След сериозен докторски ремонт и с “новите” мебели от някогашния областен офис СДС замени Синята къща с елегантна централа в Битовия комбинат

22 февруари 2010 00:20   7 коментара   19030 прочита
ОбС председателят на СДС д-р Т. Даскалов /вдясно/ бе завеждащ строителните работи по ремонта
ОбС председателят на СДС д-р Т. Даскалов /вдясно/ бе завеждащ строителните работи по ремонта


ОбС председателят на СДС д-р Т. Даскалов /вдясно/ бе завеждащ строителните работи по ремонта

Три партии се събраха на един етаж в Благоевград

С водосвет за здраве на членовете и симпатизантите на синята идея в събота отец Николай от храма “Въведение Богородично” освети новия офис на СДС - Благоевград.

След 13 години стопанисване на Синята къща, от които близо 2 години кметът Костадин Паскалев се бори да им я вземе, преди месец градоначалникът успя и прати седесарите в сградата на Битовия комбинат, 2 етажа над Общинска банка. С лични средства и труда главно на председателя д-р Тони Даскалов и заместника му д-р Георги Георгиев партията направи основен ремонт от поставяне на ламинат на пода до изграждане по естетически причини на декоративни колони от гипскартон и в момента стопанисва един елегантен офис, издържан в бяло и синьо.

Новите мебели бяха докарани от бившия областен офис на СДС в партера на регионалното управление на горите, който работи малко около местните избори през 1999 г. и оттогава стои под ключ. Комшии на СДС в другите 2 стаи на етажа са офисите на ДСБ и “Атака”, което би било отлично, ако партиите решат догодина да атакуват кметския стол с общ кандидат и предпоставка за дребни политически интрижки, ако не се договорят и застанат зад различни кандидатури.


Още за: СДС   офис   водосвет   Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
22 Февруари 2010 03:01 | Илия
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Офисът на СДС при РУГ-а не работел от 1999 г.? Бил по ключ от тогава? ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ, ГОСПОДА "ЖУРНАЛИСТИ" от СТРУМА?


22 Февруари 2010 08:24 | НЯМА фаКти АК
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

ВЕСНИК СТРУМА МНОГО ОТ НЕЩАТА ПОБЛИКУВАНИ ОТ НЕГО НЕ СА ИСТИНА ЗАЩО ТЕЗИ МАЗНИЦИ НЕ ПИШАТ ЗА РЕКЛАМОДАТЕЛИТЕ СИ ЗАЩОТО ГИ РЕКЕТИРАТ ЗАЩО НЕ ПИШАТ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ В ОБЩИНИТЕ ЗАЩОТО ЩЕ ИМ СЕКНАТ РЕКЛАМИТЕ ДА ЖИВЕЕ ДАЛАВЕРАТА ВИЕ ОТ 4ЕТВЪРТАТА ВЛАСТ ИМАИТЕ МАЛКО МОРАЛ НО КАКВО Е ТОВА БЕ КОМУНИСТИ4ЕСКИ МЕКЕРЕТА


22 Февруари 2010 08:52 | Красимир
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Айде на слука СДС , че по- добре Вие да сте напред от колкото тези БОЯДЖИЙ от ГЕРБ ...само малко повече самостятелност и махнете този гол охлюв Мартин той ви дърпа надолу и се обезличавате !


22 Февруари 2010 08:58 | аз
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Пожелавам Ви много политически успехи и поводи за леене на шампанско в новия офис!


22 Февруари 2010 10:15 | благоевгрдчанин
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Успехи на СДС, истинската дясна партия, ще дойде ВРЕМЕ ЗА ДОБРИТЕ!!


22 Февруари 2010 15:34 | стар седесар
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

какво сдс, какви пет лева, това ли са седесарите които първи се опълчиха преди 20 г. на комунистите, какви седесари са тези манекени, то се видя и на изборите за общински съвет колко съществува сдс


23 Февруари 2010 17:51 | В.Симеонова
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Тоя мръсник Паскалев как им я зе Синята Къща, и при това без никакво правно основание. Сега ремонта ще отиде при Бачев и двамата ще се нагушат.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар