Сформираха нова група в ОБС-Благоевград: Ето кои са членовете на "Джумаята"

05 март 2021 19:09   5 коментара   8866 прочита


В общински съвет Благоевград се сформира нова група. Триото Мария Гошева, Ясен Неделчев и Теодор Велчев са членовете на "Джумаята", стана ясно по време на днешното извънредно заседание на местния парламент.

Свикването на сесията бе наложено, тъй като на дневен ред бяха залегнали важни за решаване въпроси, сред които тегленето на нов кредит в размер на 1 200 000лв. Освен новият борч, съветниците обсъдиха и съдбата на шефовете на общинските дружества. Съветниците гласуваха и за издаване на ПУП за бъдещия храм "Св. Мина", който ще се строи на кооперативния пазар в града.

Припомняме, само преди дни ОбС прие предложение на кмета Томов за дългосрочен заем в размер на 5 млн.лв. Хазната на Община Благоевград продължава да е на червено, а кадрите, наети от градоначалника, не успяват да привлекат никакво външно финансиране, а разчитат само на заеми, които ще се изплащат с години.

Г. Георгиев


Още за: сесия   Благоевград   група   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
05 Март 2021 19:43 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

в коя планета живеят тези красавци. къде са им маските градъ ако пламне ще тръгне от тях. но за всичко е виновен. вас. до кога ще се чуди и мае за да измисли оправдания за сопственото си решение. значи като няма кинти томов е виновен. но кинтите са трансферирани .вече не е виновен. очакваите не очакваното щом са позволили да изтегли заем всичко е. ок.


06 Март 2021 01:02 | Зрител
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А Ясен Неделчев родом откъде е?
Родителите му от Благоевград ли са?
За един приятел питам...


06 Март 2021 09:19 | до зрителя
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чичко Гугъл ще ти помогне да намериш отговор. ЧетИ и научИ и на приятеля си кажИ! Дано у ваше село нет връзката е добра. Peace!


06 Март 2021 15:17 | р.радев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Господ ще ги съди тия сегашни управници!!


06 Март 2021 15:26 | До горния толуп
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най вече герб.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар