Шефът на Пътното В. Велев издейства пари и започна кърпенето на осеяния с ями път Петрич-Кърналово

28 април 2010 00:16   3 коментара   26254 прочита
В. Велев
В. Велев


В. Велев

Вчера стартира дългоочакваното изкърпване на пътя Петрич-Кавракирово-Кърналово, който бе в изключително тежко състояние през последната година, за което имаше многобройни жалби и оплаквания от водачи на моторни превозни средства. Шефът на Пътно управление - Петрич Велко Велев каза, че отсечката не е била предвидена за ремонт, но благодарение на неговата настойчивост Агенция “Пътна инфраструктура” е заделила на средства.

В района, както “Струма” многократно писа, в знак на протест хората засаждаха фиданки в дупките на асфалта и бурно протестираха срещу огромните ями, през които ежедневно минават стотици водачи, чупейки автомобилите си.

Другата важна отсечка Петрич-Златарево ще бъде готова през юли. Този участък ще бъде основно асфалтиран. В момента се извършва рехабилитация, разширяване на банкета, профилиране и чакълиране.

Най-тежък участък в момента остава отсечка между селата Марино поле и Враня. Ежедневно получаваме сигнали от минаващи оттам водачи, ще направя всичко възможно в близко бъдеще да издействам средства и за изкърпване на този район, заключи Велко Велев.


Още за: В. Велев   път   ремонт   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
28 Април 2010 08:18 | Еми
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Велко Велев
Идете да видите отсечката Марино поле-Катунци.Не дупки ,а ями.Общината да вземе
решение за цялостен ремонт на пътя,а не запълване с пясък.Позор за България.Пълна
мизерия.Данъците върват,винетки също,а защо ли плащаме?


28 Април 2010 09:23 | До Еми
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И този ще усвои бая парички за запълване на дупки, които наесен ще зейнат като гейзери отново. Така е с приближените до властта, паднало им се е по време на криза да трупат милиони от държавата.


28 Април 2010 11:33 | Щирлиц
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не в тон с темата,но не и извън нея искам да питам,защо ВОЕННИТЕ,които бяха ,ако не по-секретна,то поне ТОЛКОВА секретна организация колкото и МВР всичко си РАЗСЕКРЕТИХА,ми даже се напъваха за получаване на такава секретна информация от чужди служби(но НЕПРЕВЪЗПИТАНИТЕ не получаваха такъв достъп),а нашето ДС се опъва толкова години да кажем или да не кажем кой кой е бил.И сега РЕФОРМИРАНИТЕ ЛЕВИ се напъват нещо да съкращават(чудя се те дали не работят в сянка за да са НЕЗАПОДОЗРЕНИ) персонала на МВР защото били много.Ми как ще опазва и без това НЕОПАЗЕНАТА вътрешна сигурност тази служба,ако я съкратят?Може да си прочистят само АДМИНИСТРАЦИЯТА и то само поддатливи на ПОДкупване или действия под чуждо внушение.Иначе изчезне ли МВР изчезва и БЪЛГАРИЯ.Какво сме без вътрешна сигурност или логиката е,че след като нямаме нужда от ВЪНШНА,що ни е ВЪТРЕШНА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар