След като видяха имената си изписани на латиница, държавниците, включително и пенсионираният 24 часа по-рано зам. областен Станойчо Манов, напуснаха сградата и оставиха Благоевградска област да се самоуправлява

25 юли 2009 00:18   3 коментара   37944 прочита
Вл. Димитров
Вл. Димитров


Вл. Димитров

В последния си работен ден областният управител Вл. Димитров и 3-мата му заместници окичиха кабинетите си с нови луксозни табелки

В последния му ден като областен управител на Пиринско вчера до кабинета на Владимир Димитров изненадващо се появи нова луксозна табелка, върху която името му е изписано на кирилица и латиница, каквото бе разпореждането на министъра на държавната администрация в оставка Николай Василев. Същите табели увиснаха на стените и до кабинетите на 3-мата заместник областни управители, въпреки че от 2 дни Станойчо Манов вече е пенсионер, както и на вратите на всички държавни служители в областната администрация. Комичното е, че още в понеделник, когато се очаква смяната на областния и заместниците му, табелките вече ще са стари и трябва да започне подмяната им с имената на новите чиновници, които ще поемат държавното кормило в региона.
На практика табелите бяха актуални само вчера от 8.00 до 10.30 часа, след което всички кабинети на областната администрация се оказаха заключени. По мобилния си телефон секретарката на Вл. Димитров съобщи, че шефът й си е тръгнал и най-вероятно ще бъде на работа в понеделник, когато се очаква смяната му. За час сутринта в кабинета си бил и заместникът му Ст. Манов, който почерпил колегите си за пенсионирането и вероятно вече се е отдал на лежерни пенсионерски занимания.

3 коментара
25 Юли 2009 18:05 | Мигрена
Оценка:
4
 (
148
 гласа)

Най-после без Станойчо Манов!


25 Юли 2009 19:46 | PASKALEV
Оценка:
4
 (
230
 гласа)

г-н Димитров, не разбрахте ли, че от вас не става депутат? Преди четири години не ви достигна малко а бяхте на избираемото 3-то място, сега бяхте на още по-избираемото 2-ро място но уви. Казвам че не ставате за депутат, не защото сме ви видяли като депутат, а защото просто не ви бива като политик и като човек. На един посредствен човек като вас най му приляга да е подлога на другите червени от фирма Инфо Сиг. Затова моля ви не се бутайте повече да ставате депутат, защото от такива като вас и Корнелия Нинова БСП е на това дередже. АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС!!!



28 Юли 2009 20:42 | Poli
Оценка:
29
 (
139
 гласа)

Владко ела бате в Черниче и си гледай пресевната и не се знимавай с глупости . Явно детската ти мечта да станеш депутат или голям шеф в МВР няма никога да стане. Така е бате тича като нанормален за изборите и какво хоп Курнелия в парламента а ти сега си тръгнал да се молиш да те вземат на работа. Виж Жорката от Гоцето терерикат момче ,хоп веднага в презедентството ... така е кадър от този регион, а тия от Гоцето са опасна работа и дете ще родят на някой само да са на голям пост . Примери колтото щеш - Шапковци , Лекини ,Мекини и тем подобни въртиопашки. Владе ела си бате в Черниче да си копаме баластра и да не ти пука . Сега е малко жега , ама ке свикнеш.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар