Само 20 общинари излязоха с кмета Ат. Янев на площада да отбележат празника

21 септември 2009 00:20   8 коментара   27699 прочита
Ат. Янев
Ат. Янев


Ат. Янев

С 20 общинари на централния площад “Свобода” кметът на Дупница Атанас Янев отбеляза Деня на зависимостта три дни преди празника. На тържеството присъстваха само чиновници от Общинска администрация - Дупница, току-що излезли от кабинетите си в края на работния ден в петък. Като специални гости на трибуната Янев беше качил представители на Съюза на ветераните от войната. Дупничани упорито отказват да празнуват с кмета тържествени церемонии, повече от година и половина на организираните от общината вяли мероприятия почти никой не присъства. Мажоретен състав от Самоков дефилира по централния площад с националния флаг, след като гръмна химнът на България и бе издигнато знамето.


Още за: община   А. Янев   празник   Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
21 Септември 2009 16:12 | ДУПНИЦА
Оценка:
-8
 (
72
 гласа)

до кога ще пишете само глупости и чрез тях ще се заблуЖдавате ,че ще принудите община Дупница да ви дават пари за реклама в скапаното ви вестниче!!!Статийките ви са пошли и неграмотни като самите вас-псевдо-журналистчета!!!


22 Септември 2009 17:15 | до струма
Оценка:
-1
 (
65
 гласа)

С 20 общинари на централния площад “Свобода” кметът на Дупница Атанас Янев отбеляза Деня на зависимостта три дни преди празника.
ЗАВИСИМОСТТА??? БЪЛГАРИЯ ДА НЕ Е В ЗАВИСИМОСТ???


23 Септември 2009 14:43 | A+
Оценка:
-1
 (
39
 гласа)

E, e!


24 Септември 2009 09:58 | независима
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

ГРЕШКАТА Е ВЯРНА ОБАЧЕ. ДЕН НА ЗАВИСИМОСТТА МОЖЕ ДА ИМА САМО В ДУПНИЦА!
И нали само общинарите са зависими - кой друг да ходи да празнува???


25 Септември 2009 14:32 | зависима
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Те са си празнували техния празник - на зависимостта от мафията.


26 Септември 2009 16:10 | sokolova
Оценка:
21
 (
31
 гласа)

МНОГО ЕВТИНИ СТАТИИ,НАПРАВО СМЕШНИ :)ТОЛКОВА Е СТРАШНО БЕЗСИЛИЕТО...ПЕТНИТЕ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПРАЗНИЦИ САМО И САМО ДА ОПЛЮЕТЕ ДУПНИЦА ,НО ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИТЕ:)


29 Септември 2009 20:40 | дупничанин
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

Статията наистина е елементарна,сякаш е писана от второкласник! Но нали всички са завършили ЮЗУ - Благоевград - какво да очакваме! Но иначе Соколова, кои вече не вървят - бронираните катафалки на Галеви и компания, които ппрофучават без ограничения и могат да премажат децата ни, а ние като последни идиоти да кажем, че нищо не се е случило? Или трябва да ги оставим да вилнеят и когато е засегнат всеки лично, да разбере за какво става въпрос? Стига слугинаж през 21 век в една уж Европеийска държава!


29 Септември 2009 20:55 | Соколова
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

Започвам отзад -напред.Не вървят всички онези,които се опитват да хулят нашия град.Това за "катафалките" е пълна параноя.Наскоро правех маневра на една улица и мъжа в първата кола ме напсува и профуча покрай мен.Следващата кола ме изчака,и шофьора дори погледна дали мястото за маневра е достатъчно.Погледнах го да му благодаря и видях че е Ангел Христов.Никога не съм ги виждала да профучават,както казвате покрай малки деца или други хора.Ако сте засегнат лично от нещо,то има други начини за търсене на справедливост.Не съм съгласна да си говорим по форумите щяло и нещяло,а нека намерим правилното решение на проблемите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар