Скандал на пленума на БСП: Костадин Паскалев и Емил Костадинов един срещу друг, обвинения в лъжи и липса на морал белязаха червената сбирка

18 ноември 2015 12:35   18 коментара   27398 прочита


Екскметът на Благоевград Костадин Паскалев с острия си език смля с изказването си на пленума на БСП преди дни местните представители на столетницата. Паскалев подложил на унищожителна критика Емил Костадинов, той му отвърна също с думи, които умишлено няма да цитираме.

Липса на морал, лъжи и обвинения за катастрофата в БСП - Благоевград бяха част от думите, които си размениха лидерите на партията, разказаха свидетели на разпрата. Остро е разкритикувано и поведението на кандидата им за кмет в Благоевград Милан Богдански, който на първата сесия на местния ОБС не гласува за колежката си Гергана Янчева за председател на Общинския съвет и взриви невероятен скандал сред своите.

Свидетели сме на това, че БСП - Благоевград затъва все повече и повече, ръководните и кадри се настървиха един срещу друг, не ги смрази и липсата на всякакъв интерес към партията им, по време на пленума миналата седмица. Пълната медийна незаинтересованост към проблемите в столетницата, означава, че - БСП не съществува в пространството и не провокира никакъв интерес към вихрещите се вътрешнопартийни ежби.

В Благоевград "днес" ситуацията е като "вчера". Няма оставки на отговорни лица, единственият, който обяви, че е подал оставката си, е лидерът на общинската структура д-р Пандев. В момента червените се готвят за пленум, на който да поискат оставките на Костадинов и областния лидер Юли Гошев и да изберат нови ръководни кадри.

Според наши източници за мястото на Пандев ще бъде предложен Н. Бошкилов, ако той откаже да оглави общинската организация то червените отново ще бъдат поставени "до стената". Искат подмладяване на ръководния състав, а младите им кадри не желаят на поемат отговорността.

Пълен провал и катарзис. Миков трябваше да дойде в Благоевград, за да събере състава и да ги нахока за действията им, но явно и той е "вдигнал ръце" от случващото се в областта. Въпросът вече не е какво се случва в БСП, а ще оцелее ли най-старата партия с многохилядна армия през годините?!

П. Петров

18 коментара
18 Ноември 2015 13:13 | !!!
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Така ще бъде докато всички които са сложени на някакви постове и взимат дребни стотинки зад които си крият истинските интереси не ги изметат не от постовете им а от БСП. Първо трябва да започнат от тая флегма Вигенин и както се казва - дим да го няма .Поради неговото неадекватно поведение при работата му със структурите в Пиринско той отблъсна много привърженици и членове на тази партия. Тъкмо К. Нинова беше строила редиците и ..... гаф на НС.... да си приберат вересиите .И Вигенчо също! Прав е Петров в изводите си не само защото гледа Камбитов в очите, а защото е вярно--ПЪЛЕН ПРОВАЛ И КАТАРЗИС В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ!


18 Ноември 2015 13:15 | 666
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Ами до там я докарахте стари номенклатурни кадри изядохте, изпихте, съсипвахте и сега...?
Никой от младите не се захваща, защото възпитахте синчетата си на мързел и готованщина, кокала е оглозган лукановите куфарчета са празни, за една тъпа идея на никой не му се работи .
Къде са ви сега "лидерите" -СЕР-Гей, Мяуиков, пребоядисаните АБВ /какъв позор името да ви започва с азбуката- която маже би не познавате/и...


18 Ноември 2015 14:17 | Тато
Оценка:
13
 (
33
 гласа)

Този Емил Костадинов винаги е бил срещу Паскалев! При Паскалев БСП беше сила, при интриганта и мека китка Костадиноффффф настъпи провал в Благоевград! Затова Емчо трябва да се изключи от партията защото винаги ще пречи и ще глада само той да лапа!


18 Ноември 2015 17:08 | дончо
Оценка:
-1
 (
27
 гласа)

И БСП и града като цяло не са имали човек с качествата на Паскалев. Емил Костадинов е издънка на Причкапов и това му пречи вече години да се наложи в партията. Жалко, иначе е умен и добър човек, но е номенклатура в стил Причкапов.


18 Ноември 2015 17:22 | Не!
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Е, няма що, Бошкилов. А що се отнася до Костадинов, той е интелигентен, но не е добър човек. Коцето Паскалев се нагушка и сега дава акъл. В Благоевград БСП са точно толкова популярни, колкото е онзи от "Хиподил". Да си закрият структурата, ако имат малко морал.


18 Ноември 2015 18:26 | 55555
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Кой разби БСП ?
Кой подкрепи Елезов на предишните избори?
Кой. кой, кой
Редовите социалисти знаят
Да престанат да величаят благоевградския кой


18 Ноември 2015 18:38 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
15
 (
27
 гласа)

Костадинов и жена му Анушка са архитекти и проектанти на всички джамии в
Родопите и чеча. Нямат нищо общо с БСП само далаверката ги интересува.


18 Ноември 2015 21:54 | ?
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

На народа му писна от Вас! Махнахте д-р Павлова от директор на РЗИ Благоевград. Подкрепвате Директора на НОИ Златко Златев дето стана на 65 години в месец май. Ами след не дълго време му носете и памперси до като е Директор.


18 Ноември 2015 22:43 | запознат
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

МНОГО Е МРЪСЕН ТОЗИ ПАСКАЛЕВ. СВГА ДЪРЖИ РЕЧИ, А КАТО ГО ПОКАНИХА ЗА КМЕТ СЕ ИЗПЛЪЗНА. СТРАХ ГО Е ОТ БИТКА С КАМБИТОВ. ЛЕСНО Е ДА СЕ ПЕЧЕЛИ С ПОДКРЕПАТА НА РУМЕН ПЕТКОВ, КОЙТО МУ ОСИГУРИ КОМФОРТ В ПРЕДИШНИ МАНДАТИ. ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ ПОЯВИ ДА "УСЕТИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ" ПЪЛЕН БОКЛУК И ЛИЦЕМЕР. А ВИЕ ГО БОГОТВОРЕТЕ. ТОЙ ВИ ЗАТРИ И С АБВ. ДОЛЕН МОШЕННИК


18 Ноември 2015 22:46 | ха ха
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Паскалев и Емил... хвани единия па удари другия... те явно са се надлъгвали като цигани, защото и двамата бяха известни с прозвище лъжльото, особено Паскалев


19 Ноември 2015 07:13 | Георги
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Паскалев разби БСП в Благоевград, сега се цели и на централно нов о
Не може да прости че не го направиха министър
Негде. учител негде строителен министър
А и защо си мисли че хората са толкова късопаметни и са забравили далаверите му, както и на най близкият му съпартиец от Гоце Делчев
С тези "реформатори" затъваме още повече


19 Ноември 2015 09:31 | toni
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Тия и двамата са далавераджий, всеки се опитва да открадне колкото се може повече.


19 Ноември 2015 12:49 | Ай
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Айде спрете се бе! На нас ни омръзна да ви гледаме, а вие все се бутате напред. Не разбрахте ли, че никой не ви иска - и наще и вашите.


19 Ноември 2015 14:01 | До БСП
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

Бошкилов да си кара трактора и да си гледа лозето. Не става за лидер на БСП, защото е протеже на Паскалев, който размаза и употреби партията в Благоевград и я доведе до това трагично състояние!


19 Ноември 2015 20:35 | Лейди
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Много ми харесва един коментар за Емил Костадинов преди известно време, пак в Струма ком-"Тази мумия кой я извади от нафталина"?. Всеки път като го срещна по улиците ми се иска да поздравя този който го беше написал и да се посмея от сърце!


20 Ноември 2015 15:45 | Тато
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

МУМИЯТА СИ ОТИВА!


21 Ноември 2015 09:08 |
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Мумията си отива заедно с Балабанките, а Благоевград празнува.


21 Ноември 2015 18:28 | Лалю Лалев
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Мумията е извади националния предател Станишев. За двамата е вярна приказката "гарван, гарвана око не вади"! Мумията извади от нафталина друга мумия, брадатия малък човек, но голям злодей Юли Гошев. Двамата са милионери, приватизатори, крадци и политически мюрета!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар