Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ƒомашен мехлем разрушава шиповете «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

ўурмът на √≈–Ѕ! —илна листа за кандидат-съветници! Ќ€ма сърдити, с едно изключение! Ўефът на Ќќ» »ли€н √еоргиев е с є 21, въпреки желанието му да е още по-назад в листата


1 септември 2019 13:47  39 коментара   22393 прочита√еоргиев, който бе номиниран за кандидат-кмет сам поискал 41-во м€сто, силно уверен, че с преференции ще се класира на първите места, но колегите му отчетоха справедливо негови€ принос за ѕѕ √≈–Ѕ и затова го класираха по-напред..


»зключително силна е листата на ѕѕ √≈–Ѕ в Ѕлагоевград за местните избори 2019 година. ¬ не€, освен добре работилите този мандат съветници, са включени и нови имена на млади и успели хора, които с години, доказаха сво€та ло€лност към парти€та, така членове на √≈–Ѕ коментираха композираната кандидат-съветническа листа за участие в ћестни избори 2019.

¬одач на листата е кметът јтанас  амбитов, който винаги е бил лицето на ѕѕ √≈–Ѕ в Ѕлагоевград, следван от началника на –”ќ »вайло «латанов, съветниците  ирил »лиев,  расимир –о€чки, ¬енцислав ’росинков, адвокат јдриана ћелниклийска и други. ¬ътрешните опозиционери »ли€н √еоргиев и …ордан јндонов са съответно на 21 -во и 22-ро м€сто в листата. ƒвамата б€ха номинирани за кметове на събранието на √≈–Ѕ преди около месец.

 азват, че шефът на Ќќ» »ли€н √еоргиев не е удовлетворен от позици€та, ко€то заема в листата, а близките му приемат това, като репреси€, заради номинациите му за кмет на града.

∆ал€т го без да зна€т, че желанието на съветника √еоргиев, е да бъде включен на 41-во м€сто в листата, силно уверен, че има достатъчно поддръжници, които с преференциалното си гласуване ще го изстрел€т в челните и места. —ам, той, преди време изразил изричното си желание да бъде последен, с номер 41, в кандидат-съветническата листа ¬ъпреки категоричната му "деклараци€" направена пред колегите му от ќЅ— днес н€кои негови фенове го вкарват в рол€та на жертва.

Ќомер 21 е по-напред от желани€ от √еоргиев последен, така, че в този смисъл от √≈–Ѕ дори са му направили услуга, класирайки го под номер 21, облекчавайки го в преференциалната битка..

"Ќ€ма м€сто за сръдн€, √еоргиев сам пожела да бъде назад в листата, та дори при една от сбирките на съветниците из€ви желание да бъде сложен на последно 41-во м€сто, уверен, че ще има достатъчно преференции, за да се премести, там, където см€та, че е заслужил. ћногократно го е повтар€л пред нас", каза за struma.com съветникът  расимир –о€чки, а думите му подкрепи и колегата му  ирил »лиев.

Ќаблюдавайки от близо политическите процеси в Ѕлагоевград, отчитаме, че »ли€н √еоргиев демонстрира изключително странно поведение напоследък. —ъветникът √еоргиев, който години наред не направи никакво впечатление в местни€ общински съвет, почти н€ма изказвани€, н€ма никаква из€ва от трибуната на местни€ парламент, изведнъж се об€ви за кандидат - кмет, работейки активно едва н€колко седмици, преди номинационното събрание на парти€та.

 андидатурата му много ни изненада, тъй като до този момент освен като име, което е начело на Ќќ», нищо не знаехме за него, пък и не сме отраз€вали н€каква негова из€ва, нито като съветник, нито като активист на √≈–Ѕ, още по-малко като началник на Ќќ».

»ли€н √еоргиев не е достатъчно познат на благоевградчани, тъй като е благоевградски зет, а иначе е от ѕерник. “ой излезе от продължилата ц€л съветнически мандат "зона на здрача и комфорта" и даде агресивна за€вка да се включи в надпреварата за кмет. Ќе отричаме, че постигна сравнително добър резултат на номинационното събрание на ѕѕ √≈–Ѕ преди около месец.

¬ъпреки екшъна и сериозната му подготовка, преди номинациите, той не усп€ да победи в избора кмета јт.  амбитов. ¬еднага след това, малка част от опозици€та и близки на √еоргиев, влюбени.. в неговата амбици€ и хъс за предизброна кметска битка, започнаха да тиражират слухове, че √еоргиев бил одобрен от централата на √≈–Ѕ за кмет на Ѕлагоевград.

¬ръзваха се басове, раждаха се спорове, кой от кой по "информиран", които постав€ха √еоргиев като кандидатът на ѕѕ √≈–Ѕ. » н€кои пов€рваха в този слух, далеч от истинността. «апочнаха да му се клан€т като на бъдещ кмет, с измамното лицемерие на въртиопашки и да го стимулират по път€ му към кметски€ престол. Ќо от √≈–Ѕ попариха тези надежди, съобщавайки, че кандидатът им за кмет ще е јтанас  амбитов.

—Џ–÷ј б€ха разбити, »Ћё«»» измамени, ∆≈–“¬» натръшкани в предизборен плач и политическа депреси€. »Ћ»яЌ √≈ќ–√»≈¬ Ќяћј ƒј ≈  јЌƒ»ƒј“ «ј  ћ≈“! ƒјЌќ ”—ѕ≈≈ ƒј —ЏЅ≈–≈ Ќ”∆Ќ»“≈ ћ” ѕ–≈‘≈–≈Ќ÷»», «ј ƒј ¬Ћ≈«≈ ¬ ќЅ—. ј ако това се случи му пожелаваме по-активна работа в полза на жителите на Ѕлагоевград, толерансът от един мандат, му бе достатъчен, за да опознае обстановката в града, който бе достатъчно гостоприемен за него. ¬се пак да дойдеш от ѕерник и да се изкачиш до поста - директор на Ќќ» не е малко, парти€ √≈–Ѕ бе добър трамплин за »ли€н √еоргиев......

√еоргиев влезе в √≈–Ѕ с любезното съдействие на номер 22 в листата …ордан јндонов, като лидер на √≈–Ѕ в Ѕлагоевград. јндонов също бе номиниран за кмет на Ѕлагоевград от √≈–Ѕ, класира се трети. ¬ъпреки, че бе изпреварен в резултата от √еоргиев, м€сто за сравнение между двамата кандидати н€ма. Ѕлагоевград познава съгражданина си …ордан јндонов, който с годините усп€ да създаде свои структури и наистина бе емблематично име в √≈–Ѕ., побеждавал многократно в изборни битки на територи€та на областни€ център.

ѕ.  остадинов

ќще за: избори  съветнисти  листа ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


39 коментара

1 септември 2019 14:11 | ¬сичко виждам!
ќценка:
-2
 (
12
 гласа)

"„естито на »ли€н!


1 септември 2019 14:47 | ѕипов
ќценка:
14
 (
24
 гласа)

“ой нои не може да управл€ва, искал Ѕлагоевград. је, у ѕерник, момче


1 септември 2019 15:16 | ¬ерен
ќценка:
6
 (
16
 гласа)

ћного точно точна стати€, винкелите да се махат


1 септември 2019 15:17 | “ишо
ќценка:
18
 (
22
 гласа)

“е по√≈–Ѕиха Ѕългари€ и... Ѕлагоевград.


1 септември 2019 15:20 | 555
ќценка:
14
 (
18
 гласа)

м€стото на георгиев не е нито в общински€ съвет, нито в нои. може ако иска да бъде само член на герб. достатъчно той си взе всичко като директор на нои, съпругата му смени н€колко работни места. сами€т факт, че не е от благоевград, н€ма приноси, неговото м€сто не е там. но вие, го избрахте. сега вие е криво. сега плачете, че той нищо не прави за благоевград, за вас, освен за личните си интереси. сега на тези избори помислете с главите си, а не със задниците, за кой да гласувате


1 септември 2019 15:28 | реална
ќценка:
18
 (
22
 гласа)

не съм съгласна с съветниците след г-н камбитов. за ро€чки какво ли не се набърка. то не беше побой, то не беше с картата за паркиране от съпругата му. листата ви въобще не е силна, напротив с тези стари муцуни, които омърсиха герб не съм съгласна. ивайло златанов, с какво е добренесъл за благоевград. гласът не съм му го чувала


1 септември 2019 15:30 | гражданин
ќценка:
14
 (
24
 гласа)

≈дни и същи некадърници. јко вотът е преференциален, нито един от тези н€ма да събере нужните гласове. ќмръзнахте ни, дайте път на нови лица, добри професионалисти най вече. “ази ћелниклийска, т€ стана за срам в агенци€та по вписвани€та с некадърността си. Ѕила юрист, с купена диплома!!! ¬сички са такива!!!


1 септември 2019 15:34 | √ражданин
ќценка:
-16
 (
28
 гласа)

 упена е дипломата на лел€ ти. Ћистата е силна. »скаме да изметем ƒончо, злата и компани€та на бсп. — ц€лото ми уважение към √ергана янчева, само т€ е читава.


1 септември 2019 15:34 | старогражданин
ќценка:
12
 (
16
 гласа)

¬ ≈вропа ¬ќƒј„»“≈ на партиите са кандидатите им за кметове! “ам кметските избори са най- важното събитие в живота им като организации.
¬одачите на партии са водачи и на листите.
—м€там, че получихте мо€ отговор на въпроса, който ¬и предложих снощи. ∆ал ми е, защото не виждам добри перспективи за д€сното.


1 септември 2019 15:38 | √ербер
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

"ѕременил се »ли€, пак в они€"Ќищо ново .ƒокато дремем, те ще се въртол€т от пост на пост и ще продължават да си разв€ват шпагите. ѕросто не тр€бва да се гласува докато не се смени партийната система ƒа можем да избираме еродирани личности, доказали себе си, а не н€ко€ парти€ да ме изнудва да избирам н€какъв си партиен член, служел ив€рно и послушно. ≈... стига вече, писна ни


1 септември 2019 15:39 | ¬аньо
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

ћале, кат ‘ана един винкел


1 септември 2019 15:53 | ћари€
ќценка:
16
 (
20
 гласа)

¬ремето за пътуване от ѕерник до Ѕлагоевград по магистралата е почти същото, колкото от ѕадеш до центъра на областта. Ќо —офи€ е по-далече и от ѕерник, откъдето пътува местни€т кмет.
«а да ни занимавате с »ли€н √еоргиев, означава, че √≈–Ѕ го тресе страх, а страхът е най-големи€т враг на успеха, който искрено не ви пожелавам, защото народът ни вече не харесва √лавата на рибата, от ко€то мирише на смрад!


1 септември 2019 16:00 | ƒо √ражданин
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

янчева е с »ли€н бе дебил


1 септември 2019 16:32 | ѕаола
ќценка:
-2
 (
18
 гласа)

¬ид€х »ли€нчо и √ерганка,
Ѕ€ха седнали на с€нка,
» тъй сладко си хортуваха.
ќт хората и хич не се срамуваха.

ј Ћенчето в същото време,
не подозираше, че за не€ хич не му дреме.
“€ го чакаше в хотела, на вратата,
Ќо остана си сама горката.
1 септември 2019 16:38 | старогражданин
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

 ой разправ€ше, че бардака на общината в събота и недел€ почива?


1 септември 2019 17:31 | винету
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

старогражданин написа:старогражданин

јз, –адке, аз


1 септември 2019 17:32 | ћалки€ ѕетърчо
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

» староф∆анинј и ¬инкелќ, да си ќдат на село


1 септември 2019 17:36 | ƒо старогражданин
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

ќо, ѕаскалев - «латка-ƒончо-бо€джи€
—ъбудехте ли се от летарги€


1 септември 2019 19:12 | blg
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

а нещо за програма или не им е необходима
ще решават в движение


1 септември 2019 20:07 | старогражданин
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

√отовност за бойкот от десните.


1 септември 2019 22:33 |  оз
ќценка:
-9
 (
15
 гласа)

 мета си ни е екстра. Ќомер1е


1 септември 2019 22:34 | √ерго
ќценка:
-8
 (
16
 гласа)

Ћистата на √≈–Ѕ е подредена много добре! ¬сички тези хора са показали качества са си на м€стото.  мета е единствени€ за √≈–Ѕ!


1 септември 2019 22:37 | ѕлсмен
ќценка:
-7
 (
15
 гласа)

 амбитов н€ма с кой да се състезава! Ѕраво кмете.


1 септември 2019 22:42 | ћоне
ќценка:
-7
 (
15
 гласа)

≈йййй...  омбитов е кметаа. то€ чоек се интересува от града ни, а не като предишнитите. » ƒепото ни се прави и индустриална зона, и детски площадки...  ой преди него направи нещо. —амо мранкате.... лицемери мазни.


1 септември 2019 22:45 | √ерго
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

јндонов и √еоргиев ? јйде това е несериозно . акво са постигнали тези двамата? Ќищо, н€какви имена незнайни!


1 септември 2019 22:48 | ѕламен
ќценка:
-12
 (
16
 гласа)

 амбитов е наши€ кмет! Ќомер 1!


1 септември 2019 22:53 | до герго 22.34 ч
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

герго ти сигурно си един от първите


2 септември 2019 05:56 | старогражданин
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

Ѕез списъци за изключване √ерб тръгва към агони€ в Ѕлагоевград.


2 септември 2019 07:53 | старогражданин
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

—авекелиева и тримата "големи" блокират парти€та не само в Ѕлагоевград.


2 септември 2019 07:55 | старогражданин
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 ойто го е страх от мечки да не ходи в гората. ¬сичко това на вниманието на Ѕойко Ѕорисов.


2 септември 2019 10:23 | избирател
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

ћале —трума, какво начало ў”–ћ! Ѕоже, боже какъв щурм ни очаква от —“–”ћј!


2 септември 2019 11:13 | Ѕлагоевград
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ѕраво тези кандидат съветници до пенси€ в общински€ съвет! » нови€ общински председател, ще бъде –адослав “асков!


2 септември 2019 13:36 | старогражданин
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

“асков вирее поради слаб √ерб.


2 септември 2019 15:29 | Ѕ ѕ
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

“ази подлога на иво димитров ли ште е кмет точно такива мазни типове ви тр€бват на гербаджиската измет


2 септември 2019 17:22 | —м€х
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

 раси –о€чкии, ѕросинков, Ѕибов..... много силна листа, мазни тъпи парчета, но, лизещи" там където тр€бва. Ѕл- град отдавна деградира от такива като √–оЅ и Ѕ ѕ!


2 септември 2019 17:52 | ”чителка
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

јми този «латанов? ¬тори? “ой пък какво направи? —ъгласен със всичко, което му се поднесе от √≈–Ѕ. —ъщо, като —авеклиева, никаква позици€,. Ѕвзличен нисък човек. ј »ли€н?! ћол€! ћлад мъж с визи€!  амбитов печели с визи€ и да тр€бва да го е страх от »ли€н. » аз не съм от Ѕлагоевград, но съм гражданин на същи€. Ѕлагоевградчани-шовинисти. “ук центъра на а¬селената ли е? ≈дни и същи хора и много са си пов€рвали.


2 септември 2019 17:59 | ”жас
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

«ащитници на  амбитов, слепи ли сте? Ѕлагоевград затъва.


3 септември 2019 06:00 | старогражданин
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ќт кай време учителките са най-продажното племе в Ѕългари€. “а искате да има образование.


10 септември 2019 17:09 | старогражданин
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—лед 9-ти, а..... и след 10-ти районът, както и цели€ ёгозапад, е добре почистен от демократи. “ова е проблемът.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.