Сложна предизборна обстановка в Пиринско! Сериозна битка между 4 "велики" сили за гласовете на електората в Петрич! ГЕРБ, Вельо Илиев, ВМРО и БСП се стягат за бой!

27 януари 2017 13:14   48 коментара   20542 прочита


Г. Ангелски, Д. Танев, М. Захов сред номинациите на ГЕРБ, Вельо Илиев грабва много гласове, БСП излиза с лидера си Й. Атанасова, ВМРО все още в разпри за второто място с Благоевград! Кандидат -депутати започват работа за участие с преференции

С всеки изминал ден политическата обстановка в Пиринско се усложнява, още от сега част от париите започнаха предизборната си кампания, насрочвайки много бързо събранията си за номиниране на кандидат-депутати. Сложна е обстановката в интересния Петрич, където на президентската кампания излезе с нова сила ВМРО, които до този момент не бяха фактор в политическия живот на южния град.

Няколко са имената, които спрягат петричани за участие в кандидат -депутатската листа на партията в Пиринско. Традиционно номиниран ще бъде лидерът на партията и досегашен депутат Димитър Танев. В битката щял да се впусне и ексшефът на ДАИ Георги Ангелски, който месеци преди изборите се върна в Петрич, освободен от работата си в София. Бившият депутат Митко Захов също щял да бъде номиниран на събранието им следващата седмица.

Изненада е и номинацията на СДС, ДСБ за бившия кмет Вельо Илиев, не е ясно дали той ще приеме да участва все още, но кандидатурата му уплаши останалите играчи, тъй като Вельо може да събере много от гласовете на петричани и да обере наказателния вот срещу останалите. ВМРО все още са в разпри с Благоевград, чиято структура ще напъва да включи Георги Васев на избираемото второ място.

Ако обаче от централата на ВМРО спуснат водач, то фаворитът за първото място Атанас Стоянов ще отиде на второ и тогава шансовете на Петрич и Благоевград да имат представител в парламента са нулеви, тъй като ВМРО не може да вкара повече от 2-ма депутати в парламента. Говореше се, че Димитър Капитанов ще е човекът на БСП - Петрич в листата, той обаче е отказал и мястото е за лидера на столетницата в Петрич Йорданка Атанасова. ДПС нямат повече от 1000 гласа в Петрич, така, че не за заплаха за останалите в тези избори.

Напрежение има сред благоевградските кандидат-депутати особено след като част от тях загубиха подкрепата на гласоподавателите в Симитли, от където ПП ГЕРБ издигна сина на традиционният победител във всяка предизборна битка Апостол Апостолов-Поли, футболният съдия Стефан Апостолов подкрепен от цялата структура на ГЕРБ в града.

Засега както многократно писахме, водачът на листата на ГЕРБ в Пиринско ще е Цветан Цветанов, обаче напоследък се говори, че софиянци ще спуснат в Благоевград и кандидат от гражданската квота за второто място, който е непознато до момента лице в областта. Това изтласква Даниела Савеклиева, сигурен кандидат-депутат на трета позиция.

И понеже прогнозите са, че ГЕРБ ще вкара 3-4 кандидата, останалите кандидат-депутати ще играят преференциално, което прави прогнозите изключително трудни. Нищо не е сигурно все още и за листата на БСП в Пиринско.

Говори се, че спряганият Кирил Добрев не е приел да оглави местната листа, ако Нинова не успее да намери "тежка артилерия", която да поведе листата в региона, ще участва тя на първото място в червената листа на Пиринско. Броени дни остават до старта на предизборната кампания. Вероятно до края на другата седмица вече ще знаем със сигурност как ще изглеждат листите и кои ще бъдат новите кандидат -депутати.

П. Попов

48 коментара
27 Януари 2017 13:36 | ххх
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

Ей петричани дали ки допуснете един крадлив кондуктор да ви стане дупетат? От тримата гербаджии ни един не става.


27 Януари 2017 13:41 | вальо янкиш
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

аз ке гласувям за вельо он си ми е на сърцето


27 Януари 2017 13:54 | До Струма
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Пак селски писания... Велики селяни са останали в Петрич само... Всичко свестно не е там повече... За който и да гласуваш все е кравар!


27 Януари 2017 14:07 | ВиК
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

От РБ са обещали, че ако влезат в Парламента ще докарат топлата вода от Рупите за да я пуснат по Вельопада срещу БАЦ за да и се радват гласоподавателите. Поръчан е водомер в Беласица за да е всичко законно.


27 Януари 2017 15:10 | Ай
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

Ей, интересно животно е това политика - ти го гониш от вратата, той ти влиза през прозореца. Изхвърлиш го и от там - промъква се през комина. Ритнеш го - той ти се дупи. Плюеш го - хили се като изоглавен. Само като види келепира - става такъв един сериозен, дава си умно-културен вид - да му се ненагледаш. Ама докопа ли парсата, елате го вижте - фърка та се незнае и гледа изотгоре все едно е на Олимп - бог. А всъщност си е едно обикновено лустросано л. й. о...


27 Януари 2017 16:12 | !
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Ха сега да видим кой ще бъде избран за " Апаш на Апашите"? Всеки кандидат на детектор на лъжата.


27 Януари 2017 17:44 | 0000
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

я сега да видим, стоян от вмро ще играе преференциално и като втори ще влезе, вельо е подсъдим по много дела и ще го откара. данчето БСП ще е четвърта няма шанс-остава герб. захов със сигурност няма да иска да участва, танев е компрометиран и сигурно няма да е в листата, и ако вярно за ангелски значи със сигурност ще го изберат преференциално и ще излезе . Петрич ще е представен с два депутата. супер от това по-хубаво няма. успех. напред петричани-избирайте.


27 Януари 2017 20:59 | виздолия
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

СЕЛЧОТО АНГЕЛСКИ ДЕПУТАТ ????? БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ ХАХАХА ИЛИ ГЕРБ МАЙ СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВАТ УСЛУГА НА БСП И ВМРО ?????


28 Януари 2017 00:44 | Вальо Янкиш
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Оти бе хора не го искате Вельо та и он си като нас от село нека стане деппотат я си го аресувам у дома ще си зеам ако не го изберете


28 Януари 2017 00:48 | Вальо Янкиш от Камена
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Водопада си е мой не на Каменци яз си го намерих аз си го кръстих


28 Януари 2017 12:05 | до 0000
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

АКО ТИ ИЗЛЕЗАТ ВЕРНИ ПРОГНОЗИТЕ КИ ГА ВТАСАМЕ ПЕТРИЧАНИИИ - ВАРИАНТА АНГЕЛСКИ И БОЖИНОВ ДЕПУТАТИ ОТ ПЕТРИЧ ОЗНАЧАВА ЧЕ ЮРИ СМУКОВ ТОГАВА КИ СТАНЕ БАШ КАРДИНАЛ - КМЕТО БРЪЧКОВ Е ЯСНО ЧЕ Е НЕГОВО ПРОТЕЖЕ И ДВАМА ДЕПУТАТИИИИ ШОУУУУУ АГЕНТИТЕ СЕ ВРЪЩАТ НА ВЛАСТ :)))


28 Януари 2017 12:33 | ПЕТРИЧ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

да преградим магистралата за да ни чуят ..


28 Януари 2017 12:38 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

за гражданите на град Сандански - Санданчанин в една нормална държава за тези изпълнения кмета КОТЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е У ЗАТВОРА .....ТОВА ПРЕД ПОЛИКЛИНИКАТА Е НЕЗАКОННО .....ПЛАЩАНИЯТА СА НЕЗАКОННИ .. !!!! ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ..ЗАЩО БЕ КЕЛЕШ ТАКОВ ..ЗА ЕДНИ КОМИСИОННИ ..ДъРВЕТАТА - магнолиите що тури на мястото на изрезаните явори НЕМА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТАЗИ ЗИМА ... ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СПИ ...ЗАЩО ???!? защо ние хората мълчим ...защо не сеу дигнем, като Кресна, Марикостеново ....защо .....??? санданчани са най - заспалите


28 Януари 2017 12:39 | що триеш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

да те пита човек !?!


28 Януари 2017 12:50 | с. Кръстилци срам
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

кмете, КОТЕВ какво налага да се раздава минерална вода на хората и защо и водата в водоноската се оказа негодна за пиене .....
кмете, Котев наясно ли сте колко човека вече починаха от стомашни заболявания /рак/.....
кмете, КОТЕВ бездействието ви е престъпление .....
кмете, сезирай прокуратурата .....!?!?....
кмеге КОТЕВ става въпрос за живи хора, за сега .....става въпрос за радиоактивно замърсяване .....защо този проблем се крие от гражданството, кмете ...

СТАВА ВЪПРОС ЗА САГАТА В С. КРЪСТИЛЦИ ОБЩИНА САНДАЯНСКИ .....
РАЗПОРЕДИ ПРОВЕРКА ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, СТАВА ВЪПРОС ЗА РАДИОАКТИВНО ЗАРАЗЯВАНЕ ....КОЕТО СЕ КРИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ .

в с. КРЪСТИЛЦИ ХОРАТА ТИХО, КРОТКО, БАВНО, МЪЧИТЕЛНО УМИРАТ..... КМЕТЕ, ЩО МЪЛЧИШ, ЩО МЪЛЧИШ


28 Януари 2017 13:00 | ки си га е май
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

апаш до апашо ки е на тия избори, нема д гласувам за никой, само партали и измиини камини се кандидатират


28 Януари 2017 13:23 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

за гражданите на град Сандански - Санданчанин в една нормална държава за тези изпълнения кмета КОТЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е У ЗАТВОРА .....ТОВА ПРЕД ПОЛИКЛИНИКАТА Е НЕЗАКОННО .....ПЛАЩАНИЯТА СА НЕЗАКОННИ .. !!!! ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ..ЗАЩО БЕ КЕЛЕШ ТАКОВ ..ЗА ЕДНИ КОМИСИОННИ ..ДъРВЕТАТА - магнолиите що тури на мястото на изрезаните явори НЕМА ДА ПРЕЖИВЕЯТ ТАЗИ ЗИМА ... ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА СПИ ...ЗАЩО ???!? защо ние хората мълчим ...защо не сеу дигнем, като Кресна, Марикостеново ....защо .....??? санданчани са най - заспалите


28 Януари 2017 13:24 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

за гражданите на град Сандански
Водим от горното и на основание чл. 306, ал. 2 във вр. с чл. 304, ал. 1 от АПК, съдът
Р А З П О Р Е Д И:
НАЛАГА на кмета на Община Сандански глоба в размер на 1000/хиляда/ лева за неизпълнение на влязло в законна сила на 15. 03. 2016год. решение №2369/28. 10. 2015 год., постановено по адм. д. №3/2015год. по описа на Районен съд-Сандански.
Разпореждането подлежи на обжалване пред тричленен състав на Районен съд –гр. Сандански с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му.
Препис от разпореждането да се връчи на кмета на Община САНДАНСКИ .
След влизане в сила на съдебния акт да се издаде изпълнителен лист.
И СЕГА КМЕТЕ - ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ... ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТВОИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ


28 Януари 2017 13:26 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Котев да Ви поясня, разясня как са се крали и са се крадат общински имоти, признава се на някой измислен герой имот земеделски, Лалев .....после другия, после третия и т... н ....и тия началници си взимат пая, следва едно завъртане пред една две фирми ...следва искане за строеж .....в общината, там вече действа архитект Васка с нейната фирма на името на архитект Биляна Тумбева, служителката която подготвя скицата им казва ачик, ачик, ако не искате да си имате проблеми и дете при Биляна ....там яко дерене, ама няма на къде, та кака драги ми Кмете тия култов баир над австрийския над бункера стана частен на Петровия Пешо
и ти сега се правиш на утепан, кой ги е откраднал и кои служители са участвали !...а ти си прецени възможностите ставаш ли и ли за кмет, или не, защо не разпоредиш проверка, защо не сезираш прокуратурата за тоя имот, защо ! кмете, не видиш ли ?
тия кражби са от бъдещето на децата ни, КМЕТЕ, а ти що правиш, правиш се на утепан, мълчиш, тия деца няма да простят .....


28 Януари 2017 14:10 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет
Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.
защо мълчиш кмете, от гражданите на община Сандански !!!
г-н БОРИСОВ ТИ НИ ГО НАТРЕСЕ ТОЗи НЕКАДЪРНИК, ЕЛА СИ ГО ПРИБЕРИ ....ела
С тая кмет от ГЕРБ Санданчани никой няма да гласува за


28 Януари 2017 14:12 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

МЕТЕ КОТЕВ,
кaкви са тия координатори, бе кмете, шо координират, на кой що това крепят ...по кой щат са назначени ??...по кой щат ..??. кмете, гласувахме за теб а ти се оказа един келеш ..що стоиш у общината не мога да разбера, но и ние що гласувахме за теб що те търпим ...та не се съберем .....и да ти кажем очи у очи ...оди си ...не ставаш ..за нищо ..

за БОЙКО БОРИСОВ от гражданите на община Сандански !!!

г-н БОРИСОВ ТИ НИ ГО НАТРЕСЕ ТОЗи НЕКАДЪРНИК, ЕЛА СИ ГО ПРИБЕРИ ....ела

С тая кмет от ГЕРБ Санданчани никой няма да гласува ЗА КАНДИДАТА ЗА ГЕРБ !!


28 Януари 2017 14:16 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

от ЕРДОГАН-баш президент- ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ ЩО БУТНА ТИЯ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ, ЕВАЛА, ТО НИЕ КАК ДОЙДЕМ КЕ НИ ТРЯБВА ПО ЯЧИК МЕСТО ЗА ДЖАМИЯ - ТОВА Е ПОДХОДЯЩО --ПОМНИМ ОЩЕ КАК ПОМНИМ КАК ТОЗ ГЯУР, ПЕЗЕВЕНК ЯНЕТО САНДАНСКИ, БУНТАР НА РАЯ ПОКОРНА ПРОТИВ ЗАКОННАТА СУЛТАНСКА ВЛАСТ, ЩО ПРАТИ ОНЯ ПОПСКИЯ СИН СО БОМБИ ДА БАСТИСА ДЖАМИЯТА .....ТО СЕГА КАТ ПА ДОЙДЕМ КЕ Я ТУРИМ НА ПО - АЧИК МЕСТО ...ОТ АЧИК, ПО - АЧИК, ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ, ЩО БУТНА ТАЗ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ ....
ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО - къде е ДАНС !! къде е прокуратурата .....?? къде е тая тиква БОЙКО БОРИСОВ !!! това е предателство против държавата ..против християнството ...като разберат гърците, че караме техните реъсове да паркират върху гробища нема да стъпят у Сандански.. та там сите надписи у тия гробници беа на гръцки... Кмете Котев Що стоиш твойта мама у общината ..... Ние сме християни православни ти що направи ...келеш таков ..що


28 Януари 2017 14:20 | ПЕТРИЧАНЕЦ
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

хората са отвратени от управлението на ГЕРБ ! в лицето на Кмета Бръчков !!
една година управление, една година само простотии... ГЕРБ трябва да направи веднага събрание и да излезе със становище -защо това келешче продаде мечтите на петричани!
г-н БОРИСОВ ТИ НИ ГО НАТРЕСЕ ТОЗИ НЕКАДЪРНИК, ЕЛА СИ ГО ПРИБЕРИ ....
С тоя кмет от ГЕРБ Петричани никой няма да гласува ЗА КАНДИДАТА ЗА депутат от ГЕРБ


28 Януари 2017 14:28 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

до ПЕТРИЧАНЕЦ - пак ни изтри - немога да разбера що го прави ..ГЕРБ си отива ..само трие ....трябва да се видим ...тияь кметове и Вашия и Нашия се оказаха ....


28 Януари 2017 14:49 | тц ... тц ... тц
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Аааа петричкио кмет си ни е ного арен. Ама от кандидат депупатите не виждам кой? А па от друга страна шо убаво ке е да си изберим Вельо Илиев за дапутат. Он си е ного арен човекот и ако го изберем ке докара малко екшън у градо оти веке една година е ногу скучно - нема с кой да се заяждат. Без майтап - от всички дето ги описаха избирам Вельо Илиев. Дано стане!


28 Януари 2017 15:03 | до до ПЕТРИЧАНЕЦ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

тия кметове от ГЕРБ шо ги избрахме со наште гласове сега явно плащат со наште пари да се трият неудобните за тях коментари ...


28 Януари 2017 15:09 | до тц ... тц ... тц
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

избирам Вельо Илиев. Дано стане! -това не е сериозно


28 Януари 2017 15:19 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че е веке е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...
Жалко, много жалко за град Сандански. Управлението ще продължи по модела "Тотев", но с ново лице..... Кирчовото !
ЗАЩО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА Сандански не се самосезира, защо и тя мълчи, защо ?? защо ?
КЪДЕ Е ГЕРБ ?
Всичко крадливо Тотево е по местата си ....залегнало и чака сигнала атака.... за нови золуми ...и Кирчо пак си трае ...това е предателство спрямо хората гласували за ГЕРБ ! за какво ги държиш тея пенсионери това е престъпление ...долно държание..

г н КМЕТЕ ОТ ГЕРБ !! тия хора са участвали в Тотевите престъпления и защо ги държиш !! за да ги използваш и за твойте престъпления, за товойте ли ??? хората взеха да с усещат ....за грешния избор ! и заради такви кат теб ГЕРБ ше загуби изборите за президент. Хората са отвратени от ГЕРБ


28 Януари 2017 15:20 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

за парламент ..


28 Януари 2017 15:44 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

за Гражданите на град Сандански !!

260 000 лева общински пари погребани в радиоактивния водопровод за с. Кръстилци и пълното мълчание на Кмета КОТЕВ по този проблем


28 Януари 2017 15:56 | ГЛАСУВАЙТЕ пак ЗА ГЕРБ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

трябва да излезе с позиция за случилото се в Сандански в следствие на келешкото управление на кметчето Котев до изборите !
да излезе Котев пред гражданите и отговори на въпросите - защо държи пенсионери в общината, защо държи цели фамилии . това е нарушение на закона за държавния служител, защо не атакува незаконните сделки с имоти станали по времето на Тотев ! защо се утвърди модела ТОТЕВ - КОТЕВ се тая !
каква е тая координатарска институция дето създаде - за чии му сая тези координатори, чии такова крепят ....на какви заплати са турени ...в противен случай се очаква пълен разгром на изборите за ГЕРБ ...
и затова дето бездействаш и с това дето прикри5ваш престъпления свързани с кражби на общински имоти трябва прокуратурата да ти повдигне обвинение ...за което е и сезирана !!
и затова дето излъга хората за едно по справедливо управление, искай прошка от хората и господ ....ти се подигра с тези дето гласуваха за теб ...


28 Януари 2017 16:41 | Велко.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не гласувайте за тия дето ви дават ПАРИ, защото след това си ги крадат от нас ПЕТОРНО, взимайте им парите но гласувайте за други, нека и ние малко да ги накажем, малко да ги ПООХАРЧИМ.


28 Януари 2017 18:19 | Въпрос
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Защо им е на Петричани депутат като последно Будимов говори от трибуната на НС ахаххахаха


28 Януари 2017 20:08 | Орас
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До тц. от 14. 49 ч. Симпатяго, не е нужно да се правиш на прост и неук за да направиш впечатление. Личи - не си такъв какъвто искаш да се изкараш. Ще ти кажа, че си прав и за единия и за другия - грешка, грешка и пак грешка - за единия, че стана, за другия - ако стане.


28 Януари 2017 20:12 | за Янкиш
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей паразит ела ва Камена ки ти се и пиандето миризливо


28 Януари 2017 22:49 | Коритаров
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Йорданка Атанасова и лидер хахаха, тая познава ли я някой в Петрич. БСП може да са велика сила в Държавата ама в Петрич са трагични заради "кадърното"
Управление на Капитанов и Атанаска.


29 Януари 2017 13:55 | за КМЕТА КОТЕВ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кмете Котев, половината от това що пише в този сайт да е вярно, то у понеделник земиси шапката и си оди барабар с твоите координатори, не чекай со ..... хората да те изкарат от общината ..


29 Януари 2017 17:27 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Националната дирекция за борба с корупцията (НДБК) в Румъния съобщи, че през декември 2016 г. 91 обвиняеми са били осъдени окончателно по дела за корупция.


29 Януари 2017 18:06 | за Санданчани
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В КАКВА СТЕПЕН БГ НЕДОСЕГАЕМИТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ?
ТОВА ЗАВИСИ И ОТ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ !
ЗА ТОТЕВО - КОТЕВИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ - КРАЖБИ-СМЕ УВЕДОМИЛИ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ ! ГЕНЕРАЛ РАДЕВ .....чакаме ????


30 Януари 2017 07:17 | Надежда
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

“Когато си беден, когато си слаб,
когато трепериш за късчето хляб,
когато отвсякъде кой както свари,
препъва те с крак и ти удря шамари.

Недей се отчайва, недей се навежда,
не си позволявай да губиш Надежда.
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава Доброто.

Какво е охолство, какво са пари,
пред светлата участ да бъдем добри!
Когато в сърцето ти гняв се надига,
кажи си наум кротко думата “стига”!

И вярвай, че пак ще спечели двубоя,
със лошите мисли усмивката твоя.
Защото макар да е жилаво злото,
в човека все пак побеждава Доброто! ”
Недялко Йорданов


30 Януари 2017 07:38 | ДА България
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЗА ПРОМЯНА


30 Януари 2017 08:35 | до ДА България
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

много обешават промяна но нищо не става, явно тоягите трябва да заиграют


30 Януари 2017 09:16 | Санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

стария издаваше фалшиви удостоверения, стария кмет пускаше предложенията за продажба а младия сега дето е кмет в качеството си на председател на комисията ги пускаше ...а сега като кмет ги прикрива .....


30 Януари 2017 09:40 | до Санданчанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ако днес се повтори онзи 9 - септември, след 50 години ще се намери някой НЕЩСТНИК да каже че е СЪДЕН ЦВЕТА НА НАЦИЯТА. Кои е цвета? Плевнеиев? Костов? Борисов !?!Либерастите? Или демократите? Асен Генов? Олигарсите? Те ли ще са цвета на нацията?
кмета КОТЕВ дето прикрива крадците на общинска собственост в частност тая пикла за тия изпълнения по Мелник ..кмете става въпрос за Васкините изпълнения .


30 Януари 2017 11:36 | ХАКимян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Герберастите ки сложат тоя що ки даде на Цецо най-много пари. Кондукторо изкара бая като шеф на дай и затва се бута на първо место. Жална им майка на петричани ако тоя стане депутат.


30 Януари 2017 15:06 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Служебният здравен министър Илко Семерджиев проверява обществената поръчка за ваксините, сключена в последния момент от предшественика му Петър Москов.


25 Февруари 2017 10:10 | Мети Възпитателя
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Котев, земи ВиК-то от Кольо Малчев и ще имаш резултатаи на изборите. В случай, че не го направиш Мравчо пак ще те удари в земята. Вината е твоя....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар