Сериозен ремонт в БСП Благоевград! Битка на "живот и смърт"! Ако К. Нинова даде "карт бланш" младите, обединени около Пандев и Бошкилов слагат край на подривната дейност на старите от лобитата на Гошев и Костадинов

25 април 2017 16:02   4 коментара   13958 прочита
Ключът към лидера е у К. Нинова
Ключът към лидера е у К. Нинова


Ключът към лидера е у К. Нинова

До края на седмицата БСП Благоевград ще е наясно как ще продължи да функционира и кой ще е следващият и лидер, това научи днес struma.com от свои източници в столицата. До момента червените от две утвърдени лобита в партията тайно се споразумяват кой на чия страна е и в четвъртък ще се срещнат с лидера си Корнелия Нинова, у която е ключът към последващите им действия при избора на лидер на мястото на досегашния им водач Николай Бошкилов.

Както съобщихме, вчера две са лобитата в местната структура на червените - това на ексдепутата Емил Костадинов и Юлиян Гошев от една страна и от друга хората на Николай Бошкилов и д-р Владимир Пандев. Към тях гравитират младежите на партията и всички онези, които решиха да сложат край на революционната ситуация в БСП и да покажат, че не желаят да работят по старому, така както е било досега.

"Ако Нинова ни даде карт бланш да се оправяме сами ще предложим Тони Асиски да оглави партията в Благоевград, ако тя застане зад гърба ни в това предложение и разбира се Асиски приеме да понесе тази тежест и отговорност, то БСП ще бъде обновена и ще работи здраво. Ако пък не получим нужната подкрепа ще се оправяме някак си, ще бъда по-конкретен в края на седмицата, но да се дава водеща роля на хора, които от политиката искат да правят пари, няма да допуснем", каза бившият общински председател на БСП д-р Владимир Пандев, който е категоричен, че би се впуснал в битката за председателския пост, само ако не се подкрепи предложението за Асиски, или не се намери някакъв друг вариант за лидер..

В същото време хората на бившия депутат Емил Костадинов и бившия областен Юли Гошев се гласят да издигнат и наложат Гергана Янчева, която за малко не измести от депутатския пост Николай Бошкилов в битката с преференциите. Предвид процесите, които вървят на национално ниво и големите вътрешнопартийни ядове, които се създават на Нинова, тя все още не е казала тежката си дума по отношение на процесите в БСП Благоевград, това ще стане до няколко дни.

Във всички случаи от това, което наблюдаваме в последните 2 години в БСП Нинова, май подкрепя лобито на Бошкилов и Пандев, тъй като с нейно съгласие Бошкилов стана областен и общински лидер. На национално ниво Янаки Стоилов е човекът, които стои зад групата на Костадинов и Гошев, дали той ще се намеси за Благоевград, лобирайки пред Корнелия Нинова за техния човек не е ясно.

В общи линии нищо конкретно няма до момента и "назначаването" на този или онзи лидер на БСП е в сферата на градските легенди и некомпетентни слухове. До края на седмицата ще има яснота обаче, категорични са червените.

П. Попов


Още за: К. Нинова   ЛИДЕР   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
25 Април 2017 16:20 | !!!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ЗА кмета Котев
Окръжна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителен акт срещу Тодор Гикински за извършено от него престъпление по чл. 219, ал. 1 от Наказателния кодекс.
СЛЕДВА КМЕТА КОТЕВ чл. 219, ал. 2 от НК
ПРИНЦИПАЛ НА ДРУЖЕСТВОТО Е ОБЩИНАТА В ЧАСТНОСТ КМЕТА.....
(2) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01. 07. 1982 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който въпреки задълженията си не е упражнил достатъчен контрол върху работата на лица, на които е възложено управлението, разпореждането или отчитането на обществено имущество, и от това са последвали значителни щети на предприятието или на стопанството, се наказва с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.


26 Април 2017 08:58 | Антон
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

В Благоевград има такива жалки социалисти, че стават за смях пред всички и се налага Нинова да им разрешава споровете- разбира се, не визирам всички... К. Нинова ще има доста работа за да изреже паразитиращите в Благоевград, точно заради такива псевдо-социалисти БСП в Благоевград беше на дъното доста години...


26 Април 2017 20:50 | Doc
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Бандюгин т. е. Пандев е за затвор а не за пост. Доказан интригант и далавераджия. Вън от БСП!!!!


03 Май 2017 17:01 | Той
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Емчо, не се обаждай за Пандев! Ти провали партията белишки зетко некадърен!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар