Сл. Крумков преизбран за лидер на земеделците

23 февруари 2011 00:10   24 коментара   20111 прочита
Председателят Сл. Крумков /правият вляво/, заместникът му В. Боцев, Ст. Скринска, агрономът Ив. Цонев отляво надясно на втори ред
Председателят Сл. Крумков /правият вляво/, заместникът му В. Боцев, Ст. Скринска, агрономът Ив. Цонев отляво надясно на втори ред


Председателят Сл. Крумков /правият вляво/, заместникът му В. Боцев, Ст. Скринска, агрономът Ив. Цонев отляво надясно на втори ред

Твърди: Когато стана министър, човекът на Личев - В. Кацов, ще стане кмет

Общинският лидер на политическа партия Обединени земеделци в Дупница Славчо Крумков беше избран за областен председател на Кюстендил на отчетно-изборна конференция в Дупница. Негов заместник стана бившият заместник-кмет на Дупница в два мандата и експредседател на Поземлената комисия Васил Боцев. За касиер земеделците избраха Цецка Маврова от Сапарева баня.

Когато аз стана министър, тогава общинският съветник-земеделец Вергил Кацов, човекът на Личев в Дупница, зад когото стоят братя Галеви, ще стане кмет. За него хората в Дупница никога няма да гласуват. В града има достатъчно достойни хора, та няма да стане нужда да търсят някакъв от Яхиново, за да го правят за кмет, каза новият-стар земеделски лидер Крумков. Ние сме против управлението на Атанас Янев и неговата цялостна политика, не сме съгласни с решенията, които се диктуват от консултативен съвет. Трагедията е пълна и тя най-вече ще се прояви в следващия кметски мандат, каза заместникът Васил Боцев, който беше и водещ на събранието, и добави: Нека дупничани да бъдем по-борбени, да не отстъпваме, отчаянието е смърт, съпротивата - победа, каза Васил Боцев.

Протоколчик на конференцията беше бившият земеделски общински съветник в Дупница, стоматологът д-р Станислава Скринска, тя отчете прилична членска маса.

Присъстващите земеделци номинираха за поста председател на политическа партия Обединени земеделци на национално ниво бившия евродепутат Петя Ставрева, която да смени на поста Анастасия Мозер.

Номинацията на Петя Ставрева за първи път беше издигната от Дупница, тя лично присъства на събранието и разкри, че Анастасия Мозер лично я препоръчала пред ръководството в столицата. Изборите и националната конференция са насрочени на 27 март, когато се очаква Мозер да се върне от Америка. Нейното място земеделците от Дупница виждат като почетен председател на организацията. 230 са земеделците на Мозер в Дупница. От тях на конференцията присъстваха около 50 души. Почетен гост на събранието беше бившият заместник-министър на земеделието и действащ заместник-председател на националното ръководство Георги Каркъмов. Уважават силния, каза той, нека станем силни. Земеделецът е спасявал България в кризисни времена. За президентските избори ще бъдем със Синята коалиция, за общинските са ни нужни силни местни играчи, хора от центъра към дясно, каза той.

Изказаха се и местни земеделски производители, като един от най-големите производители на картофи в региона Наско Мавров: Земите пустеят, останахме трима от над 50 производители в региона. За да обработваш 1000 декара, са нужни 5000 лева само за нафта. Субсидии няма, има жестоки данъци. Като тръгваме да поливаме, е пълна трагедия. Водното стопанство ни юрна със страшни цени, семената за картофи в момента са внос и са на цена 3,30 лева. Българско на пазара нищо няма. Лъжа е, когато видите табелка българско, каза Наско Мавров.

Земеделците излязоха с предложение в Дупница да се изгради борса за дребните земеделски производители, където да излагат стоките, тъй като голяма част от производството им гниело в мазетата, тъй като няма пазар.

24 коментара
23 Февруари 2011 03:55 | Анастас
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Браво Крумков! Махайте го този рекетьор Кацов, срам и за града, и за партията. Очиствайте редиците си!


23 Февруари 2011 04:20 | Николов
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Прекрасен е избора на Ставрева. Юнаци! Желая успех!


23 Февруари 2011 04:56 | Филип
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Честито Крумков, честито приятели! Покажете една чиста партия в Дупница.


23 Февруари 2011 05:16 | Яхиновец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Махайте плевелите, момчета, че нивата българска много бурени хвана.


23 Февруари 2011 08:42 | пешо
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ох боже. ето още едни които се появяват от нафталина и бълнуват победи. кой ви брои за живи вас бе хора. васил боцев не харесвал екипа на янев и т. н. абе боцев какво направи ти като зам. кмет бе? я ни припомни на нас забравилите вашите успехи като управляващи. ооо да извинявам се забравих нещо важно-точно ти и караилиев дадохте сградата на киното на създаденото рмд "кинефикация" кюстендил и точно заради това от перник до кулата само в дупница няма кино и дупничани ходят на кино в благоевград. това е лично твоя и на караилиев залуга.


23 Февруари 2011 08:51 | до пешо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

... и не само това, но г-н Боцев има именит племенник строител, който беше включен във всички строителни мероприятия, които бяха проведени по времето на кметуването на горепосочените господа, бяха закупени апетитни парчета имоти, които сега са застроени и се разпродават за добри суми и все пак да не забравяме, че съпругата на този племенник беше главен инженер и след това директор на ВиК Дупница ... инж. Евгения Динева ... така, че .... напред Земеделци ..


23 Февруари 2011 09:43 | Филипова
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Мъдри хора, а какъв звяр са приютили. Защо ви е този Кацов, господа? Него и в селото не го искат, а вие управник го направихте!


23 Февруари 2011 09:55 | Филипова
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Разбрахме намека ти Пешо.... Искаш отново Янев да изпъкне. Знаем колко по-добър е твоя кмет-идол, ала не забравяй, че той управлява с проф-айдуци, наричани консултанти, които изцяло са отдадени на идеята за пладнешки грабеж. Пък и Еевропейски опит има Янев, и е победител в щафетата към София. Но не забравяй голямата заслуга на тези земеделци за вкарването на Кацовчето в политиката. Ама де да знаят, хората, че е по-голям крадец и от Янев, и от Тодоров, че и от братята дори. Ти знаеш ли бе Пешо, как се отглежда такава мутра яхиновска? Та нима не виждаш как цяла околия хранеше две галевчета, нима не разбираш колко излапаха и всичко взе, че на зян отиде, нали?


23 Февруари 2011 13:31 | Земеделец
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Толкова ли нямаше млади и достойни хора, които можеха да заемат позицията за лидери ? Тоя Славчо Крумков едва ли и името може да си напише - вижте му само външния вид и сами си направете преценка. Тоя е срам за БЗНС!


23 Февруари 2011 14:11 | Ева
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кацов е единственият срам за тази партия, нали? Не се страхувайте да го признаете! Няма прогрес вън от истината.


23 Февруари 2011 14:13 | пешо
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

филипова, не се излагай с нелогични писания. как не разбрахте ти и подобните на теб че в общинския бюджет има определена сума пари и пред всеки управляващ стои следното изкушение-или с тези пари да облагородява общината т. е. да ремонтира детските градини, училищата, парка, градската градина и т. н. и ли да ги открадне. запомни едно нещо и дано го проумееш няма как хем да откраднеш парите хем да направиш това което направиха янев, екипа му и консултантите. или едното или другото става. дано си разбрала това което исках да кажа, а то е следното крадеха предните, тези които нищо не правиха по цял мандат. питай ги къда са парите. сега се вижда къде са


23 Февруари 2011 17:28 | Тото
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Вижда се къде са Пешо, вижда се . Кюстендилски съдии, софийски съдии, местни и окръжни прокурори, партийни централи, ресиловски виалети, Шевролети, БМТ, Поршета, тука къще за тази, там апартамент за онази, полицейски величия, партийни величия..... Да продължавам ли още. Та те тъпанарите навсякъде по света са еднакви! Каквито са в Ресилово, такива са и в Яхиново. Малоумие и цигания, нали?


23 Февруари 2011 17:35 | .............
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Глупавичък петре, какво ще кажеш за европейския циклон, дето мина през София, но порази Кочериново. Хей, голямо бедствие, голямо чудо! Още едно от пипалцата на Галеви беше отрязано, нали? Милите ми главурковчета, взеха да губят на поразия. Кой както ги хване....., нали?


23 Февруари 2011 17:45 | Коко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Консултантите са изконсултирали Янев да се укрие в бетоновия бункер зад Съдебната палата, да не вземе и него да го помете оня циклон, дето си е чисто торнадо, но с чип за айдуци.


23 Февруари 2011 18:23 | пешо
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

консултантите не ги мислете. не берете грижи и на янев те да си решават проблемите. а дали губят главурковчетата ще видим има време. мисля че с много лека ръка ги отписвате. струва ми се че пак ще гълтате жаби на изборите!!!!!


23 Февруари 2011 18:38 | Къци
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не са искали да го вземат в Ресилово, защото там било пренаселено вече.


23 Февруари 2011 19:15 | пешо
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

къци, прочети какво съм написал, не се изказвай неподготвен.


23 Февруари 2011 19:39 | Дупничанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

пешо, пешооооо, с какъв общински бюджет се ремонтират училищата бе. Май не мислиш като пишеш, та това са държавни не общински пари. А да случайно да знаеш че общината не се е разплатила с фирмите извършили ремонтите? На туй какво му се вика, работа ангария. За парка съм писал че там не се живее, е ти може и да живееш там де не зная. Така че не се обаждай където не знаеш.


23 Февруари 2011 20:32 | пешо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

дупничанин точно ти пишеш глупости. но сега ме мързи да пиша и утре ще ти напиша подробно


23 Февруари 2011 21:42 | Точен
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ах Боцев, какво падение. Благодарение на "мъдрото " ти ръководство сега председател е човек, който не може да се подпише, а слага палец. И нали Вергил Кацов точно ти го доведе и лансира усилено като млад и перспективен, тогава парите кацови не миришеха ли? Впрочем, не лансира ли баба Мозер Яне Янев в националната политика като млад и перспективен?


24 Февруари 2011 00:13 | Шоп
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кацов е фаталната грешка на Боцев, от което не следва, че Боцев е баща на рекета в Дупницата.


24 Февруари 2011 02:58 | dum spiro
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Бюджета на общината се пълни от държавата, местните данъци и такси са пренебрежителна сума. Основното е колко държавата разпределя на всяка община, и зависи само от кадърността на общинското ръководство. По времето на Соколов пари за Дупница нямаше, нашият дял от държавният бюджет отиваше за Кюстендилските училища.
Напоследък почнаха да се появяват личности от отвъдното, политически трупове, наближават избори и изпълзяват от дупките си, надяват се и тях да ги огрее.


24 Февруари 2011 07:18 | Дупничанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

dum spiro, ти поне като по-умен от пешо трябва да знаеш, че парите за санирането на училищата са целеви от министерството на образованието и нямат нищо общо с бюджета на общината. Друг е въпросът, че общинското ръководство начело с консултантите си ги ползават както намерят за добре, както и заплатите на учителите и персонала на детските градини. Защото много добре знаеш колко ги закъснява кмета за да може да захранва прищявката на консултантите, а менно парка.


24 Февруари 2011 08:34 | 546
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

знайте. че политически труп е, съдия начев, който оправда галевци за тоя в бъдеще няма място в съдебната система...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар