Сандански отново с предна позиция в листата на ГЕРБ – СДС за предстоящите избори: Стоян Стоев е четвърти 

12 октомври 2021 07:06   2 коментара   11540 прочита


 

Сандански ще има двама кандидата в листата на ГЕРБ – СДС за предстоящите извънредни избори. Отново на четвърто място е поставен икономиста Стоя Стоев, който направи две последователни много силни кампании и получи високо доверие от хората от региона. 

Припомняме, че Стоян Стоев бе единственият избран народен представител от Сандански на редовните избори през април 2021 г. на последвалите извънредни избори през юли той получи най-много преференциални гласове от кандидатите на другите партии в общината. С личния си вот той изпревари и кандидатите на Благоевград, Банско, Разлог и Гоце Делчев. Поради високото доверие от хората в региона и активните му позиции по редица обществени проблеми, Стоян Стоев отново е поставен под номер 4 в листата на най-голямата партия. Това дава много добра възможност на Сандански да изпрати свой представител в новия парламент. 

Стоян Стоев има над 15 години мениджърски опит на ръководни позиции в български и международни компании. Избран за общински съветник на местните избори през 2019 г., той бе част от комисиите по “Инвестиционна политика, европейски фондове и международно сътрудничество” и „Бюджет и финанси“ в местния парламент. Баща на две деца, живее в с. Поленица, община Сандански. 

На предстоящите избори Сандански ще има и втори кандидат – това е Антония Ламнева. Тя е инженер, като се занимава с енергийно и строително проектиране. Поставена е под номер 14 в листата на ГЕРБ – СДС. „Антония е сред младите и активни хора в Сандански, като с нейното включване искаме да поставим фокус върху бъдещето на нашия регион, защото само с тяхната ангажираност в обществено-политическия живот можем да дадем нова посока на развитие на родните ни места“, коментира общинският координатор на ГЕРБ – Сандански Стоян Стоев. 

Вяра Иванова 


 


Още за: стоянстоев герб   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
12 Октомври 2021 13:45 | Сандански
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

СМЕШНИК


13 Октомври 2021 01:47 | Жоро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Жалкия стоенчо мошеник си беше и у мтел




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар