Следизборни вълнения! Ще даде ли ексобластният управител Б. Михайлов "ключът" към парламента на лидера на ПП ГЕРБ Гоце Делчев Димитър Гамишев?!

06 април 2017 11:14   16 коментара   25753 прочита


Как загубата на БСП "засрами" подмазвачи на ГЕРБ, обърнали курса в очакване на съдбовната смяна на властта

Лидерът на ПП ГЕРБ Димитър Гамишев, има реален шанс да стане депутат след разместване на "пластовете" в листата на ПП ГЕРБ и съставяне на правителството. Както многократно съобщаваме, отличникът в преференциите, Александър Манолев от Сандански ще влезе в управленския административен апарат, вероятно в министерството на туризма. Така той ще освободи депутатско място за 4 -тия в листата на ГЕРБ Бисер Михайлов, който обаче държал да се върне на поста -областен управител, където бе сменен от служебното правителство.

Ако политическият пасианс се нареди така, то идва ред на номер 7 Димитър Гамишев, който влиза автоматично в парламента. Какво ще избере Бисер Михайлов дали депутатския пост или областна управа, това е въпросът, който ще размести подредбата и ще нареди Гамишев след депутатите в 44-тия парламент. Димитър Гамишев има и над 3300 преференции, спечелени в червения бастион Гоце Делчев, което е сравнително добър резултат за обезличената ГЕРБ в града.

Каква ще е съдбата на сегашния областен Валери Сарандев е неясно. Убедени в победата на изборите от БСП го "издигнаха" дори до министър на МВР, тъй като Сарандев преди да стане зам. кмет на Гоце Делчев бе икономически полицай. Червените сложиха "тигана на огъня преди да уловят рибата" и за кратко направиха кадрови промени, които им изиграха лоша предизборна шега.

Ситуацията в областта преди изборите бе смехотворна, бизнесмени, общественици, видни политици, така се врътнаха към "бъдещия победител " БСП, че днес буквално са като попарени от резултата и започнаха старото подлизуркване по познатия начин. Нагледахме се на благоевградски строителни предприемачи, които забравиха санирането и факта, че ГЕРБ ги извади от пепелта и съживи бизнеса им, и се ориентираха към новите от БСП, но за кратко и жалко за тях. А червените не успяха заради лакомията за власт и демонстрираната жажда за реванш.

Много бързо направиха кадрови бъркоч, заработиха с червената метла, но тя се обърна срещу тях. Не можем да отречем, че в БСП има Възраждане, но все още червените в областта страдат от стари кадри, за които партията не е нищо друго освен трамплин за защита на собствените им интереси. Именно червените динозаври в БСП изядоха победата. Те не работиха за каузата, а за себе си, гонейки интереса си, това доведе и до вътрешнопартийни ежби и караници, излезли на повърхността веднага след изборната загуба, коментират истински социалисти. А за това, кой от бизнеса предаде идеята ГЕРБ и доброто, сторено от правителството на Бойко Борисов, очаквайте скоро.

Кметовете на ГЕРБ този път трябва да работят със светната сигнална лампа......

П. Петрова

16 коментара
06 Април 2017 12:00 | Пациента
Оценка:
11
 (
37
 гласа)

Най-голямото добро направено от Правителството на ГЕРБ е изтеглянето на 16 милиарда заем. Световната банка дълги години няма да забрави това добро и идва моментът когато ще почука на вратите на обикновения обитател на страната за да се запознаят лично. Първото почукване ще е през цените на ток, вода, горива и стоки за потребление. След това ще почукват бежанци, ТЕЦ-ове и мн. др. Има една прекрасна възможност за мозъчния тръст на ръководството: Да фалира Световната банка и да донесе благоденствие на електората. Задачата е изпълнима, като се има пред вид опитът на ГЕРБ с банките. Лидерът беше зад Голямата вода когато обяви, че КТБ е фалирала и трябва да и се отнеме лицензът. За по-голяма тежест на изявлението 2 дни преди това ЮеСМарица-1 и-3 изтеглиха свои депозити в КТБ, съответно 500и300 млн. Това беше случайно и въобще няма никаква връзка със Световната банка, особено с лицето Дя, чийто леля дойде, поседя насам натам и пак се качи на Баш камбанарията на споменатата банка.


06 Април 2017 12:58 | бастун
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Реален шанс-ама за зоопарка да замести една маймуна че е болна.


06 Април 2017 13:53 | Моисей
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Struma. com - само в едно нещо сте 100% професионалисти (че и повече от 100). В най-старата професия. Получава ви се страхотно. Конюктурата се променя, но червените фенери никога не ги гасят. Винаги ще има нужда от такива като вас. Продължавайте в същия Духхх.


06 Април 2017 14:32 | ДС
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Когато, Корнелия Нинова раз4исти Авгиевите обори от старите динозаври, тогава ще постигне онова, което искат и пове4ето хора, изпращането на ОПГ ГЕРБ на бунището на историята! В противен слу4ай ще я довършат, както нея така и БСП.


06 Април 2017 15:09 | до Сарандев
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

Айде, птицо проклета. Вънка си! Мръсен долен подлизурко. Отивай си, заедно с недоразумението - великият юрист Стоян Христов.


06 Април 2017 16:52 | Водач на МПС
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Винаги съм казвал, че политическите проститутки имат най-гадните номера независимо дали се наричат политици, бизнесмени, служители и т. н. Тези хора са готови да продадат майка си за да си нагодят дупетата на удобни ...


06 Април 2017 18:04 | Сотир
Оценка:
1
 (
27
 гласа)

Бисер е френски ключ където и да го сложат той ще се справи няма по добър управник в Областа от него при него всичко е наред Той ще е стария нов областен напук на комунистите.


06 Април 2017 19:08 | До Гамишчо
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Абе Гамишев, какъв депутат ще ставаш ти като те съдят за убийство на човек, бе?! Срам и страх нямаш ли бе?! А управляващите в Герб, защо мълчите за тези неща и толкова ли нямахте по подходящи хора за листата си, че убийци сложихте?! Струма, стига спахте и вие, вземете направете си една справка в съда, та направете една обективна статия, ако въобще сте журналисти!!!


06 Април 2017 19:11 | Гражданин
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Тоя Бисер, става ли въобще за нещо освен за ветропоказател?! Стърчи, мълчи и се пъчи, а главата му празна като черна дупка! Какъв депутат, какъв областен бе, егати срама за всички ни...


06 Април 2017 19:12 | %%%%
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

На вс еки може да се случи да причини или преживее ПТП -това обаче не го прави убиец, по кротко с квалификациите, просто си плюйте в пазвите и се движете по обозначените за това места .


06 Април 2017 19:16 | ????
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Абе Струма, вие адвокати ли сега ще ставате на Гамиша? Айде нема нужда! Депутатите не може и не требва да са осъждани! Какъв пример дават?!


06 Април 2017 20:02 | старогражданин
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Цветанов опорочи цялата кампания на Герб с помощта и на тази медия и вълненията Михайлов или Гамишев при положение, че още няма правителство, а и не се знае претенцията на коалиционния партньор за областния управител праща целия моабет на ...арената.


06 Април 2017 20:40 | старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Времето е дъждовно-баш за цирк.


07 Април 2017 07:45 | савето
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Гамишев показа че може да се разчита на него трябва да му се даде шанс момчето направи много след като му се гласува доверие и той го оправда заслужава да бъде в изпълнителната бюро


11 Април 2017 17:53 | сянданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЗА кмета Котев
Окръжна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу Тодор Гикински за извършено от него престъпление по чл. 219, ал. 1 от Наказателния кодекс.


12 Април 2017 09:57 | Ай сиктир!
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Откъде го изкопахте този неандерталец? Каква интелигентност лъха само от муцуната му, вай-вай...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар