Силни думи на един истински политик: Кандидатът за съветник К. Илиев за ОБС, за хейтърите и политиката във ФБ и за това какво направиха ГЕРБ и успешният Ат. Камбитов за Благоевград

06 октомври 2019 13:54   66 коментара   26068 прочита


Все още нищо не сме видели – хейтърите набират скорост и не щадят средства и похвати. Познавам колега опозиционер, който записва всеки разговор, за да има възможност за манипулации. Щом замерят с измислени компромати, а не с политики хейтърите са клеветници и доносници, а не политици

1. Г-н Илиев, вчера се разделихте с колегите от сегашния ОБС, как отчитате миналия мандат. С какво ще го запомните?

Аз считам, че ние с колегите съветници за пореден път си свършихме работата и постигнахме това, за което ни избират съгражданите ни – да правим живота в нашата община по-добър и средата максимално благоприятна както за гражданите, така и за бизнеса. За мое съжаление, аз обаче оставам с чувството, че негатива който се насаждаше от няколко наши колеги, че ние не работим в интерес на гражданите, се насади трайно. Това е крайно невярно и хората го знаят.

2. Подкрепяте ли насаждано мнение, че този ОБС не бе пълноценен, общуването между съветниците не бе на нужното ниво, защото често ние медиите ставахме свидетели дори на грозни сцени..?!

За това говоря и аз. ПП ГЕРБ винаги е бил стожер на това, етичните отношения между колегите да бъдат спазвани и както виждате ние дори не отговаряхме не техните нападки с цел да не се принизяваме до ниското „махленско“ ниво, което задават с изказванията и подмятанията си. Не зная защо, но това се прави умишлено и противоречи на здравата логика – кое може да накара някого да иска да унищожи авторитета на институцията, в която работи, и в която е избран да защитава интересите на гражданите. Кое? Надали някой ще ми отговори!

3. Визирате ли някого конкретно?

Те си знаят кои са и понастоящем се изявяват като опозиция в съвета, но не с факти или политики, а с противопоставяне на всичко – дори и на най-благородните или обществено значими точки, които сме разглеждали и гласували. „По гласуването ще ги познаете“ - често се шегуваме с колегите.

4. Кои бяха най-важните решения на съвета, какво не успяхте да направите?!

Ние имахме мнозинство и успяхме да прокараме всички решения, който имахме в интерес на гражданите и противно на опозицията. Хубаво е, че така наречените „опозиционери“ всъщност са една групичка от 5 човека, но те вдигаха шум като за 41. Разбира се има и неща, за които времето наистина не ни достигна да довършим, и се надявам, че ще бъдат продължени от съветниците в следващия мандат. Примерно неща, които сме заложили в програмата си сега – разширяване на зоните в ОУП, годни за инвестиции и индустрия, регламент за движението на електроскутерите и създаването на бюджет за еднократни помощи със средства на бюджета за насърчаване на раждаемостта.

5. Какво се промени в Благоевград за последните 4 години и как оценявате управлението на кмета Камбитов и екипа му?!

Моята оценка е положителна. Аз мисля, че кметът Камбитов се справи чудесно с това, за което бе избран. Благоевград не е имал толкова инвестиции в инфраструктура и градска среда през последните 30 години, колкото през последните 4. Нещата, които постигнахме с финансовите инструменти на ЕС, никога нямаше да могат да бъдат направени със собствени средства от нашите данъци. Следователно той се справи – направи екип, направи дори и лоби и успя да привлече средства и подобри живота в общината за всички. Това не може да бъде отречено от никой. Той бе и ще бъде успешен кмет, който ще остане в историята на града ни с направеното до момента.

5. Избори са! Започна представянето на кандидатите, рекордьори сме по броя на претендентите за съветници и за кметове. С какво толкова е апетитен кметския пост в Благоевград? И как оценявате представянето на първите 4-има в публичния дебат завчера.

Всеки човек има достойнство и качества и е значим за обществото. Аз вярвам, че конкуренцията е хубаво нещо и тя позволява цивилизацията да върви напред. Нека всеки кандидат даде най-доброто от себе си и да се опита да постигне това, за което се заема с тази предизборна борба. Е разбира се има и хора, които просто искат да се видят по телевизията или на плакати, залепени на всевъзможни места. Аз лично считам, че кметският пост е възприеман често илюзорно като място, което видите ли ще оправи живота на този, които го заема. Е нека да ги фрапирам – там се работи и то много, там се мисли ежесекундно за проблемите на хората, а те не са никак малко.

Аз ще обобщя представянето им така както и в това което казах в ефира на една от телевизиите по време на дебата „програмите, които те залагат са всъщност вече реализирани от кмета Камбитов“. Заслушайте се в дебата – те всички говореха за неща, които той вече е направил, но те не знаят. Затова и втората част от дебата протече с това всички опоненти да се съгласяват с г-н Камбитов и той изтръгна от опонента си г-н Томов, признанието че средата се е подобрила и общината е променена към по-добро. Какво повече?

6. От една година кампанията в Благоевград е в разгар. Нагледахме се и се наслушахме на страшни неща. Фейсбук се оказа добър терен за хейтъри. Видяхме цинични и порнографски колажи, чухме изфабрикувани монтажи на нечии гласове, обикновено на публични фигури, които говорят цинизми и простотии, коментираха във ФБ от името на кмета Камбитов с ругатни. Сблъсък на политики ли е случващото се или просто икономическа вендета, в защита на нечии лични, финансови интереси?!

Все още нищо не сме видели – хейтърите набират скорост и не щадят средства и похвати. За съжаление много помия ще се излее и през идните седмици до изборите. За мен е изключително неприятно да говоря за тези теми, защото това не е противопоставяне на политики, а е замеряне с пошлости. Щом замерят с измислени компромати, а не с политики те са клеветници и доносници, а не политици. Нали така?

Социалните мрежи се оказаха добър вариант да се сее омраза и да се клевети анонимно и злостно. Никой вече не застава с името си зад своите твърдения. Правиш си фалшив профил и вече можеш да казваш всичко за всеки. Стават и много изобретателни, а и явно имат и правилните професионални екипи да направят това – да ти хакнат телефона или @майла, да правят неразличими от истинските фотомонтажи, да пишат във Фейсбуук коментари от твое име и през профила ти, без ти да знаеш, и да са влезли в профила ти. Тези хора са пълни киберпрестъпници. Вече не искам и да си представям докъде могат и да стигнат. Примерно аз зная за колега общински съветник т. нар. „опозиционер“, който от години записва с телефона си всички, с които говори. Невероятно ви звучи нали и болно? Има часове записи, които може да изфабрикува и да сложи в устата ти думи, които никога под никаква форма не си казвал. Какво мислите за това? Но хайде да не отделяме внимание на този въпрос повече. На хората вече им писва и те самите започват да „хейтват хейтърите“.

7. Според вас какво трябва да направи в Благоевград кметът в следващите 4 години?!

Ами няма да има нужда да се открива топлата вода. Достатъчно е да се продължи в същия темп и през следващите 4 години просто трябва да продължи да се работи, защото всичко, което виждаме е продукт на работа и само работа. Следвателно кметът просто трябва да продължи да работи. Същият кмет, същият екип и разбира се същото правителство. Тогава нещата ще бъдат наред за Благоевград.

8. Познавате ли всички кандидат-кметове? Опишете с няколко думи следващия кмет?

Някой лично, други задочно. Аз съм човек, който се интересува от политика и наблюдавам всички активни-политически хора. Даже наскоро препрочетох предизборно ☺ „Владетелят“ на Макиавели, за да пречупя през неговата призма на мислене всеки един кандидат и така да ги опозная по добре. А относно вторият ви въпрос, мога да го опиша и само с една дума: Камбитов.

9. Ако искате да се обърнете към Благоевградчани какво бихте им казал на входа на важния избор?!

Да бъдат разумни и прагматични в избора си. Те трябва да изберат кандидата, който има рутина, нюх и да не се доверяват на обещания, утопии и внушения, а да заложат на сигурното и доказалото се във времето. Да погледнат направеното в инфраструктурата, да погледнат санираните блокове, да видят условията в детските градини и училищата, да си спомнят за многобройните концерти и фестивали. Нека да направят това, когато застанат в тъмната стаичка и зачеркнат номер 43 и да са сигурни, че са направили правилния избор.

10. Защо да гласуват лично за вас г-н Илиев?

Аз считам, че моят шанс да се докажа бе даден през далечната 2006 година. От тогава насам аз работя за гражданите на нашата община. Не много, защото имам и друга професия, но достатъчно и ефективно всеки ден и всеки час. Работя, защото считам, че гласуваното ми доверие трябва да бъде защитено и доказвано ежедневно. Хората, които ме познават, знаят това и няма кой да го опровергае. Затова, се обръщам към всички съграждани, които знаят как работя и на 27.10.2019 г. нека да отбележат номер 43 за кмет и номер 43 за листа на съветници с преференция 104, ако желаят да ме подкрепят и да продължа това, което правя за нашата община.

Д-р Кирил Илиев, е доктор на Международно право и международни отношения, дългогодишен преподавател по право във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи в гр. София, и в ЮЗУ "Неофит Рилски" и общински съветник 3 мандата от групата на ПП ГЕРБ. Председател е на Комисията по жалби и контрол изпълнението на решенията на ОбС и мониторинг на обществените и възлагателните поръчки и член на Комисията по устройство на територията, комунално-битово обслужване, екология и транспорт в местният парламент.

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

Разговаря: П. Костадинов


Още за: К. Илиев   община   граждани   Още от: Политика

Принтирай статия
66 коментара
06 Октомври 2019 14:33 | ГЛАСОПОДАВАТЕЛ
Оценка:
31
 (
53
 гласа)

господине, не съм съгласна с вас. не може със същия кмет, същия екип, същите общински съветници да се върви напред. вие лично какво направихте за благоевград. сам казвате, че много не сте направили, защото имате и друга професия. ТОГАВА АЗ ЩЕ ВИ КАЖА, ЧЕ ВАШЕТО МЯСТО НЕ Е В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, И НЯМА ДА ГЛАСУВАМ


06 Октомври 2019 14:40 | Лилия Мечева
Оценка:
23
 (
29
 гласа)

Аз съм хейтър, Дончо ми плаща за да тролствам по фб. Спонсорирам всичките му изяви, той ми дава кеш, а аз през моята дебитна карта прлащам на фб Аз съм трол.


06 Октомври 2019 14:42 | Милко
Оценка:
36
 (
58
 гласа)

ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРБ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.


06 Октомври 2019 14:42 | Пухи
Оценка:
35
 (
49
 гласа)

Кирил е хубав гражданин.....!
Но е лизач !!


06 Октомври 2019 14:48 | крум панайотов
Оценка:
-17
 (
51
 гласа)

Интелигентно момче, ако всички съветници бяха като него щях да се гордея, че в Благоевград работи съвет, съставен от умни млади хора, обаче учи . Добре казани точни думи


06 Октомври 2019 14:58 | божеее
Оценка:
13
 (
29
 гласа)

всички знаят за балито че записва и хейтва у фейса нон стоп-и защо бе съветнико все с имена на жени се изявяваш - Милена Славова Милен Георгиев и Доника Маркова с тези фалшиви имена големият политик с малкото..... възможности пише ли пише омразни коментари.


06 Октомври 2019 15:01 | Лилия Мечева
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

И злата ми апомага, защото като и спряха имотните схеми и мафията, която бе организирала заедно с Бисер и сега като и осторя и ... та припечелва от Бали-то


06 Октомври 2019 15:04 | Фанта с магории
Оценка:
38
 (
58
 гласа)

Кирчо, не се натягай на Камбата, далавераджии сте всички, барабар с Таската, Албина, Злата Мишковица и прочее тарикати!


06 Октомври 2019 15:06 | Кирчо кирчо
Оценка:
33
 (
53
 гласа)

Защо не се скриеш Кирчо, мухльо, много неща направили ОбС, Абе Аланколу що говориш глупости, на които и ти не вярваш. Вън от ОбС, вън от политиката и вън от града. Циркаджия...


06 Октомври 2019 15:23 | Миленков
Оценка:
-21
 (
45
 гласа)

Браво Кирчо,
ти си един от най-компетентните съветници на настоящия Общински съвет и ти пожелавам да бъдеш избран и в следващия.
Изключително интересно е колко много хора (четиристотин четиридесет и ...) искат да "работят" за Благоевград преди изборите и колко малко остават след тях.
Представете си всеки от кандидат съветниците след изборите да прави само по едно добро и полезно за града дело, годишно..... За съжаление повечето започват да се оплакват и недоволстват, основно през мрежата, анонимно.
Въпреки това аз вярвам в хората, вярвам и в следващия общински съвет, вярвам и в следващия кмет т. е. Камбитов.


06 Октомври 2019 15:26 | старогражданин
Оценка:
27
 (
39
 гласа)

В Герб има свестни хора, но от такива като горния хубавец никога няма да стигнат до микрофона. Изчетох само отговорът му на първия въпрос. И този говори от името на всички. Реално са девет човека, а другите са купувани според случая за да функционират като съвет. Толкова. Кой може да си губи времето с такива... да чете до край.


06 Октомври 2019 15:30 | Бойко
Оценка:
22
 (
38
 гласа)

Сега разбрах, че европейските средства ги дължим най вече на Камбитов. Браво на това очилато момче, че ни отвори очите. Искам да допълня и че изгрева на слънцето също го дължим на многоуважаваният ни кмет. Ако бих могъл да префразирам М. Тачър "На който не му харесва нашият град да си дига чукалата-свят голям". Това се отнася за всички хейтъри за, които спомена очилатото момче.


06 Октомври 2019 16:00 | Iliewa
Оценка:
-15
 (
39
 гласа)

Абе, хора осъзнавате ли, че ако дойде някой от кандидатите, различен от Камбитов, всичко ще отиде по дяволите. В последните години не се напправи малко за града, много неща са започнати и трябва да бъдат завършени, Камбитов е инственият който може да направи това


06 Октомври 2019 16:03 | Явор
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Да бъдем обективни - Накско има виия за иправление, докато при другите лиипсва


06 Октомври 2019 16:06 | Нотева
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Визи, тат те дори не зная, че повечето неща, които изреждат, че ще направят, т. ннар. - обещания, Камбитов вече ги е направил. Не е сериозно да мислим, че някой от тези може да бъде по-добър окт кмета Камбитов


06 Октомври 2019 16:07 | Мамбо
Оценка:
14
 (
32
 гласа)

Льохманче! Кукуригу!


06 Октомври 2019 16:09 | Не трол
Оценка:
-11
 (
33
 гласа)

Познавам Кирчо, той е и причината аз пък да ходя да гласувам и винаги ще има моята подкрепа.


06 Октомври 2019 16:21 | до Бойко и останалите
Оценка:
-12
 (
34
 гласа)

Средствата от ЕС дължим на Камбитов, защото той и екипът му знаят как да направят така, че тези средства да стигнат до нас. Мислете преди да пишете и не разбирайте всичко буквално. Човекът не казва, че средствата от ЕС камбитов си ги е извадил от джоба. За тези средства трябва акъл, за да успееш да се пребориш за тях. Затова казва, че ги дължим на Камбитов. А ако не бяха тези средства, а само общинско и държавно финансиране, то тогава в града нищо нямаше да бъде направено, защото парите за нищо нямаше да стигнат. Хора, мислете и вниквайте в думите на говорещия. Камбитов не е идеален, никой не е, но Камбитов работи и това се вижда. Кирил Илиев няма да коментирам - интелигентен и достоен Човек е!


06 Октомври 2019 16:45 | Наблюдател до тц тц
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Ти си ярък представител на феновете на опозицията .Това е нивото, за съжаление . Нормален човек не може да говори по тоя начин .С техния избор благоевград рискува такива като теб да вземат решение за съдбините ни .е не мерси. гнусни перверзници ..


06 Октомври 2019 16:50 | Ст.
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Когато искате да сте съветници и кандидатствате за такива се сравнявайте с Илиев. Ако се опирате на него по акъл и характер значи ставате. Ако ли не, намерете си друга работа, място под слънцето има за всички.


06 Октомври 2019 16:53 | Първо
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

Първо с тази заключена поза си личи колко сте отворен към гражданите.
Второ, с драстичното обезлюдвване на града, се вижда резултата от работата ви.
Има ли смисъл да продължавам... бетер Лом и Видин сме вече. Засрамете се ! К И


06 Октомври 2019 17:00 | корни
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

до Йок, Дончо, казах ти да си пиеш хапчетата и да не си изпускаш нервите, не можем после да те извадим от спешния център, пак ще вдигаш кръвно...


06 Октомври 2019 17:02 | Donchovitsa
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Дайте ми телефона на тея дето ги пишат тея статии че ни куца пиара


06 Октомври 2019 17:15 | awerbe
Оценка:
15
 (
35
 гласа)

На този мухльо всичко, което говори са му празни приказки. Измислен герой, който лижеше подметките на Данчо Окото. Пълен срам за широката общественост, не знам и въобще дали е добър преподавател или синекурен подмазвач на някой доморасъл професор. Такива като него нямат място Общинският съвет!


06 Октомври 2019 18:06 | ....
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Кой е този??? За пръв път му чувам името!!! Явно на кмета човек!!! Нали му ги подават от София. Срам нямаш ли господине!!! Ела в центъра на града и виж каква пустош е. Ела след 12 часа пред дискотека The Face, ще видиш черни луксозни лимузини който си паркират без всякакво притеснение. И това е от години. Що не попиташ живеещите на ул”Арсени Костенцев” как издържаме, музика и побойща!!! Ето затова замълчи!!! Като сте толкова праведни гласувайте да не се кандитадирате за повече от 2-ва мандата. Някои “другари” вече ще излязат в пенсия като общински служители”.


06 Октомври 2019 18:08 | старогражданин
Оценка:
20
 (
38
 гласа)

Щом почнаха Асим Адемов, Андрей Новаков, а сега и Кирил Илиев да хвалят Камбитов, значи положението на ГЕРБ е зле. Всилки се опитват да спасят потъващия кораб, ама не се получава. Не може кмета да е в София, а тук разни натегачи да обясняват колко е велик. Десните на гъби.


06 Октомври 2019 18:25 | До старогражданин
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

Не го хвалят, хората са обективни и отчитат постигнатото. Приеми го така - не всички са черногледи като теб. Има хора, които различават бялото от черното


06 Октомври 2019 18:30 | Питанки по 2
Оценка:
2
 (
20
 гласа)

Старогражданин е Дончо, пише от интензивното, защото снощи се надруса яко и дигна кръвно. Всеки ден ходи в спешен център. Вчера му изписаха ксанакс


06 Октомври 2019 18:33 | старогражданин
Оценка:
8
 (
20
 гласа)

Различават бялото от черното, когато са на хранилка и ом е изгодно да примигват, като виждат явните лъжи. Дали Андрей Новаков като дойде в Благоевград и ще види кмета. Трябва да му се обади, за да дойде от София. Няма да говоря за Кирил Илиев и неговите примигвания с цел лична облага. Хайде десните на гъби.


06 Октомври 2019 19:10 | Стоян
Оценка:
-4
 (
26
 гласа)

Лесно обиждат, а дори не познават човека. И понеже е успял нормално е загубеняците да го мразят. Не сте му ни на акъла, ни на уменията. Успех Кире!


06 Октомври 2019 19:12 | Питанки по 2
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

а може и да е злата, която сега е побесняла, че я няма на картата и че няма да влезе в общинския съвет


06 Октомври 2019 19:24 | старогражданин
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Никого не имитирам и не желая да ме имитират. Тая перверзия не ви прави чест!


06 Октомври 2019 19:28 | Сара Ч.
Оценка:
-10
 (
30
 гласа)

Не съм привърженичка на Камбитов, дори напротив, но толкова интелигентна статия и да кажеш толкова много с малко думи заслужава похвала. Палец горе от мен!


06 Октомври 2019 19:30 | Венци
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

Браво, Кирчо! Истински неща говориш. Ама, който не иска не може да те разбере. Успех!


06 Октомври 2019 19:36 | smjah v zalata
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Сега очаквам Дончо да му спретне некакъв компромат и на него. Иначе пича е умен и даже се чуда как Камбата не го е бутнал още че той умници около себе си много не обича.


06 Октомври 2019 19:50 | ха ха ха.
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Умен, умен колко да е умен, щом не може да се отвори, че Камбитов го използва!


06 Октомври 2019 20:09 | Питанки по 2
Оценка:
1
 (
19
 гласа)

ето, типично като Злата и Дончо, само се притеснявам да не е Албина, че вече ще съм в шок, че тази видна атвокатка е почнала да си пише коментари под статия на Кирил Илиев.


06 Октомври 2019 20:57 | ...
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

Егати умрелия град


06 Октомври 2019 21:28 | Китан
Оценка:
20
 (
36
 гласа)

Кой е тоя на снимката? С какво е известен? Колко мандата е съветник? Какво е направил за града? Егати недоразумението. Тея си се хвалят един друг, ама чеп за зеле не стават.


06 Октомври 2019 22:30 | Незапознатф
Оценка:
-6
 (
20
 гласа)

Не го познавам човека, но изглежда надежден. Нито съм гербаджия, нито съм от Благоевград, на предпочитам образовани хора във властта, отколкото съмнителни типове със сенчест лайфстайл, както е по периферните общини в областта.


06 Октомври 2019 22:49 | Гери Виделова
Оценка:
-10
 (
28
 гласа)

Кирил Илиев е много прав. За всичко. Много интелигентно момче и мисли за Благоевград и е заедно с Камбитов. Камбитов, който разчита на професионализма на хората. Той няма алтернатива, защото благоевградчанките си искат него. Аз живея в Благоевград и през последните години има толкова много подобрения. Е, да. Допускат се и грешки, например като Дончо, злата и Албина, но кой не греши, когато работи? Благоевград избира Атанас Камбитов за кмет, това е факт! Дори опозиция гласува за него.


06 Октомври 2019 22:56 | Кокев
Оценка:
-6
 (
24
 гласа)

Браво, Кирчо, млад и мислещ човек. Ще подкрепя и теб и наско


07 Октомври 2019 00:38 | Това ми хареса
Оценка:
-7
 (
23
 гласа)

Опишете с няколко думи следващия кмет? :
- мога да го опиша и само с една дума: Камбитов.


07 Октомври 2019 07:46 | старогражданин
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

В Кюстендилска област няма селище, което да е видяло повече пари на глава от населението още от Корпуса до сега. Същото се отнася и за Перник. Имаме корумпирани кметове но Вашите са върха!!! Ей Ви го Катин от Кочериново за сравнение. Къде отиваме с това фафоризиране на хора от криминалния контингент?


07 Октомври 2019 08:21 | старогражданин
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Пунта Мара в Пиринско дестабилизира целия Югозапад. След великата конспирация "Цецка" и това удоволствие кой може да го понесе....
Десните на гъби!!!


07 Октомври 2019 08:32 | Лондон
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Целият град мирише на бакелит. Личев да ми ядеж мръсния К.


07 Октомври 2019 09:01 | Станоев
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Кирил Илиев е един от съветниците, който заслужват доверие. През годините е помогнал на десетки, да не кажа стотици хора с разрешаването на техните проблеми. Достатъчно начетен, интелигентен и отговорен човек, именно от такива хора има нужда бъдещия общински съвет.


07 Октомври 2019 09:34 | 111
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Голям подмазвач, имахме чувството, че публично би направил нещо....., само да му кажеха.


07 Октомври 2019 10:12 | Възхитен
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Ау какъв умен и излъскан поглед, като че репетиран пред огледалото няколко часа


07 Октомври 2019 10:42 | ПЕТРАНКА
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

МАХНЕТЕ ТОЗИ СМЕШНИК, ДОКАТО ТАКИВА ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ!



07 Октомври 2019 10:58 | в изгнание
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Цели 36 години циганите, сега ги наричаме роми, са нямали право да ходят до урните. Забраната е дошла от министър-председателя Петко Каравелов в края на 19-ти век. Мотивът му е бил: тази пасмина се продава за два лева /тогавашни/. Колко прилича на сегашното положение. И чак през 1937 година цар Борис им връща правата.

Какви времена са били: няма Хелзински комитет, няма Сорос, няма ЕС и Брюксел…Сега такава акция е невъзможна! Макар че има същите мотиви.
Без този "електорат", къде ли ще бъдете господа власт имащи?


07 Октомври 2019 11:08 | гербер
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Кире, и тебе ли те накараха да браниш мутрите.. Що не си кажеш за тия години как ти напълниха гушката. През цялото време толкова години ти ги гледаше как крадат на поразия и се облизвше и подмазваше за да ти подметнат някоя троха. Виждам, че с подмазване се стиг далече. И ти си плю на съвестта и стана подлизурковец за 5 лева. Мутренска Подлога


07 Октомври 2019 11:11 | струмско
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Тоя подмазвач тъче на два стана: хем от Сорос папка, хем от наште Мутри/ ГЕРБ и Пеевски/


07 Октомври 2019 11:12 | васил
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Такива като Кирил нямат място в местния парламент, ако не печели Герб, веднага е отишъл в партията която ще бъде на власт. Това се казва бояджия!


07 Октомври 2019 11:18 | учуден
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

кой ги е учил на ПР, на комуникция.. къде са видяли да се прави така? явно толкова им е нивото.. Оставете другите да ви похвалят, а не сами да се хвалите с платени статии. Това има обратен ефект. а и като знам колко струва една статия в Струма?? но нали плащате с крадени от нас пари...


07 Октомври 2019 11:32 | Росен
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Г-н приоданецо СЕЛЯНИН, с титла от училището на пощите. Явно погрешно сте чели МАКИАВЕЛИ. зА ДА ГОСПОДСТВАШ требва да си единак-като нашия НЕДЕЛЧО-ЦИТИРАМ ви ЛИВИЙ АНАЛИЗА НА МАКИАВЕЛИ .Горе пищещите са прави-такива като теб -хамелеони и бояджйи. Римското право го казва -логото ти е изписано на лицето


07 Октомври 2019 11:43 | Талант
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Скрии се бе палячо смешен. Гласуването за гроб е идиотизъм


07 Октомври 2019 11:47 | стоянка
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Този ли може да помага за развитието на града, ако сте го слушали той те може да говори, а злобата и двуличието му са изписани на лицето! Ето защо много хора гласували до сега за Герб няма да гласуват! Г-н Камбитов махнете го като съветник за да гласувам за Герб!


07 Октомври 2019 12:00 | Силвана
Оценка:
-5
 (
15
 гласа)

Който плюе по свестни хора като Кирил Илиев значи доста са се излагали в общински съмет през последния мандат. Най-вероятно са платените тролове на дончо
Смело Кирчо, не ги чети, не ги слушай. Това им е нивото. Важното е да не допускаме влизането им отново на 27 октомври. Усещам, че дооста от тях няма да съберат и 20 гласа. Непрокопсаници.


07 Октомври 2019 12:35 | Eli
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Браво, г-н Илиев . остойна позиция. Успех на теб и Камбитов


07 Октомври 2019 13:51 | ОП
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Какво правите в общината? Послушно си вдигате ръката за поръчките на г-н Кмета! Заплатаджии! От този екип нищо не става! И ехо събудете се, от вас нищо не зависи!


07 Октомври 2019 15:44 | в изгнание
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Моделът Пеевски-Борисов-Цацаров реализира своята ”ефективност” като затриха Булгартабак – структуро определящо предприятие. Продадоха марките, освободиха работниците. Не вярвате – вижте каква е съдбата на Булгартабак – тези факти никой не може да промени.
Не само че го затриха, но попречиха на предприятието да се развива като спряха нормалната приватизация. След това го продадоха на себе си, блокираха приватизационния контрол и избиха цената като продадоха марките.

Продадоха българския национален интерес заради сделки с Кремъл и ВТБ. И сега имат нахалството да се хвалят с постижения.!?


07 Октомври 2019 23:44 | 3 D ми е
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

когато някой стане професионален политик го плюят и искат промяна. После сложат нqкой идиот и после и него го хулят и си викат как беше при стария. През това време новия се е налапкал и така кръга се върти. Ценете стойностните хора, защото иначе само лаете.


08 Октомври 2019 16:38 | Иван Петров
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Вие от ГЕРБ сте НАГЛИ И ПОДЛИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.
Хората бягат от Благоевград откъкно ГЕРБ са на власт.
Какво сте направили за гръда само далавера след далавера....
Време е да се махате от и от града и от цялата държава Долна пасмина Герберасти...


10 Октомври 2019 05:24 | Нина
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нещастници, освем да плювате хората които Ви санираха блоковете и направиха много неща за града друго не можете, защото сте прости мижатурки, некъдърни да постигнат това което е постигнал Илиев. Благоевград има нужда от такива умни, интелигентни и преуспяващи хора като него. Мага да кажа само едно голямо БРАВО И УСПЕХ. ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО ЗА ХОРА КАТО Г-н ИЛИЕВ


10 Октомври 2019 06:59 | Боби
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този очилат бандит от киометри му личи че е гъзолизач и подмазвач.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар