Скандалният водач на ГЕРБ в Дупница К. Милев оглави фонд “Земеделие” в Кюстендил

25 ноември 2009 00:16   3 коментара   31941 прочита
Крум Милев /в средата най-маститият/ води група приятели на ГЕРБ по време на митинг на партията с Бойко Борисов
Крум Милев /в средата най-маститият/ води група приятели на ГЕРБ по време на митинг на партията с Бойко Борисов


Крум Милев /в средата най-маститият/ води група приятели на ГЕРБ по време на митинг на партията с Бойко Борисов

Уредиха с конкурс на отговорен пост съветник

Водачът на ГЕРБ в Дупница Крум Милев, който е и общински съветник, е новият шеф на фонд “Земеделие” в Кюстендил. Той е спечелил конкурса за поста, който са участвали досегашният директор Кирил Васев и шефът на поземлената комисия в Кюстендил Йордан Домозетов.

Според сайта на Министерството на земеделието и храните Милев е спечелил, но все още не се знае кога ще встъпи в длъжност.

Името на Крум Милев стана известно миналата година, когато общинските съветници от ПП ”Атака” в Дупница Методи Стойнев и Милен Попов изпратиха сигнали до Районна и Окръжна прокуратура, че сделката с фамилната му фирма за доставка на хранителни стоки в социалните звена на общината - училища и детски градини и Социален патронаж, сключена от кмета на града Атанас Янев, е неизгодна. Според договора фирмата на общинските съветници Крум Милев и баща му Стойчо Милев “Тоби” зарежда социалните звена с хранителни продукти по-скъпи от тези в търговската мрежа.

3 коментара
25 Ноември 2009 08:46 | дупничанин
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Крумчо - иначе е добро момче..и той е от Бобовдолското корито - е не е от ..Голем Върбовник- селото на Атанас Янев/за което впрочем- досега - той- улисан в други по- важни задачи- не е направил нищо /.Всеизвестно е - че фамилията Милеви- зареждат училищата с развалени банани и набити ябълки..това - което не се търгува в магазините им- го дават на нашите деца. Моят син е ученик- в 1 клас-и всекидневно си донася- безплатната закуска- в къщи - и когато му кажа - защо я връщаш - дай я на децата от юндома- те са гладни - той се усмихва и казва - и те не ги ядат. Та такава е истината - уважаеми местни управници. Замислете се по- дълбоко - като какви ще ви запомнят хората . Не си петнете повече имената - защото с пари можете да си купите обществено положение - но уважението на хората - не можете .


25 Ноември 2009 08:52 | дупничанка
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Боже, пази България!!!Щом се назначават такива хора!Какво ли му е образованието???


08 Декември 2009 14:34 | аутсайдер
Оценка:
0
 (
6
 гласа)


Боже, пази България!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар