СДС и ДСБ в Петрич се разцепиха, излизат с отделни листи за съветници

05 август 2011 00:10   23 коментара   23086 прочита
Хр. Коларов
Хр. Коларов


Хр. Коларов

Синият водач Хр. Коларов: Подкрепяме за нов мандат кмета В. Илиев, лидерът на ДСБ Ст. Яков: Кандидатът на ГЕРБ Д. Танев няма визия за управление, в партията му има бивши членове на БКП

Партиите от Синята коалиция в община Петрич - СДС и ДСБ, ще излязат със самостоятелни листи за общински съветници, стана ясно след приключилите преговори между двете политически сили, които в парламента са коалиционни партньори. Областният и общински лидер Христо Коларов заяви, че след няколко проведени срещи с ръководството на ДСБ са стигнали до общия извод, че е по-добре двете политически сили на местно ниво да се явят самостоятелно, тъй като имат шансове да вкарат по-голям брой общински съветници.

На заседание на общинското ръководство на СДС е взето решение сините да подкрепят за кмет на община Петрич настоящия градоначалник Вельо Илиев, ако той се кандидатира за нов мандат.

Председателят на Демократи за силна България в южната община Стоил Яков, който ще бъде и евентуалният водач на листата на ДСБ, заяви, че не е имало напрежение в разговорите между двете политически сили и с консенсус са стигнали до споразумението за отделни листи.

Допълнително ще решаваме кого да подкрепим за кмет на община Петрич. Ние няма да издигаме собствена кандидатура, ще изчакаме да видим всички номинации. Официално издигнатите Борислав Коларов от БСП и Димитър Танев от ГЕРБ няма да подкрепим, мотивът ни е, че на централно ниво двете политически сили БСП и ГЕРБ се провалиха в управлението на държавата и не искаме това да се случва и на местно ниво. Освен това ние сме дясна политическа сила и не може да подкрепяме ляв кандидат, а кандидатът на ГЕРБ Димитър Танев не само че е представител на ГЕРБ, която се проваля в управлението на България, но на местно ниво няма политическа визия за управление на общината. Освен това в структурата на ГЕРБ в Петрич има бивши членове на БКП, коментира Стоил Яков.


Още за: СДС   съветници   Хр. Коларов   Още от: Политика

Принтирай статия
23 коментара
05 Август 2011 07:37 | К.Д.
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ Е ЛИ В МИНАЛОТО?


05 Август 2011 08:33 | аз
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Това е най-доброто. Нека се види кой, кой е, в община Петрич. Мисля, че ДСБ са само един файтон хора и ще станат за резил.


05 Август 2011 09:35 | 78
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

а яков каква визия има за развитиено на петрич. разрушителна. и я виждаме.. що пари извече това гадно копиленце и сега пак иска да лапа. изживявасе като голям стратег заедно с братятата си. тикви. нема ли кои да ни отърве от тия нагледци.


05 Август 2011 09:43 | СЪСЕД
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

СТОИЛЕ ЕМИ ТИ ОТ КОИ КУМУНИСТИ СИ БЕ. НИЕ ДА НЕ ЖИВЕМ НА ЛУНАТА ЧЕ ДА НЕ ПОЗНАВАМЕ СЕМЕИСТВОТО ТИ И НЕГОВАТА БИОГРАФИЯ. КОГО СИ ПИКАЛ НА ШУМКА ВСИЧКИ ОТ ВАШТЕ БЯХА ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ. И ВИ БЕШЕ ДОБРЕ .А СЕГА АКЪЛ КИ ДАВАШ КЕЛЕШ МАЛЪК. ПО - ГОРЕ ОТ ФОРУМА КАЗВАТ ЧЕ ДСБ СА ЕДИН ФАИТОН ХОРА АМА МАГЕРЕТО НА ФАИТОНА СИ ТИ.


05 Август 2011 09:50 | пенционерка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


Стоилчо, пуснаате ли баба у месарницата шкембе на примоция веке ?
Ся там си седи оти ногу ке мириса !А па у обштината ке влезнеш баба, кога ти порасне па космето


05 Август 2011 09:56 | ПЕТЬО
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С ТИЯ КЕБАПЧИИ .В ГРАДА ЯКОВИ СА НАРИЦАТЕЛНО ИМЕ. НЕЩО МРЪСНО .МОШЕННИЧЕСКО. ГЛЕИ КАКЪВ Е ЖИВОТА . БАЩА ИМ БАРАБАР С НЕГОВИЯ БАЩА ЦЯЛ ЖИВОТ СА СЕ МЪЧЕЛИ С ТРУД ДА СИ ИЗВОЮВАТ ДОБРО ИМЕ. ДА ГИ СПОМЕНАВАТ КАТО ПОРЯДЪЧНИ ХОРА А СИНОВЕТЕ МУ ЗА ПЕТ ГОДИНИ СЕ ИЗСРАХА НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ТРУД. С ЕДНА РЪКА ЗАЛИЧИХА ВСИЧКО. И ТОЗИ ПЕЗИВЕНГ ЩЕ ДАВА АКЪЛ ЗА ВИЗИЯТА НА ПЕТРИЧ. ОПРАВИ СИ ВИЗИЯТА ПЪРВО ТИ ПА ТОГАВА ПОУЧАВАИ .НИЕ НЕ СМЕ СОФИЯНЦИТЕ КОИТО ГИ ЛЪЖОТИШ ТА ТИ СЕ ХВАЩАТ НА ХОРОТО. НИЕ СМЕ ТУК И ПОСТОЯННО ТЕ НАБЛЮДАВАМЕ.


05 Август 2011 10:08 | Чиро Чурилски
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Това сладурче Стоилчо Яков открило Америка - в ГЕРБ имало членове на БКП !!! Е, в коя партийка няма бивши членове на партията - майка кърмилница ??? Само тов. Костов, Иван Йорданович е един бивш кандидат-член на БКП. За сметка на това стана един тъмносин болшевик. А златното чедо Стоилчо, което източи кооперация "Златен лист" и я доведе да ликвидация, сега се занивама с мръвка и спортни залагания ... Те, точно такива специалисти й трябват на общината.


05 Август 2011 10:24 | Киро Курилски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


Да изберем петричкия Обама! Обединител, млад и красив, усмихнат с широка усмивка като панорамна зъболекарска снимка, високообразован, давал клетви за безотказност, заможен, участва в рок концерти, началник, семеен без изневери, бил в няколко общ. съвети, бивш председател на комисия, член на синята партия -без значение от кой нюанс, винаги съобразителен и почитащ мнението на началника


05 Август 2011 10:47 | kefal
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Айрее тия са на войводи ки ми се праат? Що ки делите бре изпосници? Туфчо и Вельо да земат да им стегнат редичките или требе да са мноу сигурни че ки вкарата съветници и двете партий. ГЕРБ ми се чини че нема да вкарат съветници в савето.
Туфчо седни напийте се по кафе с Парапунката он знае декана и как некой работи стануват и ки стеси от взаимно полза!!
Вельо КМЕТ


05 Август 2011 10:53 | ТЯ
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Стоилчо, виж си твоята физиономия първо и после давай отценки на другите. Ти какъв си бе мухльо. Ако не беше вуйчо Ваньо за нищо не ставате и тримата братчета. Стои си мирно в месарничката, бачкай си и си траи, че от вас по-нагли, алчни и безкруполни няма.


05 Август 2011 12:36 | петрич
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей хора, те правилно са си направили сметката да се разцепят, ДВЕТЕ КОАЛИЦИИ ЩЕ ИМАТ ПО ЕДИН ВОДАЧ НА ЛИСТА, КАТО СЕ НАДЯВАТ НИЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ И ДА СТАНАТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ - ОТ КОЕТО СЛЕДВА, ЧЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ПОЛАГАЩИЯ ИМ СЕ ХОНОРАР. ... УМНО ИЗМИСЛЕНО. ВЪВ ВЧЕРАШНИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК СТРУМА ИМАШЕ СТАТИЯ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЦИК ОТ ПРЕДИШНИ ИЗБОРИ, ЧЕ ТЕЗИ, КОИТО СИ ПРОДАВАТ КЛАСОВЕТЕ ГЛАСУВАТ НАЙ-ПРАВИЛНО, ЗАЩОТО СИ ВЗИМАТ ПАРИТЕ И НЕ ЧАКАТ ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ ОТ ЛИДЕРИТЕ. ..... А ЗА СТОИЛ ЯКОВ, ПО-ДОБРЕ НИЩО, ОТКОЛКОТО ХУБАВО, ЗАЩОТО НЯМА КАКВО ХУБАВО ДА СЕ КАЖЕ ЗА НЕГО. М О Н О П О Л А - ЯКОВ - ЧОПАКОВ.....


05 Август 2011 13:13 | комунист
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


абе аджамий, не разбрахте ли че без комунистите не става нищо.


05 Август 2011 13:16 | 555
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

верно - се ще се намери некои да развали хубавите неща


05 Август 2011 13:26 | ....................
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

немате ли по - убава снимка на ицката . от таа гледа ли гледа и не може да види организацията сдс


05 Август 2011 13:27 | 123
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не бъркайте монопола с месарница. Те са на различни братя. Божее, колко злоба има! Няма такъв човек, още не се е родил без грешка. Все някой ще ни управлява. Който не е доволен да не гласува. Не плювайте, а търсете хубавото.


05 Август 2011 13:28 | седесар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

как ще я виде като тя е зад вельо илиев .много го бакарат него за нещо


05 Август 2011 13:38 | Карл Маркс
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ако не са комунистите в ГЕРБ, това е като таратор без кисело мляко.
демек гола вода. Ама това важи и за другите "десни" партий.


05 Август 2011 13:58 | Петрич
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Месарницата е на Георги, а МОНОПОЛА на СТОИЛ


05 Август 2011 16:17 | Синия водач...
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

коларов бил ли е трезвен когато се е изхождал по въпроса за изборитне и защо още си кара колата нали му взеха книжката за пиянство?


05 Август 2011 18:25 | Стоил
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

е поне интелигентен. коларов е редко тъп човек, но е идеален за областен лидер на партия сдс


05 Август 2011 22:45 | горинов
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

вельо е мъж


07 Август 2011 04:16 | няма как
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

КОПАРОВ Е КРАДПИВО МРЬСНО КОЛЕПЕ И ОКОПО НЕГО И АЗИС ВОНИ НА АЛАШПЬК


08 Август 2011 17:50 | Абе малумници
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Няма ли да изкарате оня МИШ Божанин???? Той е един от "капацитетите" на СДС. Никога не съм бил комунист ама магаре да сложат срещу АЗИС за него ще гласувам!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар