до Дончев
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

А бе посран трол, бегай да лижеш свинските топки на поръчителя ти от с. Левуново и спри да замърсяваш форума с присъствието си!!


04 Септември 2019 22:19 | Дончев
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Питахте ли Снежка, коя я тури на работа?!


04 Септември 2019 22:20 | киро кмет
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

хаха, снежа с дончо 800гласа, показаха го на миналите избори. Тая година 830, ще имат ръст хахаха. Само че тоя път без нито един общински. Толкова сте прости във редиците ви (нали така си го написал), че не осъзнавате колко сте спрели. И като знам какви листи имате... огин марооооо. Миналия път и теляк от банята бехте вкарали. Сега остава и на маслинката жена му да я турите. Янето ки ви мъндръса сите. хаха


04 Септември 2019 22:20 | Велевски
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Огромно разочарование от Нинова и компания. Тия ни таковаха мамата.


04 Септември 2019 22:24 | Дончев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Очевидно хигиената ми е по-висока от твоята. За разлика от теб не пиша цинизми, а зададох елементарен въпрос! Елементарен за мен.


04 Септември 2019 22:27 | Георги Сотиров
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Мераците на Тимчев и компания е да докопат милионите, които ще се отпуснат от Европа за изграждане на ВиК в Сандански. Така както вуйчо му Тотев прибра хиляди лева от некадърния ремонт на Спортният Интерна извършен от създадената от Тотев фирма "Аделина стил 99"ООД. Тя изчезна след неговото кметуване. Спортният интелнат е показателно за крадливото Тотево управление.


04 Септември 2019 22:29 | киро кмет
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

хаха, много мощна подкрепа има тая Снежана. По цел ден някаква личност търка клавиатурата да доказва на Кой? каква велика жена е Снежа. Алонкоууу, левунския не е кмет 4 години, даже дали е жив.?! Вие сте със тежка шизофрения като Буда Борисов, все някой им виновен. И ония кумонягите му виновни, на комунягите левунлията... турбо идиоти, мани мани. Добре, че Кирето има такива оппненти като Снежа, та даже от сефтето ше стане пак кмет


04 Септември 2019 22:30 | БСП
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Другари, да спасим партията от левунската мафия..


04 Септември 2019 22:33 | Дончев
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Другари, спасете се от себе си!


04 Септември 2019 22:35 | киро кмет
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

тоя невменяемия другар да не е на Снежа любовник, та така я брани.


04 Септември 2019 22:37 | Георги
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Вън търговците от храма!!!


04 Септември 2019 22:39 | Дончев
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Е как да не е?! Чудя се, дали да не му отида на гости:IP:172. .....не го пиша целия да не стане навалица. Пък и да стане, ще нося вазелин.


04 Септември 2019 22:40 | КИРО КМЕТА
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ИЗБОРА НА ТИМЧЕВ Е РАВНОСИЛНО НА ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ!!! ДАНО ОТНОВО СЕ ОПОМНЯТ!


04 Септември 2019 22:43 | до Киро Кмета и Дончев
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Киро Кмете и Дончев Вие да не сте любовници на Тимчен, че така го защитавате!!


04 Септември 2019 22:49 | Аделина стил 99 ООД
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Вуйчовото ние сме с теб. Чакаме с нетърпение да вземеж власта, та да си делим баницата.


04 Септември 2019 22:52 | киро кмет
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

ти па къде виде да защитавам некой. Пий 2 валидола, па бекем се укротиш, че кръвното е лошо нещо. На... ми е и за тимчев, снежа и дончо агента. Въпроса е... защо снежа работи в община с кмет от герб и защо агента вдига ръчичка винаги. Кмет си остава Кирето, това е ясно.... но въпроса е.... защо снежа държи партията майка да е толкова слаба.


04 Септември 2019 23:00 | БСП
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Снежана Стоянова показа, че не се продава за разлика от такива мишоци като Киро Кмета и Дончев!! Може да върви с гордо вдигната глава. Не е лакей като Вас. Не всички се продават за пари. Жалки сте. Как се понасяте изобщо. Плужеци. Долни същества. Създаващи само интриги.


04 Септември 2019 23:23 | киро кмет
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

моме... да не си у цикъл.... пий валидолче и се успокой. що ръмжиш толкова за тая кака. Да не си на заплата у БКП-то? Пък и като гледам на хората от Сандански им е на пръскачката за Снежа и Тимчев..... еле па за Снежа хахаха. айде давай още 200 поста за това колко Велика, интелигентна, красива, честна, добра и т. н. е Снежа. Правиш и лоша услуга... да си знаеш, ама то акъл се иска да се усетиш


05 Септември 2019 00:18 | Станислава Трайкова
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Няма да допуснем Доньо Левунски да се гаври с нас и партията ни! НЯма да го допуснем!


05 Септември 2019 00:24 | Елена Софрониева
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Снеже нема да се предадем току-така .. Да вървят на майната си и Корнела и Киро Контрабандата! Нема да допуснем вуйчовото да е наш кандидат за кмет. Да си оди у левуново при старото гуде.


05 Септември 2019 00:29 | ДОЛУ ТИМЧЕВ!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ДОЛУ ТИМЧЕВ! ДОЛУ ЦЯЛАТА ИМ СВИНСКА ИЗМЕТ!


05 Септември 2019 00:31 | истината
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Повече от сигурно е, че Кирил Добрев и Корнелия Нинова са взели пари под масата от дъртия левунски нерез. И ако не се бяха възпротивили местните БСП-ари, спокойно Тимчев още утре щеше да си започне неофициално предизборната кампания, а даже да си нареди и листас кандидат-общински съветници.


05 Септември 2019 00:43 | Касапин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Е добре де, прасетата не ги ли изклаха преждевременно заради върлуващата африканска чума и по Санданско?
Фамилия Тотеви живи ли са още? :)


05 Септември 2019 00:45 | Краси мастиката
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

хахахаха като чуя за Тимчев и ми се прихожда по голяма нужда. хахахаха.


05 Септември 2019 00:48 | ДАРИНА КОМОВА
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ СЛУЧВАЩОТО СЕ В БСП. ПРЕДИ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ, НО ДО ТУК. ПОВЕЧЕ НЕ БИХ СИ ДАЛА ГЛАСА ЗА ТАЗИ МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.
КОРНЕЛИЯ НИНОВА ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ.


05 Септември 2019 00:50 | Роберспиер
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Тимчев е просто едно голямо миризливо Л.. НО!


05 Септември 2019 00:53 | Комсомола
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Снежана изправи на крака БСП тук. Не знам защо я обиждат с тези пенсионери. Нека си гледат работата критиците й. Момичето се справя перфектно с партийните дела.
а Тимчев може само да духа супичката.


05 Септември 2019 00:57 | Пепи Манолова
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Аре стига с тоя Тимчем бе. Баси говедото е тоя. Никой не го харесва в града а па комунистите решили да го турат да им е кандидат кмет. Леле колко са умниии!


05 Септември 2019 00:59 | бай Дине
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тотевистите да не се бръкат в партията. Нек си гледат ябълките там и ного ного да не знаат. Тотевизма е зло. Тотевизма е болест.


05 Септември 2019 01:00 | Сузи
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Никакъв Тимчев и никакви бишета! Само Снежето става за кмет.


05 Септември 2019 01:04 | ЕРНЕСТО ЧЕ ГЕ ВАРА
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НЕ ПРЕДАВАЙТЕ БОЕН ДУХ ДРУГАРИ! ИЗПРАВЕТЕ СЕ СМЕЛО СРЕЩУ ПОЗИТАНИЯ И ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА - КОРНЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКСОВА! ДРЪЖТЕ ФРОНТА И НЕ ДАВАЙТЕ НА ВМИРИСАНИТЕ ГУДЕТА ДА ВИ ПРЕВЗЕМАТ!

ВЕНСЕРЕМОС!


05 Септември 2019 01:07 | Дикоff
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Някой знае ли дали Мравката ще бъде издигнат за кмет от ВМРО?


05 Септември 2019 01:09 | леля Митра
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Снежка е добро дете и си я харесваме, ки гласуваме за нея.


05 Септември 2019 01:34 | Чичо Добри
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Мразя свинско и не ям сланина


05 Септември 2019 01:37 | наивнници
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А бе наивнници, вие чекате от в-к Дума ли да разберете кой е турнала Корнелия за кандидат кмет. Мале тия верно са много смешни от БСП-Сандански.
Ей, каиши, не разбрахте ли че отдавна сте сготвени бе смотаняци.
Тимчев ше ви е кандидато, па вие на кой искате се плачете.
Шматкииии!


05 Септември 2019 01:38 | Петя Сашова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Държ се, Снеже! Ние сме с ТЕБ!


05 Септември 2019 01:40 | Сова Харис
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Електоралния ресурс на Младен Тимчев включва: майка му, татко му, вуйчо му, вуйна му, комшиите му. ...а, щях да забравя - и Гошето Батев. :)


05 Септември 2019 01:43 | ДЕМОКРАЦИЯ
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

НЕ НА ТОТЕВИЗМА!


05 Септември 2019 01:45 | любопитна
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Искам да видя листата с кандидат-общинските съветници от БСП! Дали ще е същата с онези карикатури дето ги бяха турнали преди четири години :)))))


05 Септември 2019 01:47 | прогноза
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ако Тимчев стигне до балотаж, Мравчо и Яне Янев ще го подкрепят.


05 Септември 2019 01:58 | до Ризов и Сн. Стоянова
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Другари,
Още утре наемете един автобус, напълнето го с ваши членове и поддръжници и отпрашвайте направо към Позитано! Нека се стреснат ония подкупни и жалки душици там! Отвоювайте си вашето и не давайте да ви го отнеме едно корумпирано прасе и една още по-корумпирана приватизаторка!


05 Септември 2019 02:01 | Добри Терпишев
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Ки му го накривите на бай Доньо. Он си е договорил с Нинова още преди половин година. Нема мръдане - Тимчев ки ви е кандидато за кмет.


05 Септември 2019 02:26 | Цола Драгойчева
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Едно време всички комунистки бяхме влюбени в Дончо Тотев. Независимо че главата му бе огромна и деформирана, само затова че беш шеф на интерхотела му се натискахме. Любка Янкова, Вера Поповчева и Лидия Матеева най-много се навеждаха към ципа на панталона му. Той затова и после ги тури на хубави службички в общината макар и да бяха пенсионерки.


05 Септември 2019 03:19 | Петър Каратанчев
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Вън левунската бишка! Джом да стане това ненаситно гуде алчно!


05 Септември 2019 09:28 | за Тимчев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Чакам с нетърпение да стана кмет
Та като дойдат европаричките,
да ги изпапкам всичките.
Ние с Вуйчо сме шампиони
по кражба на евромилиони.


05 Септември 2019 11:02 | 123Св.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Познавам Снежана от дълго време. Едно мога да ви кажа, ако във всички общини се избираха такива хора за кметова, нямаше да сме на това положение. Тя е изключително честен и отговорен човек. Не изливайте помията си върху нея, а се обединете, за да постигнете промяната. Успех, Снеже!!!


05 Септември 2019 14:32 | Така щее
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Айде да ви е честито Наско Атанасов (MAFKATA) КМЕТ.....


05 Септември 2019 14:48 | Запознат
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Двама на Тимчев първо си платиха за листата на ВМРО, защото такава беше първата схема. Сега листата на БСП може да ги поеме обратно, а Наско да се украси с Янето, за да бъде всичко красиво и хармонично!


05 Септември 2019 16:11 | Венета Маламова
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

БСП наистина си върза камък за шията с левунското племенниче. Краят на партията в Сандански е близо.


05 Септември 2019 16:15 | ПРИЗИВ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НИКОГА ПОВЕЧЕ ЛЕВУНСКО УПРАВЛЕНИЕ !!! ДОНЬОВИТЕ ПРАСЕТА ВЪН ОТ ОБЩИНАТА !!


05 Септември 2019 16:17 | Въпрос?
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо още Наско Мравката не обявява кандидата си за кмет и листата за общински съветници???


05 Септември 2019 16:19 | Папандреу
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Срам за социалистите е случващото се в Сандански! Срам голям! Защо се позволи да се допусне този резил? Защо?
Как е възможно тази столетна партия да се остави да я яхне едно мафиотско свинско създание?


05 Септември 2019 16:20 | Стоил Дебренлиев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тимчев е престъпник и крадец
Опичайте си акъла другари


05 Септември 2019 16:22 | Вишински
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Спуквам се от смях докато следя червената драма в общината. Е нема такъв цирк, верно.
Снежо, Донката Тотев ти го навря четвъртит. :)


05 Септември 2019 16:24 | справедлива кауза
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Битката все още не е изгубена и Снежана Атанасова може да защити честта си. Не бързайте така лесно да я отписвате!


05 Септември 2019 16:25 | до Вишински
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тотев няма какво да навира вече, отдавна изсъфхналата му сламка служи единствено за уриниране.


05 Септември 2019 16:57 | Няма реакция
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Следя днес новините по медиите, никаква реакция от Ризов и Снежа Ако се надяват, че само това им изявление в "струма" ще ги спаси, жестоко се лъжат. Явно са се примирили със съдбата си на жертви.


07 Септември 2019 06:41 | Дон Корлеоне
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Левунската напаст е проказа! Единственото отърваване от нея е изрязването й - цялата крадлива свинска фамилия да бъде заточена!


07 Септември 2019 06:46 | До прокуратурата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кога ще бъде разследван произхода на бай Дончовите пари?


07 Септември 2019 06:49 | Серафим Чинков
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нямам дума за ситуацията около БСП Сандански! Покъртителна история! Комунягите от София се изгавриха с местните им другари! Срам и резил!


07 Септември 2019 06:53 | Мъдър съвет
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Снежанке, ако искаш да не останеш само с пръст в уста, РАЗТУРАЙ местната организация и постави Нинова в шах! Само така ще успееш да внесеш СМУТ в партийната централа, за да се стреснат.


07 Септември 2019 06:55 | Запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ако не знаете да ви кажа: Наското Мравката ще се кандидатира за кмет на Сандански, като има предварителна договорка на балотажа да бъде подкрепен от Янка Янева и Младенка Тимчева. Такава е схемата.


07 Септември 2019 07:00 | до К. Нинова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Другарко Нинова, Ти си срам за партията ни и е редно да си подадеш незабавно оставката!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар