Сините лидери Пл. Данаилов и д-р Ив. Пипонов си стиснаха ръцете в съда и прекратиха делото за обидата “протеже на братя Галеви”

15 декември 2009 00:18   3 коментара   10962 прочита

В интерес на съвместната политическа дейност

Делото за обида, заведено от Пламен Данаилов, областен и общински председател на СДС за Кюстендил и Дупница, срещу д-р Иван Пипонов, лидер на Демократи за силна България, беше прекратено вчера в Дупнишкия районен съд. Двамата си стиснаха ръцете, след като Пламен Данаилов изтегли иска си на стойност 5000 лева. Това стана причина за края на процеса, започнал още преди парламентарните избори, когато д-р Пипонов направи анализ на политическата ситуация в Дупница, разкритикува дупнишкия политически модел, като го обяви за престъпен, и обясни как без благословията на двамата братя Галеви не е възможно да се започне работа и като таксиметров шофьор в Дупница. Той определи местните лидери на политическите партии, включително и председателя на СДС Пламен Данаилов, като протеже на братя Галеви.

Анализите и оценките, които съм правил, включвайки г-н Данаилов, не са в личен план, още повече че не го познавам като човек. Направил съм опит да обясня моментни позиции. Те са политически, и то по време на предизборна кампания оценки, които са само в обществен план и не съдържат нищо лично. Нашите партии са в Синята коалиция и приемаме личностите в тях такива, каквито са, обясни Иван Пипонов пред съдебната зала. Пламен Данаилов прие думите му като извинение с удовлетворение и заяви, че оттегля гражданския си иск с думите: Надявам се в бъдеще да работим съвместно, тъй като сме част от Синята коалиция, коментира още той.

Членове и симпатизанти на синята идея се съмняват във внезапната безкористност на Пламен Данаилов и обясняват сдобряването с предстоящия конгрес за избор на ново ръководство в първите дни на Новата година. Ако Пламен Данаилов не преследва користни цели, постъпката му е наистина благородна, бяха коментарите.

3 коментара
15 Декември 2009 18:37 | Атанас
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Но моментното състояние в Дупница е точно такова.Напълно съм съгласен с Пипонов.Така че Данаилов най вероятно е осъзнал сам конфузно-смешната ситуация.Без съгласието на КОНСУЛТАНТИТЕ,нямаше да има и един работен ден във ВиК Дупница.Това и децата го знаят.А той какво е обещал,не знам???Най вероятно да не приказва много и да слуша,което иправи.Пич откъдето и да го погледнеш!!!!Ха..ха...


15 Декември 2009 23:11 | Дупница
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Няма партийни лидери в града. Най-малко пък този Данаилов. Той не може да подкрепи никого, защото няма с какво. Но го ползуват да пречи. Лидерите са милиционерите с парите. Колко жалко!


17 Декември 2009 12:23 | момомом
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

браво




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар