Шефът на Икономическа Й. Латинов и началникът на Охранителна кандидати да оглавят служба “Полиция”

18 януари 2010 00:20   37 коментара   26320 прочита
Й. Латинов
Й. Латинов


Й. Латинов

Тази седмица обявяват конкурс за ченге №2 в ОД на МВР - Благоевград

До края на тази седмица се очаква заповедта на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за обявяване на конкурс за началник на служба “Полиция” и заместник-директор на Областната дирекция на МВР в Пиринско. Шефът на Икономическа полиция Йордан Латинов и началникът на Охранителния сектор в ОД на МВР Любен Милев, който е и заместник-директор, са двамата най-вероятни претенденти за ключовия пост. Латинов и Милев са комисари, заемат високи постове в полицейската йерархия и притежават необходимата за службата категория.

Милев спечели с конкурс, обявен преди повече от година, сегашната си работа на заместник-директор и началник на Охранителна полиция. Служба “Полиция бе “обезглавена” в края на 2009 година, след като шефът Емил Секулов депозира мотивирано искане да бъде преместен на старото си място - началник на Регионалното звено за борба с организираната престъпност. Според запознати Секулов изложил лични и семейни причини да напусне поста, които са уважени от директора на ОД на МВР комисар Константин Титянов. Връщайки се на старата си работа, Секулов измести досегашния вр.и.д. на РЗБОП Костадин Спириев. Рокадата стана факт в първия работен ден на 2010 г. Още преди края на 2009 година директорът на Областната дирекция на МВР комисар Константин Титянов поиска от МВР обявяването на конкурс за поста.


Още за: МВР   конкурс   Й. Латинов   Още от: Политика

Принтирай статия
37 коментара
18 Януари 2010 09:57 | до цветанов
Оценка:
7
 (
37
 гласа)

латинов е работяга а на владо кефалчето няма ли да го наредим на по голем пост


18 Януари 2010 10:47 | до министъра
Оценка:
18
 (
36
 гласа)

съгласен съм , Латинов е работяга , а и много амбициозен , заслужава този пост!!!!


18 Януари 2010 11:11 | гражданин
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

не му познавам професионалните качества,но е свестно момче.Успех


18 Януари 2010 12:58 | жготг
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

латинов,единственият от ръководителите на дирекцията, който не е корумпиран, въпреки апетният пост който заема.благодарение на него и неговия екип резултатите на дирекцията са добри.


18 Януари 2010 12:58 | жготг
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

успех.


18 Януари 2010 16:19 | санданчанин
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Има ли резултат от проверката на Латинов срещу крадеца Тотев и какъв е той?Ако няма изобщо не ми говорете какъв бил.


18 Януари 2010 17:19 | Св. Врач
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Към Санданчанин / А. Цанев / . Проверката за Тотев е от цяла комисия , а не само от цитирания по горе полицай . Има от стопанска и от БОП . Явно Цанев пак не си в час. По тая преписка мен ме разпитва едно младо момче от БОП - а. Има много за ровене за Бай Дончо и сигурно има още работа .


18 Януари 2010 19:26 | Stoni
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

какви комисии са нужни за да хващате крадци????...или просто колективна безотговорност се търси и оправдабние, че не си ти тоя дето е забил пирон в ковчега на крадец..
Това по почин и подобие на директора батетто ли го въведахте....той тъака се дистанцираше от оганя да си навлечеш огън ако хванеш престъпник и той се разприказва по твоя адрес и насран задник.


18 Януари 2010 19:30 | Stoni
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Латинов е сломен послушник...просто пионка от статуквото...готов да служи с цената на всякакви компромиси..
А др. Милев е изпълнителен като редник....дори е готов да изпълни и смъртна присъда, самом да му разпореди горестоящ..
Това са двамата кандидати...
И защо двама, къде е обявен конкурса, как, кога и кой има информацията от вътре за изискванията по него, от къде и защо някои другари имат предварителна информация, кой я пропуска, с каква цел и по чие нареждане?
Само питам...отговор не ми трябва :)


18 Януари 2010 22:16 | кога икономическа полиция ще излезе с резултат от тази проверка!!!!!!!!!
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Sandanski1.com 28 Арнаудов - бившият председател на Общинския съвет в Сандански, не е плащал повече от пет години наем за обект в центъра на града и дължи близо 20 000 лева, съобщи Дарик радио. Икономичес полиция извършва проверка в Дирекция ”Общинска собственост” по сигнал на гражданско сдружение в Сандански. По данни на разследващите, бившият председател на ОбС - Георги Арнаудов, дължи значителна сума в полза на общинската хазна за наета от него оборотна каравана.


19 Януари 2010 10:21 | 123
Оценка:
-3
 (
17
 гласа)

до Stoni
Не си се интересувал достатъчно .Конкурсът е обявен и не само двама са кандидати , и аз съм кандидат,и много други, явно си пропуснал срока за подаване на документи . Жалко , знам че това е твоя мечта , да се издигнеш....но уви , пак не успя.


19 Януари 2010 13:43 | 234
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Успех,Латинов


19 Януари 2010 13:45 | 234
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Успех, Латинов


19 Януари 2010 15:08 | Stoni
Оценка:
28
 (
36
 гласа)

Моята мечта не може да е да се издигна надолу...такива дребни постчета не са за мен..
А това за обявения конкурс и многото кандидати ги разправяй на някого извън системата, които всъщност лъжете най нагло скрити зад нуждата от тайни, секрети и назнам кво си още за сигурността ви а ма не за хорската а вашата.
Конкурсите в МВР са предварително спечелени както и преди 20 години така и сега, защото нищо не е променено в тази система, както кадрово по важните ресьори и възлови постове така и по методите на работа и управление.
Знаел той...тайния скрит зад ник 12345 номер страхлив господин никой. Това ли е полицая в Горна Македония - страхливец, без сила да застане зад истинското си име да защити позиция и нападки срещу себе си.
Просто сте нещастници, които съществувате, вегитирате на гърба на малцината скапващи се от работа и прогонвате младото и осъзнало се, че цялата система е дна мафиотска структура в която закона на умерта трябва да се спазва за да се "развиваш" и ставш алкохолик...


19 Януари 2010 15:13 | Stoni
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

саоубиваш се или напускаш системата и мълчиш, пак мълчиш в името на децата си, внуците и рода си.
Вашия директор, 'работеше" в съседната стая с мен. Познавам му уи стила и метода и релациите и страховете и номерата. Латинов е немо подобна пионка, готова да се скрие зад прокуратурата, начаклството, силните на деня за да не застане срещу престъпниците, защото те са по силни от него, те са онези, които го лансират, назначават и очакват нищото от неговата работа..
Това е истината, останалото е за невежите хорица с салдката и ракийката, дето вашите деди превърнаха в скотове за да можете сега вие да ги доите или продавате или ползвате като заложници пред ЕС дас плащат за да има стабилност..


19 Януари 2010 15:20 | Поредният разочарован......
Оценка:
-10
 (
38
 гласа)

Глупостта си има име, което простичко казано е Латинов.Като Владо Савеклиев е кефал кой по-дяволите ве е излъгал,че този е по разлилчен.Апропо,въпросният парашутист и болен за власт Данчо- натегачката е от култовото село Ключ.Така,че и неговото появяване с летяща чиния не би трябвало да учуди никого.С това не искам да кажа , че Владо е по-достоен или пък Милев.Нищо подобно.Просто властта си търси момче удобно,усложливо и най-вече послушно за да може да се изпълни поредната политическа порьчка.Да им е ЧЕСТИТО..............................


19 Януари 2010 17:30 | жители на с. Ключ
Оценка:
6
 (
42
 гласа)

Не можем да останем безучастни , когато става въпрос за човек , който произлиза от нашето село.До кога ще се делим на "селяни ", "граждани "и "кефали"?
Нима вие "гражданите" сте по- кадърни от нас?По какво се различавате?Може би по това ,че сте свикнали да ви се поднася всичко наготово , защото произлизате от известен род?Знаете ли , че сектора , който се ръководи от Латинов е трети по успех в страната за 2010г.?Това е така , защото той е не само добър ръководител, но и професионалист.Латинов е много амбициозен, уверен във възможностите си , работохолик.При него няма компромиси в нищо.Постигането на този успех се дължи на това , че той е преди всичко Човек.Подкрепяме го и му пожелаваме професионални успехи.


19 Януари 2010 22:47 | приятел
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Данчо,ако наистина има конкурс кандатирай се и смачкай това жалко човече Мибев.Да занеш каква услуга ще направиш на благоевградската полиция и какво спокойствие ще настъпи.Подкрепят те всички.Нека професионализма и доблестта на служителите в ОДП-то да наделее над шайката престъпници,прикриващи се зад постове и звания.Послушай
приятелите си.Дори ти пожелавам и ти давам съвет-стани ДИРЕКТОР.УСПЕХ


20 Януари 2010 00:12 | Stoni
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Трети по успех казваш...а знаеш ли каква е отчетната система на МВР, как се манипулира най безочливо и ползва за да се пишат глупости.
Дайте крайните резултати от всичките медиини балони...тото глобет...в което всички приятели та и самия директор е участвал и после се провали всичко в съда...ама нали медиите вдигаха рейтинга за да се заеме поста...ами с бомбата в разлог...заради измислените арести в момента в който трябваше да си отиде батето...какво стана после...нищо...няма ход..
Ами акциите по бачиново и "респектите" на бандитите, ами дрогата, проституцията по дефилето...ами фалшивите пари...печатниците..
Ехехех колко празни статии по вестниците..
КОЙ Е В ЗАТВОРА?
Ами парите "усвоени по проектите сапард от хората на БСП/ДПС/БКП...къде са тези раработки, къде са заловените осъдените за тези милиони откраднатио и налети в джобовете на една шепа бандити. Ами парите от изпълнителите на пътните артерии...и там ли няма нищо...ами търговете, ами преватизцията...ами....то какво ли не?


20 Януари 2010 00:18 | Stoni
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Хванали някой надчетен магазинер на някоя кооперация и отчели резултати за милиони...пресечени, предотвратени а реалните за тях нищо, няма нищо, сякаш хората са кьорави какви пари се откраднаха...
да не ги откраднал баща ми или друг чичо от село....крадците са първите дружки на икономическите директори, прокурори съдии..
Цялата комунистическа номенклатура продължава да ви краде, караде и на европейците парите а те ги пазят а не, че ги хващат. После делят с родата си, със старите другари и дерибействат.
товеа е истината и всеки е знае но всеки си тряе, защото никой не вярва, че нещо може да се промени, защото това не егодина две а след като избиха хиляди след девете крадъ, крадъ и продължават да крадът вече над 65 години. И как да вярва някой, че може това да се спре, като все се появяват грамогласни канещи се и все се оказва, че са били техни агенти, техни послушници и храненици или заложници и се отмятат веднага и оставят надеждите още повее да повяхват.


20 Януари 2010 08:08 | 123
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

До
Следя ти всички коментари , свързани с управлението на ОДП Бл.Ти си жалък служител , който се опитва да се покаже , че е борец против статуквото .По всичко си личи , че си отхвърлен от там и не можеш да с примириш с мисълта , че други успяват да се борят с престъпността.Ако си млъкнал в името на децата , както ти твърдиш , значи си противоречиш.Един истински борец се бори с цената на всичко.Нима не се криеш зад това оправдание , само за да си спасиш кожата или ти служи като оправдание , защото те е срам да кажеш , че си отстранен.А може би си хванат в комбина с престъпниците? Не можеш да прикриеш злобата и завистта към тези , които продължават да се жертват, за да спиш спокойно и ти.Защо е този твой интерес към управлението на ОДП?Нали не си страхливец , защо се криеш зад Stoni , ако си истински мъж се представи с истинските си имена , познавамете що за ....... си . Така ,че млъкни!


20 Януари 2010 12:44 | приятел
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Стони донякъде имат право колегите от форума.Не така, поне не си показвай злобата по този начин.Че трябва промяна на статуквото трябва и то колкото си може по-скоро.То май са започнали някъкви премествания на част от шайката в дирекцията и сигурно е свързано с проверката преди време на ресурсите, но така и неизлязоха наяве резултатите от нея пред обществеността на благоевград и областта.Защо струма спря да пише по тази тема ...........незная.


20 Януари 2010 16:37 | Stoni
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Познавам пишещите в Струма. Страх ги е. Това е истината. Бандитизма вилнее над всеки един отделно. Не пиша конкретика, защото по принцип съм далеки и детайлите ми все още бягат но съм все и все по близо до тях и скоро ще нарядя целия пъзел от който имам нужда за да започна да пиша където трябва и пред когото трябва.
Не се крия зад ника си а просто го ползвам за кратък етикет...всеки компютърно грамотен може да ме намери, кой съм, къде съм и всичко за мен. Не съм изгонен от системата и това го знят почти всички репортери, дописници и редакцията на встника. Със същото са наясно и всички в дирекцията. Няма служител почти, който да не ме познава. За страха и мълчанието говоря по принцип а не за себе си. Мен не ми пука от мухлювци но много от хората не ги познават, защото те са като сенките и действат групово и подмолно. Хората от бившата номенклатура са си живи, здрави са та дори не са осъдени. още повече по постовете са си та дори днес и с децата и внуците си. Те на са поели вината си ..


20 Януари 2010 16:44 | Stoni
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

..всъщност е поемат само с мезета..по прстъпни начини и когато се напият дори цинично си признават, че заграбеното без кръв няма да върнат. А къде е онова, корто се иска. Къде е деня на помирението, след като няма покаяние, искренна молба за прошка и така нататък.
Нещата са много далече от истината и случващото се в българия е само една фасада зад, която тези престъпници се крият. Народа си грухка и квичи ако копанката му остане празна но само толкова. Народа си е обезглавен и те го мамят, манипулират и ползват. Същите деца на онези главорези от преди 50 години. Сега са си сменили фамилиите и напират на голямата мандра на ЕС и я атакуват. А хралупата им е фасадната държава и открадната територия. В тази територия и държава е и дирекцията и в тази дирекция е пълно с послушковци и каквото и да става то е просто за прах в очите на поробените, смякани и пропити Българи.
Проверките които се лансират са си от тяхното котило и целта не им е нищо друго освен да печелят още време и изличават


20 Януари 2010 16:51 | Stoni
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

едвам мъждукащото обществено съзнание за истината като цяло. Стремежът им е да смажат напълно това и то фактически е смазано под тежеста на чалгите, псевдо журналистиката и лъжливите научни разработки. Следя всичко и ясно виждам какво става и знам, че единствено хора далеч и независими в материално от тях положение ще се осмелят да пишат срещу и истината им за престъпленията им, защото няма как да отселяват в примката им.
Така, че дирекцията е едно оръжие срещу всяка личност посмяла да каже това, пък каквоп остава да направи нещо...ами да се обединят няколко...ами да поискат и опитат да положат алтернатива!!!????
Няма как да стане или поне няма как да стане докато тази дирекция и по принцип това министерство е в техните си ръце, ръцете на децата и внуците на комунистическите престъпници.
Така, че началото ако има такова начало за реформация в държавата (фасадната държавност) трябва да започне от тези системи наред с прокуратура и съд. Там трябва да се намери начин и този начин е


20 Януари 2010 17:00 | Stoni
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

положен с опита да се вбие клин в системата с една организация, която положи началото на брожения в системата. пушенето и пиенето на вода а после и създаването на независим синдикат в МВР е нещото, което се роди въпреки съпротивата и мероприятията на службите, въпреки вкаравнето и опитите да се яхват процесите с инспириране на хора в УС през Павлин Димитров с Иван Павлов, който беше остстранен преди точно месеж на ИНК. Въпрки ходовете на Боко Тиквата с директора титянов за обладаване на крилото в дирекцията от хората имащи лични мотиви да преведът нещата в собствена полза с процеса "Чората", въпреки наместа на хората по линия на членство на празния посъдържания буркан "СБК" на Абаджиев. Въпреки всичко контрол в СФС не се състоя и той работи във системата и духа му е запазен, макар и огромното множество да е разочаровано..то всъщност не е и нужно и булевишкия тип, който придоби беше инспирация на зловредителите му.
Ето през къде трябва да мине процеса на реформация в МВР а от там и в


20 Януари 2010 17:05 | Stoni
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

в държавата, защот структорите за сигурност са си все още структури за "тяхната" сигурност а не държавната, не държавата на хората а на партията и техните деца и внуци, олигарси вече с държава.
Една власт (както казва Бжежински не се е предала докато не предала своята агентура) и ние сме тук сега с предаването на агентурата им ( макар и прцеса да не е приключил) а аз кавам, че след предаването на агентурата трябва да се лустрират и водачите им, да се извадят от лостовете с механизмите и релациите им и чак тогава ще се даде шанс за РЕФОРМАЦИЯ на държавността за да може да придобие вид, такъв каквъвто е нужен днес за да може да зацепи и интегрира движение с тези от и в чиито външни структури сме включени.


20 Януари 2010 19:29 | Stoni
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

В настоящата полиция / милиця елементи от вид и род като този горния са преобладаващи. Това е следствие от подбора и кадровата политика в системата да се назначават малоумни и нискокултурни, слабоинтелигентни хора, които да могат да се управляват лесно, да вършат каквото им се нареди и когато грешат в служебните си задължения да се прикриват в следствие и запазват в състояние на пълна послушност. Това е метод с който се впримчват нещастните им личностти и държат като заложници с компромати за да вършат удобните на кукловодите им престъпления срещу онези от хората, които заговорят за истината и истинското състояние на нещата.
Другаря Милев също познавам от сержанските му години...познат е като натегач номер 1 още от врмето на Прешелков...издигането до ден днешен (в очите на слепите всъщност, защото за мен това е падение...колко си по високо в тази ерархия, толкова си по долна твар) е по тази лайсна.


20 Януари 2010 19:51 | малина
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

до Stoni
Абе Стони , май само ти си номер едно в тази държава- "Объркал си рейса пич".Съвземи се , ставаш за писател , добри фантастични романи пишеш , само за полицай не ставаш , камо ли пък за директор.Ако си мъж си напиши името!От къде ти идва това самочувствие на грамотен и културен , говориш с готови клишета , нищо съществено!Прикрии злобата си !А що се отнася за коментираните хора- готини са , кадърни ,заслужават този пост!


20 Януари 2010 20:14 | Stoni
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Знам колко са готини и кадърни... нали виждам резултатите. Освен това знам и колко са корумпирани, знам и схемичките от които цоцкат. Освен това имам и много хора, които са на моя страна но знам, че няма да ме подкрепят защотот ги е страх. Не им се сърдя...свикнал съм и сам да се справям. от тях просто ще искам информация за мръсотиите им и в момента в който се прокара реформата в съда ще се започне да им се търси сметката...до тогава просто няма смисъ. Съдебната система както знаете е най голямото люпилня на другарски кадри.
До оня дето се представя от РПУ- Г. Делчев... има една част и там такива идиоти. Познавам ги добре и знам кои са ...точно тези, които "лапат" хляба от системата...
Никога не съм имал усещането, че съм получавал нещо от полицията, напротив, винаги ми е дължала доста повече от това което съм получавал. Винаги съм бил чужд за основното ядро на другарите в нея, онези които я имат за бащиния и нещо което ги храни и нещото на което трябва да служат. това нещо никога


20 Януари 2010 20:21 | Stoni
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

не са били хората, които плащат данъците а една шепа разбойници, които ползват държавата...точно както си беше преди 20 години.
Ако някой някога е можел да ми направи нещо щеше да го направи още докато си бях там. Тяхната сила е некадърностт, която компенсират с бой в глутница от хиени, защото хората са превърнати в стадо. Това стадо не е естествено а съставено след като разтреляха над 30000 хиляди от елита му след 44 година под заплахата и окупацията на най долната и мръсна армия в света а именно червената. Именно в тази армия се намират командните им центрове през които запазиха властта си в България. Именно от там им идват заповедите и лакеите им у нас продължават да тормозят злочестия народ. В това число и помаци и турци и християни и мюсюлмани. За тях религията и етносите са заплаха, защото не се управляват достатъчно лесно и това е целта заради което ги мачкат.


20 Януари 2010 22:36 | Иванов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

До всички КУКИ, който драскат по форума: ХВАНЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И НВ ВИСЕТЕ ПО ИНТЕРНЕТ ДА СЕ СМАЗВАТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ!!!!ИЗЛЕЗТЕ ПО УЛИЦИТЕ И НЕ СЕ КРИИТЕ В РПУ-ТО КАТО МИШКИ А СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА ЗА КОЯТО ВИ ПЛАЩАМЕ НИЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


20 Януари 2010 23:41 | Stoni
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Георги Мълчанков не е баджанака ми а брат на баджанака ми. Него мръсните ваши слуги вкараха в системата за да пази мръсните ви другарчета покровители на каналите на дрогата, оръжията и всичката престъпност. Боко Тиквата е наречена една отрепка в книгите на Стоев дето го убиха...сега ти ми кажи кой го уби и кой е Боко Тиквата там?
На мен керливи ризи неможете да ми изкарате, защото просто нямам. Нямам такива и това е ясно на всички в системата и селата и хората. Това е нещото от което най ги е страх хората от системата. Това е нещото от което треперят и до днес. И ти не си от РПУ а си някаква благоевградска подлога на онези некадърници около батето. Разпознавам те по миризмата глупако.
Ако беше човек с достойнство щеше да си кажеш името ама като гледам си страхливец...страх те е от мен нали...и не само теб:)) и с основание.


21 Януари 2010 15:33 | Stoni
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Моля администрацията на форума да не трие мненията на останалите потребители...така се губи като цяло смисъла..
Предлагам да цензурирате само цинизмите в постовете им а не да скривате целия..
С времето нещата ще се променят и интригата трябва да дърпа интереса насам. Трябва открита, независима трибуна.
ще науча хората, които искат да пишат анонимно как да ползват системите за прикритие на ИП адреси от рода на проксита и тор. Все още е рано, защото няма нужната концентрация на КС в малките градове и села...но това време не е далеч.


25 Януари 2010 13:55 | иванов
Оценка:
3
 (
21
 гласа)

В настоящата полиция / милиця елементи от вид и род като този горния са преобладаващи. Това е следствие от подбора и кадровата политика в системата да се назначават малоумни и нискокултурни, слабоинтелигентни хора, които да могат да се управляват лесно, да вършат каквото им се нареди и когато грешат в служебните си задължения да се прикриват в следствие и запазват в състояние на пълна послушност. Това е метод с който се впримчват нещастните им личностти и държат като заложници с компромати за да вършат удобните на кукловодите им престъпления срещу онези от хората, които заговорят за истината и истинското състояние на нещата.
Другаря Милев също познавам от сержанските му години...познат е като натегач номер 1 още от врмето на Прешелков...издигането до ден днешен (в очите на слепите всъщност, защото за мен това е падение...колко си по високо в тази ерархия, толкова си по долна твар) е по тази лайсна.


27 Януари 2010 15:56 | stoni
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Другаря Милев също познавам от сержанските му години...познат е като натегач номер 1 още от врмето на Прешелков...издигането до ден днешен (в очите на слепите всъщност, защото за мен това е падение...колко си по високо в тази ерархия, толкова си по долна твар) е по тази лайсна.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар