Шеста парламентарна група се сформира в ОбС-Благоевград с лидер Георги Корчев

22 април 2020 10:15   3 коментара   9457 прочита


Четирима съветници от Земеделски съюз "Александър Стамболийски" заявиха създаването на нова парламентарна група в Общински съвет Благоевград. Това ще бъда шестата формация в местния парламент .

За техен лидер е обявен четвъртия в избирателната листа на съюза - Георги Корчев. Земеделците така и не успяха да наложат кандидатурата на техния председател Рашко Динков за председател на Общински съвет при сформирането на местния парламент. Припомняме, че преди седмица се учреди още една група "Свободни демократи" с лидер Калоян Ханджийски.

Заедно с него се включиха футболния съдия Георги Иванов от ПП „Съюз на свободните демократи“, Валери Манов и Мирослав Чолев от ДСБ. В местния парламент в момента членуват и ГЕРБ, БСП, ПП „Партия на зелените“и Местна коалиция ЕНП.

В. Иванова

3 коментара
22 Април 2020 10:38 | ....
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Струма, какво стои зад създаването на новите групи? Каква е разликата в това да са група или самостоятелно? На всички е ясно че тези така наречени Земеделци нямат нищо общо със земеделието, а само с лично облагодетелстване. Струма проверете как е разрешено питейно заведение да граничи с учебно заведение на въпросния г-н.


22 Април 2020 11:00 | Филип
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Струма - стършел задават само "правилни" въпроси, те не нарушават спокойствието на герберасти, дпс и някои общински съветници.


22 Април 2020 11:09 | Камбата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тия помяри вън от общината
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар