Сблъсък на титани! Нинова захапа Борисов: Втори ден лъже за санкциите срещу Унгария! Той и отговори: Ето защо не мога да се оженя втори път, трудно ще се справиш с устата жена, не мога да я надговоря....

21 септември 2018 14:18   11 коментара   9996 прочита
Сн. Блиц
Сн. Блиц


Сн. Блиц

Втори ден министър-председателят Бойко Борисов лъже, че евродепутатите на БСП са гласували срещу Унгария. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде "Фокус". „Ние имаме четирима евродепутати, от които само един - Сергей Станишев е гласувал „за“ санкции срещу Унгария“, заяви тя. „Премиерът да се въздържа от подобни лъжи, да си погледне неговата група и да не се занимава с нас“, призова Нинова.

„Ева Майдел като негов депутат се е въздържала“, посочи тя. „В този случай най-важното е как България ще представи позицията си в Съвета. Там може да се налага вето и да се спре този процес. Думата има единствено министър-председателят Бойко Борисов“, обяви Корнелия Нинова. „От неговите досегашни изявления разбираме, че едно говори в България, а друго там“, коментира тя. „Очевидно, за да избяга от конфуза, в който сам се вкарва, и от двойната външна политика, която прави - лъже за БСП.

Не се притеснявам да кажа тази дума директно“, заяви лидерът на левицата. „Вчера го направи, замълчах. Днес отново го повтаря“, обяви Нинова и призова за придържане към истината. В отговор на въпрос вижда ли проблеми с демокрацията в Унгария и какви мерки трябва да се вземат Корнелия Нинова посочи: „Във всички държави, в които има проблеми с демокрацията трябва да се вземат мерки.

Според мен мярката не е отнемане на глас, защото това води до разделение и разпад на Европа, а не до обединена и силна“.

, Премиерът веднага отговори на упреците на Нинова. „ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за гласуване срещу Унгария, те гласуваха против. „Точка. Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на г-жа Нинова, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", каза премиерът.

Така беше обаче и за Истанбулската конвенция, напомни той. „Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език“, каза Борисов.

П. Иванов

11 коментара
21 Септември 2018 14:52 | Стефан
Оценка:
8
 (
26
 гласа)

Тиквун от Банкя да си ходи на село да яде филии с мас.


21 Септември 2018 14:54 | Снуп
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

Виктор Орбан е истински националист и много уважаван в Унгария политик за разлика от Боко, който си сменя мнението през ден и е наведен пред баба Меркел и другите изкукали евро политици.


21 Септември 2018 15:28 | Петко
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Крадецът вика \"Дръжте крадеца\". Вземи се скрий някъде, ще ви бият с камъни... Спасява ви това, че българите избират емигрантството пред това да останат в родината си и да я защитят


21 Септември 2018 15:33 | Минчо
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Кой беше за истанбулската конвенция бе тикво? Егати лъжеца.


21 Септември 2018 16:19 | МУНЧО
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

ЕВА МАЙДЕЛ ЛИ Е КАКВА Е СЕ ОЖЕНИ ТАМ И НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ, МНОГО И ПУКА НА НЕЯ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ, А ПЪК ЗА НАРОДА О- ОЩЕ ПОВЕЧЕ.. ТИЯ КОИТО СЕ ОЖЕНИХА ТАМ БОЙКО ДА ГИ МАХА ТИЯ НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА... СЪЩИЯТ Е И СТАНИШЕВ.....


21 Септември 2018 17:04 | тунчо
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Титани айде бе!!!!


21 Септември 2018 17:37 | Vinetu
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Титани на наглостта


21 Септември 2018 17:55 | старогражданин
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Пак повтарям-Президента и Нинова вече са част от публиката в България и нищо повече. Други са акцентите и те нямат достъп до тях. Няма и да имат. Борисов да се обръсне и да запраши към Америка.


22 Септември 2018 09:52 | Атлас
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Какви титани са тея двамата, бе? Та те опоскаха държавата. Друго определение им пасва повече.


22 Септември 2018 17:44 | Разбрахте ли?
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

"Два милиарда лева повече евросредства за България след 2020 година. "Борбата, за да остане още на власт Тиквата от Банкя ще бъде страшна!!! Той никога няма да изпусне възможността да е по-близо до тях! Сега ще видим "титаните". И едните и другите са мераклии. Наследници на БКП!


24 Септември 2018 09:16 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нищо не си разбрал. Само за водната реформа ни трябват 12милиарда. Дават ни три-а да те видя как ще ги разпределиш.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар