След сесия на ОбС: РЗС с призив в Сандански: Г-да общински съветници, опомнете се!

28 декември 2015 11:44   362 коментара   27846 прочита


Ние няма да допуснем безропотно налагане волята на кмета с цел прокарване интересите на няколко местни олигарси

Лидерът на РЗС Яне Янев и групата общински съветници отново взривиха поредния скандал на сесията на общинския съвет. Те за пореден път напуснаха заседанието на местния парламент и разпространиха гневна декларация.

Както е видно от началото на управлението на новия кмет Кирил Котев, РЗС непрекъснато го притиска с питания и провокативни действия. Това се очакваше, познавайки нрава на лидера на партията. Кметът Котев не успя да "укроти" Яне Янев и да се възползва от неговия политически опит и влияние, и в момента групата съветници на РЗС се превръщат в радетели на справедливостта в курортния град. Ето декларацията им днес:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Уважаеми колеги общински съветници,

Изминаха два месеца след вота на нашите съграждани. Вот, чрез който те отхвърлиха стария 12 годишен модел на схеми, упадък и застой във всички секторни политики на местното самоуправление.

Пожелаха смяна на модела, цялостна ревизия и търсене на отговорност на тези, които доведоха община Сандански до това тежко финансово състояние.

Какво се получи на практика след встъпването на новия кмет и общински съвет?

Нищо ново, нищо по-различно от това, което правеше Тотев и антуража му. Дори тенденцията е към влошаване. Защото общината вече е в дългова спирала. Общинските фирми се управляват по стария порочен начин, общинската администрация дава на кмета приоритетите вместо той да им възлага задачите. Подписват се договори, реализират се обществени поръчки тайно от обществото и медиите, поемат се ангажименти за нови кадрови позиции, които нямат нищо общо с професионалните възможности на кандидатите.

Като цяло продължава тенденцията да се случва точно обратното на това, което искат нашите съграждани. Дневния ред на днешното заседание на общинския съвет е ярък пример, който потвърждава това наше заключение.

Между Коледа и Нова година се отхвърля предложението на РЗС за създаване на анкетна комисия за цялостна ревизия на общината и общинските фирми, но за сметка на това се приемат всички бизнес точки на Малчев, син и сие в дневния ред на общинския съвет. Това ли са приоритетите на града ни, интересите на няколко фамилии, които 12 години бяха и сега продължават да концесионират безвъзмездно общината.

Групата на РЗС в местния парламент категорично възразява срещу старите корупционни схеми и работата на парче за удовлетворяване интересите на няколко групировки.

Призоваваме общинските съветници да се опомнят сега, защото утре ще бъде късно. Важно е да разберете колеги, че ние няма да допуснем общинският съвет да бъде това което беше по времето на Тотев – безропотно средство за налагане волята на кмета с цел прокарване интересите на няколко души местни олигарси.

Групата на РЗС заявява ясно и открито пред общинския съвет и гражданите на Сандански:

Ще се включим в работата на постоянните комисии на общинския съвет само когато бъде променен правилника за дейността на общинския съвет и броят им се редуцира така, че да отговаря по структура и състав на доказали своята ефективност комисии в общинските съвети на градове с големината на Сандански.

Считаме, че е необходимо да се създаде комисия за изработване на изцяло нов правилник за дейността на общинския съвет, а не да се правят кърпежи в сега действащия, който в редица текстове противоречи на конституцията и ЗМСМА.

Призоваваме Ви да прекратите днешното заседание на общинския съвет, тъй като няма право да взима решения позовавайки се на нелегитимни заседания на незаконосъобразно формирани постоянни комисии.

Настояваме час по-скоро да се състои ново истинско публично обсъждане на бюджет 2016, на което нашите експерти имат готовност да дадат конкретни препоръки на кмета и общинската администрация как да се избегне заложения капан свързан с бюджет 2015 и липсата на отчет за бюджет 2014.

РЗС като първа политическа сила апелира кмета и основните политически сили в общинския съвет да се проведе консултативна среща с цел набелязване на основните приоритети в работата на общинския съвет през новата 2016 година и за да се избегне задаващата се легитимационна криза свързана с незаконното свикване, конституиране и избор на председател на общинския съвет, за което предстои да се произнесе Върховния административен съд на Република България в началото на новата година.

Очакваме час по-скоро да включите в дневния ред на общинския съвет искането на РЗС за създаването на временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства свързани с управлението и контрола на общинските дружества, изпълнението на договори и проекти, обществени поръчки, търгове, концесии и други облигационни правоотношения пораждащи права и задължения за общината, включително и приватизационни договори, кредити, сделки с апортни вноски, прехвърляния и др., довели до лично облагодетелстване на определени лица, ощетяване и значителни вредни последици за община Сандански, защото ако не го направите ние ще предизвикаме референдум по този въпрос и със силата на вота на нашите съграждани ще ви задължим да го сторите.

Настояваме още в началото на новата година кмета да предложи цялостна стратегия за управление и развитие на община Сандански с конкретни приоритети, срокове за изпълнението им и начин за финансиране.

В заключение декларираме, че групата общински съветници от РЗС няма да допусне подмяната на вота на нашите съграждани и ако Вие продължавате да не се съобразявате с това, че ние сме първа политическа сила в общинския съвет ще предприемем протестни действия в защита интересите и правата на нашите съграждани.

А сега напускаме заседанието. Незаконосъобразно избраните постоянни комисии са взели незаконосъобразни становища. Такива са становищата по предложенията от точка 2-ра до 4-та точка и от 15-та до 38-а точка от дневния ред. Тези становища са в грубо нарушение на материалния закон, АПК, ЗМСМА и редица други нормативни актове. Ако вие за пореден път погазите законите на Република България, ние ще атакуваме взетите решения пред съда.


Още за: Я. Янев   група   декларация   Още от: Политика

Принтирай статия
362 коментара
28 Декември 2015 12:42 | .
Оценка:
35
 (
37
 гласа)

ЧЕСТИТО !! на САНДАНЧАНИ !!
Кметът Котев временно е разрешил на дружеството да работи с 2-3 обекта

Lafka e заплашила със съд Община Сандански, след като кметът Котев е прекратил договорите с Табак Маркет ООД.

Искът би бил 133 000 лева, юристи са преценили, че мотивите му имат основания за доказуемост.

Кметът Котев временно е разрешил на дружеството да работи с 2-3 обекта.

Срещу това Табак Маркет ООД ще построи 3 спирки и една спортна площадка.

"Те монтираха два обекта в деня, в който встъпих в длъжност. При тези условия съм склонен да работят на територията на Община Сандански", каза Котев в отговор на въпрос на съветник Николай Шаламандов.


28 Декември 2015 13:00 | гягя
Оценка:
18
 (
40
 гласа)

Дано да касират изборите тоя Котев не става


28 Декември 2015 13:05 | .
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

назад, назад моме Калино !


28 Декември 2015 13:07 | !!
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

питай ??? с. Склаве - за Костадин Станоев питай ?!?!?! питай Кмета !! питай !? що с криеш, избрахме те сега се криеш не питаш що не питаш !!??,с Склаве чака отговор ? а ти що правиш криеш се ! що ?
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.


28 Декември 2015 15:31 | Ангел Симеонов
Оценка:
21
 (
35
 гласа)

Браво на съветниците от РЗС. Трябва обществото да знае какво се случва в бщинския съвет. Стига с тайни схеми и договорки под масата. Ако кмета Котев не си вземе полука тежко му.


28 Декември 2015 16:55 | за Кмета КОТЕВ !!!!!!!!
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев питай ?!?!?! питай Кмета !! питай !? що с криеш, избрахме те сега се криеш не питаш що не питаш !!??,с Склаве чака отговор ? а ти що правиш криеш се ! що ?Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.


28 Декември 2015 17:00 | !
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански
с такива престъпни удостоверени се изпродадоха сумати орски и общински имоти .


28 Декември 2015 17:02 | за Яне ЯНЕВ ! питай ????
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Яне защо мълчиш ??
за незаконните продажби в община Сандански -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи..


28 Декември 2015 17:10 | за старогражданин
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

беше ли старогражданино в Сандански ! и що направи


28 Декември 2015 18:09 | Кмето
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

се одупи на ЛАФКА


28 Декември 2015 18:54 | старогражданин
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Към 8, 15ч. си пиех кафето с цялата група съветници от РЗС. Дадох на Станков някои документи, както преди време на Бисер Михайлов, за да знаят с кого се срещат. Заедно и отидохме на сесията и седях плътно зад тях и максимално близко до Живко Иванов. Кмет, Аргиров, Живко и цялата група на РЗС-това бяха интересните личности за мен на тази сесия. Имаше интересни моменти, когато част от десните, барабар с Живко гласуваха като леви, особено след напускането на групата на РЗС. Което ме навежда на мисълта, че в момента е по-вероятна коалицията "всички срещу РЗС", отколкото нещо по-естествено. Общински съвет на гр. Кочериново-2012г. Така изглежда ОбС-Сандански след свалянето на Тотев. Там беше Катин-те си продължиха по катински, при вас по тотевски. След час и половина препирни оформиха дневния ред. Най-много да мине одит на болницата след три месеца, ако не си преизберат същия шеф. Никой не смущава отсъствието на РЗС.


28 Декември 2015 19:09 | старогражданин
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

За Кръстилци никой не спомена, трябваше ли аз да отправям питане? След приключване на втората точка си заминах и аз .Не беше никакъв проблем да се срещна с Кирчо. Беше отвън пред залата на въздух. Минах и заминах покрай него.


28 Декември 2015 19:23 | старогражданин
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Продължих по-нагоре по улицата и стигнах до прословутите тротоари на Тотев. По материали и качество на изпълнение изобщо не могат да се сравняват с дупнишките. Най-качествено са положени пред пасковата баня. След една година ги загледайте пак. Едните ще бъдат захабени, а другите свежи като нови. Пасков не е лесен противник.


28 Декември 2015 22:27 | за старогражданин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

с две думи нищо ?? нищо ? нек народо гине по Кръстилци


28 Декември 2015 22:32 | за Живко Иванов
Оценка:
16
 (
22
 гласа)

До г-н Живко Иванов
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи и ти си трайкаш ... иначе преди изборите голями моабети, а сега мълчиш ...мълчиш !?! мълчиш !? браво, явно сите сте у кюпо ?!



28 Декември 2015 22:37 | за старогражданин
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

за чий .....би път до Сандански след, като въпроса за с. Кръстилчи не си поставил ! народо измира .....на никой не му пука .....!


28 Декември 2015 22:41 | за старогражданин
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

требваше да питаш ?!?с. Кръстилци - срам
Отровена земя, отровен водопровод -всичко това трябва да се изкара някъде на далече и загроби! Това е екокатастрофа! Деца ще се раждат там уроди, с три очи, с четири крака! Защо се мълчи, там има реколта поливана с тази уранова вода! Животните пият от нея! Селяните ядат от тази радиоактивна продукция! и я продават на пазара в Сандански - това е един малък Чернобил! Български Чернобил!! ХОРА ЩО СИ МЪЛЧИМ ТА НЕ ХВАНЕМ ТОЯГИТЕ.. КЪДЕ СА ЕКОЗАЩИТНИЦИТЕ! Къде е гражданското общество! Къде са общинските съветници от Сандански! Къде е държавата!!!!! Къде е прокуратурата!.
ТОВА Е ЕКОКАТАСТРОФА!! това е ЕКОГЕНОЦИД!
КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ? КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ? КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ?КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ?КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ?КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ г-н Кирил Котев !! ?!?!що се крие ?КЪДЕ Е НОВИЯ КМЕТ...


28 Декември 2015 22:46 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

На място са иззети проби за анализ на питейната вода от различни домакинства и от резервоара. Пробите са изпратени за изследване, при което са установени завишени показатели, съгласно приложените към административно-наказателната преписка и приети по делото Сертификати, както следва:1. Съгласно Сертификат за контрол №0953/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 310. 0 мг/л при норма до 250. 0, колиформи – 12/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли 2/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см;
2. Съгласно Сертификат за контрол №0954/14. 05. 2014 г. : Сулфати – 350. 0 мг/л при допуск 250. 0 мг/л, колиформи - 14/100 куб. см при допуск 0/100 куб. см, ешерихия коли - 3/100 куб. см, при допуск 0/100 куб. см;
3. Съгласно Сертификат №W212а/17. 06. 2014 г. от Национален център по радиобиология и радиационна защита: Обща алфа-активност от 0. 94 бекерела на литър при норма под 0. 5 бекерела на литър. Тия хора са пили от тия отрови-това е страшно, но мълчиш ...защо мълчиш, защо мълчиш г-н КОТЕВ !


29 Декември 2015 05:29 | за Lafka
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

такава опция временно разрешение няма г-н Кмете, разрешителните за поставяне на такъв вид обекти съгласно приетата наредба, която сте гласувал в битието си на общински съветник се разрешава от гл. архитект на общината !
ТАКАВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ !
ВЪПРОСА МИ КЪМ ВАС Е - ЗАЩО СТОИТЕ ОЩЕ В ОБЩИНАТА


29 Декември 2015 05:45 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

за терена на Ловния дом !!
там имаше черква, гробища .....защо пусна багерите, с кой акъл ... КМЕТЕ КОТЕВ
трябва черквите да бият на умрело, непрекъснато та да чуе народа за тая гербаджииска дивотия ! господи ние грешно ли ти се молим или ти грешно ни разбра .Митрополит Серафиме поведини со иконите, со хуругвите ..... не може така !!
Бог се роди ...а тез наши безбожници, безродници бутна черква ..



29 Декември 2015 05:54 | Кмете ,
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

неизпълнено решение ! Разпореди проверка !!
Решение №238/01. 12. 2005 год. на Общинския съвет –Сандански отностно прекратяване съсобствеността между община Сандански и нас. на Димитър Патронев на основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСА, чл. 36, ал. 1, т. 1 от ЗОС и чл. 36, ал. 1 т. 1 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Общинския съвет реши :
1. Дава съгласие за прекратяване на собствеността, чрез доброволна делба, между община Сандански и нас. Димитър Патронев в УПИ V и УПИ VІІ в кв 32 по плана на гр. Сандански, като в дял на Община Сандански остава УПИ VІІ с площ 280 кв. м и за нас. на Димитър Патронев УПИ V с площ 350 кв. м, като опуломощава Кмета на Община Сандански да сключи договор за доброволна делба.
2. В случай, че не се постигне съгласие за доброволна делба, съгласно т. 1 от настоящето решение ОбСъвет упълномощава Кмета на Община Сандански да предприеме съответните действия за делба по съдебен път.
Кмете събоди се ..спиеш ..


29 Декември 2015 06:01 | избирател
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

требе Котев да си даде оставката, явно тоз юнак не става за Кмет, язък за баруто, язък оти го пазихме сух, Котев се оказа изключително слаб кмет... кукла на конци ..такав не ни требва ..да си оди со врм, кат Янто ни требва кмет ! да тури ред .


29 Декември 2015 06:14 | ?
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

какво е станало на заседанието в общинския съвет? някой знае ли?


29 Декември 2015 06:27 | за ?
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

какво очакваш от тези льольовци !!?!

Георги Георгиев, съветник от ПП ГЕРБ: РЗС саботира работата на ОбС и кмета на общината
Повод за изявлението му е поредното напускане на общинските съветници на РЗС от сесия


29 Декември 2015 06:43 | за Владимин Петков
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Директор на музея в гр. САНДАНСКИ –
Раннохристиянски гробници (Ловен дом) САНДАНСКИ
г-н Петков, бутнаха ти 12 000 лв. по некаква измислена програма за това пласмасово чучало що го натресоха насред градо и сега за тази поразия на Ловния дом шо тия безродници що направия, мълчиш !! това е национално предателство, да унищожиш Раннохристиянски гробници (Ловен дом) САНДАНСКИ, защо бе айдамаци проклети ! защо бе тъпи гербаджий прости, защо ??!?! ако от ората срам немате, то от бога страх имайте !

Трябва черквите да бият на умрело, та да чуе и прочуе за тая гербаджииска дивотия ! господи ние грешно ли ти се молим или ти грешно ни разбра ....
Това е история ...Ващата мама проста .....как сте прости, поне питайте .....



29 Декември 2015 06:44 | за Владимин Петков
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

В художествено отношение най-голям интерес представлява единичната сводеста гробница с размери: ширина 1. 50 м, дължина 2. 10 м и височина 1. 40 м..
Забележителното при тази гробница е изографисването й с осем раннохристиянски кръста. Кръстовете са с почти равни рамена и размери: 0. 80 х 0. 80 м. Те са изписани с червена боя в техника „ал фреско”, като три са на южната стена, три на северната и един, силно избледнял на свода. Съществувалото изображение на осмия кръст, се установи по намерените останки и рухнала мазилка, върху западната стена на гробницата. 45 гробницата с кръстовете Подобни по форма кръстове, изобразени заедно с растителни орнаменти са открити в гробница в м. „Ловен дом”, където е локализиран северозапдния късноантичен и раннохристиянски некропол на Партикополис.. Аналогични изображения на раннохристиянски кръстове са открити в гробници, датирани в V-VІ в. в Солун, и в Сердика.


29 Декември 2015 06:46 | за Владимин Петков
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

На пода е открит мраморен фрагмент от надпис на гръцки език с кръст в началото на текста, но шесте лошо запазени букви не дават яснота за съдържанието му.

На 6. 00 м южно от тази гробница се разкри друга. Това е фамилна зидана двукамерна гробница - с размери: ширина-3. 80 дължина-2. 50 и височина 1. 50 м., ориентирана с посока изток-запад и входове от изток. Гробницата има обща фасада фланкирана в южната част от гранитна колона и питос в северния край. Всяка камера има отделен вход, чиито размери са еднакви:ширина-0. 60 и височина 1. 20 м. След последното погребение извършено в тях, гробниците не бяха отваряни до настоящето проучване. В северната камера се откриха 3 погребения, а в южната 4 .В тях липсва погребален инвентар и само в южната камера е открита желязна халка, с диаметър 0. 04 м. и дебелина - 0. 8 см. 46 двукамерната гробница



29 Декември 2015 07:36 | тото
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Г Н Кмете тури го Янето кмет на М Цалим ке оправдае парите за изборите и ке миряса


29 Декември 2015 08:02 | !
Оценка:
10
 (
32
 гласа)

требе Котев да си даде оставката, явно тоз юнак не става за Кмет, язък за баруто, язък оти го пазихме сух, Котев се оказа изключително слаб кмет... кукла на конци ..такав не ни требва ..да си оди со време, кат Янето ни требва кмет ! да тури ред


29 Декември 2015 08:30 | старогражданин
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Темата "Кръстилци" вече е на повече от една година. Отидох на сесията да видя с очите си хората, които са в основата на нерешаването до сега на този абсурд. От тази тайфа друго не може да се очаква. Тринадесет комисии, Пасков предлагаше още една. Хора, които участват в няколко комисии. И Живко участва в гласуването с "Да", там където го има в списъка. Хората от РЗС им дадоха примери от други градове с по четири- пет комисии. Никой не ги чу. А това са примери от правилници, изготвени от ...Герб. Но най-жестокото е пренебрегването на вота на хората. Липсва равнопоставеност на съветниците от Герб и РЗС в комисиите. Това беше заложено още в началото. От тези хора не можеш да очакваш и одит на общината. А Герб дори в Петрич го прави. Вие сте... анклав.


29 Декември 2015 08:59 | !
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

за старогражданин - дойде на моя ..


29 Декември 2015 09:46 | случаен
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Кокал тера Янето кокааал - с повеке месо !!


29 Декември 2015 12:54 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

При посещението на Яне Янев в САЩ ще бъде обсъждан проблема в Кръстилци. Не ме питайте нищо повече.


29 Декември 2015 13:18 | !
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

за старогражданин - нещо ме връзваш


29 Декември 2015 13:22 | старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Скоро ще разберем дали и мене не ме връзват. Ако някой знае нещо повече да каже.


29 Декември 2015 13:36 | цъ цъ
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

де Кръстилци, де САЩ


29 Декември 2015 14:00 | !
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

знам Путин требва да дойде


29 Декември 2015 14:14 | !
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

нерде Кръстилци, нерде САЩ


29 Декември 2015 14:15 | старогражданин
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

На сесията всичко беше много динамично и нямах време да питам момчетата къде е Янето. Горната новина ми дойде от чужбина. Ще поживеем, ще видим.


29 Декември 2015 14:22 | !
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

в АМЕРИКА Е .....не знам да се е върнал


29 Декември 2015 14:29 | старогражданин
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

От теб научавам. Така и не стигнах да ги питам обжалват ли касирането.


29 Декември 2015 14:30 | .
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

за старогражданин
Тия отровен хора писаха до господин Бойко Борисов - тая тиква нищо не предприе ....
затова се обръшат към Руския Президент Путин !?!?


29 Декември 2015 14:45 | старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Обиждаш ме, аз съм гласувал за Борисов. С жабе в устата, но за него.


29 Декември 2015 14:52 | .
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

с. Кръстилци - срам !! Помазан от Бога Руский Президент!
Господи Иисусе Христе пази, ръководи и винаги закриляй този достоен Руски Президент- Владимир Владимирович Путин !
Дано той да помогне скоро на България и на с. Кръстилци


29 Декември 2015 17:45 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

пак те прекараха ..това в с. Кръстилци що става е престъпление !
Тия хора трябва да бъдат съдени и по закона за народното здраве ..
Това село ке се затрие ....


29 Декември 2015 18:13 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

за БОЙКО БОРИСОВ !!!!
не е хубаво да с гавриш со тия отровени хора от с. Кръстилци !! просташко е ! днес со тех утре со теб!!!
17 жители на село Кръстилци изпратиха жалба до премиера Бойко Борисов !
явно трябва да занимаваме г - н Путин !! след Сирия трябва и на тея отровени хора от с. Кръстилци да помогне ...


29 Декември 2015 18:52 | старогражданин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Прецакан или не... аз бях в залата. Вие си останахте във форума да умувате кой е прецакан. А искате положителни новини. Все едно да предпочетеш онанизма пред предизвикателството на секса. Пействайте това е най-лесно.


29 Декември 2015 21:52 | as
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

киренцето ке излезе голяма шушумига


30 Декември 2015 00:06 | за as
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

излезе голяма шушумига ..неговата ..


30 Декември 2015 00:07 | за керкенез
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

става въпрос за отровени хора българи ..


30 Декември 2015 06:21 | за старогражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

разсмеме - Америка, САЩ, Обама - с. Кръстилци
ВЕЧНА ДРУЖБА навеки


30 Декември 2015 08:01 | старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Както Вие си имате носталгия към Родината, така има и българи, които с удоволствие биха Ви натоварили на влаковете за Сибир. Вие фантазирате за десетия десантен батальон, те за възмездие. И на тях им щрака фантазията.


30 Декември 2015 10:21 | .
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

отровените от с. Кръстилци също искат възмездие, но за сега няма кой да го въздаде ....


30 Декември 2015 13:19 | ПЕТРИЧ СЪД !!
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

за сградата на съда -това е измама Да и тримата са съсобственици и управители на дружеството, но само Данаилов има лиценз. Дружеството е получило разрешение въз основа на неговия лиценз. Заявлението, обяснителната записка и скиците проект трябва да бъдат подписвани само от него.
А графологичната справка установи по безспорен начин, че положените подписи в т. нар. разработка за изменение на КК не са негови, а са положени от пълномощника на Дончо и Павел Стойков .
Учередителен договор Днес 26. 04. 2002 год. -между - 1. Кирил Блажоев Данаилов Адрес София, кв. Бръбница-1, бл. 550, етаж 4, ап. 79 2. Таня Иванова Илиева - София, ЖК "Люлин", бл. 513, вх. В, етаж 9, ап. 35. 3. Павел Кръстев Стойков - Сандански, ул. ""Илинден" 18 се сключи настоящия договор за учередяване на дружество с ограничена отговорност. Наименованието на учереденото по силата на тозиэ договор дружество е "ТОП ГЕО " с ограничена отговорност или съкратено "ООД".
Кмете Котев твой служител е забъркани в имотни измами...


30 Декември 2015 13:23 | !
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

за старогражданин

Тия отровен хора писаха до господин Бойко Борисов - тая тиква нищо не предприе ....
затова се обръщат към Руския Президент Путин !?!?


30 Декември 2015 14:18 | ?
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

КМЕТЕ, КАКВО СТАВА
кмете, твойте служитили са плъзнали навсякъде .....
Струмяни - Димитрина. Славчева Попова, пълномощник на Иван. Илиев Дуков.
Проектът се намира в ОбА. Струмяни, Дирекция “ОСБГ”, етаж 3, стая …



30 Декември 2015 15:55 | с.Левуново !!!!!!!
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Със сигнал с наш вх. № 94С-00-25/14. 02. 2012 г., подаден от Стоян Стоянов, се изисква от Областния управител на Област Благоевград извършването на проверка относно Решение № 144/1992 г. и № 147/1992 г. на Общински съвет Сандански и участието на община Сандански в „Лев Бобър” ООД.
Сигнали със същите твърдения са подадени до Областния управител на област Благоевград с вх. № 94-АП-00-8/28. 09. 2009 г., с вх. № 94С-00-80/06. 04. 2009 г. и вх. № 94С-00-9/05. 02. 2010 г.
С оглед гореизложеното и на основание чл. 124, ал. 1 от АПК отказвам да разгледам така подадения сигнал, тъй като същият е подаден по въпрос, по който има решение на административния орган надлежно съобщено на лицето със съобщение с изх. № 94С-00-9 (1) /11. 02. 2010 г. С настоящият сигнал не се представят нови факти и обстоятелства поради което същият не следва да се разглежда.
Така се откраднаха 7 дка общинска земя, бог да ги прости !
разпореди проверка г- н Кмете ....защо нищо не правите, това е кражба !! кражба


30 Декември 2015 16:37 | !!!!!!!
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

За Кмета КОТЕВ !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет !!!!
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се провярат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога.... кмете КОТЕВ


30 Декември 2015 16:53 | старогражданин
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Не зная какви са симптомите при редовно облъчване с малки дози радиация, но този инат във форума го няма никъде по България. Наблюдавайте Синански. Той ловува по Кръстилци...


30 Декември 2015 16:57 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

приемаш за нормално случая, че случая за с. Кръстилци е отнесен в американското посолство, а не можеш да приемеш, че тия отровени, обезверени хора са готови да се обърнат към Руския Президент- Владимир Владимирович Путин ! след като Българската държава не реагира ! спи ! спи ! уведомен е и Бойко Борисов резултат нищо !?!? абсолютно нищо !?! нищо !?!нищо ?! нищо !?! водата тече !?! трови хора и природа !?! тече !?! и Кмета спи !?
Ти що не постави въпроса за с. Кръстилци, що се скри !



30 Декември 2015 17:01 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

избивате на бъзикане ! облъчването води до ракови заболявания ...това са хора българи ..разходи си такето, очилата и куфарчето до Сандански и що направи ....нищо, поне трябваше да го поставиш тоз проблем пред сесията


30 Декември 2015 17:28 | за Яне ЯНЕВ ! питай ????
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

95 % от проектите минават през фирмата на архитект Биляна Тумбева което е де факто на гл. архитект Васка Терзиева. Това което става в общината на нищо не прилича.
Ако искаш да ти мине проекта трябва да е правен от служител от техническа служба .Такава страшна видима корупция никога не е имала и такова страшно бездействие на Прокуратура – в всичките и разновидности районна, окръжна, главна не сме вижда ли? докога гражданите на гр. Сандански г-н КОТЕВ ще са подложени на такъв страшен корупционен натиск.
ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ .....??
Държите още Тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...просто с тия хора ..не става ! те не трябва да са там ...те там стоят да прикрия Тотевиге кражби ...
Та за това гласувахме за ГЕРБ .....това не е морално ... дори е престъпно !!
Прави ще се окажат, тези които казваха, че Вашия избор за за Кмет ще е свързан с замитане на кражби на общински имоти .....



30 Декември 2015 17:30 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Този Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и орските имоти е вършил, но Тотев си отиде и он ке изгорори ... яко ..и у града место няма да се намери..... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази .....
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е конфликт на интереси ! господин ТИМЕВ - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление !
Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин Тимев ...

ПАК МЪЛЧИШ кмете ! защо ..защо ! защо държиш осъден човек в общината ..защо ??.


30 Декември 2015 17:34 | чети Кмете !!чети
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА РАЗСЕЯН !!
О П Р Е Д Е Л И :
ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО
ДОКЛАД НА СЪДА:
На 04. 03. 2014 г. в регистратурата на Административен съд - Благоевград е постъпило
писмо, подписано от Кмета на Община Сандански с което заявява, че подписалият акт за
непълноти и грешки Павел Стойков не е бил упълномощен да представлява Кмет на Община Сандански
в правомощията му по ЗКИР.
АДВ. Ф: Запознах се с представеното писмо. Да се приеме същото. Считам,
че в тази Община се въртят някакви игри между този служител, гражданите и Кмета . При направена справка в Търговския регистър се оказа, че Павел Стойков е
едновременно съдружник на 1/3 от капитала на търговско дружество „Топ ГЕО " ООД
и управител. Същият, като държавен служител, как работи и в общината, не ми е
ясно. Най-вероятно същият злоупотребява със служебното си положение, за да
мотае гражданите, извършва някакви преписки, подписва ги от името на Кмета ТОТЕВ !!!
чети то сляпото окато прави, чети кмете, как вървят не


30 Декември 2015 17:46 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

нещата ще трябва гражданите на Община Сандански с тояги да те изкарат от общината ! затова ли гласувахме за ГЕРБ ! за това ли !? да държиш тотевите мекерета още у общината !! на ясла - това е долна работа ..пенсионери на ясла ...со наште пари от данъците


30 Декември 2015 17:50 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Към всички родолюбиви организации !
Да се съберем пред Областта в Благоевград !
Да изкараме тая долна гербажииска мишка от ОБЛАСТТА ! да го натоварим в колите и в с. Кръстилци !Да го накараме да изпие един галон вода от тая радиоактивната що са пили тия хора !ТОВА СА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ !ДАВАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ - ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЪБЕРЕМ .....ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЛАСТТА В БЛАГОЕВГРАД ..РЗС би ли подкрепи ли една такава форма на протест .....бездействието на областния управител минава всякакви морални и законни норми ! Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, християни


30 Декември 2015 17:52 | .
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

До г-н Живко Иванов
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи и ти си трайкаш ... иначе преди изборите голями моабети, а сега мълчиш ...мълчиш !?! мълчиш !? браво, явно сите сте у кюпо ?!



30 Декември 2015 18:07 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Всичко, което е могло да сторя за Кръстилци съм го свършил. Много години съм в политиката за да търся някакъв положителен ефект от участниците в сесията. Дойдох да видя средата в която може да съществува този абсурд. Та и Вие сте част от тая среда щом не намерихте начин да се срещнете с мен. Ходих чак до градския парк. От моята програма не изпълних само едно-поглед върху базиликата. До колко съм бил обективен при този престой в Сандански между 8 и 13часа -това е въпрос. Не познавам града. Но вече имам достатъчно впечатления. Добре познавам Кюстендил и Сапарева баня-това ми помага.


30 Декември 2015 18:37 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

аз бях до теб, от ляво от дясно, от пред от зад на всякъде, просто не мога да се разкрия кой съм, но ние сме много хора, ние сме народа и скоро ще излезем на улицата и ще пометем тази мафия - г. н Котев е част от нея ..язък шо гласувахме за него .. тоя се оказа пълен келеш ..гласувах ме, че ще тури ред.... ред ...тотевите золуми ще лъснат ..а тоя пезевенк ги прикрива мама му ..що ги прикрива ....


30 Декември 2015 20:37 | старогражданин
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

До мен бяха само момчетата от РЗС. Всички други ги слагам в графа "опашка". А опашката при мен от кай време си е свързана с КГБ. Те си провеждат мероприятието по дескридитиране на Герб, ние по укрепване чрез реформиране.


30 Декември 2015 22:57 | за старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

какъв ГЕРБ, какво РЗС те тресе става въпрос за отровени хора !
Идете поне по един стек вода отнесете на тия отровени хора -българи, българи, българи, българи, българи,


30 Декември 2015 23:56 | за старогражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

разсъжденията ти са типично на партиен секретар, партии, реформирани ..и бъзици на чужда сметка ...
става въпрос за хора .....и със тия хора, знаеш ли що ще стане ....ще изумрат от ракови заболявания ...


31 Декември 2015 05:17 | браво РЗС !!
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Костадин Станоев и Калин Терзийски в ефира на радио Гея - 29. 12. 2015г.
Призоваваме общинските съветници да се опомнят сега, защото утре ще бъде късно. Важно е да разберете колеги, че ние няма да допуснем общинският съвет да бъде това което беше по времето на Тотев – безропотно средство за налагане волята на кмета с цел прокарване интересите на няколко души местни олигарси.


31 Декември 2015 05:22 | с.СКЛАВЕ !
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

искаме истината за тая кражба ! Коце ?!?!
с. Склаве - за Костадин Станоев питай ?!?!?! питай Кмета !! питай !? що с криеш, избрахме те сега се криеш не питаш що не питаш !!??,с Склаве чака отговор ? а ти що правиш криеш се ! що ? направи официално питане до Кмета Котев ! питай ?!?!
Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.


31 Декември 2015 05:41 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ-чети
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Тоз Тотев юнак Павел Стойков е част от имотната мафия, затова Тотев го пази -много знае и много мърсотии с общинските и хорските имоти е вършил, но Тотев си отиде и он ке изгорори ... яко ..и у града место няма да се намери.... що пари е взел от хората, сега ще трябва да ги връща ...и в затвора може да иде ...вечно няма Тотев да го пази
Всеки който е дал пари на това Тотево мекере да знае, че е излъган ! това което прави е незаконно ! обърнете се към прокуратурата ! защитете интересите си и оня господин началник на кадастъра у Благоевград да не се прави на утепан и он требва също да го отнесе !! след като знае, че този човек работи и е назначен у община Сандански - защо и пуска негови работи ! това е явен конфликт на интереси ! господин ТИМЕВ - същия на втора инстанция има и присъда за конфликт на интереси това що правите е престъпление. Ваше задължение е да сезирате прокуратурата господин Тимев
ПАК МЪЛЧИШ Кмете КОТЕВ ! защо ..защо ! защо държиш осъден човек в общината на работа


31 Декември 2015 08:21 | Кмете ,мълчиш пак ??
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява
представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш ! Поповчевата керка що не оди и она


31 Декември 2015 08:53 | старогражданин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Удавихте и този форум. Гербаджийската мишка ми даде 50лв. да сигна до Кръстилци. И всички последващи действия от моя страна бяха по "лична молба на Областния управител". Всичкото това беше по времето, когато се протакаха дела, след това се обжалваха и т. н. През цялото това време редовно четях за гербаджийската мишка. Вече цяла година.


31 Декември 2015 09:02 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

дал ти е да ти затвори устата .....
защо не постави въпроса за радиоактивния водопровод в с. Кръстилци ??
делата приключиха !! и пак никой не мърда !
намираме се в гербаджийско базвремие


31 Декември 2015 09:24 | старогражданин
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Не отричам, че има гербаджийско безвремие, но не мога да отмина и усилията на тези, които търсят изход. Ще намеря в гугъл един проект за правилник за дейността на общински съвет, изготвен от гербер. Залепете му го на главата на Аргиров.


31 Декември 2015 09:37 | за старогражданин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

тава гербаджийско безвремие е свързано и с престъпление спрямо тези отровени хора от село Кръстилци !! тия хора са за затвора ! но нищо не мърда .....


31 Декември 2015 10:39 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Не го открих проекта на арх. Пилев за нов правилник на ОбС -Дупница. Беше от лятото. Пет постоянни комисии с по пет до седем членове. Приеха го този месец, а при Вас го предвиждат за пролетта. И при нас мамата си трака, но при Вас е върха.


31 Декември 2015 10:52 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

правилник и златен да е няма да върне зравето на тия отровени хора от с. Кръстилци, а и някой зеха да умират..... всдствие на герберското бездействие ! не отклонявай въпроса !?
защо не постави въпроса за радиоактивния водопровод в с. Кръстилци ??
делата приключиха !! и пак никой не мърда ! намираме се в гербаджийско безвремие.. това е за разстрел ..това е геноцид .....нямам думи ...


31 Декември 2015 11:19 | старогражданин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

След Тотев... Котев подава информация, че водата в Кръстилци е спряна. А Вие отричате. Кой ще ме чуе в този съвет. Дори РЗС-то не споменава проблема като неотложен. Та заради дебатите за дневния ред се пътува от тук в 6часа. Никой не сети за Кръстилци.


31 Декември 2015 13:55 | за старогражданин
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

официална информация от новия Кмет, че водата в с. Кръстилци е спряна няма, той знае че водата продължава да тече !
само за това трябва да му се иска оставката !


31 Декември 2015 14:00 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

3 100 прочитания на този сайт ....нещо не изпитваш ли неудобство ...ако аз съм Кмет ще ме е срам ...голям срам щях да бера, а ти що правиш ....провеждаш тактика ден да дойде друг да мине и самун да загине ....с тая тактика скоро ще събереш недоволните граждани пред общината с тояги у ръце да ти искат сметка ....в политиката или можеш или не можеш ....разчисти общината и тръгвай .....напред ....ако ти стиска .....ако не дай си оставката с време ...нови избори и друг Кмет ...нов късмет
Хора _ със силно гражданско съзнание тръгват към Сандански посред зима ..нещо това не ти ли говори ....освободи с от тези тотеви пенсионери хиени стари и тръгвай напред, напред към ревизии на това що е крадено ...хората ще те изчакат, като видат, че нещо правиш ....а ти сега нищо не правиш, само замазваш тотевите золуми с помошта на тотевите пенсионери що държиш на ясла в общината, държиш ги со наште данъци, с нашите пари им плащаш .Това е гадно, долно ....осъзнай се ..гадно ..долно е.....


31 Декември 2015 15:52 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

А аз какво да кажа като от 13ч. та чак до Дупница случайно ми правеше компания една личност, родом от Петрово, обиколил света по живково време. Прати ми поздрави на негов колега от Дупница -същата стока. И вечерта ми дойде съобщението за Янето в Америка. Весело посрещане на Новата Година! Всичко ще се преживее и надживее. Само здраве да е!!!


31 Декември 2015 16:21 | за старогражданин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ние да, но тия хора отровените от с. Кръстилци ?


31 Декември 2015 17:01 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

за сесията що мина и всичко се гласува ....
9о процента са искания за одобряване на ПУП на земеделски земи от общината, за които се иска проверка !!
трябва да се разпореди кмета котев и по въпроса за незаконните продажби на земеделски земи, защо бяга се по тъч линията !! да видим кой що е правил..... що чака, що с гърчи...
за Яне ЯНЕВ !
това с земеделските земи е престъпление, защо не атакуваш г. н Котев за тия престъпни предложения защо ??? Яне защо ??
Яне защо не атакуваш тези решения пред областния управител !?! защо ?? това е престъпление ?!



31 Декември 2015 19:02 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Защо не сезираш прокуратурата за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, сега същите се опитват техната мама да заметат всичко, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи !! Яне, сезирай прокуратурата, така не може ....в каква държава живеем ....това е прокуратурата и тия престъпни решения трябва да се спрат.
това е една долна история ... долна мръсна, гадна, Яне на теб вярваме, на теб се надаме ...тия мафиози дето се скапаха да крадат общински имоти требва да си намерат майстора ...ти си Яне майстора !!!!


31 Декември 2015 19:07 | за Яне ЯНЕВ почни ги !!
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански
с такива престъпни удостоверени се изпродадоха сумати хорски и общински имоти .
това е престъпна организация ЯНЕ ! зна


01 Януари 2016 06:02 | ЛАФКА
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Лафка на Дилян ПЕЕВСКИ ПОЗДРАМЯВА КМЕТА НА ОБЩИНА САНДАНСКИ С НОВАТА 2016 ГОДИНА ! И СЕ ДА Е КАКОВ ....


01 Януари 2016 06:12 | ЗА ВЛАДИМИР ПЕТКОВ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Директор на музея в гр. САНДАНСКИ –
Раннохристиянски гробници (Ловен дом) САНДАНСКИ
г-н Петков, бутнаха ти 12 000 лв. по някаква измислена програма за това пласмасово чучало що го натресоха насред градо и сега за тази поразия на Ловния дом шо тия безродници що направижа, мълчиш !! МЪЛЧИШ, това е национално предателство, да унищожиш Раннохристиянски гробници (Ловен дом) САНДАНСКИ, защо бе айдамаци проклети ! защо бе тъпи гербаджий прости, защо ??!?! ако от хората срам немате, то от БОГ страх имайте !
ГРЪЦКИ РЕЙСОВЕ ДА ПАРКИРАТ ВЪРХУ РАННИ ХРИСТИЯНСКИ ГРОБИЩА, ТА ТЕ КАТО РАЗБЕРАТ КЪДЕ ГИ КАРАТЕ ДА ПАРКИРАТ НЯМА ДА СТЪПЯТ В САНДАНСКИ ! ТА ГЪРЦИТЕ СА ХРИСТИАНИ, ЕДНА РЕЛИГИЯ СМЕ, ЕДИН ГОСПОД ТАЧИМ ..
ЩО НАПРАВИШ ТЕ ТАЯ ДИВОТИЯ БЕ3БОЖНИЦИ .....

Трябва черквите да бият на умрело, та да чуе и прочуе за тая гербаджииска дивотия ! господи ние грешно ли ти се молим или ти грешно ни разбра ....
Това е история ...Ващата мама проста .....как сте прости, поне питайте .....



01 Януари 2016 08:36 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ч н г


01 Януари 2016 09:19 | старогражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЧНГна всички от форума! Пожеланието за здраве и щастие на всички си е едно на ръка. От моето семейство още нещо:Иде пролет!!!


01 Януари 2016 11:24 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

жив, здрав и корав.... борбата за оцеляване на тия хора отровени от с. Кръстилци продължава.
Ни шагу назад...


01 Януари 2016 11:57 | за Живко Иванов
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Съветник Живко Иванов изрази опасения, че учредяването на дружеството в този момент може да причини финансови щети на общината !

До г-н Живко Иванов
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи и ти си трайкаш ... иначе преди изборите голями моабети, а сега мълчиш ...мълчиш !?! мълчиш !? браво, явно сите сте у кюпо ?!
как гласува за тия РУПОВЕ, ПУПОВЕ ш тем подобни ....се върху общински земи закупени незаконно, общината неправомерно ги е продала ..но всички се правите на утрепани ..срамно е ....а бе вие хора ли сте или фетфебели ..


01 Януари 2016 12:17 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ЧНГ и на доктора Синански. Да чукне в гугъл на : радиоактивни глигани и да не си въобразява, че живее на друга планета. Дано се замисли и ловната дружинка на селото, които са си по принцип наши момчета, симпатяги от всякъде!


01 Януари 2016 12:32 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

това са безумци нищо не правят ...господи що ги търпиш тия измислен доктори ..те себе си не мог опазят та нас ли ...


01 Януари 2016 13:12 | старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

В момента гледаме концерта на виенската филхармония и цялото семейство се кефи и на горния текст. Кое си го можете, можете. Благодаря!


01 Януари 2016 13:22 | Ч Н Г на г-н Синански !
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

На освета, отслужен от поп Любен, присъства председателят на Общински съвет Атанас Стоянов, заради служебни ангажименти кметът на общината Андон Тотев не успя да дойде, присъстваха кметовете на най-големите села Склаве, Струма и Лешница, председателят на РПК „Пирин” Илия Щърбев, който е кореняк кръстилнлия, съветникът-началник на Ветеринарна служба в Сандански д-р Георги Синански. БРАВО

Инж. Тодор Гикенски, преди да пусне водата да потече по чешмите, каза: Това е последното населено място в община Сандански, което досега бе без питейна вода. Преди десетилетия селото е наброявало около 900 жители и е било едно от най-големите в общината. За жалост жителите сега са едва 30-ина. С пускането на питейната вода се очаква селото да стане аткрактивно и привлекателно място за туризъм.
Десетки къщи вече са реновирани и възстановени от наследниците. В селото е и най-старата църква в региона - „Константин и Елена”.
БРАВО ЗА г-н Синански ! браво !! браво !!!


01 Януари 2016 13:27 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

това е екокатастрофа що става в с. Кръстилци ! това дете е пило от тази вода и се е радвало !! това може да са и твоите деца Кмете ! Водата е силно отровна и радиоактивта, виж протоколите .....тези хора в бъдеще има голяма вероятност да развият тежки заболявания ...никой не трябва да мълчи за това престъпление -. защо сите се правите на изоглавени ...нема друг начин..... на бунт пред общината и КОТЕВ - и бандата на ТОТЕВ да си оди ...след като нема държава, нема прокуратура -нема нищо и като нема нищо остават тоягите
Трасето на водопровода е 4. 5 километра, до края на месеца ще бъдат водоснабдени всички къщи. Сред присъстващите на водосвета бе и 5-годишната Мирослава, която бе радостна, че водата ще стигне до дома й, и за първи път пи чиста питейна вода.
Тази шайка ТОТЕВА- СЕГА КОТЕВА за да открадне едни пари отрови ората -българи шо не му рипнем на тез разбойници долни ...мама им ....долна ..


01 Януари 2016 13:46 | Сергей
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

се си мисля - ако Десети наш десантен батальон дебаркира на площада в Благоевград -тоя Михайлов областния що дето прикрива тотевите - котевите престъпления бегом ке дойде со голи раце да изкара тоз радиоактивен водопровод в с. Кръстилци .



01 Януари 2016 14:30 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Никой от местните адвокати не иска да се заеме с тази работа ! страх ги е от Котевата - ТОТЕВАТА шайка, а и те плащат по - добре ! намери някой да напише тъжбата, некой адвокат от майка роден - ше намерим начин да му платим, ке заделим от пенсиите, с продукция не искаме, она е отровена радиоактивна !уж щеха да оградат водохващането с мрежа да не пият животните, но явно опукаха парите и пак нищо не направиха, имаше и заповед на Областния от Благоевград - не им пука от нищо ! ние сме забравени от Бога и хората !молим некой адвокат да напише жалбата, господ да го поживи него и семейството му !Радиоактивна вода тече от питейния водопровод на с. Кръстилци, община Сандански. Данните са потвърдени от изследване на Районната здравна инспекция (РЗИ) в Благоевград, съобщава БНР. Проверката и лабораторните проби са направени по сигнал на жители от селото.
Никой от местните адвокати не иска да се заеме с тази работа ! страх ги е от Котевата - ТОТЕВАТА шайка, а и те плащат по - добре !


01 Януари 2016 14:32 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Радиоактивна вода тече от питейния водопровод на с. Кръстилци, община Сандански. Данните са потвърдени от изследване на Районната здравна инспекция (РЗИ) в Благоевград, съобщава БНР. Проверката и лабораторните проби са направени по сигнал на жители от селото. По думите на д-р Мария Станчева от РЗИ, са констатирани радиологични показатели над допустимите стойности за обща алфа активност и естествен уран.


01 Януари 2016 14:43 | Черква - Ловен дом !
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

отче не съм по клетвите, ама с тая ръка дето се готвиш да поднесеш кръста господен на Йорданов ден да го целува тоз келеш Кмета Котев, дето унищожи християнски гробища
и черквата на Ловния дом - гр. - Сандански, ръката отче да ти .....не мога да го напиша ....черквата треява да го отлъчи този човек безродник, безверник ..... господи що гледаш господи безучастност отгоре на това що става ..господи .. господи ..и твойте служители божи, наши пастори, ядат и пият со него, господи що гледаш ....


01 Януари 2016 18:09 | ЕРДОГАН
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

ЕВАЛА, МАШАЛА ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ ЩО БУТНА ТАЯ ХРИСТИЯНСКА ЧЕРКВА, ЕВАЛА ...ТО НИЕ КАК ДОЙДЕМ ЩЕ НИ ТРЯБВА ПО ЯЧИК МЕСТО ЗА ДЖАМИЯ ТОВА Е ПОДХОДЯЩО --ПОМНИМ ОЩЕ КАК ТОЗ ГЯУР ЯНЕ САНДАНСКИ, БУНТАР ПРОТИВ ЗАКОННАТА СУЛТАНСКА ВЛАСТ ПРАТИ ПОПСКИЯ СИН СО БОМБИ ДА БУТНЕ ДЖАМИЯТА ..ТО СЕГА КЕ Я ТУРИМ НА ПО - АЧИК МЕСТО ...ОТ АЧИК ПО - АЧИК .


02 Януари 2016 06:24 | СЪД
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Водим от горното и на основание чл. 459, ал. 10, пр. 1 от ИК, Благоевградският административен съд
Р Е Ш И :
ПОТВЪРЖДАВА Решение № 398-МИ/02. 11. 2015г. на О. И. К. – ГР. САНДАНСКИ ., с което КИРИЛ А. КОТЕВ е обявен за избран за Кмет на Община Сандански
Решението може да се обжалва с касационна жалба пред Върховния административен съд на Република България – Г. С., в 7-дневен срок от обявяването му.
СЪДИЯ : /п/ Иван Шекерлийски
Вярно с оригинала!


02 Януари 2016 06:31 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

срещу теб пишат едни келеши ....с. Клъстилци е нашата болка ...КОТЕВ СПИЕ непробуден сън дълбок ..неговата ..майка .давай ние сме со теб ...
кражба до кражба, Котев се опитва да замете всичко ....вСичко тотево пенсионирано е по - местата си ! това момче се оказа голямо келешче .



02 Януари 2016 06:40 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ чети !
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

от сградата на общината до с. кръстилци осем километра с служебната кола, но не оди Котев ...да види, че водата си тече... що не оди ?!?! щото депутата от ВМРО, дето се пъчи по площада заедно со теб, трябва да иде у зандана за тая дивотия ..водата тече .....тече и трови хора и природа ...това е страшно ...
кмете, това са се радиоактивни отлагания, това, тръби, шахти, бетони, цистерни това всичко е радиоактивно и трябва пак некъде да се загроби .....И отгоре трябва бетонова плоча най малко 1 метър да се излее..... що мълчиш кмете ....що мълчиш ?????


02 Януари 2016 06:58 | за г-н Кмета КОТЕВ чети !
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Плевнелиев изрично посочи, че народът ни прекалено дълго е чакал промяна и вече е нетърпелив. И категорично декларира, че няма да приеме половинчати реформи.
"Голямата отговорност пред днешните политици е да отговорят на нетърпението с решителност, на недоверието с честност, на задкулисието с морал. Вече няма място за отлагане на промените и за половинчати решения нито в българското правосъдие, нито в здравеопазването, образованието или енергетиката. Време е политиците да изпълнят със съдържание думата "реформа", заяви държавният глава.
"Народът е жаден за справедливост и очаква реални резултати. "

Господин Кмете, Котев Вашето бездействие по решаването на случая с радиоактивния водопровод в с. Кръстилци минава всякакви човешки, морални и законови граници ...за хора става въпрос, хора, българи, християни, българи ....



02 Януари 2016 09:40 | Санданчанин !!
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Само едно браво на господин Янев ти си смелчага давай само така ние сме със теб нормалните хора успех.


02 Януари 2016 10:01 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Вече има обидени, че не вярвам на тази подробност за срещите на Янето по Америка. Ще доживееме и неговото завръщане. Има много лъжовно участие и ...липсва логика. Поне в това, което ни се представя до сега. Разбирам, че там, където се говори за уран не всичко става обществено достояние, но обществения дебат не може все да се върти около това-тече или не тече вода по радиоактивния водопровод. Вече цяла година е така. Няма лесно решение за проблема в Кръстилци.


02 Януари 2016 12:20 | за старогражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

решаването на проблема с радиоактивния водопровод е в ръцете на ловната дружинка


02 Януари 2016 12:22 | ЛОВНАТА ДРУЖИНКА
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

имаме само пушки и патрони за глигани .


02 Януари 2016 12:30 | за ЛОВНАТА ДРУЖИНКА
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

явно това е решението


02 Януари 2016 13:36 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Не е за майтап.


02 Януари 2016 13:48 | за старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

не е майтап..


02 Януари 2016 14:40 | за Санданчани !!
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Скочихме срещу Тотевите изпълнения по корекцията на реката ..... а сега драги ми съграждани що им мълчим на това тикве тъпо що унищожи Раннохристиянски гробници (Ловен дом) САНДАНСКИ !
Защо ?!?! Понеделник защо не се съберем пред общината на мирен протест !
Граждани от всички вероизповедания на протест ! да унищожиш дом ! божий дом ! ..и да продължаваш да стоиш у общината ...това е нагло изключително нагло ..
... черквата трябва да го отлъчи този човек безродник, безверник ..... господи що гледаш господи безучастност отгоре на това що става ..господи .. господи ..и твоите служители божи, наши пастори, ядат и пият со него, господи що гледаш ....що търпиш тоя урут човешки ...отците с иконите и хоругвите пред общината ! Владико Наш Серафиме, що и ти чакаш поведи ни .....Бог с Нас !!
Санданчани в понеделник пред общината 9. 00 часа, да ни видат и чуят ...черква разрушиха ...дом божи ..хора що стоим ...


02 Януари 2016 14:43 | Раннохристиянски гробници
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Отче не съм по клетвите, ама с тая ръка дето се готвиш да поднесеш кръста господен на Йорданов ден да го целува тоз келеш Кмета Котев, дето унищожи християнски гробища
и черквата на Ловния дом - гр. - Сандански, ръката отче да ти .....не мога да го напиша ....


02 Януари 2016 15:03 | гражданин ?? пита
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Яне Янев обвини кмета Котев във вандализъм: Светиня от II-III в. превръщате в паркинг на гръцки автобуси в Сандански !
ЩО не отговориш на ЯНЕТО ! що се криеш ? що се криеш ?! за малко време сумати простотии сътвори ....като явно не ставаш за Кмет що стоиш у общината !


02 Януари 2016 15:59 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!! за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .
ЗА ЦИГАНИТЕ от с. Гърмен закона може да се изпълнява за КОТЕВ -Тотев и Гикенски не може !
Заповедта на ДНСКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва?????!!!


02 Януари 2016 16:25 | ние
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

на това дребно и страхливо джудженце киро котевото, много бързо му лъсна лакомата физиономия. слуга на малчев и гикински. егати подлогата. ке яде кютек скоро.


02 Януари 2016 16:32 | до ние
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

колкото по - нависоко се качва човек по му лъска дирника ..
в понеделник в 9. 00 часа пред общината да му поискаме оставката ...
които са съгласни да пишат на сайта ..


02 Януари 2016 16:53 | за гражданите !!
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Граждани от всички вероизповедания на протест ! да унищожиш дом ! божий дом ! ..и да продължаваш да стоиш у общината ...това е нагло изключително нагло ..
... черквата трябва да го отлъчи този човек безродник, безверник ..... господи що гледаш господи безучастност отгоре на това що става ..господи .. господи ..и твоите служители божи, наши пастори, ядат и пият со него, господи що гледаш ....що търпиш тоя урут човешки ...отците с иконите и хоругвите пред общината, камбаните да бият на умрело ! Владико Наш Серафиме, що и ти чакаш поведи ни .....Бог с Нас !!
Санданчани в понеделник пред общината 9. 00 часа, да ни видат и чуят ...черква разрушиха ...дом божи ..хора що стоим ...


02 Януари 2016 17:51 | старогражданин
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

На този етап само РЗС има потенциал за протест. С мераци от събота за понеделник НЕЩО става при страхотен срив на държавата. Такова чудо сега няма и дано да няма. Не може да се инициира и от вън, доби се опит. Седете си на топло и размахвайте тоягите по форумите.


02 Януари 2016 18:01 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

седи си на стария газ ние излизаме на улицата .


02 Януари 2016 19:58 | старогражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Излизате от миналата зима. Сандански не е Гърмен.


02 Януари 2016 21:42 | за старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

ти кой си .....за реката го направихме, не успех ме, важното е че можем заедно ..


02 Януари 2016 22:25 | старогражданин
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Знае се кой съм. Сандански не е Гърмен.


03 Януари 2016 05:35 | гражданин
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

недоволството е като снежна топка като се затъркаля бързо набира скорост, на тая измислена корекция на реката двама почнаха протеста, после станахме десетки ...сега трябва същото да стане и да се види, че черковния клир -отците са част от народа, те трябва да поведат хората, става въпрос за вандализъм:
Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански ! .....
Владико, Наш Серафиме, що и ти чакаш поведи ни ...
Кмете ти с кой акъл го направи това, ума ми не го побира ....


03 Януари 2016 06:32 | Санданчанин !!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Добро утро! Честит първи сняг в град Сандански! Здраве, берекет и всичко да е наред !


03 Януари 2016 06:46 | Молитва !!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Господи, Боже наш, Ти Който бдиш над света, чуй нашата утринна молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата.
Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост.
Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци;
Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.
Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.
Амин.


03 Януари 2016 08:52 | господин кмете, за това
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

ли гласувах ме за теб ????!

Кирчо, е част от модела Тотев и със това, че е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание .


03 Януари 2016 08:59 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Отказахме се от Дядо Мраз, а Дядо Коледа вече 26 години не ни посещава.
Едно е сигурно, обаче - Дядо Владимир ще дойде!!!


03 Януари 2016 10:44 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Протестът в Дупница се водеше от младежите на Руското дружество, следваха "Атака", селските организации на БСП, гражданите, които и сега са срещу господството на монополите, местното ръководство на БСП и най-отзад резидентите на КГБ. Сценарият включваше и атака на кметството на следващата демонстрация и за капак посещение на руския посланик в града. Казвам го всичкото това за да знаете с кого си имате работа. По-спокойно.


03 Януари 2016 11:36 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

И падна първото правителство на Борисов...


03 Януари 2016 12:21 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Котев да си оди не става за нищо ....със това, че е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание и тейку му стара стария и замесен у, тия неща ..а Борисов да дойде и види това келешче кмета Котев какви ги върши и ако требва Борисов да остане на власт с цената да тея ора що ке изумрат по Кръстилци не съм съгласен ...а ти ?? човеколюбче ..


03 Януари 2016 12:38 | до Старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

а бе стар тип ти да не си му бавачка на Бойко Борисов ! разпада на ГЕРБ, както я е подхванал Киро, ке дойде от Сандански и околията ... и синода требва да го подгони ..

Граждани от всички вероизповедания на протест ! да унищожиш дом ! божий дом ! ..и да продължаваш да стоиш у общината ...това е нагло изключително нагло ..
... черквата трябва да го отлъчи този човек безродник, безверник ..... господи що гледаш господи безучастност отгоре на това що става ..господи .. господи ..и твоите служители божи, наши пастори, ядат и пият со него, господи що гледаш ....що търпиш тоя урут човешки ...отците с иконите и хоругвите пред общината, камбаните да бият на умрело ! Владико Наш Серафиме, що и ти чакаш поведи ни .....Бог с Нас !!
Санданчани в понеделник пред общината 9. 00 часа, да ни видат и чуят ...черква разрушиха ...дом божи ..хора що стоим ...


03 Януари 2016 13:05 | старогражданин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

В този си вид Герб в Сандански е проблем не само за града. Всички глупости, които сътвориха са удобна среда за процеси, които лесно могат да дестабилизират обстановката в района. Друг да му мисли дали Борисов или Цветанов допуснаха това. Аз не съм.


03 Януари 2016 13:19 | Ч Н Г граждани
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А да, да не забравите да си платите гражданската, данъка, винетката и здравните и каквото, там ви кажат, че току виж държавата фалирала и министрите се качили на лади... Това не трябва да да се допуска, за къде сме без тези министри бз Бойко Борисов ?! Чака ни студ и глад.... Господ здраве да им дава... в Ада де !!!!


03 Януари 2016 13:20 | до старогражданин
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

дойде ..... на моя ! утре пред общината ..Кирчо дома да си оди, не става за нищо ...!?


03 Януари 2016 13:43 | до старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

бягаш, бягаш - ти за кой гласува !! припомни си за Бойко и сега бягаш, такива балъци как теб докараха тая тиква на власт ..виж тия некови издънки тиквички кат дойдоха на власт какви простотии сътвориха ...и требва да ги чакаме четри години ...мама им ..виде се че не стават ...да си одат с кротце со благо ....що стоят ...как не ги бива ...Котев да си оди не става за нищо ....със това, че е станал Кмет е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание и тейку му стара стария и замесен у, тия неща ..и сега си трае ...къде си бе Бойко, ела в Сандански .....ела да те видим и тих нас и ние теб ..


03 Януари 2016 14:08 | браво Живко браво !!
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

До г-н Живко Иванов - браво !?!
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание


03 Януари 2016 14:51 | старогражданин
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Не мога да слагам всички в герб под един знаменател и това го знаете отдавна. Но имам достатъчно лично достойнство. Не на мене тия!!!


03 Януари 2016 15:05 | за старогражданин
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

става въпрос за Ваш грешен избор !
Прлизнат грях не е грях


03 Януари 2016 18:26 | с.НОВО ДЕЛЧЕВО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

господин МИХАЙЛОВ -по закона за военните паметници !!носите отговорност за тази гавра с градинката с паметника в с. Ново Делчево, община Сандански !!
(3) Председател на областната комисия “Военни паметници” е областният управител, а заместник-председател на комисията – заместник областният управител. Секретар на комисията е ръководителят на звеното “Отбранително-мобилизационна подготовка” в областната администрация.
ГОСПОДИ ЩО ГИ ТЪРПИШ ТИЯ УРОДИ Що ПОСЕГНАХА НА ТОЗИ ПАМЕТНИК !!!
КЪДЕ Е ВМРО !! Кмете защо мълчиш ?


03 Януари 2016 18:28 | с.НОВО ДЕЛЧЕВО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Иван Вазов !
Почивайте под тез могили ледни:
не ще да чуйте веч тръба, ни вожд,
ни славний гръм на битките победни,
към вечността е маршът ви последни.
Юнаци, лека нощ!
1885 год.


03 Януари 2016 18:31 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

РЗС трябва да излезе на улицата, да събуди гражданите .....с писане по форумите няма да стане !!
Не вярвам аз, че калугер
ще спаси раята —
свободата не ще екзарх,
иска Караджата.


03 Януари 2016 18:36 | гражданин
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Разбий ги, Яне! само ти можеш да им дадеш урок на тия неграмотни, продажни алчни нови управници ! та те не знаят що правят


03 Януари 2016 18:39 | мнение
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

разликата между бившия кмет Тотев и настоящия кмет Котев е единствено в годините !!
Котев, однеси по един стек вода на тия отровени ора от с. Кръстилци !
.... егати простотията .. ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..???
с. Кръстилци - отровени хора мълчиш, незаконни продажби на земеделски земи мълчиш .....за това по главната улица мълчиш, за кражбите по .разните там проекти мълчиш ... ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? това са отровени хора ти си срам за града.. що мълчиш ..??? КИРЕ ти си срам за града.. що мълчиш ..??? ти си срам за града.. що мълчиш ..??? Кире гадно е !! ти си срам за града.. що мълчиш ..???





04 Януари 2016 05:40 | кмете,
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Кмете къде ти е зимното почистване ?


04 Януари 2016 06:37 | ЕРДОГАН
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ ЩО БУТНА ТАЯ ХРИСТИЯНСКА ЧЕРКВА, ЕВАЛА ...ТО НИЕ КАК ДОЙДЕМ КЕ НИ ТРЯБВА ПО ЯЧИК МЕСТО ЗА ДЖАМИЯ - ТОВА Е ПОДХОДЯЩО --ПОМНИМ ОЩЕ КАК ПОМНИМ КАК ТОЗ ГЯУР, ПЕЗЕВЕНК ЯНЕТО САНДАНСКИ, БУНТАР ПРОТИВ ЗАКОННАТА СУЛТАНСКА ВЛАСТ ЩО ПРАТИ ПОПСКИЯ СИН СО БОМБИ ДА БУТНЕ ДЖАМИЯТА .....ТО СЕГА КЕ Я ТУРИМ НА ПО - АЧИК МЕСТО ...ОТ АЧИК ПО - АЧИК, ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ, ЩО БУТНА ТАЗ ХРИСТИЯНСКА ЧЕРКВА .....



04 Януари 2016 07:30 | стани Яне,
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

да видиш що народ има за .....


04 Януари 2016 07:45 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Какво се случва с една държава, която е превзета от вътре от предатели и платени политици родоотстъпници? Става плячка на лешоядите, дори най-смотаните и кьорави лешояди се стрелват да отмъкнат парче.


04 Януари 2016 09:18 | старогражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

става въпрос за Ваш грешен избор !
Прлизнат грях не е грях
Вече втори мандат, не само по форумите, подкрепям кметовете на Дупница и Благоевград, те са от Герб.


04 Януари 2016 10:18 | Георги Станев
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Дайте на Янчо договор за още четири години за общинските пасища, да си напрай още един сарай в църковен имот, и ще миряса, като при Тотев. Или му извадете старите договори с Тотев, трето няма.


04 Януари 2016 10:59 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

До Станев-Нито Янев, нито Котев имат обществен ресурс за самостоятелно кметуване. Малко или много и двамата са в обяснителен режим. До тук медийно се изкарват само кирливите ризи на местните Герб и РЗС. Двама се карат... третия печели. Третия е Пасков и кръга около него. Дупница участва много активно в това мероприятие. През едно застрахователно дружество...


04 Януари 2016 11:38 | )
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ЕРДОГАН-баш президент
ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ ЩО БУТНА ТИЯ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ, ЕВАЛА ...ТО НИЕ КАК ДОЙДЕМ КЕ НИ ТРЯБВА ПО ЯЧИК МЕСТО ЗА ДЖАМИЯ - ТОВА Е ПОДХОДЯЩО --ПОМНИМ ОЩЕ КАК ПОМНИМ КАК ТОЗ ГЯУР, ПЕЗЕВЕНК ЯНЕТО САНДАНСКИ, БУНТАР НА ПОКОРНАТА РАЯ ПРОТИВ ЗАКОННАТА СУЛТАНСКА ВЛАСТ ЩО ПРАТИ ПОПСКИЯ СИН СО БОМБИ ДА БУТНЕ ДЖАМИЯТА .....ТО СЕГА КЕ Я ТУРИМ НА ПО - АЧИК МЕСТО ...ОТ АЧИК ПО - АЧИК, ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ, ЩО БУТНА ТАЗ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ ....


04 Януари 2016 12:38 | .
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

за старогражданин !
г-н Котев получи обществен ресурс за самостоятелно кметуване.. но някак много бързо се усра ..


04 Януари 2016 13:05 | Георги Станев
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Янето при Тотев беше цели два мандата кротко ягне.... Що така


04 Януари 2016 13:47 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

На първия тур личат естествените възможности на партиите за кмет и съветници. Около една трета от гласовете. Много се съмнявам, че Кирчо е помолил Яне за подкрепа на втори тур. А Вие вдигате стойки. Та не Ви ли стига това, че няма равнопоставеност на съветниците в комисиите. Изходът от втория тур е бил предрешен със или без участието на РЗС. Това предполага и други акценти в дейността на така очерталата се опозиция. Но те биха имали стойност ако се обжалва касирането. Това ако не е направено, поне аз си губя времето по Сандански.


04 Януари 2016 15:30 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

РЗС го отсвириха.....


04 Януари 2016 15:58 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Яне Янев повдигна един много важен въпрос .....със това, че е станал Кмет КОТЕВ е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание и тейку му стара стария и замесен у, тия неща .....
ТОВА Е СИЛЕН КОЗ В РЪЦЕТЕ на ЯНЕТО ! и КИРЧО ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УТЕПАНА ЛИСИЦА
това е за прокуратурата ...тия продажби са незаконни от където и да ги погледнеш .....на КИРЧО нищо не предприема ...преди изборите г-н Котев излезе с една писаница, че ще извади кой що пасища е ползвал да удари Янето, до досега нищо не е извадил ...що, на ли стана Кмет, а Янето извади ....??? усещаш ли номера, плаши Кирчо и нищо не вади, това са келешки истории ...простотии..


04 Януари 2016 16:25 | !!!!
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ЕРДОГАН-баш президент
ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ ЩО БУТНА ТИЯ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ, ЕВАЛА ...ТО НИЕ КАК ДОЙДЕМ КЕ НИ ТРЯБВА ПО ЯЧИК МЕСТО ЗА ДЖАМИЯ - ТОВА Е ПОДХОДЯЩО --ПОМНИМ ОЩЕ КАК ПОМНИМ КАК ТОЗ ГЯУР, ПЕЗЕВЕНК ЯНЕТО САНДАНСКИ, БУНТАР НА РАЯ ПОКОРНА ПРОТИВ ЗАКОННАТА СУЛТАНСКА ВЛАСТ, АЛАХ ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА ЩО ПРАТИ ПОПСКИЯ СИН СО БОМБИ ДА БАСТИСА ДЖАМИЯТА .....ТО СЕГА КЕ Я ТУРИМ НА ПО - АЧИК МЕСТО ...ОТ АЧИК ПО - АЧИК, ЕВАЛА, МАШАЛА, АФЕРИМ ЕФЕРДИ КИРЧО КМЕТ САНДАНСКИ, ЩО БУТНА ТАЗ РАННО ХРИСТИЯНСКИ ГРОБНИЦИ ....
ТАВА Е ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО - къде е ДАНС !! къде е прокуратурата .....?? къде е тая тиква БОЙКО БОРИСОВ !!! това е предателство против държавата ..против християнството ...като разберат гърците, че караме техните реъсове да паркират върху гробища нема да стъпят у Сандански.. та там сите надписи у тия гробници беа на гръцки... Кмете Котев Що стоиш твойта мама у общината ..... Ние сме християни православни ти що направи ...келеш таков ..


04 Януари 2016 16:38 | Санданчанин !!
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

отче не съм по клетвите, ама с тая ръка дето се готвиш да поднесеш кръста господен на Йорданов ден да го целува тоз келеш, малечок Кмета Котев, дето унищожи ранно християнски гробища на Ловния дом - гр. - Сандански, ръката отче да ти .....не мога да го напиша ....черквата требва да го отлъчи този човек безродник, безверник, безумник, малаумник ..... господи що гледаш господи безучастност отгоре на това що става ..господи .. господи ..и твоите служители божи, наши пастори, ядат и пият со него, тоз безбожник, господи що гледаш ....отче да изсъхне ...събрах отче сили .....ръката ти да изсъхне, господи грешно ли ти се молихме или грешно ти ни разбра ...нема държава ....нема прокуратура, нема съд ..господи що гледаш ....господи що гледаш, един ти ни остана, на теб разчита ме ..


04 Януари 2016 16:46 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

РЗС трябва да излезе на улицата, да събуди гражданите .....с писане по форумите няма да стане !


04 Януари 2016 17:22 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Днес не събудихте ли гражданите в 9ч. Опитайте утре в 12ч. Сандански е курортен град, през нощта работите, през деня спите.


04 Януари 2016 17:52 | до Старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

събуждането е труден процес ..


04 Януари 2016 17:56 | Сергей Шойгу
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Който има очи, може да види сам в Google Earth цалимския имот на този герой, половината върху църковен имот. От Дупница също може да се види.


04 Януари 2016 18:09 | до Сергей Шойгу
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

нема такова нещо ??


04 Януари 2016 18:09 | Георги Станойков
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

От Дупница мож да се не види, но Господ вижда заграбеното от черквата в Малки Цалим.


04 Януари 2016 18:17 | Сергей Шойгу
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Първо инсталираш Google Earth, лесно е, за 30 секунди. После гледаш прозорчето горе в ляво и пишеш Малки Цалим.


04 Януари 2016 21:23 | старогражданин
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Преди да се отиде в Малки Цалим трябва да се посети Големий. Видях фермата. Ако я е хванала колективизацията и после са си я възтановили става въпрос за наследствени кравари. Предполагам работохолици. Всички стари кравари, които познавам са такива. При осигурен пласмент пари се печелят както в Цалим, така и в... Кръстилци. Други гледат отстрани. И завиждат. И наши пет декара се използват за... мера като пустеещи. Със собствен извор и гьол до него. До циганска махала...


04 Януари 2016 23:11 | 456 яне
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Срам за сандански от политик като яне янев манипулатор лъжец крадец, присвоил църковен имот в малки цалим От информацията до която успях да се добера в въпросната статия всичко е лъжа и манипулация за завлудените пследователи и сърдечни приятели на Яне, и подставените лица за кражба на субсидии. Срам. Срам. Срам


04 Януари 2016 23:57 | до Сергей Шойгу
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

нема такова нещо ?? това е гнусна клевета, каквито сте всички гербаджии, що не си пишеш името та Янето да ти опне едно дело за клевета


05 Януари 2016 00:04 | до Сергей Шойгу
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански

с такива престъпни удостоверени се изпродадоха сума ти хорски и общински имоти .
това е престъпна организация ЯНЕ


05 Януари 2016 00:25 | за Яне ЯНЕВ почни ги !!
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

за Яне ЯНЕВ !
Защо не сезираш прокуратурата за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...Общината няма право да продава тези земи, Първо трябва да се обещетят бившите собственици, после ако останат земи могат да се продават ..това условие не е изпълнено ...Яне !
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, сега същите се опитват тяхната мама да заметат всичко, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи !!
Яне, сезирай прокуратурата, така не може ....в каква държава живеем ....това е прокуратурата тия престъпни решения трябва да ги спре ..това е една долна история ... долна мръсна, гадна,
Яне на теб вярваме, на теб се надаме ...тия мафиози дето се скапаха да крадат общински имоти требва да си намерат майстора ...ти си Яне майстора !!!
Яне си нашата надежда .....
Яне на теб вярваме .....


05 Януари 2016 04:49 | за Георги Станойков
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

ЛЪЖЕШ, как дърт циганин, нема такова нещо ?? това е гнусна клевета, каквито сте всички гербаджии, що не си пишеш името та Янето да ти опне едно дело за клевета, къде е този имот ...?? къде го видя ?? това е клевета .


05 Януари 2016 05:16 | за 456 яне
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

къде видя манипулациите, келеш гербаджийски ...къде .....ем сте крадливи, ем сте лъжливи ...
Официална информация от новия Кмет, че водата в с. Кръстилци е спряна няма, той знае че водата продължава да тече ! но нищо не прави ...
само за това трябва да му се иска оставката !
на това дребно и страхливо джудженце Киро Котевото, много бързо му лъсна лакомата физиономия. слуга на Малчев и Гикински .
г-н Котев получи обществен ресурс за самостоятелно кметуване.. но някак много бързо се усра ..така да се каже ..ти къде видя манипулациите ..
това ли е манипулацията ....Яне Янев повдигна един много важен въпрос .....със това, че е станал Кмет КОТЕВ е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание ..голямо мълчание Отровените от с. Кръстилци също искат възмездие, но за сега няма кой да го въздаде ...КОТЕВ пази ГИКЕНСКИ и това ли е манипулация.
Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански !


05 Януари 2016 05:24 | за 456 яне
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански !
и това ли е манипулация !?


05 Януари 2016 06:40 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

РЗС трябва да излезе на улицата, да събуди гражданите .....с писане по форумите няма да стане !! това е пътя, това е истината, това е пътя ...


05 Януари 2016 10:03 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Излизането на РЗС на улицата крие огромен риск от обрастване на неговата инициатива с криминални елементи от рода на тези, които отидоха в Гърмен. Предлагам по-елегантно решение. Редовно атакуване на решенията на коалицията около Котев с примери от добрите практики на Герб по другите общини. Преди време имаше една Гергана, която се опита да ме преодолее по форумите. За външния одит беше. Цитирах кмета на Враца. За мен това е пътя за преодоляване на този клуб по интереси. Аз наблюдавам вмимателно Герб от много години и не ми е проблем да подавам удобни топки. Приятен ден.


05 Януари 2016 10:54 | .
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

който го е страх от мечки, да не ходи в гората!


05 Януари 2016 11:44 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Става въпрос за медведите...


05 Януари 2016 12:34 | Вангел Сотиров
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

След като и новия кмет не иска да се занимава даже с незаконния имот в Малки Цалим, явно ние животновъдите требе сами да сезираме прокуратурата за незаконните субсидии върху хиляди декари общински земи. Играта на тоя шмекер е ясна вкарва група съветници за да рекетира кметовете за да вземе общинската земя за още четири години. Преди е земал земите от Тотев, сега натиска и Котев .Само че нема да стане.


05 Януари 2016 12:40 | .
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

за Вангел Сотиров - опитай, кмета не го бива за нищо !?


05 Януари 2016 12:42 | .
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

за старогражданин - съвет - не си подметай топките насам на там !


05 Януари 2016 12:59 | .
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ако Вие не сезирате прокуратурата за за незаконните субсидии върху хиляди декари общински земи, то Янето вече е сезирал прокуратурата за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...Общината няма право да продава тези земи, Първо трябва да се обещетят бившите собственици, после ако останат земи могат да се продават ..това условие не е изпълнено ...Яне !
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, сега същите се опитват тяхната мама да заметат всичко, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи !! от поземлената комисия има доста информация, какви ги е забъркал бащата на Кмета Котев, как са се писали тези удостоверение и т ..н ..и срещу какво .....та така драги ми г-н Вангел Сотиров ! това са се незаконни сделки направени от общината ..но Кирето, мълчи !! упорито и тъпо ...мълчи


05 Януари 2016 13:57 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Съвет или предупреждение?!


05 Януари 2016 15:10 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

съвет


05 Януари 2016 16:13 | старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ще изчакам Янев да се върне от Америка да видя до къде ще стигнете. Не виждам никакви перспективи в тази междуличностна война. Потайностите на Кръстилци, потайностите на Цалимите-това не може да бъде дневния ред на обществото. Фактът, че има с какво да се замеряте по форумите може да отчае и най-големия оптимист. Отнякъде ни гледат тия, които не са заработили първите пет лева (от старите) с труд, а директно са получили куфарчето с милион. И ни гледат с усмивка.


05 Януари 2016 17:48 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Янето си игра негови игри ...но ако е маж то РЗС трябва да излезе на улицата, да събуди гражданите .....с писане по форумите няма да стане !! това е пътя, това е истината, това е пътя ..


05 Януари 2016 18:31 | интересно ,как поповете
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

утре ке постъпят, ке подадат ли кръста господен да го целува тоз безродник, тоз безбоаник дето превърна Светиня от II-III в. в паркинг на гръцки автобуси в Сандански или за едно ядене, ке клекнат ...тез отци божи ..


05 Януари 2016 18:38 | Вангел Сотиров
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Ние познавоме и животновъдите от Белоградачик, където също шофьорчето е записало хиляди декари и колко чудно, една от общините къде се напиняло за общински съветници цалимското. Същия номер, игра за политика, за да земе още един път общинските земи.


05 Януари 2016 18:39 | Владико Наш Серафиме,
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

кажи нищо ?? кажи, шо мълчиш, тия поругаха християнски гробници ....ти мълчиш ?!?! що мълчиш ?!
Господи, Боже наш, Ти Който бдиш над света, чуй нашата утринна молитва, озари ни с лъча на могъщия Си Дух и разпали в сърцата ни искрата, която Си вложил в нас. Укрепи в гърдите ни пламъка на Свободата и Правдата.
Просвети ни да бъдем смели и доблестни българи, достойни за своя славен род, за твоята велика Милост.
Ти, Който Си вдъхновил за светли дела нашите духовни първенци;
Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.


05 Януари 2016 18:42 | Владико Наш Серафиме,
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Ти, Който Си благославял меча на нашия воин и Си го водил към подвизи и величие, Господи, Ти няма да забравиш и нас. Простри десницата Си над нас, да вървим по Твоя Път с нашия избран народ и нашите братя - Твои верни, заседнали в своята земя по Твоя Воля.
Дай ни сила да живеем, да работим за благото и величието на Отечеството ни. Дай на нашата скъпа Родина твърдост в изпитанията, воля за живот и вяра в нейния успех, за да летим през вековете, водени от своя мъдър Баща към победа и възход, към могъщество и вечност, за Твоя слава.
Амин.


05 Януари 2016 18:46 | за Вангел Сотиров
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

действайте но не разчитайте на Кмета Котев, тоя се оказа .....мисля, че съм ясен .....


05 Януари 2016 18:54 | Вангелия Сотирова
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Най-добре е съветниците сами да си кажат за земите ползвани досега от общината .Ако са ползвали земите общински вместо животновъдите, народо подлъган да гласува за тие, сам ке ги отепа с камене!


05 Януари 2016 18:55 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

що не земеш си одиш, как не можеш да ръководиш тоя град, собра се со Тотевите мазници дослук да правиш, що ?!? то со каков се събереш таков ставаш ! то за некой неща колкото по навреме толкова по добре ...и за теб и за населението ! особено за населението, чекахме те кмете со мерак, нов ред, нови морални принципи ..и накрая се тая ..се тотеви золумаджии, баш маскари на предна линия ..и со тех напред до пълното унищожение на градо ! почна - затри веке един символ, една гробница християнска, она е там от векове, ти се намери клеш таков да я унишожиш --ти християнин ли си .....у черква кръстен ли си ?!?! от ората как немаш срам имай от бога страх ...сатана ..


05 Януари 2016 18:59 | за Вангел Сотиров
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

тия общински съветници за нищо не стават, само за техните игри стоят там !
действайте но не разчитайте на Кмета Котев, тоя се оказа .....мисля, че съм ясен .....
ако искаш ще ги почна един по един с какви далавери се занимават ...
това що правят е явен конфликт на интереси .....
някой трябва да сезира прокуратурата за техните подвизи ....



05 Януари 2016 21:22 | Баба Цана
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Мене ми се чини, дека старогражданино от Дупница има некаква особена емоция кон Янче, дали са стари либета, дали е финансова корист или са рода некаква, кажувайте дали баба ви Цана право дума ? От Дупница е вика, го сака ГЕРБ кажува, а само за Янче дума.....


05 Януари 2016 21:54 | Баба Цана
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Сон не спие, со Янче се буди? Кое ли е тоа жежко сърце от Дупница, що тупа за санданскиот левент?


05 Януари 2016 22:02 | Баба Цана
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Коя емоция го тера дупнишкиот старогражанин, кон убавецот наш, ве прашува баба ви Цана ?


05 Януари 2016 22:22 | Баба Цана
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Старецот ми вика да не ви досадувам повеке, оти съм си пивнала повечко от винцето дома! Убава вечер на сите !Па ако толку се сакат, па нек да се земат


05 Януари 2016 22:23 | за Баба Цана
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

не си права свестен изглежда човеко, видех го на сесията в общината ....нещо се за водата в с. Къстилци пише, ама забрави да пита ...Синански ....тече ли или тече ...и кат тече що тече ..


05 Януари 2016 22:28 | !!!!!!!!!!
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

За Кмета КОТЕВ !!
Това е рекет над гражданите !! какво правиш !! това е рекет !!!!
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се провярат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .
Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!!
Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупционни практики !!! Докога.... КОТЕВ


05 Януари 2016 23:23 | утре е Йорданов ден
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Кмет со какъв сорат ке се изтапатчиш пред гражданите, пред клира църковен ...кат затри веке един символ божии, една гробница християнска, она е там от векове, ти се сега намери клеш таков да я унишожиш --ти християнин ли си .....у черква кръстен ли си ?!?! от ората как немаш срам имай от бога страх поне ...сатана .


06 Януари 2016 06:01 | днес е Йорданов ден
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Кмете, Котев со какъв сорат ке се изтапанчиш пред гражданите, пред клира църковен ...кат затри веке един символ божий, една гробница християнска, паметник християнски она е там от векове никой не си е помислйл да я бутне и ти се сега намери клеш таков да я унишожиш --ти християнин ли си .....у черква кръстен ли си ?!?! от ората как немаш срам имай от бога страх поне ...сатана и днес, ке целуваш кръста господен ...е нещо не те ли е срам ...Светиня християнска от II-III в. се превърна в паркинг на гръцки автобуси в Сандански ....това и турци, що са ни такова ли мамата со векове не си позволиха да затрият таз християнска светиня ! само ти кмете се намери ...
Къде е държавата ...та за таквоз нещо дето си го направил, требве веке да си у затвора ...и днес ке се напръчиш гражданите да поздравиш со Йорданов ден, господи дека си ....??? що гледаш безучастно ..на това що става ...нема държава, нема прокуратура, нема и съд граждански, има само безбожници ...дето се са на власт ...


06 Януари 2016 08:10 | .
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Честито Богоявление на всички. Нека Бог ни даде крепко здраве, щастие и берекет. Амин!


06 Януари 2016 19:06 | .
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кметът на Община Сандански Кирил Котев заслужи номинация за "Кмет на месец" заради намерението си да посади нова елха, която да замени отсеченото дръвче за най-светлия християнски празник - Коледа. Номинацията през януари е за най-хубава украса за Коледа и Нова година и се отнася за общини с население между 20 000 и 50 000 душисъобщава kmeta. bg.


06 Януари 2016 22:03 | Гарабед Томасян
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Попитали радио Ереван в колко общини р, з, с има съветници ?
Радио Ереван отговаря:Не е важно в колко общини има съветници р, з, с, а там където има съветници, да са нагласени едни 1000дка на името на шофьорчето!


06 Януари 2016 22:37 | 456 яне
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Какви 1000 дка, 5000 дка. Отделно са на Янето, на брат му ина майка му. Та лош билТотев.


06 Януари 2016 22:49 | 456 яне
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Какви 1000 дка, 5000 дка. Отделно са на Янето, на брат му ина майка му. Та лош билТотев.


06 Януари 2016 23:10 | 456 яне
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ОТи Яне ходиш на черква изакакво се молиш? Та ти не спазваш 8, 9, 10 божия заповед.


07 Януари 2016 01:02 | за Яне ЯНЕВ почни ги !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

за Яне ЯНЕВ !
Защо не сезираш прокуратурата за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание ...Общината няма право да продава тези земи, Първо трябва да се обещетят бившите собственици, после ако останат земи могат да се продават ..това условие не е изпълнено ...Яне !
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, сега същите се опитват тяхната мама да заметат всичко, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи !!
Яне, сезирай прокуратурата, така не може ....в каква държава живеем ....това е прокуратурата тия престъпни решения трябва да ги спре ..това е една долна история ... долна мръсна, гадна,
Яне на теб вярваме, на теб се надаме ...тия мафиози дето се скапаха да крадат общински имоти требва да си намерат майстора ...ти си Яне майстора !!!
Яне си нашата надежда .....
Яне на теб вярваме .....


07 Януари 2016 06:55 | за Яне ЯНЕВ ! разбий ги
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

тия алчни управници !


07 Януари 2016 07:01 | за 456 яне
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ако Вие не сезирате прокуратурата за за незаконните субсидии върху хиляди декари общински земи, то Янето вече е сезирал прокуратурата за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .голямо мълчание. Общината няма право да продава тези земи, Първо трябва да се обещетят бившите собственици, после ако останат земи могат да се продават ..това условие не е изпълнено ..достатъчно съда да отмени тези сделки.
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, сега същите се опитват тяхната мама да заметат всичко, нагласените търгове .....пълен комплект измами ! и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи !! от поземлената комисия има доста информация, какви ги е забъркал бащата на Кмета Котев, как са се писали тези удостоверение и т ..н ..и срещу какво?.... та така драги ми ! това са се незаконни сделки направени от общината ..но Кирето, мълчи !! упорито и тъпо, мълчи, мълчи ...що


07 Януари 2016 10:32 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ЧНГ на колектива на струма. ком! 6+ за ...фонд. Жал ми е, че никой не усети подтекста, но това ни е средата. Родът Кметски от Сапарева баня са много близки хора за мен.


07 Януари 2016 11:16 | баба мара яне
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Каква прокуратура, нали ЯНето прьв ще падне в капана с милионите субсидии, дето е взел от земите дадени му от Тотев. Той само лае по пресата, дига пушилка идо тук, Янето не етолкова будала. Заблудената овца си ти, та му вярваш или ити си замесен в далаверите. Ха ха ха.


07 Януари 2016 13:58 | за баба мара яне
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

на ясно съм - стария Котев, че падне ...от мен да знаещ ....ке се спъне ...младия, оти чисто през просото го кара .....
Яне на теб вярваме, на теб се надаме ...тия мафиози дето се скапаха да крадат общински имоти требва да си намерат майстора ...ти си Яне майстора !!!
Яне си нашата надежда .....
Яне на теб вярваме .....


07 Януари 2016 14:07 | за 456 яне
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански ! само за това, му стига ...на младия !


07 Януари 2016 14:13 | за 456 яне чети !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански
с такива престъпни удостоверени се изпродадоха сумати орски и общински имоти
ЧЕТИ БИ ГЕРБАДЖИЙСКА ТИКВА ДОЛНА ! чет


07 Януари 2016 15:50 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

велик си ! но водата в с. Кръстилци продължава да тече .....


07 Януари 2016 18:26 | старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Всичко се пише някъде. Търпението вече свършва.


07 Януари 2016 19:38 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

пазим буруто сух, чакамее сигнал


07 Януари 2016 19:43 | за Старогражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

РЗС внесе отново и отново сигнал за безумието наречено Кръстилски водопровод !


07 Януари 2016 19:47 | Санданчанин !!
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

за Владимир Петков

Директор на музея в гр. САНДАНСКИ – що мълчиш ??? за това безумие
Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански !


07 Януари 2016 20:33 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Барут не трябва. Пожарникарчето движи нещата.


07 Януари 2016 21:07 | старогражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

До РЗС:Ще ми бъде много интересно да ми предадете дословно отговора на Котев, подготвен от Гикенски.


07 Януари 2016 22:29 | Гарабед Томасян
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Проверявал съм в министерството на земеделието, където ми казват, че единствената община останала досега без информационен регистър за дадените под наем общински земи в цялата благоевградска област е община Сандански.


08 Януари 2016 04:01 | за Гарабед Томасян
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

аз също - община Сандански не е приключила обезщетяването на бившите собственици и въпреки това е изпродала неправомерно сумати имоти с интересто разположение - пътища, реки и т ...н .....
някой от тях на последната сесия минаха, кат ПУПОВЕ .....с решения на общинските съветници .....пълна порнография драги ми господин Гарабед Томасян !
Но Кмета мълчи .....що мълчи ..!?????


08 Януари 2016 04:09 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

старогражданин
Барут не трябва. Пожарникарчето движи нещата.

Нищо не движи, моля те не заблуждавай населението ! нищо не движи .....ке изумре населението .


08 Януари 2016 05:49 | за Гарабед Томасян
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Между Коледа и Нова година се отхвърля предложението на РЗС за създаване на анкетна комисия за цялостна ревизия на общината и общинските фирми, но за сметка на това се приемат всички бизнес точки на Малчев, син и сие в дневния ред на общинския съвет.
Това ли са приоритетите на града ни, интересите на няколко фамилии, които 12 години бяха и сега продължават да концесионират безвъзмездно общината.

прав е ЯНЕТО !! много е прав !прав е ЯНЕТО !! много е прав !
Защо не разпореди принципния Кмет Котев проверка на имението на стария Малчев над горна Сушица ?! нам има една страшно миризлива концесия !? там с фалшиви клетвени декларации се открадна сумати общинска и частна зеледелска земя по времето на Бойко Лалев ! Защо Кмете ?! не разпоредиш проверка ! за изборите - ккой ти бяха спонсорите - излез и кажи пред гражданите и срещу какво !? на ли си принципен ...Кмете, да ти припомня пред изборната програма ...ако си я нещо по - забравил да ти я припомня ....


08 Януари 2016 05:51 | за Кмета чити
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Що не призовете гражданите да защитим всички имота на баба Вангелия от с. Горна Сушица-открадна и го Кольо Малчев -приятеля на г-н Тотев и куповач на гласове, що си мълчите 100 дка са откраднати и никакво движение ……да се вдигнем и защитим Вашия клуб, та Тони Цанев да си върти бинеса, а баба Вангелия от с. Горна Сушица вълци я яли и кучетата на Колю Малчев …. е господин Стойчев чесно ли е …. можете да ми отговорите на сайта …..

Зад високи стени и бариери, охранявани с кучета и гардове, купувачът на избори Никола Малчев вдига сараи на 100 дка чужда земя”, съобщава днес в. ”Струма”. Малчев е превзел 100 дка от бащините ни земи, обградил ги е с бетонни стени и вдига сараи, жалвали се в редакцията жители на село горна Сушица. Според тях, в имението често каца хеликоптер, което означава, че почетни гости на бизнесмена са висши политици, спортисти и бизнесмени.


08 Януари 2016 05:53 | за г-н Кмета КОТЕВ чети !
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Костадин Борисов твърди, че има решение от 1995 г., че 6 дка от терена, върху който е водоемът, е негова собственост.
68-годишната баба Вангелия пък казва пред репортер, че в Сандански възкръснали Сталин, Димитров и Тато в лицето на общинския кмет Андон Тотев, екссъдията Илия Янев и Никола Малчев.



08 Януари 2016 06:01 | за старогражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

с злобата на роба ще я докараме до гражданска война !!

Нощта ражда из мъртва утроба

вековната злоба на роба:

своя пурпурен гняв -

величав.

Включително и със страшното бездействие на г-н Борисов по проблените в община Сандански !


08 Януари 2016 06:07 | с.ЛЕВУНОВО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За кражбите на държавни и общински имоти многократно сме Ви уведомява ли Вас и прокуратурата, но до сега нищо не се предприема от оторизираните органи – прокуратурата .Фрапиращ е случая на кражба на 7/седем дка/ общинска земя намираща се на главен път Е-79 София – Кулата в района на с. Левуново, община Сандански. Малко история – С решение на Общинска поземлена комисия Решение №29-1 от 03. 12. 1992 год. се възтановява правото на собственост –нива от 7/седем/ дка в местността „Блатото”Следват Решение №144/92 год. и Решение №147/92 год. и заключителното Решение № 119/07. 09. 1993 год. на Общински съвет при Община Сандански. Относно Промяна Решение №144/92 и №147/92г. На основание чл. 21 т. 3 и т. 10 от ЗМСМА-реши: 1. Дава съгласието Община Сандански да участва в образуването и регистрирането на ДОО”Бобър”-ММ-Благоевград с предмет на дейност :търговия, туристически услуги, продажба на петролни продукти, организиране на медицински и конгресен туризим, балнеосанаторни услуги.


08 Януари 2016 06:09 | с.ЛЕВУНОВО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Дава съгласие дяловото участие на Общината в дружеството да бъде 50%, като внесе като непарична вноска 7/седем/ дка, земя общинска собственост, в местността „Блатото” на с. Левуново” – Община Сандански, след отценяването й по съответния ред. 3. Упълномощава Кмета на Общината при учередяването на дружеството, да извършва всички дейности във връзка регистрирането, включително и да упълномощава търговски управител/прокурист/.
Следва Решение №3521/28. 09. 1993 год. на Окръжен съд – гр. Благоевград Регистрира се дружество с ограничена отговорност с фирма „Лев-Бобър”-ООД със седалище с. Левуново, община Сандандански. Дружеството е с капитал 420 000 лева. -210 000 не парична вноска на Община Сандански състояща се от 7/седем/ дка земеделска земя в землището на Община Сандански внесени изцяло .Дружеството се управлява от управител и т. н.....


08 Януари 2016 06:09 | с.ЛЕВУНОВО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Следва един нотариален акт №21 том III дело 571/1998 год. съставен от съдя Илия Янев с който се признава „Лев-Бобър „-ООд със седалище и управление с. Левуново за собственик:Обект „Бензиностанция с крайпътен комплекс и се вклучва 7/седем/ дка замеделска земя /общинската !!!!!/. За тая кражба на тази общинска земя вече десет години пишем до Вас, Прокуратурата и т ..н..... но нищо не се предприема за изваждане на истината.
Тук районна прокуратура град Сандански е разпоредила следствени действия, които се опитват да заметат случая. В тая мръсна игра са замесени доста хора. Настояваме още веднъж да разпоредите проверка на този случай .....фрапиращ и на нищо неприличащ..... изобщо се питаме има ли държава..... в Европейския съюз ли сме и ли в Анадола или Африка. Това не може да продължава вечно НАРОДА ще възстане


08 Януари 2016 06:16 | Кмете ,мълчиш пак а ??
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Санданчани да се вдигнем срещу групировката на екс съдията Илия Янев ! стига сме мълчали и с нашето мълчание прикриваме кражбите ! да поискаме оставките на прокурорите прикрили кражбите ! някакви тъмни субекти на тридесет метра от прокуратурата разфасоват сградата на старата община ! кой е разрешил какво ще се прави там ! какво !!!?!?! защо сите си мълчите !
защо и от ГЕРБ си мълчат ! Кмете разпореди проверка !!
щото сите са на Илюьо и бай Дончо измекяри гадни, долни ! що си мълчите бе ?!?що -сите барате и лапкате покрай Кмето ! сите сте маскари - ама се правите на вода ненапита ! лапкате сите ! яко ! Кмете разпореди проверка !! Кмете разпореди проверка !! Кмете разпореди проверка !!


08 Януари 2016 08:57 | старогражданин
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

"Включително и със страшното бездействие на г-н Борисов по проблените в община Сандански !" -Преди година даже и не се говореше за смяна на Тотев. Постепенно се чистят и източниците за подаване на невярна информация. Процесът е бавен, защото в района истината е през девет баира.


08 Януари 2016 09:48 | .
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

за старогражданин !
това са се Тотеви мекерета, що се чисти !


08 Януари 2016 10:53 | Вангелия Сотирова
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Вече близо 20 години скандали, димки и пушилки от Янчо, ама дали има един сигнал против Тотев досега ?


08 Януари 2016 11:43 | .
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

за Вангелия Сотирова -
с злобата на роба ще я докараме до гражданска война !!
Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
своя пурпурен гняв -
величав.
Включително и със страшното бездействие на г-н Борисов по проблените в община Сандански !


08 Януари 2016 12:12 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не мога да влизам в повече подробности. Всички посещения на Анастасия Мозер в Дупница са организирани от мен. Били сме често само двама срещу всичките. Казвам го това за да няма в следващите дни свободни съчинения. Има начин за проверка за достоверност.


08 Януари 2016 13:03 | .
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

за Вангелия Сотирова - тотев таквиз неща не е правил - Светиня от II-III в. се превръща в паркинг на гръцки автобуси в Сандански !


08 Януари 2016 16:23 | !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов уволнява дисциплинарно юристка от администрацията, която се оказа, че е проспала и не се е явила на знаково дело заради което управата е осъдена да плати 25 хиляди лева.
Делото е срещу Райо Димитров-Чората за обявяване на незаконна сделка за продажба на хотел, който е бил обявен по закона за нетрудови доходи за конфискуван, тъй като Чората не е могъл да докаже произхода на парите за него, както и за други придобити имоти. Делото е иницирано от държавата, а на практика в съдебна зала не се е явил юристката, която трябва да брани държавните интереси. Съдийката го е прекратила начаса и осъдила областната управа в БЛагоевград да плати хонорарите на адвокатите на защитата в размер на 25 хиляди лева.
„Това е недопустимо, непрофесионално поведение с което юристката нанася щети на държавната хазна. Не може да не се явиш на дело, което ние готвим от години и е знаково за нас и обществото.


08 Януари 2016 16:25 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

. Затова уволнявам веднага тази юристка, ще обжалваме това решение на Апелативен съд, каза областния управител Бисер Михайлов. Юристката Румяна Костова всъщност не се е явила, защото си взела отпуск по болест заради детето и, но за това не е информирала нито работадателя си, нито е внесла молба за отлагане в съда, а и самият болничен лист връчила по-късно в счетоводството на управата. Така тя е отнела възможността областната администрация да реагира и да намери заместник по делото или да поиска отлагането му. П одобно нещо се слува за първи път в администрацията и това сложи петно да добрата работа, не желая да има такива хора в моя екип, разочарован реагира областния управител.


08 Януари 2016 17:39 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

с. Склаве - за Костадин Станоев питай ?!?!?! питай Кмета !! питай !? що с криеш, избрахме те сега се криеш не питаш що не питаш !!??,с Склаве чака отговор ? а ти що правиш криеш се ! що ?Оставиха го Вихрен да открадне 20 дка от стопанския двор - с фалшива клетвена декларация ! Поповчева керка не ходеше по дела да може Вихрен да открадне този златен имот .
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА Госпожице ПОПОВЧЕВА ! защо прокуратурата мълчи .....та не ти повдигне обвинение .
Решение № 278/07. 08. 2007 год. на Окръжен съд Благоевград
за ответника община Сандански по жалбата не се явява представител ! Не изразява писмено становище .....
Решението подлежи на обжалване в 14 дневен срок от съобщението на страните пред ВАС на РБ. Същото не е обжалвано е е влязло в законна сила на 21. 12. 2007 год.
КМЕТЕ ЩО НЕ РАЗПОРЕДИШ ПРОВЕРКА !! що пак мълчиш твойта ..що мълчиш !?? що гласувахме за теб.... и сега нищо не правиш ! излез пред гражданите и кажи това е било това не и ти се криеш кат .


08 Януари 2016 17:46 | 11111111
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 04. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 25. 11. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 16. 12. 2013 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя К. на О. Сандански., редовно призован, не се явява представител.
Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 27. 01. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашкова
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява представител. Протокол
към дело: 20137030700823
Дата на заседание: 10. 03. 2014 г.
Съдия: Илонка Рашков
За жалбоподателя Кмета на Общ. Сандански., редовно призован, не се явява
представител.
защо ??? бе джанам Кмете?? не одиш ! Поповчевата керка що не оди и она, Кметее оти с


08 Януари 2016 17:53 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

по това дело общината платила 1000 лв. да го загуби що бе Кмете прост ???!! не се заинтересуваш .....за що става въпрос ....


08 Януари 2016 19:16 | Вангелия Сотирова
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Май се сещам за един "бунтар", а реално димкаджия и бомбаджия на кьорфишеци, който добре е папкал и слушкал при Тотев.....


08 Януари 2016 20:16 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Горното интервю на Бисер Михайлов към този час може да го прочетете в "Труд"-София и "Петел"-Варна. Мамата си трака...


08 Януари 2016 22:09 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

РЗС внесе отново, отново и отново сигнал за безумието наречено Кръстилски водопровод ! защо областния управител не предизвика сесия по този въпрос ?! защо ??


08 Януари 2016 22:12 | за Вангелия Сотирова
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Янето е пич от всякъде и скоро ке гътне това момче Кирчо


09 Януари 2016 05:19 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

за Санданчани !!
тоя човек бившия кмет ТОТЕВ поквари с своето безочие администрацията - хората в тоя град поквари ! уби мечтите на хората за едно по- човешко, по- справедливо управление сега Кмето новия си ги държи тия ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ СО КРАЖБИ И ФАЛШИФИКАЦИИ ! ОКОЛО ТИЯ НЕЗАКОННИ ОЗАКОНЯВАНИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ доста СЛУЖИТЕЛИ СМЪКНАЯ СУМАТИ бая ПАРИ, РАЗБОЙНИЦИ НЕДНИ ! ИЗНУДВАЧИ, ДОЛНИ !
защо Кмете КОТЕВ не разпоредиш проверка !
ТЕБВА С ТОЯГИТЕ ДА ВЕ ПОДФАНЕМ ! НЕМА ПРОКУРОР ЗА ВАС ! нема държава нема и ГОСПОД !?!?!?и господ и той гледа на това що става тих и невъзмутим ....господи и теб ли купиха ! тия уроди човешки !
Кмете от ГЕРБ направете и едно събиране на измамените от кметската администрация ! бая народ ке се събере !
КИРЕ, защо мълчиш .....????? защо мълчиш ?? докога ще мълчиш ? нали стана Кмет, оти па мълчиш ..докога ....???бе ....
нема такова узаконяване .....това е за прокурор.... но мълчиш Кмете Котев мълчиш .....яко мълчиш !!


09 Януари 2016 05:34 | за Вангелия Сотирова
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

В официалните общински документи не успяхме да открием нито една точка с негова на сегашния Кмет идея полезна за града ни или най-бегли следи от дейност на комисията по контрол.
За сметка на това, обаче, открихме, че е гласувал със "ЗА" по 440 предложения на Андон Тотев.
Нещо повече – сегашният "опозиционер" и сегашен Кмет Кетев е и дал зелена улица с гласуването си на 292 кметски предложения, свързани с имоти! да се продават ! а сега се прави на леко разсеян, не съм от тях как Пенке ....
а тейко му колко удостоверения е издал, че няма за дадения имот реституционни претенции.... дори и за частни имоти - пример с. Дебрене .
за г-жа Вангелия Сотирова - това е една мръсна схема за разпродажба на земеделски имоти - частни и общински ! сага почнаха и дела и в съда ще се докаже .....и като почнат сега да падат продажбите, тия хора ще проговорят кой на кой какви пари е давал.. къде се скри този юнак Станиславчо, дето смени стария Котев ....???? къде


09 Януари 2016 08:27 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо няма Кмете публичен регистър на продадените земеделски земи в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде


09 Януари 2016 09:00 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Сесия за проблема в Кръстилци беше актуална преди една година. Не се състоя и проблемът от общински стана държавен. Борисов и Михайлов са тези, които решават кога и как да информират обществото за предприетите действия.


09 Януари 2016 09:10 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

там почнаа да умират хора от странни болести хора, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, българи, християни ! тия двамата Борисов и Михайлов трябва да ги съди НАРОДЕН СЪД !!!


09 Януари 2016 09:19 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

това що става в с. Кръстилци е екогенацид, това е престъпление, става въпрос за отровени хора ....дто к умрат о мъки .....господи що гледаш и ти безучастно ...


09 Януари 2016 09:53 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!!
за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта .


09 Януари 2016 10:09 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Приема се бюджета и водопровода се премахва за сметка на община Сандански. Това е моята логика, а каква е на Михайлов не съм го питал.


09 Януари 2016 10:34 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Дали новата община след това ще предяви иск към Тотев и Гикенски-Ваш проблем.


09 Януари 2016 10:38 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

никаде в закона не се казва, че трябва да се приеме бюжета та да се премахне незаконния строеж, той се премахва за сметка на извършителя !! ти постоянно заблуждаваш хората ! защо ?? да не си на заплата при областния управител г-н Михайлов, неговото бездействие е подсъдно ! съд требва да го съди тая гербаджийска тиква ..
това що става в с. Кръстилци е екогенацид, това е престъпление, става въпрос за отровени хора ....дето ке умрат о мъки .....господи що гледаш и ти безучастно ..


09 Януари 2016 11:30 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Помисли преди да ме обвиняваш.


09 Януари 2016 11:34 | старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Трябва ли да разбирам, че ако някой не дава на Подолински общинска земя става враг на РЗС ? Така ли правите политика в Сандански ? Това го няма нито в Дупница, нито в Петрич и Благоевград !


09 Януари 2016 11:42 | старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

От 11, 34ч. се включи дубльор от Дупница. Кръга вертуто. Оставям го на Вас. Подолински не го познавам. Може да съм се срещнал с него на сесията, но името нищо не ми говори.


09 Януари 2016 11:45 | за старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Подолински - човек на Янето !


09 Януари 2016 11:47 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Иван Подолински, след като внесе документите в ОИК- Сандански, заяви, че РЗС е единствената политическа сила в Община Сандански, която ще участва самостоятелно със свои кандидати за кметове на кметства във всички 23 села.


09 Януари 2016 11:54 | старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Чукам в гугъл на Иван Подолински


09 Януари 2016 11:59 | Георги Станев
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Значи трябваше някой от Дупница да ни каже, че се търгува с влияние за се да вземат общински земи ....


09 Януари 2016 12:09 | за Георги Станев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо няма Кмете публичен регистър на продадените земеделски земи в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде
Защо няма Кмете публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде
защо Кмета не излезе със становище по - горните питания ...защо се крие ....


09 Януари 2016 12:17 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

На сесията съм седял точно до Подолински. Много живо и компетентно момче. Ако за разговор с Михайлов ми стигат 15 минути за Подолински са достатъчни 5 (пет).


09 Януари 2016 12:26 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

атаките са от гербаджийски тролове - ако има нещо незаконно с тия пасища г-н Кмета да ги изнесе, а той се крие .....крие се нищо не прави ....такова е .....ама се крие ...


09 Януари 2016 12:29 | за Георги Станев
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

В официалните общински документи не успяхме да открием нито една точка с негова на сегашния Кмет идея полезна за града ни или най-бегли следи от дейност на комисията по контрол.
За сметка на това, обаче, открихме, че е гласувал със "ЗА" по 440 предложения на Андон Тотев.
Нещо повече – сегашният "опозиционер" и сегашен Кмет Котев е и дал зелена улица с гласуването си на 292 кметски предложения, свързани с имоти! да се продават ! а сега се прави на леко разсеян, не съм от тях как Пенке ....
а тейко му колко удостоверения е издал, че няма за дадения имот реституционни претенции.... дори и за частни имоти - пример с. Дебрене - това е една мръсна схема за разпродажба на земеделски имоти - частни и общински ! сага почнаха и дела и в съда ще се докаже .....и като почнат сега да падат продажбите, тия хора ще проговорят кой на кой какви пари е давал.. къде се скри този юнак Станиславчо, дето смени стария Котев ....???? къде, Котев що не излезе със становище .....що се крие ?!?


09 Януари 2016 12:36 | старогражданин
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

На сесията РЗС стоя много по-убедително от Герб и представяте ли си какво чудо би било ако бяха в пълен състав плюс дъртия пръч от Дупница.


09 Януари 2016 12:41 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

така беше ....помня


09 Януари 2016 13:08 | за за Георги Станев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

нещо друго да питаш !


09 Януари 2016 13:17 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

НИКОГА няма са свикна с това:Герб и РЗС в конфликт в Сандански. Готов съм да набия щамарите и на Борисов и на Цветанов.


09 Януари 2016 13:35 | за старогражданин
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

набий им канчетата !
Яне Янев повдигна един много важен въпрос .....със това, че е станал Кмет КОТЕВ е за да прикрие кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание и тейку му стара стария е замесен у, тия неща .....що мълчи ....??


09 Януари 2016 14:04 | за Санданчани !! честито
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

гръцки рейсове паркират и днес върху Светиня от II-III в. ранно християнски гробници !
Това малко келешче що стои още у общината .....



09 Януари 2016 15:32 | Христо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Колко декара тоа Подолински е взел все пак вместо нас животновъдите от Сандански про Тотев, кажете си сами да не стане некоя беля!


09 Януари 2016 15:35 | за ХРИСТО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КМЕТА ТРЯБВА ДА КАЖЕ, но тай се крие, защо !!?!?
Защо няма Кмете публичен регистър на продадените земеделски земи в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде ?
Защо няма Кмете публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде ?
защо Кмета не излезе със становище по - горните питания ...защо се крие ...


09 Януари 2016 15:42 | Пед.
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

По урн-то се гледат, че прибирам бая парици, кажете браво на младото момче.... Ама вие не гледайте милионите вземани от нас, а гледайте цирковете за некакви гръцки рейсове върху незнайно какви гробища! Оставете ни милионите и гледайте цирковете ни!


09 Януари 2016 15:50 | Христо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Съмнявам се дали е оставил Тотев реален регистър, или всичко е давано под масата, за да не влиза даже жалкия на наем в общината, а да се събира на ръка от бандата му. Съдя по поведението на учасниците в далаверата.


09 Януари 2016 15:51 | за Санданчани !!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

В художествено отношение най-голям интерес представлява единичната сводеста гробница с размери: ширина 1. 50 м, дължина 2. 10 м и височина 1. 40 м..
Забележителното при тази гробница е изографисването й с осем раннохристиянски кръста. Кръстовете са с почти равни рамена и размери: 0. 80 х 0. 80 м. Те са изписани с червена боя в техника „ал фреско”, като три са на южната стена, три на северната и един, силно избледнял на свода. Съществувалото изображение на осмия кръст, се установи по намерените останки и рухнала мазилка, върху западната стена на гробницата. 45 гробницата с кръстовете Подобни по форма кръстове, изобразени заедно с растителни орнаменти са открити в гробница в м. „Ловен дом”, където е локализиран северозапдния късноантичен и раннохристиянски некропол на Партикополис.. Аналогични изображения на раннохристиянски кръстове са открити в гробници, датирани в V-VІ в. в Солун, и в Сердика.


09 Януари 2016 15:58 | за Христо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

какво е давано има документи, след това по тези документи са давани субсидии, там имаше едно момче Кирчо Мицев, то е у час - подгониха го ....
Публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански закона го задължава Кмета да направи ако няма ....но и сега новия Кмет се услушва ...те излезат интересни имена дето се въртят около ГЕРБ !! дето са взимали пари за алпийската част на ПИРИН планина !
Дайте го Кмета на прокуратурата за неизпълнение на закона .....и хстария и новия се са от един дол дренки ..


09 Януари 2016 16:01 | Петър Попниколов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Днеска гледам трима старограждани от Дупница бистрят Сандански, единия не познава Подолински и го търси в Гугъл, втория от некакъв кръг вертуто критикува приятелски рзс, че се води в политиката за Сандански от земите давани на Подолински, а третия старогражданин си седял до Подолински в групата на рзс ?


09 Януари 2016 16:03 | за Пед.
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

На пода е открит мраморен фрагмент от надпис на гръцки език с кръст в началото на текста, но шесте лошо запазени букви не дават яснота за съдържанието му.
На 6. 00 м южно от тази гробница се разкри друга. Това е фамилна зидана двукамерна гробница - с размери: ширина-3. 80 дължина-2. 50 и височина 1. 50 м., ориентирана с посока изток-запад и входове от изток. Гробницата има обща фасада фланкирана в южната част от гранитна колона и питос в северния край. Всяка камера има отделен вход, чиито размери са еднакви:ширина-0. 60 и височина 1. 20 м. След последното погребение извършено в тях, гробниците не бяха отваряни до настоящето проучване. В северната камера се откриха 3 погребения, а в южната 4 .В тях липсва погребален инвентар и само в южната камера е открита желязна халка, с диаметър 0. 04 м. и дебелина - 0. 8 см. 46 двукамерната гробница..
явно искал си да пиеш Педро .....така стоят нещата ..това е безумие ...пълно безумие ...сътворена от Кмето Котев ...


09 Януари 2016 16:07 | за Петър Попниколов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

такова е ..


09 Януари 2016 16:40 | за Христо
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Дайте го Кмета на прокуратурата за неизпълнение на закона .....и стария и новия се са от един дол дренки ..

Христо, питай ако нещо не ти е ясно ...е ти отговоря .....в час съм ...



09 Януари 2016 17:13 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Посочил съм по-горе, че ме дублират в 11, 34ч. Имам си врагове и приятели в Герб. Така е още от 90-та година. С годините се свиква.


09 Януари 2016 22:00 | Петър Попниколов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Г-н старогражданин, Герб не е създаден 1990 та, а малко по-късно, но все пак, ако единият старогражданин от 11, 34 не сте вие, добре, а вие кой старогражданин сте, тоя който търси Подолински в гугъл от 11, 54, или тоя който се гушкал до Подолински в групата на рзс от 12, 17....


09 Януари 2016 22:06 | татрата
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Подолински есърдечен приятел на Яне Янев господа граждани


09 Януари 2016 22:12 | Петър Попниколов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Един старогражданин от 11, 34 критикува приятелски РЗС, че се води в политиката от това кой дава земи на община Сандански на Подолински, вторият старогражданин от 11, 54 не е чувал за Подолински и казва, че търси Подолински в гугъл, третия старогражданин от 12, 17 признава, че се гушкал до Подолински в групата на РЗС ??


09 Януари 2016 23:21 | за татрата
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

колко личен ..


09 Януари 2016 23:25 | за Петър Попниколов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

човеко ти обясни .


09 Януари 2016 23:34 | Петър Попниколов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ясно, значи единия критикува, другия не знае или не иска да знае, а третия се гушка с Подолински..... За мене работата е ясна, благодаря


10 Януари 2016 05:10 | за горния
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

не ти ли стана ясно - има оригинален старогражданин има и ментета дето пишат от негово име, а други се гушкат .....


10 Януари 2016 05:30 | за ХРИСТО - пиши !!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Дайте го Кмета на прокуратурата за неизпълнение на закона .....и стария и новия се са от един дол дренки ..
Публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански закона го задължава Кмета да направи, ако няма да го направи, защо не го прави ....но и сега новия Кмет се услушва ..защо се услушва ..нещо явно прикрива .....

Христо, питай ако нещо не ти е ясно ...е ти отговоря .....в час съм ...


10 Януари 2016 05:47 | за ХРИСТО
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

община Сандански не е приключила обезщетяването на бившите собственици и въпреки това е изпродала неправомерно сумати имоти с интересно разположение - край пътища, реки и т ...н .....
някой от тях на последната сесия минаха, кат ПУПОВЕ .....с решения на общинските съветници .....пълна порнография драги ми господин Христо ... !
Но Кмета мълчи .....що мълчи ..!????? да го пита човек .....що мълчи ...?? Областния управител г-н Михайлов е длъжен да върне тези решения ....но и тая гербаджийска ...история явно ще замълчи ...сите е устрано ..сега се замазва ....


10 Януари 2016 05:52 | твой избирател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

браво Живко браво !!

До г-н Живко Иванов - браво !?!
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание


10 Януари 2016 06:13 | с.ЛЕВУНОВО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

що си мълчиш Кире, за тая кражба на тия 7. 00 дка м. Блатото .....


10 Януари 2016 07:37 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

що бе кмете не разпоредиш проверка на тия имоти що се откраднаха от общината чрез поземлената комисия над австрийския хотел посока с. Поленица - препродадоха се да се прекрият следите и се прекараа как ПУПОВЕ със активното съдействие на Васка архитектката .....и една Ваша служителка ...над старио бункер ..


10 Януари 2016 07:46 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

отгоре ....Пешо го купи .....и фирмата зад пред дето стой Васка го направи за да се строй .... що ни правите на улави, та и ти се правиш Кмете на таков, е аз съм от тая маала мамка му на маймунили ни взимаш ....за това ли гласувахме за теб да ни правиш на маймуни ....що не разпоредиш проверка там ние сме играли, тоя байр е общински от тейко ми знам, от дедо ми също, он от неговия тейко и т ...н ....е как стана тая и сега теб чакахме а ти се криеш ...мълчиш ...е как стана тоз байр частен та чак се продаде ...и ти докога ке държиш Васка у общината ....това щое направила е
за съд ...тая байр е общински Кмете Котев и престани да се криеш ...


10 Януари 2016 08:49 | за Петър Попниколов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тоя старогражданин що се за водопровода в с. Кръстилци пишува ....и нарежда е истинския, така по не аз разбрах, същия требва да е и тоя на сесията що беше и как миш у дръмка се скри и не пита за водопроводо дето трови хората и природата ...а другите са менте старограждани, демек селяни и ли граждани от селски произход ...нещо такава ...трябва да е . Ти сега нещо разбра ли ме драги ми съгражданино, ти трябва да си от интилигентна фалимия, дедо ти трябва да е бил поп..... свещеник ...дека е бил дедо ти поп ?? требва да го знам .... та такова е ..мътно ...никакво ...и тоя не се гушка с ония ....така да знаеш ...друг се гушка ....ама как им е убаво нек се гушкат ...дедо ти ако е бил поп ке знаеш от него, не е убаво да се гушксат ...ма со маЖ, против нашта вера и религия е ...нещо забравих що исках дати кажа ..ти ако се сетих ..пиши ми аз изпуснах нишката на мисловната си дейност ...по задремах рано, рано ..


10 Януари 2016 09:03 | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кмете КОТЕВ, бездействието Ви по случая с тази продажба на градинката с паметника със загиналите във войните в с. Ново Делчево е престъпление, гавра с паметта на загиналите... гавра с това поколение що идва след Нас


10 Януари 2016 09:13 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

В дясното политическо пространство ври и кипи още от 90-та година. Аз съм преживял всички успехи и неуспехи с лично участие. Винаги на първа линия с ежедневен сблъсък. Ако до сега не сте разбрали това... продължавайте в същия дух. Повтарям: в 11, 34ч. се включва мой двойник. С идеята да превърне в миш-маш моето участие. Не ми е за първи път.
С оформено отношение съм само към групата на Герб в местния съвет. След трагедията в Кръстилци за мен те са част от колективната вина. Никой не е в състояние да ме разубеди! До колко РЗС са реална алтернатива тепърва ще се разбере. Групата им в съвета е млада, борбена и компетентна.


10 Януари 2016 09:24 | за старогражданин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Става въпрос за неизпълнение на съдебно решение и Кмета от ГЕРБ мълчи ....на ход е прокуратурата да се намеси ... защо не постави този въпрос пред председателя г. н Синански, доколкото съм запознат корените му са от тоя район, отровени са негови роднини ...може би не знае ...що не го запозна писмено ....така и така си бил път он Дупница до Сандански, шо си го бил тоя път ...???
Заповедта на ДНСКА София ЗА ПРЕМАХВАНЕ на радиоактивния водопровод в с. КРЪСТИЛЦИ е влязла в сила !защо не се премахва !!!
за циганите у с. Гръмен може за радиоактивния водопровод не може, докога мафията у Сандански ще по силна от държавата ! къде е областния управител ! къде е, защо още тоя човек стои в областта


10 Януари 2016 10:04 | Петър Попниколов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Значи старогражданина който казваше, че търси Подолински в гугъл от 11, 54 и тоя който си седял до Подолински в групата на РЗС от 12, 17сте едно и също лице


10 Януари 2016 10:15 | Петър Попниколов
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

На мене ми се гледаше, че първия старогражданин, имаше балансирано отношение към РЗС и ГЕРБ и ги съветваше добронамерено, после се появи някакъв, който първо твърдеше, че не знае кой е Подолински, пък после се оказа, че си седели заедно в групата на РЗС? Доколкото разбирам, първия старогражданин критикува РЗС, че води политика само за де гарантира земята за Подолински, а вторият старогражданин по-скоро предлага да се даде още веднъж общинската земя на Подолински, за да има разбирателство между РЗС и Герб?


10 Януари 2016 10:21 | за за Петър Попниколов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

чии попски внук си ...?


10 Януари 2016 10:33 | за Петър Попниколов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

"Начинът да победиш гневния е с нежност, злия - с добро, скъперника - с щедрост, а лъжеца - с истина. "
Индийска поговорка


10 Януари 2016 10:46 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Оставам си с балансирано отношение към Герб и РЗС, но на базата на принципи, характерни за десни партии. В Герб -Сандански няма отстояване на принципи. Вие имате пазарлък. Отличавате се дори от Герб-Петрич, да не говорим за по-нагоре по Струма. Още ми е в очите мазния другар Ризов, който гласуваше половин час машинално без дори да има материалите по сесията. Усети се чак когато мина съществената част, че няма материали. Циркаджии. Бил съм на важни сесии по градовете в нашата област -такава политическа пустота не съм видял.


10 Януари 2016 11:32 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

прав си ! има отстояване само на интереси ...и мълчание от Живко не съм очаквал такова нещо !

браво Живко браво !!

До г-н Живко Иванов - браво !?!
скри се ...мълчиш за кражбите на земеделските земи - над 500 земеделски имота незаконно продадени и мълчание .....голямо мълчание.... страшно ..... долно мълчание ....



10 Януари 2016 11:33 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Под достойнството ми е да разговарям изобщо със Синански. В моята компания влизат ветеринари, които са на по-високо ниво от известния Ви д-рДангов и хидроинженери, които не мога да ги сравнявам с Гикенски, къде ме бутате. Предполагам, че и при Вас има професионалисти, които не са партийно облечени за да са винаги на топло.


10 Януари 2016 11:36 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Още от 90те години съм свикнал с ченгесарски номера, но при мен това не минава. Така наречения старогражданин, който се появи отново сега в 10, 46 е някакъв човек явно зависим от Подолински, първо твърдеше, че го търси в гугъл, после сам си каза, че си седели заедно в групата на РЗС. Не ме питайте защо, но мисля, че ако Янев разбере, че Подолински зад гърба му е договорил земите с Тотев, и се опитва да върти търговия с влияние, против интересите на РЗС и Герб, скоро ще хвърчи перушина. Аз си седя в Дупница гледам балансирано на ситуацята в целия регион. Такъв опит съветник да върти на пръста си две групи съветници РЗС и Герб, заради личните си интереси и договорки не знам да има нито в Дупница, нито в Петрич, нито в Благоевград. Казвам си директно позицията-за мене тоя конфликт между РЗС и Герб, заради земите дадени от Тотев на Подолински, обслужва само стария хитрец, когото свалихте от поста


10 Януари 2016 11:44 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не Ви карам да разговаряте със г-н Синански питане му напишете да прочете що ще Ви отговори за радиоактивния водопровод ! нещо бъркате - партийно облечените са винаги на топло, не партийните са гонени преследвани и са без работа ....
Ризовия Дончо е стар комуняга, вместо да развее знамето червено както през 1923 година и поведе хората от си дреме от край време ...и си зима една заплатка ...а електората ке изумира от таз вода радиоактивна ...трайка си Донката ....трайка си ...тия хора срам там нямат ...старограданин ...народо ке изумре в мъки страшни ....ама на кай му пука ..


10 Януари 2016 11:52 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Янето днеска го чекат в Сандански


10 Януари 2016 11:57 | за старогражданин
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Д-р Синански не е лош човек, ама го мързи да го даде Тошо Гикенски на прокурор за това що е сътворил оттатък река Струма, то и не съществено явно според него е изтрови народо со тая радиоактивна вода, оно то и о градо водата не е мал .... пием от изравнителя ...на с. Лиланово .


10 Януари 2016 12:22 | Христо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Абе не гледате ли, че тоя дето чукал в гугъл за Подолински и тоя дето му било под достойнството да говори с д-р Синански е точно един, това е само наглото гаменско говорене на Янето. Друг старогражданин има роднина на Янето от Дупница, но си говори като нормален човек, а Янето си го знаеме.


10 Януари 2016 12:31 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Днес ментето закъсня с две минути. Не забравяйте, че аз съм външен човек за общината. Моето участие е преди всичко принципно в духа на традициите на десницата. Някои още помнят Чернобил, обгазяването на Русе и т. н. С Подолински сме разменили около двадесет думи в рамките на динамично слушане и гледане. За това време не може да се получат трайни представи за никой. Приятно впечатление на първо четене. Тепърва ще ги видя как реагират на предизвикателствата заедно с Янето. По-нагоре във форума им дадох идея как да атакуват местния Герб чрез добрите практики по другите градове. Това ментето от 11, 36ч. не може да им предложи.


10 Януари 2016 12:32 | до Христо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

явно сте решили да се бъзикате един друг ....тук пишат хора от града, не може да си от Дупница и да ти е ясно що става в града ...доста от вътре .


10 Януари 2016 12:38 | за ХРИСТО
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Христо, питай ако нещо не ти е ясно ...е ти отговоря .....в час съм ...


10 Януари 2016 12:43 | Христо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Аз съм си от Сандански, чудя се на тия двамата старограждани от Дупница, единият е роднина на Янето и държи за него, другия го дава балансьор между РЗС и Герб и съветва Янето да отлюспи Подолински, заради далаверите със земята. Все едно Янето не е знаел, айде не на нас тия, ние си го знаеме убаво Янето


10 Януари 2016 12:50 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Изравнителя на село Лиляново е малко над ВЕЦ "Лиляново" в района на загадъчните села с по 8 до 10 жители. Нещо като Кръстилци. Далече от закона и близко до града. Бъркам ли нещо?


10 Януари 2016 12:53 | за ХРИСТО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

"ЩО СИ ТРЕБЕ, ОНО СИ САКА" сите е тукашно .... ти нещо ако се интересуваш, кое как е станало питай Кмета Котев при него е информацията .,при него да не я стиска .....нещо не ми аресва това момче, со тотевите ора зе дослук да прави ..


10 Януари 2016 12:57 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ти требва да си тукашен - оти се бъзикаш над село Лиляново е пречисвателната, над нея е водоема сите е по посока Попита лъка .


10 Януари 2016 13:00 | за Христо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

достлу̀ к
Значение на думата достлук

м., само ед. Разг. Отношение на достове; приятелство.

да заиш шо значи тая дума


10 Януари 2016 13:31 | Христо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Значи старогражданина който казваше, че търси Подолински в гугъл от 11, 54 и тоя който си седял до Подолински в групата на РЗС от 12, 17сте едно и също лице ?Или прикривате вашия партиен лидер


10 Януари 2016 13:46 | Христо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ако това което казва Томасян, че регистър в общината за земеделските земи Тотев не е оставил, значи кмета трябва веднага да сезира прокуратурата за безстопанственост и злуопотреби, иначе ние ще се саморазправяме с далавераджиите


10 Януари 2016 14:06 | за Христо
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Христо, ти нещо не чуеш ли, Котев прикрива Тотевите далавери ...това е ..
Дайте го Кмета на прокуратурата за неизпълнение на закона .....и стария и новия се са от един дол дренки ..
Публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански закона го задължава Кмета да направи, ако няма да го направи, защо не го прави ....но и сега новия Кмет се услушва ..защо се услушва ..нещо явно прикрива .....колко време е нов Кмет Котев, защо не е направил ревизия ...на това що е наследил



10 Януари 2016 14:15 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

КМЕТА ТРЯБВА ДА КАЖЕ, но той се крие, защо !!?!?
Защо няма Кмете публичен регистър на продадените земеделски земи в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде ?
Защо няма Кмете публичен регистър на отдадените пасища в община Сандански, ако има къде да го намеря ? къде ?

защо Кмета не излезе със становище по - горните питания ...защо се крие ...защо ?


10 Януари 2016 16:08 | Христо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Е нали затова сега върви ревизия и одит в общината .Сигурно затова някой подскачат яко, като знаят какво ще излезе сигурно има защо да са нервни


10 Януари 2016 16:21 | .
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

не знам какъв одит върви в общината но знам, че Котев ще прикрие золумите Тотеви !
та там си стоят неговите хора ! тотевите хора, стоят и дебнат у засада !
виж, че Котев се подкрепя от общински съветници се отбор тотеви .....та тия хора стоят там да си гонят частните интереси ....сън те лаже ако си мислиш, че нешо ще се разкрие от тотевите изпълнения сън те лъжие-.....


10 Януари 2016 17:31 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

При добро желание не е проблем да се открие ментето "старогражданин". Толкова.
Пратихте ме чрез гугъл да гледам Цалимите. Стигнах до ВЕЦ-а, покефих му се и заспах. Не ми е само форума в този живот. Видях църквата-красота. Вилата до нея ли е на Янето. Видях и фермата на снимка. Мога да говоря само с догадки. Друго си е като видях с очите си тротоарите на Тотев. Много по-качествени от нашите. Но и много по-замърсени. Отдавна не съм видял толкова мръсна главна улица. Мият ли я изобщо?
До Съдебната палата ли е ул. "Свобода", а нагоре бул. "Мафия"? Много впечатления за малко време. РЗС-то да кажат какъв е този одит в кметството.


10 Януари 2016 17:37 | за старогражданин !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а аз дремнах, сега отворих форума много хора са писали, явно темата е интересна .
Няма бул. МАФИЯ - няма, има бул . Свобода, бивша Георги Димитров


10 Януари 2016 17:41 | за старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

над село Лиляново е пречисвателната, над нея е водоема сите са по посока Попита лъка, се по шосето нагоре към Пирин планина, що търсиш там ако не е тайна


10 Януари 2016 18:07 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Гугъл ме прати на шосето между Цалимите. Тръгнах по него и стигнах до ВЕЦ-а и малко над него. Толкова успях. От мен тайна няма, дали в района има тайни-сигурно. Питайте Гикенски. Не съм сигурен дали не съм пратен и на друго шосе.


10 Януари 2016 18:11 | за горния
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

тръгни тогава по река Санданска Бистрица, няма да се загубиш, шосето е по-реката успоредно


10 Януари 2016 18:19 | старогражданин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Аз лично смятам, че ако Подолински наистина е въртял игри с Тотев, зад гърба на РЗС, трябва да вземат най-строги мерки. Един съветник заради далаверите си, да блокира отношенията на РЗС и Герб и цялата работа на общинския съвет, това го няма нито в Дупница, нито в Петрич, нито в Благоевград.


10 Януари 2016 18:19 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Правя го при първа възможност. Хубава ни е страната.


10 Януари 2016 18:21 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

На 18, 19-менте


10 Януари 2016 18:48 | .
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

за старогражданин - това е активно гербаджийско мериоприятие, вместо да видят това техно недомислие що прави или що нищо не прави в общината и да се застрямят, пишат глупусти по форумите, това могат това правят, това е


10 Януари 2016 18:57 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

що бе кмете не разпоредиш проверка на тия имоти общински що се откраднаха от общината чрез поземлената комисия над австрийския хотел посока с. Поленица - препродадоха се да се прекрият следите и се прекараа как ПУПОВЕ със активното съдействие на Васка архитектката .....и една Ваша служителка ...над старио бункер .отгоре ....Пешо го купи .....и фирмата на аритект Биляна зад пред дето стой ВАШТА Васка го направи за да се строй .... що ни правите на улави, та и ти се правиш Кмете на таков, е аз съм от тая маала мамка му на маймунили ни взимаш ....за това ли гласувахме за теб да ни правиш на маймуни ....що не разпоредиш проверка там ние сме играли, тоя байр е общински от тейко ми знам, от дедо ми също, он от неговия тейко и т ...н ....е как стана тая и сега теб чакахме а ти се криеш ...мълчиш ...е как стана тоз байр частен та чак се продаде ...и ти докога ке държиш Васка у общината ....това що е направила е
за съд ...тая байр е общински Кмете Котев и престани да се правиш на ударен ..


10 Януари 2016 21:47 | Петър Попниколов
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Двама или трима старограждани от Дупница са ни по-интересни от това което правят нашите съветници .....единия анонимен старогражданин твърди, че е оригинал, но иначе послъгва, търси Подолински в гугъл, а после си признава, че си гукали двамата в групата съветници на РЗС, другия строгражданин ужким спори с първия, но пуска втора версия патерица, ужким Янето не знаел какви ги върши Подолински с Тотев..... Ясни сте вече на всички


11 Януари 2016 05:38 | за Петър Попниколов
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

това е активно ченгесарско, гербаджийско мериоприятие, вместо да видят това техно недомислие що прави или що нищо не прави в общината и да се застрамят, пишат глупости по форумите, това могат това правят, това е, човека един и е свестен ...опитва се да каже това що мисли .....свестните у нас считат за луди, глупеца всеки почита, още Ботев го е казал..
за Петър Попниколов -това е активно ченгесарско, гербаджийско мериоприятие не им се хващай, гражданите усетиха, че техния представител на ГЕРБ в общината е менте човек ..и те ще грабнат тоягите.. по-нататък, това иска тоя човек, т. н... старогражданин да предопреди управляващите ...човека е реална фигура ..видях го на сесията ...ходил е и в с. Кръстилци ...има такъв човек ..


11 Януари 2016 10:03 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Повече от една година присъствам във форумите около Сандански и тепърва да обяснявам кой съм и какъв съм?! Хайде стига.
Снощи не стигнах до сарайте на Янев. Напълни ми се компютъра с Ask и Яндекс. Ще се справя, не ми е за първи път. Няма и да ходя до там. Ще го видя как се представя на сесиите. Скоро ще си проличи кои са оперирани от човешки добродетели. Така и не ми казахте обжалват ли касирането? Имам телефон на Станков, но моя е с ехо. Имайте в предвид.


11 Януари 2016 12:47 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

за г-н КИРИЛ КОТЕВ що бе кмете не разпоредиш проверка на тия имоти общински що се откраднаха от общината чрез поземлената комисия над австрийския хотел посока с. Поленица - препродадоха се да се прекрият следите и се прекараа как ПУПОВЕ със активното съдействие на Васка архитектката .....и една Ваша служителка ...над старио бункер .отгоре ....Пешо го купи .....и фирмата на аритект Биляна зад пред дето стой ВАШТА Васка го направи за да се строй .... що ни правите на улави, та и ти се правиш Кмете на таков, е аз съм от тая маала мамка му на маймунили ни взимаш ....за това ли гласувахме за теб да ни правиш на маймуни ....що не разпоредиш проверка там ние сме играли, тоя байр е общински от тейко ми знам, от дедо ми също, он от неговия тейко и т ...н ....е как стана тая и сега теб чакахме а ти се криеш ...мълчиш ...е как стана тоз байр частен та чак се продаде ...и ти докога ке държиш Васка у общината ....това що е направила еза съд ...тая байр е общински Кмете Котев и престани .....


11 Януари 2016 16:20 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

спиш !!чети !! спиш !!чети !! спиш !!чети !! спиш !!чети !! спиш !!чети !! спиш !!чети !!
Кметът на Петрич Д. Бръчков с нови разкрития: Екссекретарят на общината Т. Сандъкчиев на прокурор за неправомерно подписани фактури за над 200 000 лв.


11 Януари 2016 17:18 | .
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

защо Кмете, продължаваш да мълчиш за тия кражби на общински имоти .....


12 Януари 2016 18:56 | !
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не купувам от Lafka“ тръгна във Фейсбук
Кампания „Не купувам от Lafka“ тръгна във Фейсбук. На принципа предай нататък десетки хиляди хора споделят посланието в профилите си.
Бойкотът е срещу наскоро появилите се в десетки градове на България, в това число и Габрово, нови павилиони, в които се продават вестници, тютюневи и захарни изделия.
Проектът е на фирма „Табак Маркет“, дъщерна на „Булгартабак“ за търговия на едро и дребно. Инвестицията в Габрово е за 10 години, като паралелно с обектите бяха подновени и някои спирки.
Тревожен факт е, че част от павилионите са в близост до учебни заведения, а други са поставени така, че е невъзможно да се премине с детска количка.
Новите спирки предизвикаха дори по–бурни емоции: вместо обещаните големи спирки, габровци осъмнаха с малки, открити от едната страна заслони.
Дали протестът ще постигне успех предстои да видим.


12 Януари 2016 20:32 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Друга е темата на днешния ден:имотите на Янев.


13 Януари 2016 03:03 | за горното менте
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СТАРОГРАЖДАНИН
Република България
Министерство на земеделието и храните
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че
За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ
началник на Общинска служба Земеделие
гр. Сандански
с такива престъпни удостоверени се изпродадоха сумати хорски и общински имоти


13 Януари 2016 06:37 | за горното менте
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Яне сезирай прокуратурата !!
за незаконните продажби в община Сандански -това са измами ! що мълчиш ....що мълчиш !?!що мълчиш ?!
Сделките с земеделски земи не са нито тъмни, нито светли, просто са незаконни и прокуратурата трябва да се самосезира или някой трябва да я сезира !! В случая става въпрос за организирана престъпна група .....като се почне от удостоверенияа !!! че,
няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции.
няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски з


13 Януари 2016 06:39 | за горното менте
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Яне сезирай прокуратурата !!Яне сезирай прокуратурата !!Яне сезирай прокуратурата !!
Оценките -силно занижени, приемани от комисия от общински съветници, нагласените търгове .....пълен комплект измами !и резултата лишени от правото на собственост хиляди наследници на земеделски земеделски земи..


13 Януари 2016 09:17 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нарочно Ви подхвърлих "сарайте на Янев" да има дискусия върху всички въпросителни около местния политически живот. И веднага ми сложихте менте. Хубаво. Проблемите си остават. Тепърва да тръгвам по пътя към Цалимите или по пътя за Лиляново-твърде много ще ми дойде.


13 Януари 2016 12:50 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

много ментета, един и истинския !!
Яне сезирай прокуратурата !!Яне сезирай прокуратурата !!Яне сезирай прокуратурата !!

що бе кмете не разпоредиш проверка на тия имоти общински що се откраднаха от общината чрез поземлената комисия над австрийския хотел посока с. Поленица - препродадоха се да се прекрият следите и се прекараа как ПУПОВЕ със активното съдействие на Васка архитектката .....и една Ваша служителка ...над старио бункер .отгоре ....Пешо го купи .....и фирмата на аритект Биляна зад пред дето стой ВАШТА Васка го направи за да се строй .... що ни правите на улави, та и ти се правиш Кмете на таков, е аз съм от тая маала мамка му на маймунили ни взимаш ....за това ли гласувахме за теб да ни правиш на маймуни ....що не разпоредиш проверка там ние сме играли, тоя байр е общински от тейко ми знам, от дедо ми също, он от неговия тейко и т ...н ....е как стана тая и сега теб чакахме а ти се криеш ...мълчиш ...е как стана тоз байр кмете, криеш се, частен та чак се продаде ..


16 Януари 2016 02:38 | за г-н КИРИЛ КОТЕВ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кмете, знаеш за Васкините изпълнения по Мелник и си траеш, ти се оказа едно малко келешче и голямо л... о .. миризливо ...поставен търг ...няколко пъти се намалява цената и единственото място подходящо за паркинг става собственост на фирма зад която стои Васка архитектката ..и после три парцела за строителство нейни !! Що бе кмете още ти стоиш, що не махнеш таз мафиотка, що я държиш да замае всичко !?! Кмете, що не земеш да си одиш, как не ставаш за нищо явно ....са една... не можеш на глава да излезеш . Що държиш тия Тотеви хиени още у общината ...?!?! що лапат оше пари от нашите данъци ...Кмете що мълчиш ?!?...що ?!?! явно вече си включен у игрите ?!? що ?


16 Януари 2016 18:57 | с.Кръстилци - срам !!
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Яне, ти докога ще мълчиш за този радиоактивен водопровод в с. Къстилци !
Водата продължава да тече ....Водата продължава да тече ....Водата продължава да тече ....Време е народа да се дигне ....и да Ви помете и на ред... защо Мълчиш, защо, така прикриваш това страшно престъпление .


19 Януари 2016 16:06 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не се страхувай от враговете си –
в най-лошия случай могат да те убият.
Не се страхувай от приятелите си –
в най-лошия случай могат да те предадат.
Страхувай се от равнодушните –
те нито убиват, нито предават,
но благодарение на тяхното мълчаливо съгласие съществуват и предателството, и убийството. ”

~ Роберт Еберхард Бунзен




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар