Щурмът на ГЕРБ! Силна листа за кандидат-съветници! Няма сърдити, с едно изключение! Шефът на НОИ Илиян Георгиев е с № 21, въпреки желанието му да е още по-назад в листата

01 септември 2019 13:47   39 коментара   27265 прочита


Георгиев, който бе номиниран за кандидат-кмет сам поискал 41-во място, силно уверен, че с преференции ще се класира на първите места, но колегите му отчетоха справедливо неговия принос за ПП ГЕРБ и затова го класираха по-напред..

Изключително силна е листата на ПП ГЕРБ в Благоевград за местните избори 2019 година. В нея, освен добре работилите този мандат съветници, са включени и нови имена на млади и успели хора, които с години, доказаха своята лоялност към партията, така членове на ГЕРБ коментираха композираната кандидат-съветническа листа за участие в Местни избори 2019.

Водач на листата е кметът Атанас Камбитов, който винаги е бил лицето на ПП ГЕРБ в Благоевград, следван от началника на РУО Ивайло Златанов, съветниците Кирил Илиев, Красимир Роячки, Венцислав Хросинков, адвокат Адриана Мелниклийска и други. Вътрешните опозиционери Илиян Георгиев и Йордан Андонов са съответно на 21 -во и 22-ро място в листата. Двамата бяха номинирани за кметове на събранието на ГЕРБ преди около месец.

Казват, че шефът на НОИ Илиян Георгиев не е удовлетворен от позицията, която заема в листата, а близките му приемат това, като репресия, заради номинациите му за кмет на града.

Жалят го без да знаят, че желанието на съветника Георгиев, е да бъде включен на 41-во място в листата, силно уверен, че има достатъчно поддръжници, които с преференциалното си гласуване ще го изстрелят в челните и места. Сам, той, преди време изразил изричното си желание да бъде последен, с номер 41, в кандидат-съветническата листа Въпреки категоричната му "декларация" направена пред колегите му от ОБС днес някои негови фенове го вкарват в ролята на жертва.

Номер 21 е по-напред от желания от Георгиев последен, така, че в този смисъл от ГЕРБ дори са му направили услуга, класирайки го под номер 21, облекчавайки го в преференциалната битка..

"Няма място за сръдня, Георгиев сам пожела да бъде назад в листата, та дори при една от сбирките на съветниците изяви желание да бъде сложен на последно 41-во място, уверен, че ще има достатъчно преференции, за да се премести, там, където смята, че е заслужил. Многократно го е повтарял пред нас", каза за struma.com съветникът Красимир Роячки, а думите му подкрепи и колегата му Кирил Илиев.

Наблюдавайки от близо политическите процеси в Благоевград, отчитаме, че Илиян Георгиев демонстрира изключително странно поведение напоследък. Съветникът Георгиев, който години наред не направи никакво впечатление в местния общински съвет, почти няма изказвания, няма никаква изява от трибуната на местния парламент, изведнъж се обяви за кандидат - кмет, работейки активно едва няколко седмици, преди номинационното събрание на партията.

Кандидатурата му много ни изненада, тъй като до този момент освен като име, което е начело на НОИ, нищо не знаехме за него, пък и не сме отразявали някаква негова изява, нито като съветник, нито като активист на ГЕРБ, още по-малко като началник на НОИ.

Илиян Георгиев не е достатъчно познат на благоевградчани, тъй като е благоевградски зет, а иначе е от Перник. Той излезе от продължилата цял съветнически мандат "зона на здрача и комфорта" и даде агресивна заявка да се включи в надпреварата за кмет. Не отричаме, че постигна сравнително добър резултат на номинационното събрание на ПП ГЕРБ преди около месец.

Въпреки екшъна и сериозната му подготовка, преди номинациите, той не успя да победи в избора кмета Ат. Камбитов. Веднага след това, малка част от опозицията и близки на Георгиев, влюбени.. в неговата амбиция и хъс за предизброна кметска битка, започнаха да тиражират слухове, че Георгиев бил одобрен от централата на ГЕРБ за кмет на Благоевград.

Връзваха се басове, раждаха се спорове, кой от кой по "информиран", които поставяха Георгиев като кандидатът на ПП ГЕРБ. И някои повярваха в този слух, далеч от истинността. Започнаха да му се кланят като на бъдещ кмет, с измамното лицемерие на въртиопашки и да го стимулират по пътя му към кметския престол. Но от ГЕРБ попариха тези надежди, съобщавайки, че кандидатът им за кмет ще е Атанас Камбитов.

СЪРЦА бяха разбити, ИЛЮЗИИ измамени, ЖЕРТВИ натръшкани в предизборен плач и политическа депресия. ИЛИЯН ГЕОРГИЕВ НЯМА ДА Е КАНДИДАТ ЗА КМЕТ! ДАНО УСПЕЕ ДА СЪБЕРЕ НУЖНИТЕ МУ ПРЕФЕРЕНЦИИ, ЗА ДА ВЛЕЗЕ В ОБС. А ако това се случи му пожелаваме по-активна работа в полза на жителите на Благоевград, толерансът от един мандат, му бе достатъчен, за да опознае обстановката в града, който бе достатъчно гостоприемен за него. Все пак да дойдеш от Перник и да се изкачиш до поста - директор на НОИ не е малко, партия ГЕРБ бе добър трамплин за Илиян Георгиев......

Георгиев влезе в ГЕРБ с любезното съдействие на номер 22 в листата Йордан Андонов, като лидер на ГЕРБ в Благоевград. Андонов също бе номиниран за кмет на Благоевград от ГЕРБ, класира се трети. Въпреки, че бе изпреварен в резултата от Георгиев, място за сравнение между двамата кандидати няма. Благоевград познава съгражданина си Йордан Андонов, който с годините успя да създаде свои структури и наистина бе емблематично име в ГЕРБ., побеждавал многократно в изборни битки на територията на областния център.

П. Костадинов


Още за: избори   съветнисти   листа   Още от: Политика

Принтирай статия
39 коментара
01 Септември 2019 14:11 | Всичко виждам!
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

"Честито на Илиян!


01 Септември 2019 14:47 | Пипов
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Той нои не може да управлява, искал Благоевград. Ае, у Перник, момче


01 Септември 2019 15:16 | Верен
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Много точно точна статия, винкелите да се махат


01 Септември 2019 15:17 | Тишо
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

Те поГЕРБиха България и... Благоевград.


01 Септември 2019 15:20 | 555
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

мястото на георгиев не е нито в общинския съвет, нито в нои. може ако иска да бъде само член на герб. достатъчно той си взе всичко като директор на нои, съпругата му смени няколко работни места. самият факт, че не е от благоевград, няма приноси, неговото място не е там. но вие, го избрахте. сега вие е криво. сега плачете, че той нищо не прави за благоевград, за вас, освен за личните си интереси. сега на тези избори помислете с главите си, а не със задниците, за кой да гласувате


01 Септември 2019 15:28 | реална
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

не съм съгласна с съветниците след г-н камбитов. за роячки какво ли не се набърка. то не беше побой, то не беше с картата за паркиране от съпругата му. листата ви въобще не е силна, напротив с тези стари муцуни, които омърсиха герб не съм съгласна. ивайло златанов, с какво е добренесъл за благоевград. гласът не съм му го чувала


01 Септември 2019 15:30 | гражданин
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Едни и същи некадърници. Ако вотът е преференциален, нито един от тези няма да събере нужните гласове. Омръзнахте ни, дайте път на нови лица, добри професионалисти най вече. Тази Мелниклийска, тя стана за срам в агенцията по вписванията с некадърността си. Била юрист, с купена диплома!!! Всички са такива!!!


01 Септември 2019 15:34 | Гражданин
Оценка:
-16
 (
28
 гласа)

Купена е дипломата на леля ти. Листата е силна. Искаме да изметем Дончо, злата и компанията на бсп. С цялото ми уважение към Гергана Янчева, само тя е читава.


01 Септември 2019 15:34 | старогражданин
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

В Европа ВОДАЧИТЕ на партиите са кандидатите им за кметове! Там кметските избори са най- важното събитие в живота им като организации.
Водачите на партии са водачи и на листите.
Смятам, че получихте моя отговор на въпроса, който Ви предложих снощи. Жал ми е, защото не виждам добри перспективи за дясното.


01 Септември 2019 15:38 | Гербер
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

"Пременил се Илия, пак в ония"Нищо ново .Докато дремем, те ще се въртолят от пост на пост и ще продължават да си развяват шпагите. Просто не трябва да се гласува докато не се смени партийната система Да можем да избираме еродирани личности, доказали себе си, а не някоя партия да ме изнудва да избирам някакъв си партиен член, служел ивярно и послушно. Е... стига вече, писна ни


01 Септември 2019 15:39 | Ваньо
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Мале, кат Фана един винкел


01 Септември 2019 15:53 | Мария
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Времето за пътуване от Перник до Благоевград по магистралата е почти същото, колкото от Падеш до центъра на областта. Но София е по-далече и от Перник, откъдето пътува местният кмет.
За да ни занимавате с Илиян Георгиев, означава, че ГЕРБ го тресе страх, а страхът е най-големият враг на успеха, който искрено не ви пожелавам, защото народът ни вече не харесва Главата на рибата, от която мирише на смрад!


01 Септември 2019 16:00 | До Гражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Янчева е с Илиян бе дебил


01 Септември 2019 16:32 | Паола
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Видях Илиянчо и Герганка,
Бяха седнали на сянка,
И тъй сладко си хортуваха.
От хората и хич не се срамуваха.

А Ленчето в същото време,
не подозираше, че за нея хич не му дреме.
Тя го чакаше в хотела, на вратата,
Но остана си сама горката.




01 Септември 2019 16:38 | старогражданин
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Кой разправяше, че бардака на общината в събота и неделя почива?


01 Септември 2019 17:31 | винету
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

старогражданин написа:старогражданин

Аз, Радке, аз


01 Септември 2019 17:32 | Малкия Петърчо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

И старофЖанинА и ВинкелО, да си Одат на село


01 Септември 2019 17:36 | До старогражданин
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Оо, Паскалев - Златка-Дончо-бояджия
Събудехте ли се от летаргия


01 Септември 2019 19:12 | blg
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

а нещо за програма или не им е необходима
ще решават в движение


01 Септември 2019 20:07 | старогражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Готовност за бойкот от десните.


01 Септември 2019 22:33 | Коз
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

Кмета си ни е екстра. Номер1е


01 Септември 2019 22:34 | Герго
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Листата на ГЕРБ е подредена много добре! Всички тези хора са показали качества са си на мястото. Кмета е единствения за ГЕРБ!


01 Септември 2019 22:37 | Плсмен
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Камбитов няма с кой да се състезава! Браво кмете.


01 Септември 2019 22:42 | Моне
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Ейййй... Комбитов е кметаа. тоя чоек се интересува от града ни, а не като предишнитите. И Депото ни се прави и индустриална зона, и детски площадки... Кой преди него направи нещо. Само мранкате.... лицемери мазни.


01 Септември 2019 22:45 | Герго
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Андонов и Георгиев ? Айде това е несериозно .Какво са постигнали тези двамата? Нищо, някакви имена незнайни!


01 Септември 2019 22:48 | Пламен
Оценка:
-12
 (
16
 гласа)

Камбитов е нашия кмет! Номер 1!


01 Септември 2019 22:53 | до герго 22.34 ч
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

герго ти сигурно си един от първите


02 Септември 2019 05:56 | старогражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Без списъци за изключване Герб тръгва към агония в Благоевград.


02 Септември 2019 07:53 | старогражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Савекелиева и тримата "големи" блокират партията не само в Благоевград.


02 Септември 2019 07:55 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Всичко това на вниманието на Бойко Борисов.


02 Септември 2019 10:23 | избирател
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Мале Струма, какво начало ЩУРМ! Боже, боже какъв щурм ни очаква от СТРУМА!


02 Септември 2019 11:13 | Благоевград
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво тези кандидат съветници до пенсия в общинския съвет! И новия общински председател, ще бъде Радослав Тасков!


02 Септември 2019 13:36 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тасков вирее поради слаб Герб.


02 Септември 2019 15:29 | БКП
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Тази подлога на иво димитров ли ште е кмет точно такива мазни типове ви трябват на гербаджиската измет


02 Септември 2019 17:22 | Смях
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Краси Роячкии, Просинков, Бибов..... много силна листа, мазни тъпи парчета, но, лизещи" там където трябва. Бл- град отдавна деградира от такива като ГРоБ и БКП!


02 Септември 2019 17:52 | Учителка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ами този Златанов? Втори? Той пък какво направи? Съгласен със всичко, което му се поднесе от ГЕРБ. Също, като Савеклиева, никаква позиция,. Бвзличен нисък човек. А Илиян?! Моля! Млад мъж с визия! Камбитов печели с визия и да трябва да го е страх от Илиян. И аз не съм от Благоевград, но съм гражданин на същия. Благоевградчани-шовинисти. Тук центъра на аВселената ли е? Едни и същи хора и много са си повярвали.


02 Септември 2019 17:59 | Ужас
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Защитници на Камбитов, слепи ли сте? Благоевград затъва.


03 Септември 2019 06:00 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От кай време учителките са най-продажното племе в България. Та искате да има образование.


10 Септември 2019 17:09 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

След 9-ти, а..... и след 10-ти районът, както и целия Югозапад, е добре почистен от демократи. Това е проблемът.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар