Сблъсък! Управата отвърна на удара! ГЕРБ – Сандански: Цинично е общински съветници, които дори не идват на работа да дават оценки за развитието на общината

25 юли 2019 15:39   46 коментара   26051 прочита


Позицията е по повод декларацията на "Ред, законност и справедливост" - РЗС /, която публикувахме по-рано днес / виж по долу /

Днес, за пореден път сме свидетели на разпространена в медиите манипулативна и изпълнена с лъжливи твърдения позиция на партия „Ред законност и справедливост“. Считаме, че е цинично общински съветник като г-н Яне Янев, който с поведението си ясно е показал, че не се интересува от развитието на общината, да дава оценка за свършеното в нашия град и останалите населени места. Официалната справка показва, че той не е участвал в заседанието на нито една от комисиите към Общинския съвет на Сандански. Лидерът на РЗС системно отсъства от работа, което е видно и гласуването на точките в дневния ред на Общинския съвет през изминалите близо 4 години. От общо около 1300 гласувания, г-н Янев е присъствал на 1/5 от тях.

Въпреки това системно нежелание за участие в обществено-политическия живот на местния парламент, в който той е избран от гражданите на Сандански, няколко месеца преди изборите сме свидетели на рязка промяна в поведението му. Сигналите и позициите му са толкова чести, че дори самият той се обърква в тях. С последното може да обясним и заблуждението, в което успя да вкара няколко национални медии, показвайки един парцел, сочейки документи за друг.

Припомняме, че преди седмица бе направена независима проверка на няколко институции, която категорично показа, че няма регистрирани нарушения по входираните сигнали и изнесени данни. С това може да се обясни фактът, че днешната позиция на РЗС вече не съдържа нищо конкретно, освен общи обвинения и политически лозунги. Очевидно е, че когато аргументите свършват започва пропагандата. Но тя е позната както на нас, така и на хората в Сандански и никой вече не вярва в нея.

В тази ситуация общинската структура на ГЕРБ в Сандански изразява пълната си подкрепа към кмета Кирил Котев, който с работата си през изминалите четири години показа воля за промяна и постигна редица резултати за развитието на община Сандански. Месеци преди да е започнала предизборна кампания, в която очакваме да се предложат визии и политики за бъдещето на общината, сме свидетели на грозна компроматна война, която се основава на откровени лъжи. Считаме, че е цинично хора, които дори не идват на работа и не участват в дебатите в Общински съвет да дават оценки за развитието на Община Сандански.

П. Кирилов


Още за: позиция   РЗС   ГЕРБ   оценка   Още от: Политика

Принтирай статия
46 коментара
25 Юли 2019 16:15 | старогражданин
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Всички на улицата и ново учредително събрание на Герб в Сандански. Гражданския съвет да напусне РЗС. Не се цапайте в стари помии. Не свиквайте с миризмата.


25 Юли 2019 16:24 | старогражданин
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Лично мнение-Всички партии в Сандански са с квоти на КГБ и или ще почвате на чисто или си оставате роби на курортната мафия.


25 Юли 2019 17:11 | Вън боклуците
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Вън гербаджийски боклуци, Сандански е революционен град с будни граждани. Ние няма да позволим отново да стъпите в общината. Ние не сме слепи и тъпи каквито искате да не направите. Сандански трябва да го ръководи родолюбец и авторитет с положение и интелект а не некви мишоци... две думи не може да върже. лев и педесе... айде моля ти се.... Ще видити вие какво се казва "Видими резултати" цялата община е обвързана с две -три фирми.....


25 Юли 2019 17:13 | МВР
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

В Сандански, последните 4 години разцъфтя дрогата и престъпленията. За къв ГЕРБ ми говорите? Че нали местните бандите се отчитат и в полиция и в община. Айде някой да ми каже че не е така!


25 Юли 2019 17:16 | Бай Данчо
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Освен това Старогражданино, сме център на руската хибридната война, докладваме директно на Путин, Медведев и Шойгу по нарочно инсталирани от КГБ улични телефони. Дори държим в шкафовете си будьоновки и пожълтели заповеди от ЧК.


25 Юли 2019 17:23 | До Бай Данчо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

и в мирото има огледало към паралелна вселена от където идват илиюминатите. Всичко разработка на КГБ имаше тук един на времето дето не спираше да спами с радиоактинва вода в крастилци може да е и това на КГБ :)


25 Юли 2019 17:29 | Темелко
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Янето продължава да копае дъното. Няма съмнение, че е маша и действа по команда като придворен шут. Четири години, този ляв мишок не гъкна в Общинският съвет и подкрепяше статуквото мноооого чинно. Примери много! За безчинствата на Кирето и неговата шайка, за които Янето си траеше няма да отваряме дума... И изведнъжжжжж!!!!! О, Боже, защитника на законноста, бореца срещу корупцията, възкръсна от пепелта .И сега на прицел е къща за гости, построена преди три години, сеч на дървета от преди две години, водопровод, прокаран преди две години... Все събития, случили се в мандата на поборника за правда Янев. Извода е за Вас!


25 Юли 2019 17:32 | старогражданин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Водата е радиоактивна в Кръстилци и не е мой грях, че всички се правят на ударени. Както в Хасково и на много други места. За мен Добри Беливанов е свят човек.


25 Юли 2019 17:55 | Бай Данчо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Заради тази радиоактивна вода скоро в село Кръстилци ще започне да функционира КГБ-еиски завод за обогатяване на уран за износ, финансиран от няколко африкански банки.


25 Юли 2019 17:58 | Санданчанин
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Абе тия от ГЕРБ да не търсят похвали какво сте направили бе боклуци, вземахте си само заплатите и крадяхте колкото можете всичко което е направено и заграбено е от народни пари да не сте се бръкнали в джоба за нещо и дори имате наглоста да се хвалите боклуци с боклуците.


25 Юли 2019 18:32 | Petrich
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Вън Бръчков Динев валяко оставка боклуци майка ви мръсна гад


25 Юли 2019 19:17 | Санданчанин
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ-САНДАНСКИ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА НЕЗАБАВНО!!!
Защо, ли?
1. Откакто ГЕРБ е на власт в Сандански за последните 4г няма толкова умишлени палежи на лично имущество както за последните 40г взети заедно!
2. Кандидат кмета на ГЕРБ за следващите 4г г-н К. Котев беше първият който направи информационна тапа в случая “Апартментгейт” с бившия финанс. министър г-н А. Манолев и нареди на работниците в общината типично гестапо-герберски метод на замазване/допълване на данни относно случаят.
3. Лично облагодетелстване:
3. 1. Доказуемо: прекарване на минерална вода до собствения Хотел Перун
3. 2. Не доказуемо: 200. 000евро подкуп от Ц. Цветанов за Евроизборите, за купуване на гласове.
3. 3. Даване на обществени поръчки срещу процент на определени близки/приятелски лица помогнали му преди това чрез събиране на гласове за него.
3. 4. Не обявяване на “обществени” търгове за закупуване на земи в околията на гр. Сандански в полза на собствени и фирми на г-н Манолев!
С ДВЕ ДУ


25 Юли 2019 20:13 | 1
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Гербаджийте в общински съвет Сандански, начело с Жоро Плейбоя, ежедневно обикалят по държавните структури в общината да натискат и заплашват ръководителите им да работят за тях (назначения, уволнения, обществени поръчки и т. н)... Над половината от тези палячовци, включитело и Жоро Плейбоя, не могат да си напишат името без правописна грешка... Вън буклуците от общината и от държавата



25 Юли 2019 20:16 | До П.Кирилов
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

Абе г-н Кирилов (“журналист”),
Вие на заплата в в. Струма ли сте или в п. п. ГРОБ?????


25 Юли 2019 23:47 | Кольо
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Няма утайки като ГЕРБ Гоце Делчев на Савеклиева назначенията 4ти по резултат с само 20 гласа го сложи председател, секретара кмет иска да е ама е уникално прост глиган Ужас е ГЕРБ в Гоце Делчев


26 Юли 2019 07:11 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

70 и някоя година. Банска Елешница. Къщи като къщи, но не съвсем. Некролози в рамки със стъкло отпред. Сравнително млади хора. Всички порти накичени като картинна галерия. Никъде по България не съм се чувствал толкова подтиснат. А бях на свадба...


26 Юли 2019 07:21 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Скоро след Чернобил. Моргата на Перник. Чакаме трима братовчеди да зашият недоносено детенце в стомаха на починал роднина. Рафтове като в склад, пълни с недоносени деца. Помня краче със шест пръста. И снощи заспах със сто грама ракия.


26 Юли 2019 07:43 | Petrich
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Бръчков го направете кмет на село Сандански, този ще свърши работа


26 Юли 2019 08:06 | Вън герб
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Не знам колко още трябва да се оакат тия цървули за да ви дойде акъла в главите. Няма значение кой ще е Яне, Мане, все тая но това безобразие не може и не трябва да продължава. Това ще е пагубно за Сандански....


26 Юли 2019 08:57 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Достъпът до достоверност около Кръстилци и Сандански ми струва над 500лв. За Манолев над 1000лв. Башка нервите и разочарованията. Който се бои от мечки да не ходи в гората.


26 Юли 2019 10:48 | Африканска чума:
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Всички гербаджии ги обхвана Африканската чума:всички крадат като за последно! А сега напишете името на един честен, НЕ крадящ управник назначен от ГЕРБ. Да не мислите, че и зам. кмета Кирицов е много чист? Най-малкият факт: разпоредил е на всички подчинени ведомства на общината да правят покупките си от неговия ел. магазин, независимо дали цените са изгодни или не. Заразата ГЕРБ е плъзнала на всякъде - точно като Африканската чума!


26 Юли 2019 10:55 | Бай Данчо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Старогражданино, адмирации за гражданската ти позиция и разходите, който си направил! Само че, не ми става ясно защо си ги правил! 500 лева за Кръстилци, 1000 лева за Манолев!? Кръстилци е едно от най-старите села в Общината. Истерията с радиоактивната вода започна в момента, в който промениха нормата, иначе до тогава нямаше проблеми. Та, да се върна на темата! Янето четири години мълча и се спотайваше като "миш в трици" и дори подкрепи човека на Сашо Манолев за управител на ВиК, незнайно защо! И изведнъж, вой! Еми, , Милорд"! А Кирчо, направи публикация в "Струма"ком...


26 Юли 2019 12:26 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Матрьошки. Винаги сте прави.


26 Юли 2019 13:34 | Тъпо е
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

По нареждане на ГЕРБ статията на РЗС Сандански бе премахната от сайта е това е Демокрация.


26 Юли 2019 13:44 | До Струма
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Прекрачвате всички граници на демократично Общество триете коментари, премахвате статии плачете за Страсбург но скоро ще стане


26 Юли 2019 14:17 | До Яне
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Яне не побликуваите никакви статии в вестник Струма защото този вестник е зависим от тоалитарния режим на Бойко.


26 Юли 2019 15:48 | Стигнали дъното... ГРОБ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Значи ако още някой е останал в тая продажна държава, който ще гласува за ГРОБ, той или е на заплата при гробарите, или чафка мозъка му е изпила!!!
Мнение на разочарован гражданин споделено от 5милиона жители на най-корумпираната страна в Европа!


26 Юли 2019 16:52 | До най тъпия Вестник
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Струма дупе лизачите на ГЕРБ. Дори и най заблудените разбраха кои сте вие изпъчвате във вестника само Камбата и Киро дограмата.


26 Юли 2019 17:29 | Торанага
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Не знам тия момченца от ГЕРБ защо го бават Янето и не му обяват ливадите земени от времето на Тотев.
Земете му ги и дайте на народо, че ви го донесат у шише!


26 Юли 2019 18:37 | старогражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

"Най-тъпия вестник" е единственият, който има действащ форум в Югозапада. Може и това да го отнемаме. Тогава ще пишеме по скопските вестници. И мен са ме трили, но това е само предверието на цензурата. По-кротко.


26 Юли 2019 19:27 | Експерт
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

Сандански е един от малкото градове в България в които всяка година се правят нови неща, фестивали, спортни събития и много други положителни неща свързани с това което е задължение на кмета, а именно да създава условия за развитието на града, като туристически център, а от както е кмет К. Котев правят точно това. Просто десетина неудовлетворени и озлобени човека търсят поле да изливат злобата и простотията си.


26 Юли 2019 22:09 | Ха-ха
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Екси, тези неща, за които ми пееш песни любовни възхвали ги има не само тук, а във всеки един град и от тях само се усвоява и усвоява безкрайно. И всичките като вас се превъзнасят, че вършат някакви страшни велики дела. На нас отдавна ни е ясно за какво става въпрос. Млъкнете и не се излагайте повече, защото никой не ви вярва и като ги говорите тези глупости, само събирате хорските благословии- нищо друго.


27 Юли 2019 08:39 | старогражданин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ще запомним това лято. Златно време за фалшивите герои на България. Държавата е в шок и ужас, но те си чакат гребена на вълната. Едните се броят на Бузлуджа, другите в офиса на Цветанов. Всичките пируват, не очаквайте нещо друго. Чакат гребена на вълнатаа. А там -кой превари.


27 Юли 2019 14:11 | Корни
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Ами изберете си кмет подлога на козичката корнелка да ви направи пенсионерски клубове да харчи народни пари и да казва че това е нормално а тези които са ги спестили са крадци . Ама че философия. Типична за кумонистите


27 Юли 2019 15:36 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

В Сандански може да се говори за всичко друго, но не и за демокрация. Така, че баш от там да се говори против Нинова даже е фалшиво. Градът е извън регулация и ще бъде проблем на всички, които са на власт. Умишлено изпусната история. За някои е рай.


27 Юли 2019 19:17 | Експерт
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Всички които изливате злоба и простотия по кмета сте неудовлетворени, защото не е нарушил правните и морални норми, за да Ви угоди и квичите, като ощипана невеста. Айде стига злоба и завист успокойте се малко след пет месеца пак ще му правите мили очи.


27 Юли 2019 22:43 | Ха-ха
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Екси, така на сляпо, без да знаеш нищо, можеш да обвиняваш вашите само, че са комунисти. А и сигурно са- нали всички бивши комунистически муцуни сега са първи гербери. Вие ли не сте нарушили правните и морални норми? А това по телевизията, дето твърдеше едни неща, пък после се оказа, че не са верни, какво е? Няма от какво да сме неудовлетворени и защо да правим мили очи, на нас никога нищо не ни е зависело от кмета и не сме търсили никога нищо от него. За разлика от вас, та затова сега така мило се подмазвате. Дано да има защо.


28 Юли 2019 11:07 | Екстра
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

След този отговор вече ми стана ясно, че сте организирани десетина умствено ограничен платени драскачи, иначе нямаше как да се защитавате в множествено число, а всеки носи отговорност за себе си, дори и Вие лично да не сте правили мили очи.


28 Юли 2019 19:17 | Плоски
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Подлоги на Герб минете утре през офиса на гроб да ви дадат по 5лв.


28 Юли 2019 22:35 | Ха-ха
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Не сме организирани бейби. Ние отдавна не живеем в града заради такива като вас. Нали ти казах- не искаме и не чакаме нищо от никого. Но виждаме какви ги вършите и чуваме какви ги говорите. Прекалявате с глупостите и като дойде време, няма да си правим труда да идваме да гласуваме за такива като вас. И каква е тая мания все някой да ви прави мили очи и да сте много важни или вие да ползвате облаги и да се мазните? Научете се да се справяте сами с нещата в живота. Много се разприказвахте, излишно е, защото разбиранията ни са коренно различни. Драскачите ги потърсихте на грешно място, ориентирайте се другаде.


29 Юли 2019 08:14 | старогражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Масовата емиграция сваля нивото на обществената претенция. За 30 години обществената полза от чужбина са юпитата, стари и нови. И думачи по форумите. Милиони хвърчат за организиране на изборите в чужбина, а гласуващите са стотици вместо хиляди. Като изключим турците. Кой от вас е способен да жертва 1500лв за достъп до достоверност в тая фалшива среда? Аз гласувам за Герб, но най -редовно ги правя луди по форумите. А Вие сте българи един месец в годината. Време за думанье....


29 Юли 2019 12:00 | До глупака по отгоре
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Е що файда като ги правиш на луди по форумите, за такива като теб още да ви вдигнат данаците, тормоз и рекет до дупка докато не ви дойде акъла в празните кратуни.


29 Юли 2019 13:38 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Твоето е бягство от съпротива, а аз съм на терен 30 години. В Герб има и свестни хора, които доведоха до осветляване апартаментгейт и други мизерии. Може би търсиме националната файда? За теб е по-лесно да ме провъзгласиш за гпупак. Твоя хвала.


29 Юли 2019 17:04 | старогражданин
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Добра или лоша Герб е единствената действаща дясна партия в България. Който не желае да си спомни резилите на старите десни е сляп и за тяхното участие като коалиционни партньори на Герб. Не е моя вината, че Герб не може да мине без коалиционни партньори. Ако избегнат тоягата на Борисов отиват на тоягата на Президента. Кратко и ясно. Това може и Вие да им кажете, но има ли тежест?!


30 Юли 2019 13:32 | До мвр
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Да отчитат се та нали мравчо и янка са обещали на корумпирания наркоман дето взима парите на айдуците в полицията владко паскалев да го правят шеф


31 Юли 2019 09:35 | Фифи
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Търпяхме достатъчно, хора събудете се ! За парк пари има, за детски градинки и зоокътове има, да обикалят докторите по селата да се занимават със старци има пари, а за джендър фест няма, така ли?
Янето и Мравката няма да оставят Сандански без джендър фестивал, както сега!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар