След зетя Д. Капитанов и шуреят Ив. Костов-Челиков вкаран в челото на червената листа за съветници в Петрич

13 септември 2011 00:08   8 коментара   13801 прочита
Ив. Костов
Ив. Костов


Ив. Костов

Бизнесменът от петричкото с. Коларово Иван Костов-Челиков, шурей на общинския лидер на БСП и кмет Димитър Капитанов, неочаквано влезе в червената листа за съветници в южната община. На пленум на общинското ръководство на червените миналата седмица е решено Челиков да заеме 4-то място, което преди това беше отредено за коалиционните партньори. 5-то място, което също трябваше да е за коалиционни партньори, по решение на пленума е заето от члена на БСП Йорданка Атанасова.

Съюзниците от Отечествен съюз са изтикани на 6-то място, за което е определена общинската ОС председателка Стефка Тилева. Водач на листата е кандидатът за кмет от БСП Борислав Коларов. Зетят на Ив. Костов-Челиков - Димитър Капитанов, е на 2-ро място. Той е и кандидат за нов мандат кмет на с. Коларово.

Лидерът Капитанов е “двойно подсигурен”, тъй като, ако не стане кмет на Коларово, където срещу него се готви общ фронт от други 3-ма кандидати за мястото, ще остане общински съветник.

На 3-то място в БСП листата е бизнесменът Христо Малчев, който бе 2 мандата съветник.

Иван Костов-Челиков бе кандидат за депутат от БСП през 2005 г., когато бе на 5-то място в кандидатдепутатската листа. В настоящия мандат той е общински съветник. Челиков е собственик на шивашко предприятие, ресторант в с. Коларово и магазини за найлони. При първото подреждане на листата името му не фигурираше в нея.

Опозиционно настроените към лидера на БСП Д. Капитанов социалисти искаха преди няколко месеца пренареждане на листата, тъй като в нея фигурираха само стари политически физиономии.

Тежкият аргумент за вкарването на Челиков, огласен на пленума от Христо Малчев, е, че има влияние и пари, които ще трябват за изборите. Това накарало социалистите да пренебрегнат коалиционните партньори от Отечествен съюз и да не им дадат обещаните първоначално 4-то и 5-то място в листата.

8 коментара
13 Септември 2011 08:28 | аз
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Тая година комунягите ще се борят за да влязат изобщо в общинския съвет. Така, че Капитанов, Чиликов-вече са история!


13 Септември 2011 09:51 | З.Ч.
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ТАКА СА СТРАСНА ЛИ В СИСТЕМАТА, ЧЕ ОТ ТИЯ ОТЪРВАВАНЕ НЯМА.


13 Септември 2011 10:10 | О. Ф.
Оценка:
2
 (
6
 гласа)


Ей !!!! По нахален селянин отдругаря Христо Малчев отс. Яворница няма !На всичкото от горе е и напълно изкуфял! На кой ви напомня скрибуцащият му изказ ?
На Митко Скришното, нека Бог му прости ! Същата визия, само в по- голяма степен на тъпота и изветрялост! Навярно скоро и на Ицката ще му подарят " одеалото "!


13 Септември 2011 13:18 | селянин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ванка, вдигни си главата. Нищо, че не заслужаваш и да те поздравим ние твоите съселяни. Не всичко е пари. Ти селското момченце забрави най - ценностното в човека "да помниш хората които са ти подавали ръка". Ти си големец, а те едва връзват двата края въпреки, че в истинския смисъл са хора.


13 Септември 2011 13:38 | Чиро от Чурилово
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Др. Иван Челиков-Чомаков е атрактивен за БСП само с парите, които дава на тази умираща партийка. В същото време той тайно работи и за инж. Азис. Крайно време е, хората от с. Коларово да издухат от кметското място "великия" политик Капитанов, който без парите на Челиков е КРЪГЛА НУЛА !!!


13 Септември 2011 19:11 | миро
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

абе тапако 4еликов каде си трагнал. седиси на газо. моли се некои мангал да земе онова пла6ило илиана та да си де4ар ама ти изатова не стаа6


13 Септември 2011 19:55 | До миро
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Абе пумияр къде си тръгнал да коментираш, хора които изобщо не познаваш, клошар грозен, като маика си. Ако толко си близък със мангалите ще ти уредим среща с тях, на голо.


13 Септември 2011 22:50 | ЛЮК СКАЙУОКЪР
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

НЯМА КУРТУЛУШ ОТ ТАКИВА СЕЛСКИ НЕНАСИТНО АЛЧНИ КЪРЛЕЖИ . ДА ПАЗИ ГОСПОД ХОРАТА ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар