Секретарят на ГЕРБ в Сатовча В. Давидов изключен от партията 2 дни преди конференцията

04 май 2010 00:20   154 коментара   126298 прочита
Строителният бос Велко Давидов /вдясно/ често се появява на сбирки и банкети
Строителният бос Велко Давидов /вдясно/ често се появява на сбирки и банкети


Строителният бос Велко Давидов /вдясно/ често се появява на сбирки и банкети

Синът Веселин остава да работи в екипа на министър Р. Плевнелиев, въпреки провала на таткото, който изгуби доверието на герберите, заради разчистване на лични сметки и за контакти с лидера на РЗС Яне Янев

Два дни преди провеждането на отчетно-изборната конференция на ГЕРБ в община Сатовча Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, която е най- висшият партиен орган, излезе с решение за изключването на секретаря на общинската организация в Сатовча, строителния бос и собственик на хотел "Зенит" Велко Давидов. Мотивите за изключването на Давидов от ГЕРБ са сериозни, Изпълнителната комисия е заседавала по казуса "Давидов" няколко пъти. Изключването на строителния бос е най-вече заради нелоялност към ГЕРБ, уронване авторитета на партията, налагане на еднолична политика с цел разчистване на сметки с неудобни за Давидов личности, контакти с лидера на РЗС Яне Янев и за подвеждане чрез компромати с невярно съдържание на контролни комисии в парламента.

За 5 май в община Сатовча е насрочена отчетно-изборната конференция на ГЕРБ, на която Велко Давидов се канеше да оглави общинската структура и да свали досегашния председател Михаил Парпелов, коментираха гербери. Той дори обиколил мнозинството от делегатите, за да ги уговаря да гласуват за него, разкриха членове на ГЕРБ от Сатовчанско, които заради противопоставянето и скандалите около Велко Давидов са решили да не присъстват на форума. В структурата на ГЕРБ в Сатовча е цялото семейство на Давидов, както и работниците от фирмата му.

Самият той, въпреки че се вживявал като лидер и дирижирал мероприятията по време на парламентарните избори, е станал член на ГЕРБ едва преди няколко месеца и вписал името си за секретар, след като на събрание наложил изключването на няколко членове, сред които и бившият секретар Живко Мутафчиев. Впоследствие Изпълнителната комисия на ГЕРБ се е произнесла, че освен членовете на висшия партиен орган никой няма право да изключва членове на ГЕРБ. Строителният бос Велко Давидов провокира недоволството на герберите и с демонстративните си връзки с опоненти на ГЕРБ, в това число и с лидера на РЗС Яне Янев.

Както "Струма" писа, синът на Велко Давидов - Веселин, който е млад строителен инженер, завършил с отличие в Германия, бе кандидат за депутат в листата на ГЕРБ на шесто място. Поради стечение на обстоятелствата младежът не влезе в парламента, но стана експерт в една от парламентарните комисии. В момента синът на Давидов работи в екипа на министър на Росен Плевнелиев, към него ГЕРБ няма за момента претенции.

154 коментара
04 Май 2010 03:22 | патрио
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

жалко за ИК на ГЕРБ,менаджерите от ДПС ви превзеха?! Ще последвате примера на БСП?


04 Май 2010 08:51 | Доан
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Когато змията умира хапе жестоко????????


04 Май 2010 09:12 | бравос
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Евала на ДПС.Пак катоси те знаят си разчистват терена.Явно община Сатовча е много важна за ръководството на ДПС за да постигнат отстраняване на горе-долу единствения човек който им се противопоставя.Явно следващите ще са правителството по същата схема.


04 Май 2010 09:16 | ЧЕЧ-анец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Много добра работа е свършила изпълнителната комисия , която явно е марионетка на ДПС


04 Май 2010 09:21 | бравос
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

"за подвеждане чрез компромати с невярно съдържание на контролни комисии в парламента"????????? че всички знаем как вярното съдържание става невярно"""мъни мъни мъни.........приказка безкрай


04 Май 2010 09:25 | бивш ДПСар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Колеги недеите бързасте да се радвате,това да не ви е Доган,като махне някой до там.Тук може малко и да ви пробват до къде можете да стигнете.Нали знаете тактиката на бате ББ.Има ДДС нема ДДС .......има ДПС............няма ДПС.Недеите бързасте да се отпускате.Вашата е от тук нататак.


04 Май 2010 09:29 | до бившия депесар
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Приятелче-не съществува такава дума бивш депесар.Той си е винаги депесар.


04 Май 2010 09:33 | я я
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ясно е вече от къде ще избухне третата световна война.Страхотен сценарий на ДПС.


04 Май 2010 09:38 | до Я Я
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Здрави мангизи се разхвърлят обаче по това Сатовча


04 Май 2010 09:42 | ЯЯ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Крайно време е бате ББ да погне касичката на ДПС в Сатовча-дървената мафия.Крайно време е Цветанов да стартира операция ДЪРВОЯДИТЕ.


04 Май 2010 09:42 | uuuu
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Страшното се вижда на снимката .


04 Май 2010 09:46 | 777
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

За последен път се уверявам че помаците не са хора достойни за уважение . Ти ги уважаваш те ти забиват нож в гърба затова умните политици не се занимават с тях . Нямат им доверие щото са двулични хора и се извъртат според ситуацията и интереса . Жалко за такива хора . Примери много особено в тази статия .


04 Май 2010 10:19 | тралала
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Велко Давидов може да е всичко друго, но не и ДПС.
А що се отнася до отношенията му с Яне Янев - последният не е излязъл от лепрозорий, за да не може да се разговаря с него. той си е български депутат и всеки може да поиска да контактува с него, ако намери за необходимо. Може и Яне да е потърсил Велко - от къде знаете дали човека не си строи нещо и не си търси строителна фирма. И това ако е вина!


04 Май 2010 10:20 | тралала
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ако на мен ми трябва някой да ми свърши строителни работи ще си викна велко - видял съм някои от строежите на които е работил. Айде натегнете вратни жили да бачката и да осигурявате работа на още една дузина хора и после говорете кой има право и кой - нема.


04 Май 2010 10:22 | Гербаджия от Сатовча
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Не срамно да си помак или помакиня , християнин или циганин , срамно е да си недостоен човек като Велко Давидов който най- после си получи заслуженото . Беше се вживял на партиен секретар в община Сатовча . Като даде малко пари за парламентарните избори защото иске(аше непременно синът му да влезе в парламента реши че си е купил индолгенция в ГЕРБ и ще му бъде разрешено да коли и беси наред . Нищо подобно , ББ не прости на Лечков дето му е приятел от години та на Велко от Сатовча ли ще прости . Браво на ГЕРБ чистете генералските гниди които БСП внедре в партията ви . Разцеплението на ГЕРБ в Сатовча е дело на Давидов . Той искаше също да става депутат с голям зор отстъпи на сина си , мисли се за голям политик този плюнчо . Псуваше Борисов, Цветанов, Хаджигаев като се натряскаше Хаджигаев бил простак, Камбитов също ,Георги Андонов тоже


04 Май 2010 10:36 | до 888
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Няма да има строителни обекти нито за Фаик Газиев от Абланица нито за Велко Давидов от Сатовча защото са измамници . Който е будала да им дава ама вече няма будали има жестоко ужилуни и опарени от техните далавери и некадърност .


04 Май 2010 10:38 | До ГЕРБАДЖИЯТА от Сатовча
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Недей да дрънкаш глупости.Никога Велко не е псувал по въпросните господа.Такива гербаджии като теб дал господ след изборите колкото искаш.Къде беше ти на изборите та си се раздрънкал сега.Видно е че протича метаморфоза на ДПС в ГЕРБ.По тази схема в ЧЕЧ беше унищожено СДС.НДСВ .БСП а сега се прилага и на ГЕРБ.Това обаче няма да мине.Знаем кой на кого за какво и колко се продава.Като тръгне да се разплитат ДЪРВОЯДИТЕ всичко ще лъсне.Момента наближава.


04 Май 2010 10:39 | 999
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Диньо пак не ти изтрая бабата.


04 Май 2010 10:46 | няма мафия
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Няма дървена мафия в Сатовча.Това е мит.


04 Май 2010 10:49 | Краси Терзиева
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Аз имам само едни родители и това са покойните ми Мария и Димитър Терзиеви . Не ви прави чест да пишете толкова лични неща във форума . Каква е тази злоба нали и вие имате деца и внуци дай боже и те да осиновяват но от циганският квартал - Кремиковци . А ако толкова ви интересуват подробности обадете ми се да ви покажа свидетелството ми за раждане . Родена съм в гр. Пловдив . Навлязахте в много дълбоки води което е много грозно нещо и говори красноречиво за вашето възпитание и култура . А що се однася до Калцата той сам горкият не знае от кой са неговите деца тръгнал да говори за другите . Съжалявам но каквото повикали това се озовало .


04 Май 2010 10:50 | до 999
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Добре де хайде докажи ми че тези партийки ги има в ЧЕЧ.Та те вегетират.А бяха силни.Тази е рецептата и за ГЕРБ ,илачите се забъркват в анадола.Само че тези номерца са разкодирани.


04 Май 2010 10:50 | до Борисов
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Браво, генерале!? Нема що!
Един верен воин имаше от малкото в Сатовчанско неподчинени и неподкупени от Доган- сега и него го махаш!? Или грешно те съветват или е голям пазарлъка, за който народа както винаги пак нищо не знае!
Пък и голяма ще да е явно болката на ДПС за тази община! Нали точно там в село Кочан Доган се препъна с прословутите си реплики. И нали благодарение на видеото с тези реплики ГЕРБ спечели така безапелационно изборите! Не може бай Доган така лесно да си го прости това препъване и просто така да си я остави тази общинка да му се изплъзне. Старт на план Б- ресурси много от накраденото при тройната коалиция, инвестиция неизбежна, приоритет неотменим! Империята на агент Сава хвърля солидните си ресурси да отвърне на удара точно там където го получи!
И ако горното е верно,то наистина жалко, бедни ми народе, ...бедни ми бедни Македонски- както написа дядо Вазов! Поредния задкулисен план на баш-стратега в държавата ни- Доган е на път да се осъществи! Браво, генерале!?!


04 Май 2010 11:02 | няма мафия
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Какви дървояди ви се превиждат пак.Какъв анадол.Какви илачи.Пука му на Доган за скапаната ни община.ПукаШЕ му.Сега вече на никой не му пука.Не разбрахте ли че нарочно ни карат ние самите да сме гуша за гуша а те да ни гледат сеира.А ние като сме балъци всеки ще ни работи.


04 Май 2010 11:29 | поправка от седесар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Благодарение на Терзиева и бившият и съпруг Пешо Велко Геранов стана председател на СДС . Терзиева беше технически секретар на СДС и бе най- точната и лоялната жена в СДС . Мъжът и макар и пияница като координатор беше перфектен след тяхното напускане СДС приключи в Гоце Делчев . Нароиха се псевдоседесари за службички те вкараха в СДС и Калцата които сега са бизнесмени и богаташи а тя си остана бедна защото не поиска нищо от СДС . Това е факт който никой не може да отрече дори и вие от Сатовча които бяхте в СДС и после отидохте в ДПС .


04 Май 2010 11:33 | Доан
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Добре , Велко е изключен и мислите че ГЕРБ в с. Сатовча ще се развива нормално , но жестоко се лъжете.До като ГЕРБ- ДПС в Сатовча се опитва да защитава депесарските мекерета и се опитват да манипулират членската маса с всевъзможни средства вк.и с пари,дървен м-л ,дърва и др. нищо добро не чака партията. Затова призовавам всички членове на ГЕРБ с.Сатовча на 05.05.2010 г. да изметем тази мръсна депесарска зган за да се оправят нещата в общината .


04 Май 2010 11:52 | ехе
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

какви контакти с Яне какви разчиствания на сметки кви два лева.Велко бе заключил хотела си и не даде на Янето да си направят там събрание РЗС.сега техен ортак го изкарвате...


04 Май 2010 12:06 | доган
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Аферим Арсо,аферим Алил . Поставих ви задача и гледам че добре вървят работите.Ашкулсун ще ви спася.Берекет на вас двамата , на Янето ,на СерГЕЙ ,на Ахмед Баш-БЕЙ и на дребните вам производни мекерета ибрихчибашии и дупелизци.Ашкулусун-евала.


04 Май 2010 12:23 | ЧЕЧанец
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Еи ораа.Абе стига сте плюли по Велко.Един по-успял помак да имаме и ще го хапнем за закуска.Ако го познавате отблизо трябва да знаете че той си има всичко и дори не му трябват обекти за които вие дрънкате.Той е на свободния пазар а там работа има за работарите.Така че не се гайльосвайте.няма да умре от глад.Неговата цел я знаете-винаги я е казвал на всички.Народа от ЧЕЧА да не е подтиснат,да е свободен и да е господар на себеси-това което сега не е.И за това е виновен?


04 Май 2010 13:22 | не
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

не вярвам на мошеници като Велко познавам го отлично и много знам за далаверите му вижте училището в плетена , вище и други обекти негове и ще разберете дали е на свободния пазар или на друг пазар дето сега ГЕРБ разнищват . Ще поживеем ще видим . Но в статията става нъпрос за нещо съвсем друго че той е изключен от ГЕРБ което е факт и не знам защо като е факт се пишат тез неща срещу хора които нямат никаква вина за неговото изключване . На срва ракета космоса и пречи че и велковата работа такава . Е гаси и простотята . От къде на къде го избихте и всичко това от злоба и завист .


04 Май 2010 13:58 | 235
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В отговор на "Учителката", бих казал, че на човек, който не може да напише правилно името на двамата братя, създатели на славянската азбука - КИРИЛ И МЕТОДИЙ и допуска елементарни пунктуационни грешки, не може да се вярва, че е учител. Дали има завършено образование, или само тя си вярва, че е учител?


04 Май 2010 15:21 | 555
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Велко,теб те предаде Хаджигейьов.Той се страхува да не го издадеш,че е помак,а и от злоба,ти завърши в СТроителния за техник ,а той само за зидаро -мазач.


04 Май 2010 15:27 | До 235
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не е важно дали учителката пиши -Методий или Методи,важно е,че това което е написала е вярно.


04 Май 2010 15:44 | ЖОРЖ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Пиша книга за БЪРНСТ СТЕЙН, сега съм на главата за живота и с ЕЛЕШКИ. Ще стане страхотна книга.


04 Май 2010 16:08 | до Жорж
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Пак не си си пил хапчетата бе луд балтон нали ти казах да пиеш по 4 от розовите що не си спазваш схемата а тичаш по силното слънце с кравите , а Пашкулев с теб лие и той горкият се е изпуснал . Пиите си редовно лекарствата бе хора та да не се излагате така . А ти Жорж си много зле брато и Америка не ти помогна да се превъзпиташ . Като минеш по улиците смърдиш от далече поне се къпи пък тогава пиши за хора които нищо не са ти направили . Не можаха неврокопчани да те възприемат за нормален човек и това сие . Синът ти е често в полицейските бюлетини затова ли толкова озлобен към Струма . възпитанито е много важно не лаладжииството . наблегни че може и цгар в Бобовдол да носиш . Първо си виж твойта къщичка тогава пиши книги че ако подострим моливчето доста неща ще изпишем. Дръж Пашкуланата хем задоволен хемудовлетворен


04 Май 2010 16:15 | хайде сега пък
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

и Хаджигаев бил помак , кой толкова намира за престъпно и срамно да си помак та се обиждаме на помаци и други . Та нали и помаците сме хора това ли е най обидната дума за психично болнте които драскат във форума . Жалко за нищожествата и утрепките в обществото ни .


04 Май 2010 16:20 | до Жорж
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а бе Жорж знаем те и в Благоевград , кой ли ти обръща внимание . Карай си стадото и по рядко се появявай да не мърсиш въздуха .


04 Май 2010 16:34 | До ЖОРЖ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БРАВО ЖОРЖ!За да напишеш още няколко тома , превличи за сътрудници ПАРТИЙНИЯ и ДИНЬО,-те са неизчерпаеми!


04 Май 2010 16:37 | анонимен източник?
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

къде е излязло това решение? кой е цитиран във всичките тези писания че нещо не се разбира?


04 Май 2010 16:41 | до Жорж
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ако искаш да минеш и томовете на Тодор Живков ,покани Цецето и кака й Митра Гушева.


04 Май 2010 16:44 | до ЖОРЖ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Май те озела луда ревност


04 Май 2010 16:49 | ха , ха , ха ,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Айретката по добре и щерка й покани има какво и затях да попишеш Става забавно простаци и селтаци с лопата да ги ринеш . Оставете жената на мира какви са тези глупости . пълни измишльотини от злоба и завист тя е вече на 60 години вие и пишете небивалици или още ви тресе пубертета или сте много изкуфяли боклуци


04 Май 2010 16:50 | До Жорж
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да не забравиш и ЧАПАЙ!


04 Май 2010 16:53 | 999
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво бе а ти дествен ще си умреш


04 Май 2010 17:01 | да бе да
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

изключен.грънци


04 Май 2010 17:09 | Диньо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стига бе ненормалник Жорж . Ти забрави ли че лежа в затвора и то за изнасилване и ти си седнал да за другите да говориш . Кои са ти приятелите в Гоце Делчев като вълк единак си . Нощем ходиш да зяпаш през прозорците жените кога ли ще те хванат ...


04 Май 2010 18:16 | До Танин Гого - Жорж
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ех наборе , наборе повече от 40 години дишаш във врата и живота на Краси Терзиева , не можеш да забравиш как те заряза , нали . Що писма и изписа в казармата , що сълзи проля за нея . Пишехме ги заедно по 3 бройки на ден . злобата и ревността ти ни развличаха , що майтапи падаха с тебе що чудо , беше ни яко мезе оти си лек празник и за всичко се връзваше и още продължаваш . Нещастник и неудачник си си останал . Ами я попиши малко и за другата ти любов Хенрих Михайлов и по него що помия изля от злоба що чудо така че ако не в затвора иди доброволно в лудницата


04 Май 2010 20:02 | Модератор
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Всички коментари срещу журналисти от екипа на в-к Струма ще бъдат изтривани, както досега, така и занапред. Достъпа на авторите им до онлайн изданието на вестника ще бъде ограничаван.


04 Май 2010 20:09 | александър филипов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Велко магарето си в калта не оставя,пак ще издрапа.


04 Май 2010 21:03 | алма матер
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

охооо ама тук гледам и вашия параф под
http://www.socialniprava.info/article864.html
Етичен кодекс на българските медии
На 25 ноември 2004г бе подписан Етичен кодекс на българските медии. Първият подпис под документа беше сложен от Константин Марков, председател на АБРО - асоциация на над 160 лицензирани български радио и тв оператори. Сред подкрепилите кодекса са Българската медийна коалиция и Съюзът на българските журналисти.
Кодексът задължава медиите да предоставят достоверна и точна информация, да не се поддават на икономически и политически натиск, да разграничават ясно фактите и коментарите от предположенията, да уважават неприкосновеността на личния живот на гражданите, да проявяват отговорност към правата на децата и др.
Присъединилите се към кодекса печатни издания са "Банкер", "24 часа", "Труд", "Нощен труд", "Дневник", "Капитал", "Дума", "Жената днес", "Земя", "Россия днес", "Марица", "Струма", "Новинар", "Пари", "Сега", "Софийски имоти", "София днес", "София ехо", "Стан


04 Май 2010 22:54 | Назми
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вие от Кочан винаги сте били мекерета и ще си останете такива .За вас думата достойноство просто не съществува .Способни сте да продадете брат си ,децата си само и само да ви пишат във в.Струма. Вие сте генно -модифицирани хора - ГМ-Помаци.


05 Май 2010 00:23 | до назим
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

НЕКЪДЪРНИК!


05 Май 2010 01:13 | АХРЯНИН до Модератора:
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Г-н Модератор,оставам с неприятното усешане,че сте подкупен от общ.кметове,след като ми търкате постинга,в които нямаше обидни коментари. Сега вече съм напълно убеден в ЖЪЛТАТА ВИ ЗАКВАСА И ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ПОБРАТИМИТЕ С ФИДЕЛ КАСТРО И КИМ ИР СЕН- ТАМ ВИ Е М!ЯСТОТО!


05 Май 2010 02:44 | АХРЯНИН до...
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КАДЪРНИКО,оставям другите да преценят дали нямаш себеси в предвид,когато пишеш една дума и тя е грешна.Пише се НЕКАДЪРНИК! По-горе драскача - познавач на ГМО и ярък такъв на ДОСТОЙСТВАТА человечески;от собствен опит ли съдиш за продажбата на братята и децата ти,защото нито едното,нито др. съм направил,хулителю? Напротив отдавна издържам семейството си от работа в чужбина и съм помагал с пари брат ми ако визираш моята личност.Що се отнася до твърдението ти за Струма- направо ме избива на смях,не за друго,а защото преди мн. години бях щатен кореспондент на един окръжен в-к.Сигурно си убеден в това вече,защото словото е силно оръдие в ръцете на КАДЪРНИЯ и от него се плашат властимащите и такива слуги като теб,земляко.


05 Май 2010 20:05 | ахмед
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Г-н Борисов, всички тези изпълнения са дело на кмета Арбен Мименов които се изплаши от Давидов чрез ГЕРБ данему разкрие далаверите и затова го изолира чрез внедрените негови хора в ГЕРБ Сатовча - които ще разбият на пух и прах ГЕРБ до месните избори и тои ще си подсигури следващия кметски мандат - което трябва да разберат , Коцето и Генерала да направет необходимото те знает какво ако искат следващия кмет да нсе казва отново Арбен Мименов-ДПС а да е от ГЕРБ .


06 Май 2010 09:33 | бис
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

провалилото се събрание на ГЕРБ е първата птичка предвестник на истенската ПРОМЯНА!хората в общината се събуждат! страхът вече е преодолян,да му мислят МАНИПУЛАТОРИТЕ! България над всичко!


06 Май 2010 10:21 | ЮЗУ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

С протекциите на хора от ДПС Велко Давидов печели конкурса за изграждане на новата административна сграда на ЮЗУ за , която получи 2 600 000 лева. Без протекции на политическа партия / ДПС / тази поръчка не се получава . А това стана по времето на тройната коалиция . При толкова строителни фирми от гр. Благоевград ,тогава беше избрана точно фирмата на Давидов от с. Сатовча, как стават тия работи .


06 Май 2010 10:24 | симитли
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не само в ЮЗУ тоя Велко Давидов " строи " мост и в нашата община . За това на 13 май ще им четат присъдите в РС - Благоевград на тоя Давидов и любимият ни кмет Апостолов за " строежа " на моста в с. Мечкул .


06 Май 2010 16:46 | един от Вас
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Помаци, дори ахмаци, спрете със злобата и зависта - единствените ви качества!
Не само при Вас е труден живота, бъдете преди всичко хора!


06 Май 2010 17:26 | Назъм Заим
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЩО ИМ ТРЯБВАШЕ НА ДЯВОЛА И САТАНАТА, ТА СЪТВОРИХА ЖЕНАТА И ПАРАТА; МЪСТ, ЗАВИСТ, ЗЛОБА И ПРОКОБА,ТОВА МУ ОСТАНА НА ЧОВЕЧЕЦА ОТ НАРОДА; БИРА,ВИНО И РАКИЯ - ДАЙ КРЪЧМАРЮ, МЪКАТА ДА НАДВИЯ; НЯМА НИ НАДЕЖДА,НИ ЛЪЧ НЕБЕСЕН, ТАМ В ЧЕЧА, ВСЕКИ СРЕЩУ ЧОВЕКА Е БЕСЕН. А ИНАЧЕ ,ЖИВОТА МОЖЕШЕ ДА Е ПЕСЕН...ПЕСЕН !


06 Май 2010 17:53 | ИЗГНАННИК
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ДО Н.З ти продължаваш да пишеш и изразяваш мнението си в лека проза ! Правилно си се кръстил Назъм Заим /малко Осинско-Баташко накрая/, защото Назъм Хикмет е голям Турски поет и аз съм чел поезията му. При теб има наченки на поезия , но трябва още много да се упражняваш и четеш ! Ще успееш бъди сигурен ! Да мина на темата. Един човек се опитва да направи нещо в тази община и да сложи прът в колелата на симбиозата ГЕРБ-ДПС, и те се скъсаха да го плюят и да го калят по форумите? ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СМЕЛОСТТА ТИ ВЕЛКО !!! Да се изправиш сам срещу олигархията в общината!!!Сатовчани са мижитурки и слагачи и много вожд малко индианци.Битката в момента е между Кочан и Плетена?Арбенката като един Цезар ги насъсква и седи и си гледа сеир.ПОЗДРАВИ ВЕЛКО, да се осмелиш да се изправиш срещу парите!Другата група в ГЕРБ свързана с ДПС няма така лесно да изпуснат кокала?Плюха те пред Ц.Ц, пред Камбитов,пред Икономов,пред Татарски , а Хаджигаев и Арбенката вече са се договорили кой ще изпълнява проектите!


06 Май 2010 18:04 | ИЗГНАННИК
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Сигурно си пропуснал Панорама с участието на Министър Найденов, който специално цитира проектите на Община Сатовча, които са на стойност 4 пъти над бюджета на Общината и как ако арбенката не Гепи парите ще е пожизнен кмет???Не ти ли намирисва ВЕЛКО на уговорка?Специално премахнаха ДДС-то по тези проескти, заради такива общини, като Сатовча! Нали се сещаш ВЕЛКО , че и Министър Найденов беше на лов във хубавото чакало на Дикчан??? Но търпение, мисля че г-н Премиера, търпеливо ще изчака да се напалуват. Добре е и Министър Ц.Цветанов да знае, че тези блюдолизци го подвеждат и старателно замитат следите от кражбите!?!Но документи има и тяхното време ще дойде? ВЕЛКО, една птичка пролет не прави, но мисля , че ще имаш скоро ято. Бори се и отстоявай вижданията си! Информирай надлежно когото трябва,резултати ще има! Още има за оправяне на гигантски грабежи в СОФИЯ, ще дойде времето и на периферията. Ще ги видим тогава и кметове и директори на горски стопанства и ГЛАВНИТЕ ловци в Държавата!УСПЕХ


06 Май 2010 19:19 | Н.З до ИЗГНАННИК
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ИЗГНАННИК,НЕ СЕ ПРАВИ НА КРИТИК РАЗБИРАЩ ОТ ПОЕЗИЯ,ТОВА Е СЛОЖНА МАТЕРИЯ ЗА ТЕБ! ЯВНО СЕ ОПИТВАШ ДА СИ ГО ВЪРНЕШ ОТ ЕДНА МОЯ ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ЕДНИ ТВОИ "АЛАБАЛИЗМИ"- ОПИТИ ЗА ПОЕЗИЯ.ХОРА ОТ ПО СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ НА КОЧАН ЗНАЯТ РОДНОТО МИ ИМЕ, ТО Е СЪЩОТО САМО ЧЕ С -ОВ НАКРАЯ.ЩЕ БЪДЕ ТВЪРДЕ НЕСКРОМНО ДА СЕ СРАВНЯВАМ С ТУРСКИЯ КЛАСИК,НЯМАМ ТАКОВА НАМЕРЕНИЕ.ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ОТГОВОРА МИ? КОМПЮТЪРА МИ Е НА 3г.И НЯМА ТАКАВА ОПЦИЯ ЗА ПИСАНЕ В ПОЕТИЧНА РЕЧ,ЗАТОВА ИЗЛИЗА НА РЕДОВЕ.ЧАО!


06 Май 2010 19:38 | младен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кого познавате от ко4ан бе, незми и другите там, когооооо....


06 Май 2010 20:44 | РЕАЛИСТИ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ейййййй,Джамале Даутево(Велко Давидов) до кога ще ти четем хвалбите и писаниците,които ти си написал за самия себе си.Сам си пишеш сам се хвалиш и сам се защитаваш.Освен твоето семейство което бездеиства по цял ден не свикнало да работи и се чуди какви глупости да измислите във ваша полза друг няма кои да ви защити.На всички прочели форума веднага им става ясно,че всичко написано в твоя полза си написал сам.Няма друг кои да те похвали.Всички те знаят от Сатовча до София какъв мошенник и свръх интригант си.Но нали знаеш който копае гроб на другия сам си пада в него.


06 Май 2010 20:53 | НАЗЪМ ЗАИМ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

МЛАДЕНЕ,Я МАЛКО СЕ УСПОКОЙ ЧОДЖУМ, ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ПЕРКУЛЯСАШ КАТО МЕН, АЗ ОТ ДВА ЧАСА СЕ НАМИРАМ В ЕДНА ЛУДНИЦА НА PAMPLONA, NAWARRA,АКО ИСКАШ МОГА ДА ТЕ УРЕДЯ И ТЕБ. НО ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА ДА МИНЕШ ЕДИН КУРС ЗА ГРАМОТНОСТ ПО БЪЛГ.ЕЗИК- ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ РЕД ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ. НАЗДРАВЕ ОТ МЕН,АЗ СЪМ ОТ ТВОЕТО СЕЛО!


06 Май 2010 21:10 | сатовчанци
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Браво на всички реалисти и трезво мислещи хора!Най-после се намери кой да каже истината във форума.Представете си какъв лицемер е В.Давидов.Понеже се срамува,че е помак си промени фамилията от Даутев на Давидов.И се кръсти безсрамно където трябва и не трябва.Всички си направете анализи,що за човек е този,който ненавижда фамилията и произхода си!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срамува се от произхода си и помаците,но се е хванал за тях като удавник за сламка да използува гласувете им.Защо ли?Защото е отхварлен от всякаде и единствената му надежда са помаците от община Сатовча,които го ненавиждат.


06 Май 2010 21:28 | ИЗГНАННИК
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Реалисте нещо си в грешка ??? По горе написаните неща не са писани от Велко, а от човек запознат със далаверите в региона. Няма безгрешни хора, който не работи само той не греши.Стига популизъм и демагогия!?! Всички от по старото поколение сме грешили и сме оцапани малко или много? Но 20 години гледаме мазни и лигави, олигофренски физиономии как ни управляват и се правим на ощипани моми. Арбен ли е най качествения кадър за кмет и му гледаме мазната ухилена физиономия 11 години? Пламен ли е най кадърния инж.лесовъд за директор? Върна го Арбен като много кадърен, КРАДЕЦ, да си гарантира 3 мандат. ВЕЛКО е хулен и плют във форумите, какво бил направил, ами направете и вие! Но ВЕЛКО единствен се изправи срещу клиентелизма и олигархията и на номенклатурата от ДПС им запари под краката!?! Ще има РЕОРГАНИЗАЦИЯ, още малко търпение!!! Лошото е че ПЛЕТЕНСКИЯ ГЕРБ е с ДПС закваска и ще им гледам сеира??? Те разбраха вчера какво се случи??? АРБЕНЕ с ПЛАМКАТА и дружина с пижамки на раенца......


06 Май 2010 21:48 | ИЗГНАННИК
Оценка:
-8
 (
10
 гласа)

НАЗЪМЕ , сега ми стана ясно защо пишеш така настървено, а ти си призна , че си в ЛУДНИЦА "НАВАРА" !!! Предлагам ти да си пиеш редовно хапчетата и да не пишеш стихове, щом компютъра ти е на 3 години и нямаш опция за подреждане в стихотворна форма. Чудя се как в Памплона не можеш да си смениш компютъра? Там поне са евтиния? И те съветвам да следиш правилно и внимателно това което пиша и го помни!!! Със сигурност ще се окажа прав!!! Това за алабализмите е твой патент.
До САТОВЧАНЦИ: Всички Сатовчанци ли написахте тази измишльотина???Сатовчански слънчогледи?Иначе пият и в къщи плюят и псуват и АРБЕН И ПЛАМЕН, но на центъра се усмихват и поздравяват мазно???Единия е наредил камери и следи кой с кой се вижда и сакън да не го бутнат от власт, само на обяд охраната не пуска никой да може със сатрудничката да се поглезят! Другия юнак, ако не слушаш, няма дърва ! Те са Богопомазани и смятат да се олоят още докъм 150кг. Докато има слънчогледи в Сатовча и цялата община,така ще е................


06 Май 2010 22:00 | сатовчанци
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Изгнанник объркал си адреса!!!Ако не бяха АРБЕН И ПЛАМКАТА,общината отдавна да е ограбена до нула от Джамалето Даутево(Велко Давидов).Те поне направиха и правят полезни неща за общината и хората в нея!А изпеченият мошенник Велко Давидов освен да граби,присвоява и всява раздор и разцепление какво друго ни е показал на общ.Сатовча?


06 Май 2010 22:17 | ВЪЛКОСЕЛ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Верно ли си е сменил тоя фамилията.За какъв ни се прдставя като доиде при нас.Затова ще хвърчи на километри от Вълкосел и цялата община.


06 Май 2010 22:32 | НАЗЪМ ЗАИМ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ИЗГНАННИК,ЯВНО ТИКВАТА,КОЯТО НОСИШ НАЙ- ОТГОРЕ НЕ РАЗЧИТА ПРАВИЛНО ИНАКОСКАЗАТЕЛНАТА МИ РЕЧ,НО ОГЛУПЯВАНЕТО ТИ НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ,ТО Е ГЕНЕТИЧЕН ТВОЙ ТАКЪВ.МИЛО КОМУНИСТИЧЕСКО ЮНАЧЕ,НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА МОИТЕ ХАПЧЕТА- СПРЯХ ДА ГИ ВЗИМАМ НА 10.11.1989г.,А ТВОЯ МИЛОСТ ЯВНО ОТ ТОГАВА ГИ ГЪЛТА,НО БЕЗ ВИДИМ ЕФЕКТ! КАКТО СЕ УБЕЖДАВАШ,НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ОТ ТОВА,ЧЕ ДРАПАМ СЪС СТАР ЛАПТОП- ВЪРШИ МИ ДОБРА РАБОТА,ЩОМ МНОГО КОЛЕГИ МЕ ПРИВЕТСТВАТ ЗА НАПИСАНИТЕ ОТ МЕН РАЗМИСЛИ - ЗНАЧИ НА ПРАВ ПЪТ СЪМ,ЮНАЧЕ.ИНАЧЕ НА КОЛКО "ЛОГОДАШКИ" СИ ДНЕС,ЗАЩОТО АЗ СЪМ НА ПЪРВА ЧАША ВИНО - ПОДАРЪК ОТ ЛЕКУВАЩИЯ ЛЕКАР НА CLINICA NAWARRA; НАЗДРАВЕ И ПО КРОТКО С РАКИЯТА!


06 Май 2010 22:33 | валя
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

присъединявам се към мнението на сатовчанци това и голата истина . А за Велко Давидов няма защо да коментираме вижте къде е майка му на стари години , спомнете си как постъпи и с брат си . На такъв братоубиец доверие никакво


06 Май 2010 22:36 | БЕЗПРИСТРАСТНИ
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ВСИЧКИ В ОБЩИНА САТОВЧА НЕ МОГАТ ДА СИ ОБЯСНЯТ ЗАЩО ЧАК СЕГА БЕШЕ ИЗКЛЮЧЕН ОТ ГЕРБ РАЗРУШИТЕЛЯТ НА ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО С ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ОТ ХОРА ОТ ОБЩИНА САТОВЧА ВЕЛКО ДАВИДОВ.НЕГОВОТО МОТО Е ВСЕИЗВЕСТНО: КРАДЕЦЪТ КАЗВА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! ИЗСМУКАЛ С БЕЗПОЩАДНИТЕ СИ ОКТОПОДИ БСП-ПОМНИМ ПОСЕЩЕНИЕТО НА ИЛЧО ДИМИТРОВ,НЕПОСТРОЕНИТЕ УЧИЛИЩА И ПРИСВОЕНИТЕ СУМИ. СПЕЧЕЛЕНИТЕ МНОЖЕСТВО ПРОЕКТИ ОТ НДСВ И ЗАКУПЕНИТЕ АПАРТАМЕНТИ,ЛУКСОЗНИ КОЛИ И МОТЕЛ. КАКВОТО МОЖА СИ ВЗЕ И ОТ ДПС НО НЕ ДОСТАТЪЧНО ДА ЗАКУПИ ОЩЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ОЗЛОБЕН СРЕЩУ ТЯХ. И В ЛИЦЕТО НА НЕВИННИТЕ ДЕЦА В ОБЩИНА САТОВЧА ВИЖДА САМО ЧЛЕНОВЕ НА ДПС.


06 Май 2010 22:36 | Крибул
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

В.Д ни плати членски внос за 1 година напред в ГЕРБ за да го направим председател. Той издевателства над нас .


06 Май 2010 22:47 | очевидец
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

След провокацията на Давидов за провал на конференцията на ГЕРБ в Сатовча отиде на отчет заедно с госпожата при Милко Серкьов - председател на БСП в община Сатовча . Той е кумонистическо мекере и цял живот е бил такъв . Изпълнява поръчките на червените за да разбие ГЕРБ . Вижте мазната и доволна физиономия на Серкьов особено след гнусният план който изпълни миналият ден по сценалрии на Серкьов Велко Давидов и ще се убедите за какво стова въпрос в Сатовча . А за тайната среща на другарката Курнелия Нинова с Велко Давидов преди конфеленцията на ГЕРБ знаете ли ??? Охо планът е пъклен , приказкати че ГЕРБ е = на ДПС които В.Д. втълпява имат важна задача да не се обедини ДПС с ГЕРБ
или пък да попречи на хора членуващи со сега вДПС да отидат в ГЕРБ . Според плана такива трябва да се линчуват от велковата хайка


06 Май 2010 22:49 | ухажвани
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

апък на нас ВЕЛКО ДАВИДОВ ни плати в цеха по 50 лева на всеки член от ГЕРБ да гласуваме на отчетно изборното събрание в Сатовча за него и вдигаме колкото се може
повече врява.


06 Май 2010 22:49 | Н.ЗАИМ до ВЪЛКОСЕЛ
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

ВЪЛЧЕ- СЕЛЯНИНО,АКО ВИЗИРАШ МОЯ МИЛОСТ- В ГРЕШКА СИ! ИМЕТО Е МОЕ И ПРОМЯНАТА КАСАЕ ЕДИНСТВЕНО МЕН,ЗАПЛАШИТЕЛЮ! РАЗТРЕВОЖИХТЕ СЕ МНОГО ЗА ВАШИЯ ВЕЛИК ВЕЗИР,НО ВСИЧКО В ТОЗИ СВЯТ ТЕЧЕ И СИ ОТИВА РАНО ИЛИ КЪСНО,ВЕЧНИ НЕЩА НЯМА. РАНО Е ОЩЕ ЗА ТАКЪВ ТЪЖЕН РЕКВИЕМ,ТАКА ЧЕ НАЗДРАВЕ И ПО- СПОКОЙНИ БЪДЕТЕ И ЗЛОБАТА ОТ ДУШАТА МАХНЕТЕ,КАРДАШЛАРИ СТАРИ!!!


06 Май 2010 22:55 | до ухажвани
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и вие вдигахте ли врява ?


06 Май 2010 23:03 | Младежи от Сатовча
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Още със създаването на ГЕРБ подадохме молби за членство но Велко Давидов обяви че родителите ни са депесари и в ГЕРБ за нас място няма . Изгони ни да си ходим в ДПС . Така не ни допусна в ГЕРБ. Чакахме този хубав ден за българската демокрация и справедливост той да бъде изключен и това най- после се случи . Нашето място е в ГЕРБ това е бъдещето на страната ни и ние ще помагаме за щастието и благоденствието на децата ни , на нашите родители , на нас самите и на всички жители на община Сатовча .


06 Май 2010 23:03 | ухажвани
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Да,такава врява вдигнахме,че провалихме събранието и след това бяхме на купон в Зенит с фоерверки.Другият път за 100 лв. ще вдигнем още по-голяма врява.


06 Май 2010 23:09 | до ухажвани
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Браво на вас свършили сте добра работа след като сте продали душите си на дявола . Всяка хапка от ръката на Царя 820 е горчилка и отровна .


06 Май 2010 23:10 | Н.ЗАИМ до ВЕЛКО ДАВИДОВ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А БЕ ВЕЛКО ДАВИДОВ ЗАЩО ПИШЕШ ОТ МОЕ ИМЕ ВЪВ ФОРУМА. ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ТОВА КОЕТО Е НАПИСАНО В "Н.ЗАИМ до ВЪЛКОСЕЛ" НЕ Е НАПИСАНО ОТ МЕН А ОТ САМИЯТ ВЕЛКО ДАВИДОВ.ТОЙ ИСКА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ПО ТЕРЛЪЧКИ!
ВЕЛКО,АКО СИ МЪЖ ПИШИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ, А НЕ ПОД ЧУЖДИ ИМЕНА!


06 Май 2010 23:18 | Осина
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И на нас Велко Давидов ни изпрати по Алик Спахиев от с.Кочан по 50 лв. на всеки член от ГЕРБ
и да гласуваме за който той каже.


06 Май 2010 23:19 | до Н.Заим
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

от името на ВД пише неговата подлога Красимир Качанов който му лиже нааканият задник за пари .


06 Май 2010 23:24 | да бе
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Нали Алик дето беше в СДС , в Атака, в ДСБ, в РЗС и др. е кандидат за лидер на ГЕРБ . Нека не забраваме и чии син е Алик Спахиев . Що се създаде партия Алик е първа писта в нея . На него Крико и Доньо са му учителите , вдъхновителите . " Интелигенцията на Кочан " били тези утрепки , верно ли е ???????????


06 Май 2010 23:32 | валя
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Пред християните Велко Давидов се представя за християнин, пред помаците за помак, пред турците за турчин, пред ВМРО за велик родолюбец , ходи на църква , днес го видях да пали свещи в манастира Свети Георги . Действа човека според ситуацията нали трябва да се нагажда за постове и за комисиони най вече . Ама вече всички го разбрахме с пари доверие не се купува . Доверие за доверие се дава .


06 Май 2010 23:33 | потаен
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ВЕЛКО ДАВИДОВ проведе много "ТАЙНИ" срещи за които знае цялата община.Той посрещна специален гост в късните часове в ЗЕНИТА СИ-МНОГО УВАЖАВАНИЯТ ОТ НЕГО ЯНИ ЯНЕВ.С него
си поговориха тайничко и начертаха много общи планове за в бъдеще!


06 Май 2010 23:34 | НАЗЪМ ЗАИМ до ВЪЛКОСЕЛ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

ВЪЛЧЕ- СЕЛЯНИН,ИМАМ ИЗДАДЕНА ЗАПОВЕД ОТ ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР/АРБЕН МИМЕН/ СЪС СЛЕДНОТО СЪДЪРЖАНИЕ: АБСОЛЮТНО СЕ ЗАБРАНЯВА НА БЕДНИЯ НАХИЯ НАЗЪМ ШАИН АЛ ЗАИМ/ВЕНКО/,ВЛИЗАНЕТО МУ В ТЕРИТОРИЯТА НА МОЯ САНДЖАК ПО НИКАКЪВ ПОВОД,ТЪЙ- КАТО СЪЩИЯТ ПРЕДСТАВЛЯВА ИЗВЪНРЕДНА ОПАСТНОСТ ЗА РАЯТА НА МОЕТО ЦАРСТВО И ЛИЧНО ЗА МЕН;НАРЕЖДАМ: ВСИЧКИ ИБРИКЧИБАШИИ/КМЕТОВЕ/ В ТЕРИТОРИЯТА НА МОЕТО ЦАРСТВО,АКО ЗАБЕЛЕЖАТ ПОЯВАТА МУ,ДА БЪДЕ ЗАПТИСАН И ВКАРАН В КАУША! СЛЕД ПРЕБИВАНЕТО МУ,ДА БЪДЕ ОБЕСЕН И ДА НЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН- ЗА НАЗИДАНИЕ НА РАЯТА. АКО НЯКОЙ НЕГОВ ЯТАК ГО СКРИЕ,ЩЕ ПОСЛЕДВА НЕГОВАТА СЪДБА! ДИРЕКТОРИТЕ ПО У-ЩА , ЗОРКО ДА ВНИМАВАТ,ЧЕ ТОЯ СЕРСЕМ МОЖЕ БУНТ СЪС КОЛЕГИТЕ СИ ДА НАПРАВИ! КАК ДА СЕ ВЪРНА,КОГАТО КЬОРАВО И САКАТО ЯТАГАН МИ ВАДИ ЗА ГЛАВАТА И НЕМИЛ- НЕДРАГ,ЩЕ СЕ СКИТАМ ПО ЗЕМЯТА.


06 Май 2010 23:38 | НАЗЪМ ЗАИМ до...
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

НАПИСАНОТО ПО-ГОРЕ Е ЛИЧНО МОЕ ИНЕ ЗАМЕСВАЙТЕ ВЕЛКО!


06 Май 2010 23:46 | 000
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

След няколко ддни Янето отново ще му е гост . Ще дойде да направи дарение на ФК Сатовча по поръка на Багрян и Велко . Да не се правят повече на ущипани и на лоялни гербаджии да дойде Хаджигаев да го пита какво ще правят пак с Яне Янев ще свалят ГЕРБ от власт. Сите обратни се събират и Киган е с тях . Велко нали беше партия с Киган на местните избори . Борбата му да е колкото се може по на пост в ГЕРБ не е от родолюбие или от това че много е загрижен за живота на хората . Борбата са проектите на община Сатовча които са за 23 милиона лева . Иска парче от тортата затова отиде да се моли и на Арбен . Искаше прошка , извиняваше се за доносите но не хвана дикиш .


06 Май 2010 23:52 | до венко
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

И ти от къде мина трева не поникна стига си плакал като вдовица за х.и. С Велко сте една марка мушингии . Пламен Масарлиев .


06 Май 2010 23:57 | Владо Димитров
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Стига толкова другарю Давидов , провали се като наш агент в ГЕРБ. Компанията на снимката от наши вервни другари успяха но ти си пълен провал . Беше ти възложено да провалиш ГЕРБ още в зародиша му а ти ...........


06 Май 2010 23:58 | НАЗЪМ ЗАИМ ДО ...
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

НЕ ИЗЛИЗАЙ С ИМЕТО НА ПЛАМЕН М. ТОЙ НЕ Е ТОЛКОВА НЕГРАМОТЕН КАТО ТЕБЕ, МОМЪК!


07 Май 2010 00:04 | асан
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

а бе вие не разбрахте ли че зад името Н.ЗАИМ стои Велко Давидов


07 Май 2010 00:10 | ИВАЙЛО
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Вие от ГЕРБ най-после разбрахте че Велко Давидов и Алик Спахиев (куклата на конци) никога не са били от ГЕРБ и не са работили за ГЕРБ,а са внедрени агенти на други партии от които взимат пари за да всяват раздор в ГЕРБ.


07 Май 2010 00:17 | АНГЕЛ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

АЛИК СПАХИЕВ ОТ КОЧАН НЕ ГО ЛИ НАПРАВИХА ДПС, ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕТО В С.КОЧАН И НЕ БЕШЕ ЛИ ТЕХЕН НАЙ-ВЕРЕН СЪВЕТНИК ДО НЕОТДАВНАШНО ВРЕМЕ.А ПЪК СЕГА Е ТРЪГНАЛ ДА СТАВА ЛИДЕР НА ГЕРБ ЗА КОЕТО ГО УСМИВА ЦЯЛАТА ОБЩИНА.


07 Май 2010 00:19 | НАЗЪМ ЗАИМ-ОВ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ОЩЕ ЕДИН ПЪТ УМОЛЯВАМ ПРОВОКАТОРА ДА НЕ МЕ БЪРКА С ВЕЛКО. ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪМ В ТОЗИ ФОРУМ С АВТЕНТИЧНОТО СИ РОЖДЕННО И ДР.СМЕНЕНО ИМЕ НЕВЕН/ВЕНКО/! ОСТАНАЛИТЕ СТЕ АНОНИМНИ СТРАХЛИВЦИ,ЗАТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ!


07 Май 2010 00:26 | коректен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Сега е момента в община Сатовча да бъде избрано добро ръководство и лоялни лидери на ГЕРБ а не фурнаджииски лопани . По делата им ще ги познаете , не е много трудно да разпознаем мошениците , интересчиите и двуличниците . Сматам че има кадърни хора които да върнат доверието към нас . Заради Велко Давидов, Младен Мутафчиев дето го хванаха да краде кабел преди няколко седмици , като Алик Спахиев и други не бива да позволим повече да ни оплюват и да ни нямат доверие .Всеки има своите си кусури ако наистина сме загрижени за бъдещето си нека изберем хора които имат хъс и желание да са лидери - общественици а не подлагари . 13


07 Май 2010 00:33 | валя
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ако някой познава хората на снимката освен Велко и ексцентричната му госпожа с грозните разширени вени по краката нека им напише имената да ги днаем всички .


07 Май 2010 00:43 | Антон
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво Ивайло - директно и точно . Това е истината дано повече хора са я прозряли най- после .


07 Май 2010 01:02 | елза
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Венко Заимов от Кочан ли е Назъм ,?????? Той не работеше ли при Велко Давидов преди да замине за чужбина ?????


07 Май 2010 02:22 | Назъм Заим
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ПРОВОКАТОРЕ,НЕ РАЗАБРА ЛИ,ЧЕ СТИЛЪТ МИ НА ПИСАНЕ Е ТВЪРДЕ РАЗЛИЧЕН ОТ В.ДАВИДОВ,ЗА ДА СЪЗДАВАШ ТАКАВА ИЛЮЗИЯ ,ЧЕ Е ТОЙ! НЕКА ТИ НАПОМНЯ,ЧЕ СЪМ БИВШ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ЛИТЕРАТУРА, А ВЕЛКО- СТР.Т-К ! ПИСАНЕТО МИ ПО ФОРУМИТЕ Е С ЦЕЛ ИЗРАЗЯВАНЕ НА ЛИЧНА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ,ПО РАЗЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ В ОБЩ.ПОЛИТ.ЖИВОТ ,КОЯТО ОТСТОЯВАМ СЪГЛАСНО МОЯТ МИРОГЛЕД. НИКАКВА ВИНА НЯМАМ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС ПИШАТ НЕГРАМОТНО И С РАЗСЪЖДЕНИЯТА СИ МЕ КАРАТ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЯХ КАТО МОЙ ЗЕМЛЯЦИ,СЯКАШ СЕ НАМИРАТ В ОТДАВНА ОТМИНАЛА ЕПОХА ОТ ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ! НЕ ЗАБРАВЯИТЕ,ЧЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ, ТРЯБВА ДА МИСЛИТЕ,ИНАЧЕ НАПРАЗНО СМЕ СЕ РОДИЛИ НА ТОЗИ ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ СВЯТ!БЪДЕТЕ ДОБРИ И НОРМАЛНИ ХОРА,НАЙ- ЛЕСНОТО Е ДА ОБИДИШ И НАПСУВАШ ОПОНЕНТА,НО ТОВА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ НИЗЪК И НИЩОЖЕН,КОЛКО ПО- ДОБРЕ БИ БИЛО ДА СИ ПРОСТИМ ГРЕШКИТЕ! ДОПУСКАМ ГИ И АЗ В МОМЕНТ НА ЯРОСТ,НО НЕКА ДА МЕ ИЗВИНЯТ ЗАСЕГНАТИТЕ - НЯМА ТАКИВА,КОИТО СА БЕЗГРЕШНИ,ЛЕКА НОЩ!


07 Май 2010 07:17 | бор
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

големи фантазьори се извъдиха във форума,превиждат им се таласъми,заговори,а истината е проста :ибрикчиите, ислямистите, авганчета и фанатичета ще бъдат озаптени на топло с шарени дрешки. краденото ще бъде опоскано от прокурори, съдии, адвокати и малко от техните преближени! бог дал,бог взел!


07 Май 2010 08:33 | до всички изменици
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

И нямате дори капчица срам за това което стана на проваленото от вас сабрание„хората на дпс които беха влезли сас подправени списаци ези ли ще ни оправляват ощината дами и господа тези ли безрамни жалко подобия на хора или предателите боро.аничка.и живко дето се продадоха,дори повлякоха и мишо.и имате наглоста да пишете тука виждам че лесно кокала не се дава вие сте като фурнаджийски лопати днес сас ГЕРБ а утре пак като доиде милото ДПС пак сас него,ако требва сас бунтове но ште ви испадим да знаете,и самия ХАДЖИ ГАЕВ видя кво струвате.смесихтесе сас дпсарите и си мислите че ште стоят другите мирно.


07 Май 2010 08:39 | !!!!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Едно запитване да господата които се погрижиха да се прецака сабранието,вие господа там квисте пламен,арбен и борката зашто се погрижихте един ден преди сабранието да опвестите за велко че е бил ислучен чрез вашия човек добре платен вав вестник струма,а като се осрахте на сабранието не ебахте пак да певстите кво става,маи нешто ви сас растресе земята под вас да не олеквате,иначе ако беше минал коварният ви номер пак штеше да е на парва страница вчера вав струмата нали!!!!!вие бяхте мн сигорни че ште биете чрез михаи страхилчо по точно предатела,но сега заради вас тои ште си навлече големи неприятности.НАЛИ ЗНАЕТЕ КОИ КОПАЕ ГРОБ САМ ПАДА ВАВ НЕГО.МНОГО ВИ ЗДРАВЕ


07 Май 2010 09:52 | младен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

венко извиняваи ако си ти


07 Май 2010 11:25 | драмски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Най-големият в община Сатовча е брат на един бивш Кмет на общината. Негови клиенти са Назъм, Велко, Яне!


07 Май 2010 13:56 | Н.З до драмски
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Драмски,носиш името на един красив бивш български град,в една съседна държава- в това не виждам нищо лошо. Знаеш ли защо сме го изгубили заедно с още много като него? Причините са най - различни,но едната е заради перверзни мозъци като твоя,които са носили някой главокомандващи тогава,барабар с коронованите особи!


07 Май 2010 14:00 | Н.З.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

главокомандващи,да се чете- главнокомандващи!


07 Май 2010 14:18 | истински гербаджия
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ало тези нивите членове каде са беха запатили на сабранието да не би ви беха обештали и на вас някоя службичка в горското като на мишо от слаштен неговото племениче,или са ви давали и на вас парички кат на др гербаджии,то и пламен и боро го знаят как става тва нешто те са много пекани в тези работи само се чудя от каде вадят толкова пари,нали беха примерни и почтени тези само с една заплата на директор и на кмет не се правят такива чудеса,сигорно и за тав не искат да испускат кокала на др.преди време боро истината ли бешш там лажата ли незнам но никои не го искаше в плетена отбягваха го хората и нз как само пак успя ди излаже,пекан стар агент е тои пак за малко да изигареа всички.


07 Май 2010 14:27 | реалист
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Каде беха таи наречените нови дпс?гербаджий до сега та не влезоха в герб по рано а чак след 3години,зашто??????искат да станат на готово дете башти,е как стават тези работи.ВЕЛКО ДАВИДОВ беше парвият които се опалчи на дпсарите и поведе кампанията на герб в сатовча тои беше единствен бестрашен,нека каже жената на пламен какво му е казвала на плоштада в село КОЧАН когато е бил митинга на ДПСЕТО и е пресаствал техния вож ДОГАН,нека си спомнят какви ги е говорила и сега неинят маж бил от ГЕРБ,зашто не се прехварли в герб оште от начало когато имае подписки за свалянето на троината коалиция,когато имаше избори за евро депутати,за парламентарните избори а сега като видя че започна да се затяга крагат около шията му и се прежварли и то незаконно.но за това е виновен само мишо заштото допусна тва нешто да му се качат боро и пламен и арбен на главата сега да го видим като падна в очите на герб на каде.


07 Май 2010 14:33 | ГЛЕДАЧ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само ВЕЛКО може да оправи нештата заштото тои е не подкупен тои си има пари и не му требват пари които са мн мрасни и наи вече са наште хора от обштината които са били крадени от кметовете на дпс и техните кадри шефовете на горските стопанства на училиштата и.т.н,искат да го изолират и да си ппарвят дпс.герб игрите.несте толкова стока нали както казват понякога и многото пари не помагат.сега сигорно ште извадите оште от джобовете за да подкупвате оште занперд по патя кам власта,но този горе визда да ви е ясно!!!!!


07 Май 2010 15:46 | 4икаго
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

абе помаци смотани,там в 4е4а живот няма,зажто не се избиете-един на друг??????????свобода......


07 Май 2010 16:31 | !!!!!!!!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ДАМИ И ГОСПОДА,ИСТИНА ВИНАГИ ИМА И ТЯ Е ЕДНА! Гербаджий са тези които воюваха на фронта срещу ДПС и положиха основите на ГЕРБ и продължават да доизграждат тези основи."Истинските Гербаджий",както сега се наричат някои тогава държаха в ръцете си пачките на ДПС,на това сме свидетели всички в общ.Сатовча.Когато им замирише на власт същите тези "Истински Гербаджий"вземат пак пачката и искат да си купят ново достойнство което те нямат!ФОРМУЛАТА ВЕЧЕ Е ИЗПИТАНА ОТ 1990г. ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН. ДОСТОЙНСТВО,ДОСТОЙНИЯТ ЧОВЕК ЗНАЕ,ЧЕ НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ,С ПАРИ СЕ КУПУВАТ САМО ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТ,КОЛИ И ДИПЛОМИ.
ВЪВ ФОРУМИТЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИТЕ НЯКОЙ НА ТЕМА ДОСТОЙНСТВО,НО В ОБЩ.САТОВЧА И В
РЕГЙОНА,КЪДЕТО ВСИЧКИ ДОБРЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ-НИКОЙ!


07 Май 2010 16:32 | кигън
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Н.З.
Акцентирай върху писаното от Драмски, не бягай по тъчлинията!


07 Май 2010 16:43 | Блаженни са.........
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Блаженни са вярващите!Защо си мислят Давидовци,че могат да заблудят изобщо някой в тази
община!Да го закупят за един час,па и да го напият могат.Трайността продължава само до изтрезняването на закупените!!!


07 Май 2010 16:58 | реалист
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Велко,защо нямаш смелостта да си признаеш,че си изключен от Испълнителната комисия на ПП ГЕРБ София!Само висшият орган има тези правомощия, това го знаем.Защо заблуждаваш хората около себе си?Кажи им истината.Пардон,забравихме,че някои хора са виртуози само на лъжата,за тях истината е табу!


07 Май 2010 19:32 | геле
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

по делата им ще ги познаете.усети се хаджигаев каква е работата ама чак на събранието и го отложи бързо бързо.браво сега всеки на мястото му


08 Май 2010 00:41 | Боико
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

едни и същи пишат срещу Велко и това са ДПС-ГЕРБ които осещат 4е идва 3-ти март за Родопите....видяхтели как ви изгониха Перпела ха ха ха


08 Май 2010 03:25 | НАЗЪМ ЗАИМ
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ, ВКЛЮЧВАЩ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ НАШИ ПРЕДСАТАВИТЕЛИ НА ОБЩИНА САТОВИЦА( ВСЯКАКВИЦА) ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ДР.КЪРЧО КАРАПОДКОЛЕВ- ПРЕД-ЦЕДКА-ДАТЕЛ НА СИТЕ НАТЕГАЧИ ;ДР. КАЛ-ЯЛ ШУШКОВ И ОЩЕ ДР.ОМИЛКВА СЕ И СЕРЕ-КУВА- ВСЕ ВИДНИ И ЖАЛКИ НАТЕГАЧИ ОТ КОМИНТЕРНА С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ИЗДИГНА КАНДИДАТУРАТА НА КУМА ЛИСА- ЯЛ-ТА СЕ ОЛЯЛ МИМЕН ЗА КАНДИСАЙ МЕ ЗА ПРЕЗ-ИДЕ-ДЕН НА Р.МИМЕНИЯ.СЛЕД ОФИЦИАЛНАТА ЦЪР-Е-МОНИЯ,ВИДНИТЕ НАШИ ПОЖИЗНЕНИ ГЕРОЙ СЕ ЮРНАХА ЗА СНИМКА ПРЕД РАЯТА .А ПОСЛЕ СЕ НАСОЧИХА КЪМ МЕХАНАТА ЗА ДА ОТПУСНАТ ДОВОЛНО ДУШАТА,ЧЕСТИТО !


08 Май 2010 03:58 | Н.З
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Р.- ДА СЕ ЧЕТЕ- РЕПУБЛИКА!


08 Май 2010 08:27 | Ясен
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Хаджигаев слуша кумониста Розен Марчев сега лидер на ГЕРБ -Гърмен той лобира за Велкои Давидов сите кумуни се събират в ГЕРБ Хаджигаев също е червен . Усетил се какво че Мишо Перпелов , Боро , и много други са били цял живот опозиция на БСП това ли се е усетил Хаджигаев и сега се опитва да пази столетницата от тях. А що се отнася до ДПС те са най- употребените и тормозените от БСП на тях мястото им сега е в ГЕРБ за общ фпонт срещу ДПС. Милко Серкьов не случайно тръпнеше и чакаше резултата от конференцията на площада . С тичкане Велко отиде да му снесе информацията че БСП превзема и в Сатовча ГЕРБ с блоагословията на Хаджигаев .Точно по предварителният сценарии .


08 Май 2010 08:28 | Ясен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

де се чете общ фронт срещу БСП а не ДПС .


08 Май 2010 09:33 | ИЗГНАННИК
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ПРИВЕТ ТРУБАДУРЕ, НАЗЪМ !!!Поздравявам те за смелостта ти да пишеш със собственото си име и за активното изразяване на гражданското ти мнение във форумите!Моля те да ме извиниш за по хапливия език, но така е във форума.Ако са повече хората като нас, риалисти и с широко отворени очи, няма да се случва това ,което се случва в Община Сатовча 20 години!?!По горе наш колега се изказва неподготвен, че ако не са били Арбен и Пламен то Общината щяла да тъне в мизерия?За 20 години всички които се изредиха да управляват и Общината и Горското приспиваха народа с една и съща песен, ако не гласувате за ДПС, пак ще дойдат комунистите да Ви сменят имената и да Ви режат шалварите и фереджетата.И бедния и изстрадал народец под строй гласуват за партията на малък кръг олигарси и кръгче от обръчи.Нека сляпото да прогледне и да види през тези години кой има просперищ бизнес и около коя партия гравитира???И за предишните кметове мога да пиша много, но за сегашния селски хитрец ще напиша трилогия......


08 Май 2010 09:45 | ИЗГНАННИК
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

...колкото са мандатите му.Какво бил направил за общината?Смени здравите плочки на площада в Сатовча и ги замени с такива,които след 2 години ще станат пясък и дупки. Направи децка площадка на площада под върбата?Има "градска" градина до болницата за такива инициативи.Общо взето да оправдае средствата, но защо плочките на площада?Щеше да ни надживеят всичките!А БКС-то,събирането на отпадъците и горивата?Сега кмета е много загрижен за субсидиите на тютюнопроизводителите?Защо ли? Това е последната субсидия.Какво направи за алтернативно земеделие? Или по важно беше да отработи последната далавера?То не бяха покани на Министъра на земедилето и на депутати от ГЕРБ на Дикчан, то не бяха чудесии?Министъра лично го похвали като пожизнен кмет на Сатовча!?!Прав е Гюнер Тахир, да се внесе предложение за 2 мандата на кметуване, след това вече е окопаване и никакво развитие!Скъпи съселяни, трудно им е да пуснат кокала, но всичко зависи от ВАС! Бийте им по един здрав ШУТ и да гласуваме за промяна...


08 Май 2010 10:04 | ИЗГНАННИК
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Сега има нова партия управляваща страната и хората с парите АРБЕН И ПЛАМЕН задкулисно ръчкат, кмета на Плетена да не допуска "неверника" Велко Давидов да превземе партията , че ще им стури рахатлъка!Що помия изляха във форумите.Борката тича по София, среща се Ц.Цветанов, с Министъра на Земеделието и с други важни хора.В Благоевград с всички депутатиот ГЕРБ и с Хаджигаев и ги убеждава, че неговия ГЕРБ е точния който ще оправи общината, а на Велко ще я забатачи и ще прави далавери!Борка, моите уважения персонална към теб, но мисля , че ще бъдеш използван!?! Хитрата лисица, Арбен и вълчо Пламен ти подхвърлиха трошици, за да си заметат следите, но ти ще носиш отговорност със словата и гаранциите които си дал пред хората пред коита си ги подкрепял и защитавал!?! Видял съм много неща през тези 20 години, ще видя какво ще се случи, следващата седмица и след 1 година?Помъдрял съм и съм седнал на брега на реката и търпеливо чакам, какво ще довлече тя........


08 Май 2010 10:18 | ИЗГННАННИК
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А реката неминуемо ще довлече доста неща? Борка, ти си много изстрадал и в същото време много оправен, като бизнесмен и кмет!Добре е да се стигне до обединение и да се отървете от старите и оцапани кадри от ДПС. Да дадем път на млади, образовани и неопетнени хора да поемат управлението на Общината, а ние с нашия опит правилно да ги напътстваме и направляваме!?!Ти си двигателя на процеса в момента в ГЕРБ и затова се обръщам към теб.Ще си спомняш тези думи някой ден!Помисли как ще погледнеш Ц.Цветанов в очите, след разни неща, които ще се случат?Тези 23 милиона са много за Община като Сатовча и затова е битката!Плюем се по форумите на комунисти и ДПС-ри и тем подобни.Времето на пладнешките грабежи отмина.Дочувам, че Арбен в разговор с Хаджигаев, вече е разпределил, проектите, кой какво ще изпълнява, не е забравил и своя приятел от Г.Делчев?Мисля, че след Министерстват,Б.Борисов ще обърне внимание и на периферията,като Сатовча,РЕОРГАНИЗАЦИЯ ще има!?!ПРОМЯНА на управлението също!Стига...


08 Май 2010 10:36 | ИЗГНАННИК
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Драги съфорумци днес ми е дошла музата и Ви моля да ме извините, но стоя СМЕЛО И ОТГОВОРНО, зад думите си и мога да застана на площада в Сатовча в диспут със сегашните управляващи общината и горското, АРБЕН и ПЛАМЕН и да оглася публично без капка страх далаверите им , коита те така старателна се опитват да заметат!!! Документи има, а има ли документи, има и следа? На мен нищо не могат да ми направят? Не са ми работодатели и няма как да ми затворят устата? И двамата назначавата бунтарите на работа, на синекурни длъжности, за да ги контролират и да зависят от тях!?! При мен не е така. И двамата да подготвят тлъсти пачки от откраднатото за адвокати и съдебни дела!?! Да наблюдават внимателно как се сменят Шефове на РПУ-та и Прокурори и Съдии? Новите не подлежат на обработка????? Е тогава, народе мой изстрадал , ще получиш удовлетворение!!! БОРКА, УМНАТА ДРАГИ, ще съжаляваш за сегашните си действия!?! Видно е, че подкрепяш досегашното статукво? Скъпи съселяни,ЗДРАВИ ШУТОВЕ на изборите....


08 Май 2010 10:42 | 123
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

С М Е Ш КО В Ц И! Д П С в община Сатовча винаги ще я бъде, ще бъде фактор и то най-значим. Защото 95 % СМЕ РАЖДАНИ от родители мюсюлмани. Но във всяко стадо има и мърша - политически кариеристи, които са склонни да продадат и майка си - НДПС, РЗС, БСП, НДСВ, ГЕРБ./ Велко, Боро, Мишо, Байрям, Кигън, Искренови и още знайни и незнайни герои с нечисти помисли и дела в главите си/.
За информация на най-новите кариеристи - България в последните 21 години на преход е била най зле при Жан Виденов и сега при Бойко Борисов.
Бойко само с кариеристи не става, трябва и акъл / глава на раменете /.


08 Май 2010 10:56 | АЛФА РОМЕО
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ФАРСА СВЪРШИ МЕКЕРЕТА СМЕШНИ. И ПЛАТЕНАТА ВИ КАМПАНИЯ СРЕЩУ ВЕЛКО НЕ ПОМОГНА ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ПЪКЛЕНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ


08 Май 2010 11:35 | 456 до 123
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кое Дпс на Елхан Кълков който след падането на тройната коалиция се отказа защото лапането свърши или на пияницата Сюлейман арунов който от 11 часа започва с питиетата. На следващите избори ще си проличи кой ще управлява клиентелисткото и крадливо ДПС или честни и неопетнени нови лица. Плочата се изтърка и се надъхвате сами.Това за 95% раждани от мюсулмани в общината също е провокация. Малко по полека и по спокойно . Няма вечно ДПС да е стожер на етническия мир. Свободата Санчо не е като салама.............


08 Май 2010 15:35 | евалала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Правя ти чест господине които и да си,вазхиштавам се че има хора които могат да се изправят срешту дпс мафията,всички знаят истината за далаверите на пламен и на аребен,ако не беше бора до сега пламен беше ван от далаверите,тои го влачи но да видим до кога,ништо чудно и него да завлече кам пропаста.Боро ти до преди години беше никои после лека полека се изигна след това хората те намразиха заштото започна да ги лажеш даже и твои хора които те поткрепяха и бяха сас теб след това пак беше никои,но лека полека пак се издигна като добар работодател.след тва като кмет и сега квоискаш заради дпсарите да станеш като преди да те плуят навсякаде ли,твоя си работа но помни че след всеки вазход после има и падение но твоето ште е мн лошо!!!!!!


08 Май 2010 15:37 | $$$$$$$
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Или ако и ти боре намажеш от далаверките на пламен и арбен няма да те интересува кво мислят хората за теб,може и да си намазал де то се знае што го браниш толоз тоя дпсар.


08 Май 2010 16:27 | ко4анец
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Питаите тоя Боро кмет на плетена кои го запозна с г-н Цветанов,тогажа да се пер4и трябжва да мму е много благодарен.А сега се правят на важните кле4ки хехехехе.смях в залата.Жалки сте..Които и да доиде на власт пак щте е съштото по общината..Всеки иска власт за Парииии...


08 Май 2010 16:41 | до кочанец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кажи бе брато кои е този човек които го е запознал сас Цветанов,но и няма да има значени е боро се осра яко сас този мрасен и подал номер които извартя както винаги сас своите авери верни дпсарите палмката и арбен!!!!!а и д ане забравяме и анни и живко те пак са смотани марионетки за достигане на целите,та завлякох в гетото и мишо сажалявамте братко мишо.


08 Май 2010 16:49 | Изгнаник Велко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

пак се те изпуснали бе Велко , пак не са ти дали хапчетата на време и са те оставили пред компютъра без да те контролират. Какви предизборнини речи са те осенили ама няма кой да те слуша на площада . Народа твой отдавна ти е обърнал гръб и не те препознава като негов вожд и водач . речи можеш да държиш и да ти вярват само на свитата откачалки около тебе . Как можа да превъртиш толкова много че да си повярваш че ти с единственият и други по- честни и смели хора от теб в тази община няма. Не вярвайте на този измамник Велко Давидов който е збъркал поста си с Изгнаник, това аз мога да кажа на всичк хора от община Сатовча . Той иска да оглави ГЕРБ за да има пръст в разпределянето на европарите за строителните обекти които 23 милиона лева . Това е яростната борба на Велко а не политиката на ГЕРБ. Имал документи искал диспут глупости на таркалета.


08 Май 2010 16:58 | Изгнаник Велко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

пРекаленият светец и на Бога не е драг така че посмали маннго Велко 1989 година отдавна си замина , хората се наслушаха на площадни волеизлеания на десетки политици далеч по умни и кадърни от теб но всички бяха пратеници на ДС и КГБ , върни се в историята назад и ще видиш то не бе Петър Берон, то не бе Стоян Ганев то не бяха още десетки . Ти си май от последните истърсаци на ДС и БСП които ни се изпращат отново да ни заблудят с гръмки фрази и големи обещания но ние вече знаем кои се крият зад тях . Народа не е онази паплач която вие комунистите люляхте в преспивната люлка на празните надежди . Долу ръцете от ГЕРБ не унищожавай повече вярата и надеждата на хората защото ти си недостоен човек и мястото ти е само при Милко Серкьов . По добре честни депесари в ГЕРБ отколкото червени изедници и маниполатори в ГЕРБ.


08 Май 2010 17:07 | Изгнаник Велко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ти Изгнанико - Велко не правиш услуга на народа а на БСП и това го подчертавам дебело да се знае от всички . Като си такъв голям патриот къде беше цели 20 годни. Беше се скатал за да сучеш от БСП , ДПС, СДС, и от всички останали партии . Сега обаче дойде време да си връщаш за жестовете които тези партии правиха през годините за твоя бизнес за личното ти облагодетелстване , за това където си затваряха очите защото ти им пълнеше гушите с тлъсти комисиони срещу печеленето н строителни обекти . Кажи другарю Давидов ти какво направи за община Сатовча през тези 20 години . Ако ти бяха дали площада ти да му смениш плочките сега друга песен щеше да пееш . Вместо да си мълчиш за изписаните и прибраните милиони от недостроените училища ти сега се явяваш като благодетел . Кой си мислиш че ти вярва освен тези които имат интерес от твоите налудничави


08 Май 2010 17:13 | Изгнаниник Велко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

изказвания за унищожаване на ПП ГЕРБ и тези на които ти плащаш за да те подкрепят . За да си политик и патриот трябва да си честен и чист човек а ти определено не си поне . Славата ти на мошеник се носи из цяла България пък човек трябва да има и слово и осанка за тази работа . Не може да служиш и да получаваш облаги от всички партии и накрая да искаш да имаш реноме на достоен човек . Вярвай ми и аз бях един от тези които ти вярвах но вече не съм от тях защото разбрах много неща . Ти си просто действащ и в момента агент на ДС . Проверено е твоето досие и от него е видно кой е твоят господар и поръчител.


08 Май 2010 17:51 | ИЗГНАННИК
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До последно пишещия брат в 17.13: Не позна драги, за сетен път казвам, че това не го пише Велко !?! Аз пишещия , никога не съм имал интереси в строителството нито в Община Сатовча нито в страната. Боли ме да гледам как за тези 20 години всеки който дойде на власт в Общитага си подрежда и директор на горското за да не му слагат прът в колелата и се започва здраво крадене и лапане!?! 20г след 1989г влизаш в селата и пейзажа е един и същ, грозни павилиони, дупки и мръсотия.Нищо не се променя.Застават едни и същи мазни физиономии, само сменят партиите и забравят за какво са там? Има един бунтар И.Ушев, но мисля, че и с него има негласна сделка, нали е шеф на джамийското настоятелство? Така ,че НОВИ ЛИЦА С НОВИ ИДЕИ И ИДЕАЛИ !!! Да пишща ли още за крадливото и мазно управление? БАСТА, уморих се ! Народа в общината са мазохисти и им харесва да ги шляпкат и наказват и те да отговарят с усмивки и удоволствие? Това се нарича МАЗОХИЗЪМ. Всеки народ си заслужава управниците !!! Дано да четат и...


08 Май 2010 18:04 | Изгнаник Велко
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Превърнал си се г-н Давидов в ходещ предизборен клип на БСП дето сътвори с брадвата любовника на Станишев - Маликов . Като те гледам и като те слушам точно тези черни предизборн клипове срещу ГЕРБ ми приличаш. Страшно е че комунистите си внедриха хора като Велко в ГЕРБ за да го разбият и компроментират от вътре което на практика се случва в Сатовч . Това е черният план на червените генерали за нашата област отговаряше Богомил Янев на който ученик е Велко Давидов . Пазете се сатовчанци и от ДПС и от ГЕРБ унищожението е насочено срещу вас . Едновременно разбиват и противопоставят и двете партии със слугинажа си начело на който е в. Давидов който разделя за да владее . За всички вади компромати а за него не е ли време да се извади за да му се затвори мръсната уста .


08 Май 2010 18:41 | ИЗГНАННИК
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Драги г-не или г-жо от 18.04, тези неща не ги пише В.Давидов!?!Аз нямам и не съм имал никакви интереси в общината.За строителство да не говорим, но ако аз бях правил площада щеше да вложа повече старание, а не точно преди изборите да показва, Арбен какво прави за МАЗОХИСТИТЕ.Бил съм на много места, но децка площадка с катерушки за пръв път видях на центъра на площада, до чешмата паметник?Толкова ли неговия съветник със зурната К.Караколев не можа да го посъветва?Приветствам идеята за музей в Младежкия дом! Придоби подобаващ вид и самата сграда. Да поговорим за партиите. Има една партия БКП-БСП и всички останали!?!Нищо ново под слънцето. БОРКА, стиснете си ръцете и се разберете кой да води бащина дружина и цялата енергия да я насочите в позитивни дела и проекти!!!Засега парата отива в свирката и колелата боксуват. Проекти и пари има достатъчно за всички?Разчистете старите оцапани кадри около досегашното управление и напред!Само така в общината ще се случи нещо добро и положително.......


09 Май 2010 00:29 | алкохолик Велко
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Значи можеш да блещиш глупости и свободни съчинения по форумите,но когато ти каже някой истината(че си изключен наистина от ИК на ГЕРБ)чак муза за писане ти идва,а-ха!Та чак и в изгнанник се превръщаш!Ти не разбра ли,че си изгнанник където и да отидеш,защото не си човек.И ппоследното ти спасение са 23-те милиона в общ.Сатовча.И започна пак личната ти борба на тема ДПС и ГЕРБ,защото друго не ти е останало.Защото си отхвърлен от всякъде и от всички нива.Само свитата ти която си купуваш,а си им обещал толкова длъжности,че няма да достигнат инстанциите на цялата община!


09 Май 2010 00:39 | до ИЗГНАННИК ВЕЛКО
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Цялата община познава приомите на Велко Давидов от ТКЗС-то та до 05.05.2010.Хора,защо се хабите да пишете тук във форумите.Цяла една община Сатовча,обл.Благоевград и държава България имали честта да се срещнат с В.Давидов знаят за какво става въпрос!Където е минал той трева не е поникнала и пясъка е изпепелен.Той и дявола е надхитрил па го е и закупил за 50 лева.


09 Май 2010 00:40 | истина
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Гледам че и др хора не спят нешто не ги лови сан,поздравления ДПС/ГЕРБАДЖИЙ тоест там дето сте боро, пламен, арбен, анни,и.т.н поздравления за гениалният ви план господа мн добре беше замислено не толкова испалнено,поздравления наи вече за арбен тои е мозака.сашто така много поздравления трябва да се кажат и на АННИ МОЛОВА ОТ КОЧАН за добре сваршената работа сас фалшивите членове дето беше фалшифицирала,знаетели госпжо че за тва нешто може да бадете садена сигорно като се разбра вашта договорка ДПС И ГЕРБ предателите де от господин ХАДЖИГАЕВ и почервеня като червена пеперка,имаше изражение всеедно че някои ти е свил кокала от устата!!!!!даже ти паднала чак и батерията на телефона?????


09 Май 2010 00:49 | до изгнаника горе
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Приятел а оговорката на троината коалиция на боро пламен и арбен не ти ли говори нешто,маи вашта задача е да стоите пред ком и да пишете само доноси срешту бат ВЕЛКО,маи ви е тран в задниците този човечец имате даже и страхова невроза от него.незнам тои дали има приенжий кам тези таи наречени 23 милиона но др хора имат маи мн повече от него като ползват всички мрасни правила и начини д аго остранят по патя си кам парите,сигорно са мн сладки парите на данокопладците,някои ште мизеруват а др сас лека рака ште ставт богаташи на чужд граб.Дами и господа само погледнете кои сас какво разполага и си направете вие едно извлечение от каде имат толкоз пари личности като ПЛАМЕН,АРБЕН И МН ДР ХОРА КОИТО СА В ОБШТИНАТА НО ТЕ СА СЕ ОКОПАЛИ ЯКО И НЯМА МАРДАНЕ И САС СЛОН НЕМОЖЕ ДА ГИ МРАДНАТ ДОРИ!!!!!


09 Май 2010 00:54 | МАФИОТИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сас честен труд и работа не се печелят пари и не се забогатява а само сас далавери,но те са богове в тази насока,разполагат сас много пари и трудно могат да бадат спрени само народат може да направи това нека си отврят очите да не са слепи докато не е станало много касно.Заштото те някои ден ште си пият биричката някаде по АМЕРИКА а ние ште гладувам заедно сас наште деца по опщината.


09 Май 2010 00:56 | вярно е,
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Вярно е ,че сем.Давидови имате време да пишете по форумите,защото няма друго какво да правите!Вашата прислуга също няма кой да посрещат в мотела и те стоят само пред форума.Нали трябва да си заслужат заплатите!Във форумите може да заблудите само някой който попадне там и не ви познава.Излезте на мегдана,не се криите па може да чуете истината! От истината обаче боли,нали?По-лесното наистина чрез писането тук да заблудите самите себе си,пък защо не и да си повярвате.


09 Май 2010 00:56 | тити
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Лудите умора немат! Колко мръсотия Боже!
Изкривихте се да злословите по форумите против Велко!
Нека ви напомня едно- каквито и да ги дрънкате, каквито и да се опитвате да ги втълпявате- има си една истина и народа си я знае, има си и горе един, той също гледа всичко! Мизерните смахнати душици като вас си остават овце цял живот! Най-вече овцата надраскала тук поне половината коментари срещу Велко по еднакъв начин, но с различни имена! жалки сте жалкиии!


09 Май 2010 03:24 | до тити
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

няма луди тити има вече прогледнали и осъзнали се хора . и ти си от велковата черга щом толкова яростно го защитаващ . Питат от къде са парите на Арбен и Пламен а защо не питат от къде са му парите на Велко като нито един от семейството не работи . Всички получават заплати от фирмата му пък никой не ходи никаде на работа . Това е работа на ДАНС да разследва както Пламен и Арбен така и Велко Давидов и Крико от Кочан и всички съмнителни богаташи . Това е правият демократичен път.


09 Май 2010 23:41 | до 00.56
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Приятел това е тактиката на измамниците от дпс,които искат да завземат ГЕРБ.Всички видяхме как се осети ХАДЖИГАЕВ че има някои мрасен заговор на мишо и боро,и компания.Тактиката вече сашто ние много ясна само плуват против ВЕЛКО за да го дескредитират пред централата на ГЕРБ.Заштото те знаят че тои ште ги сасипе и няма да остане ни помен от заговора ДПС-ГЕРБ но измамниците не истинските гербери.


09 Май 2010 23:46 | 007
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Когато става за вапрос за пари и власт няма правила,боро мишо и компания не ползавтат разрешени правил те играят много мрасно сас непозволени средства,те са се погрижили да изклучат ВЕЛКО ДАВИДОВ от ГЕРБ,и веднага ден преди сабранието платиха пак техната си платена сттия в вестник струма за да го премахнат от патя си знаеки че като чуят хората че тои е изклучен за да не го подкрепят или да ги оплашат.


10 Май 2010 22:38 | ДО ИСТИНА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ГОСПОДИН ИСТИНА,МОЛИШ ЗА ПРЕГОВОРИ И ДОГОВОРИ.МОЖЕТЕ ДА ПАДАТЕ НИСКО,ПО-НИСКО И НАЙ-НИСКО ВЪЛКЪТ НЕ СИ ПРОМЕНЯ НРАВА,ОТ КАКВОТО СЕ Е ПРЪКНАЛ ТАКЪВ СИ ОСТАВА-НЕ МОЖЕ ДА ПРЕРАСНЕ В ЧОВЕК!А КОЗИНАТА Е ЛЕСНА,КОЯТО Е НА ВЛАСТ С ТАЗ!КОМБИНАЦИИ НЯМА,ТЕ СА САМО ВЪВ ВАШЕТО БОЛНО ВЪОБРАЖЕНИЕ,А В СЪЗНАНИЕТО ВИ СА 23-ТЕ МИЛИОНА НА ОБЩ.САТОВЧА,ЗА КОИТО ПРАВИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ САТОВЧА ДО СОФИЯ ОЩЕ ОТ ОПОВЕСТЯВАНЕТО ИМ ПО РЕШЕНИЕ НА "РАЗШИРЕНОТО ОБЩИНСКО РЪКОВОДСТВО-АТАКА-РЗС-БСП-ГЕРБ".КОЛКОТО ДО ЧЛЕНОВЕТЕ В ЗАЛАТА ТЕ БЯХА ЯСНИ НА ЦЯЛАТА ОБЩИНА ОТ 2007 ГОДИНА ЧАК ДО 05.05.2010 ГОДИНА.
НО ВАШИТЕ НЕ СА ЯСНИ-КЪДЕТО Е ПАЧКАТА И ТЕ ТАМ-2007 И 2009 ГОДИНА СЪС СИГОРНОСТ В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО РАЗДАВАХА КАТО ДОВЕРЕНИ ХОРА на ИСТИНА ПОЛУЧЕНИ ПАРИ ОТ ДПС.А 2010 ГОДИНА на ИСТИНА ПОЛУЧЕНИ ПАРИ ОТ РЗС И БСП.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар