Сергей Станишев събира в Сандански кметове, ОбС шефове и съветници от БСП на национално съвещание

15 април 2010 00:12   2 коментара   16923 прочита
С. Станишев
С. Станишев


С. Станишев

Левицата стяга редици за местните избори

Лидерът на БСП Сергей Станишев събира в събота и неделя в “Интерхотел Сандански” на национално съвещание кметовете, председателите на общински съвети и съветници от левицата. Според предварителната програма са предвидени три основни теми - Иван Аспарухов ще докладва за “Бюджетите на общините за 2010 г., сравнителен анализ на приходната част за 2009-2010 г.” Кметицата на Смолян Дора Янкова ще изнесе доклад за усвояването на средствата по европрограмите и еврофондовете от общините, а бившият зам. министър Димчо Михалевски ще запознае присъстващите с позицията на съвета по местно самоуправление и регионална политика на Народното събрание за промени в Закона за местното самоуправлвение и местната администрация и Закона за местните избори.

На работното съвещание ще присъства и пиринският депутат Корнелия Нинова, която ще бъде гост на учредителното събрание на Областния младежки съвет на БСП в Пиринско. То ще се проведе в събота в Петрич, поканен е и Сергей Станишев, но до вчера нямаше категорично потвърждение от “Позитано” 20, че ще присъства.

2 коментара
15 Април 2010 16:05 | ---
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Сергей надига глава - това е защото сегашните управляващи много го отпуснаха. Не можаха да му направят нищо и ако продължават така след година пак ще кукурига на поляната!


15 Април 2010 19:38 | подозиращ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А ТОЗИ СЕР-ГЕЙ ОТ КЪДЕ ПАК ИЗВАДИ ПАРИ ЗА СРЕЩА В ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ НАЛИ УЖ НЕ СА КРАЛИ АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ ДО СЕГА ГЕРБ ДА СИ НАПРАВЯТ СРЕЩА В ХОТЕЛ 5 ЗВЕЗДИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар