Сашо Милчев в подкрепа на генерал Румен Радев и Илияна Йотова

02 ноември 2016 19:56   8 коментара   12915 прочита


Защо заставам зад кандидатурата на генерал Румен Радев за президент на Република България и зад кандидатурата на г-жа Илияна Йотова за вицепрезидент? Като член на Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на кандидат- президентската двойка съм убеден и с цялото си съзнание заставам зад този гарант, гарант в лицето на ген. Радев. Аз съм сигурен,че той е е гарантът, от който имаме нужда за една по- добра, по- силна и по- социална държава.

За разлика от опонентите си, генерал Радев не е част от статуквото, той ще бъде промяната за статуквото. Как смятате,че ние гражданите на България бихме повярвали на досегашните управляващи, че сега ще променят нещата? За разлика от тях , Румен Радев не е участвал в политически игри, задкулисия и кражби. Единствената работа, която някога е имал е да пази небето на България и сигурността на нацията ни.

Бих искал да отбележа, че аз не съм член на БСП, но пред вас заставам като гражданин на Република България и ви уверявам, че генерал Румен Радев и Илияна Йотова са правилния избор. Румен Радев е истински професионалист и достоен човек, който се е доказал в своята професия.

Нашите кандидати са най-добрата кандидат-президентска двойка в новата ни история. Кой от президентите ни е постигнал професионалния връх в своята кариера като генерала? Нито един. Те като че ли бяха дошли от нищото, с нищо недоказани.

Затова скъпи хора, на 6 ноември гласувайте с НОМЕР 13 в интегралната бюлетина, за един достоен човек, за един истински професионалист, за един горд българин и ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ!

*Предизборна публикация

8 коментара
02 Ноември 2016 20:47 | Александър
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Доказан прфесионалист, в какво ? Да можеш да управляваш самолет не означава, че можеш да водиш държава. Който е бил войник знае, че с прослуженото време разтеж в звание. Може да не си "кадър "на два вола сено да разделиш и да станеш генерал. След това Орешарски да ти даде висока длъжност и вече си професионалист. Дано не ви се случат мераците, защото това което наричаш промяна вече сме го преживели .Моля, не ни го причинявайте отново.


03 Ноември 2016 08:55 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

ЕВАЛА САШО, ВИНАГИ СИ БИЛ СМЕЛ И НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА ЗАСТНЕШ СРЕЩУ СТАТУКВОТО, Е ВЕРНО ТОВА ТИ КОСТВА НЯКОИ РАБОТИ И НЕ СЕ УРЕЖДАШ КАТО ДРУГИТЕ КОЛЕГИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНЦИ С ИМОТЧЕТА И ДР. БЛАГИНКИ, НО МЪЖЕТЕ ТАКА ПРАВЯТ, ЕВАЛА...


03 Ноември 2016 08:57 | Sasho
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Ужас!!! Немам думи!!!


03 Ноември 2016 10:40 | 123
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

ТОЯ ПЪК НА СНИМКАТА КОЙ ГО БРОЙ ЗА ЖИВ. ВАДИ ПАРИ ПЛАЩА И СТАВА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И СЕ ВЗЕ НА СЕРИОЗНО . ДАЙ МУ ИНТРИГИ И КЛЮКИ . КОЙ КЪДЕ И С КОЯ ХОДИ И КЛЕПА ХОРАТА . А ТОЙ ОТ ГОДИНИ НЕ Е СПИРАЛ ДА ГОНИ МАЛКИ КОТЕТА . НИЩО МЪЖКО НЯМА.


03 Ноември 2016 10:45 | михаил
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Синоним на статуквото е БСП или БСП е синоним на статуквото както ви е удобно. През по-голямата част от последните 26 години те явно или задкулисно управляваха-резултата е виден. Ген. Радев е една кукла на конци а кукловодите са олигархиата в БСП която винаги е имала един господар.


03 Ноември 2016 11:15 | питанка
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

До 123, е кой не е платил за да стане общински съветник ????


03 Ноември 2016 12:44 | make
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Генерал Радев, е единствения пилот на Балканите и Европа (без Русия) изпилнил с Миг-29, знаменитата Кобра на Погачов. А кобрата е възможна само с истребител Су-27. Напред Генерал Радев.


03 Ноември 2016 15:18 | Айде у Луево
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Я си гледай работата Провокаторе




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар