След Петрич “Атака” започва подписка за свалянето и на началника на служба “Земеделие” в Хаджидимово

09 декември 2009 00:17   23 коментара   25302 прочита
О. Тетимов
О. Тетимов


О. Тетимов

“Атака” поиска освобождаването и на началник служба “Земеделие” в община Хаджидимово Здравко Метушев. Областният координатор на партията Огнян Тетимов вчера следобед обяви, че има решение от структурата в Хаджидимово от днес да стартира подписка за свалянето на Здравко Метушев по подобие на тази в Петрич. Мотивите са идентични - масовото недоволство на хората от земеразделянето. Координаторът на “Атака” в община Хаджидимово Ангел Дюлгеров ще ръководи подписката в общината, която ще продължи една седмица. Тя ще бъде предадена на министъра на земеделието и шефа на областна служба “Земеделие” в Благоевград.

Депутатът Тетимов бе категоричен, че в общините, в които има недоволство на хората, ще стартират подобни подписки с искане за незабавното отстраняване. Подписка стартира в Петрич срещу Мохамед Рушидов.

23 коментара
09 Декември 2009 05:22 | Избирател
Оценка:
21
 (
45
 гласа)

Правилно деп.Тетимов.Волята на хората е важна.Който не си върши работата и там където има нарушения-сменяйте го.


09 Декември 2009 08:22 | войвода
Оценка:
12
 (
36
 гласа)

тоя рушидов извърши доста закононарушения в петрич,крайно време беше да се свали от този пост.. и въобще тая сбирщина от депесарски пумаци трябва да се държи далеч от власта.


09 Декември 2009 09:32 | Стоян
Оценка:
42
 (
54
 гласа)

Нарушенията извършени от Рушидов могат да бъдат сравними само с безобразията на главния архитект Борил.Разни ведомства еднакви мръсници.


09 Декември 2009 10:25 | Анонимен
Оценка:
-9
 (
33
 гласа)

Нека първо господата от Атака се запознаят кога е правено земеразделянето в Хаджидимово и от кого а после да пишат глупости, явно некомпетентноста им в това направление ги избива в истерии, но и това няма да им помогне да повишат активността на Атака в общината която и без това е като изгаснала лампа.


09 Декември 2009 10:37 | Анонимен
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

от Х.Димово съм и въобще не съм съгласен с тия писания на Атака.Този началник е отскоро на работа в тази служба,а земеразделянето се правеше от други хора доста преди това,той сигурно е бил студент още.Така,че господа от Атака не говорете глупости като вашия лидер.


09 Декември 2009 10:46 | Анонимен
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Уважаеми господа не е нужно да клеветите общинската служба в Хаджидимово стъпете на истината и тогава пишете глупости. посочената институция си върши работата много добре


09 Декември 2009 11:05 | Лорд Вейдър
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Тези неграмотни глупаци от Атака къде ще намерят специалисти за да заменят тези можещи хора. Работата в тези комисии не е като да дрънкаш глупости на публични места. Някой трябва да върши работата за която се изискват образование и знания.
Жалко за хорицата в този трудолюбив край. Жалко за България.


09 Декември 2009 11:18 | жена от Копривлен
Оценка:
13
 (
25
 гласа)

леле боже един съвестен човек има и него ще махат.миналата година два пъти се наложи да отида до поземлената комисия и началника се отнесе много добре стига сички да са като него.


09 Декември 2009 11:34 | Анонимен
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Много сте прави хора наистина е жалко за България но при нас нарочат ли човек трябва да го махнат.Дори и той да си върши съвестно работата това няма значение..................


09 Декември 2009 12:01 | глас народен
Оценка:
-10
 (
24
 гласа)

Тия от ДПС са най-голямата мафия, и БСП им даде преди властта в ръцете.Само и само и те да са на голямата трапеза и да крадат.В община Петрич турците са толкова малко,има само в Яворница и откъде накъде шеф в Поземлената комисия ще бъде турчин.Да го махат ВЕДНАГА!!! ВСИЧКИ СЪС ТУРСКО САМОСЪЗНАНИЕ ,МАРШ В ТУРЦИЯ!!


09 Декември 2009 12:15 | Глас човешки
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Не може всеки неграмотен простак да се отъждествява с гласа народен.
Ако това е така, очевидно не може да става дума за народ а за стадо диваци.
Бог да пази България от диващината.


09 Декември 2009 13:49 | Мъж от България /която не е само на лумпени/!
Оценка:
4
 (
34
 гласа)

Вижте го само как изглежда на снимката, а за акъла му да не говорим. Всички са лумпенизирани, като лидера им Сидеров/гнус ме е само като спомена името му/.
Последният индивид много прилежно си седна в парламента и няма и следа от откачените му изяви в последните години. Ще рече човек, че се е излекувал....ама надали, защото тази болест не се лекува а е задрямала упоена от дозата, която му даде ГЕРБ. Но да видим какво ще е като се събуди...???


09 Декември 2009 15:14 | От Хаджидимово
Оценка:
6
 (
32
 гласа)

Тия от "Атака" си нямат напредстава за какво става въпрос. Как не ги е срам , тия - 1 кадърен начланик в "Земеделие" има и точно него ще махнат. Ужас ! Сигурно искат някой некадърник тяхен да сложат.


09 Декември 2009 16:04 | член на герб от хаджидимово
Оценка:
-22
 (
52
 гласа)

абе атакисти кой ви е дал това право да събирате подписи та зорлем се навирате между шамарите.не гледате ли,че Ви няма никакви на хоризонта в Х.Димово и искали ли сте разрешение от нас ГЕРБ за тия простотии дето ги вършите.Нали ни подкрепяте безусловно и безрезервно,кой Ви е казал че ще правите кадрова политика в Х.Димово. така,че стойте си на задниците.


09 Декември 2009 16:38 | мъж от Ляски
Оценка:
15
 (
29
 гласа)

абе Дюлгеров това да не ти е поправка на волски каруци,нещо в атака съвсем сте се побъркали,от такива като тебе съжеляваме,че сме към община Х.Димово


09 Декември 2009 17:18 | Анонимен
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Как може един толкова недостоен човек като Огнян Тетимов,който се забърка в такива дела,за които заслужаваше да бъде изгонен от собствената си партия изобщо да е в българския парламент.Ако всички са като него България не я чака нищо добро.Във вчерашния брой на Струма обл. управител, който е от Герб казва,че не бива да се освобождават ръководители,без да е извършена проверка,защото щели да допуснат грешката на СДС.По времето на Рушидов ОС"Земеделие"-Петрич е работила най-добре и честно.Преди да се занимаете с нея господа управници си направете труда да проучите,че над 20% от работата за цялата Обл.дирекция минава през ОСЗ-Петрич.Ако имате желание може да се поинтересувате какъв е труда в тази служба и тогава да искате да заставате на гребена на популизма или всички недостойни да се борите за този популизъм.Обърнете се назад и си вижте изцапаните/меко казано/ задници.


09 Декември 2009 18:43 | Makedonka Ilieva
Оценка:
7
 (
25
 гласа)

Още преди време ви казвах.
Бог да пази България с такива депутати!
На тези, които не го познават само ще кажа- нямате идея колко ограничен, прост, и морално недостоен е този тип!


10 Декември 2009 22:16 | Бистричанец
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Тоя има визия на престъпник от Бобов дол...


11 Декември 2009 23:35 | войвода-до член на герб
Оценка:
65
 (
69
 гласа)

абе тъпак,трябва ли някой да дава разрешение на хората да се възмущават и негодуват от нередностите?!вие от герб ми приличате на миналия спукан балон НДСВ.вярно че бойко започна да върши нещичко в положителна насока НО да видим дали ще отиде до край или само хвърля прах в очите бпонеже нека да не забравяме и кой е бойко а и от къде са му милионите и хотелите.. да не забравяме че по негово време като главен секретар на МВР изпотрепаха всички знакови фигури от подземният свят и не се разкри нито едно убийство (бойко май бе чадър,а?)не КАЗВАМ нищо за това че бе охрана на тато (а там е преминал проверка за лоялност към комунистическия режим каквато и не сте сънували) не споменавам и за връзките му със ВИС.приказваш така сякаш си хванал господ за оная работа - СМЕШНИК.


13 Декември 2009 15:29 | Мустафа Ибрахим
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Този сладур Тетимов напълно важи поговорката - на слепите пиленца Господ им прави гнездата. Абсолютно измислен герой, който по стечение на обстоятелствата и в резултат на малката трагикомична пиеса, която с разигра с уж нанесения му побой от М.Минев, влезе в парламента. За ужас на неговия баджанак "войводата" Б.Ячев. Рано или късно това момченце ще бъде изхвърлено от фюрера В.Сидеров, защото АТАКА е подложена на много голяма атака от Бургас.


17 Декември 2009 02:10 | Петричанин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

До:Депутат Тетимов и БОС:Защо не искате досието на някой си призовкар от петричкият районен Съд-Николай.Този е с дълга черна права коса,като индиянец.Доста съмнителен тип.Говорят че имал обратни наклонности,че бил циганин,че се държал особенно,като посещавал домовете на хората.Как може да е призовкар такова момче?Това е отговорна професия,защото може да извърта нещата при връчване на призовки.Толкова ли няма по-елегантни,по честни,по сигурни хора в града ни,за тази отговорна работа.Само Вие можете да искате това обяснение за назначаването му.


15 Април 2021 21:07 | Атанас
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мястото трябва датие в затвора. Крадец


02 Юли 2021 13:59 | Абланица
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От такива Некадърници като този Община Хаджидимово е една от най бедните Общини добре че беше Алиосман Имамов таго спаси от затвора за кражбите и Измамите сега ще изплаще кредити




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар