След разговор с областния лидер Ан. Новаков: Напусналият групата на ГЕРБ съветник от Кресна, Т. Гюрев, се връща отново в ОБС, подаде молба за членство в партията

26 април 2022 11:31   2 коментара   9877 прочита
Ан. Новаков
Ан. Новаков


Ан. Новаков

Напусналият групата на ПП ГЕРБ в ОБС Кресна, Тодор Гюрев, станал съветник от гражданската квота в листата на партията, се връща отново в групата и депозира молба за членство в ПП ГЕРБ. Това се случи след разговор на Гюрев с областния лидер на ГЕРБ Андрей Новаков. Новаков инициира лична среща със съветника преди дни.

Срещата е протекла изключително ползотворно, недоразуменията са изгладени и съветникът, който мотивира напускането си с липсата на комуникация с областното ръководство, преосмислил решението си, и се връща отново  в групата в ОБС  както и  подава молба за членство в ГЕРБ, а според областния координатор, партията възлага сериозни надежди на него за работата и в Кресна. Припомняме, че Тодор Гюрев бе с най-голям мажоритарен вот в листата на ГЕРБ на последните избори.

Напоследък се забелязва раздвижване в редиците на ПП ГЕРБ в областта. Сякаш структурите се пробуждат, добили куража от ситуацията в страната, която предвещава нови предсрочни избори, и заключенията на няколко социологически агенции, че ГЕРБ връща силата си на първа политическа сила в страната.

Скоро ще започнат отчетно -изборните събрания на ГЕРБ, на които на някои места ще бъдат сменени лидерите, с цел подобряване на работата, а областният координатор Андрей Новаков започва серия срещи със структурите, за да ги мотивира за ударната работа, която предстои. 
Петър Костадинов 
 


Още за: новаков   ГЕРБ   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
26 Април 2022 17:38 | Байхуя
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Обещали са му някой пост за лапане около държавната трапеза...


11 Май 2022 13:59 | Юп
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Камбитов назначи това нищожество на работа. И много други. Чрез тях продължава да си краде. А то надминава учителя си. Докато толерираме такива нищожества, така ще е. От ГЕРБ не остава нищо.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар