С таен щат от 400 лв. кадърът на Механото Е. Кастрев стана “евроексперт”

18 май 2010 00:18   20 коментара   17675 прочита
Емил Кастрев с фотоапарат в ръка
Емил Кастрев с фотоапарат в ръка


Емил Кастрев с фотоапарат в ръка

Награда за вярност от кмета Ат. Янев за председателя на Младежкия консултативен съвет

Председателят на Младежкия консултативен съвет към кмета на община Дупница Атанас Янев - Емил Кастрев, от една година е на щат в отдел “Евроинтеграция” със заплата от 400 лева, стана известно вчера. Емил Кастрев се изживяваше като фотограф вчера при откриването на изложба от снимки на постиженията на общината. С луксозен фотоапарат в ръце той увековечи откриването на изложбата. Кастрев завърши миналата година Механотехникума в града и кандидатства във военното училище във Велико Търново, но не беше приет, след което е бил назначен на работа в общината като евроексперт.

Докато усилено “работи” по европроекти, тази година се готви отново за кандидатстудентски изпити и се надява наесен да бъде студент. Освен като служител в общината Емил Кастрев отдава под наем на абитуриентите луксозна лимузина, като услугата се заплаща между 100 и 500 лева. Той заедно с ученици от другите средни училища в Дупница преди две години създаде Младежки консултативен съвет към кмета Янев по подобие на консултативния съвет на братя Галеви, създаден да подпомага ръководството на общината, в който влизат Пламен Галев и Ангел Христов.

20 коментара
17 Май 2010 23:21 | smel
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Хубаво е, че има млади хора,които с ентусиазъм работят.Стига се занимавахте с житието и битието на обикновенните хора в Дупница .Това, че са създали младежки съвет е хубаво и полезно,защо не пишете за дейността на този съвет, за работата с младежи от рискови групи,...... а с какъв фотоапарат бил.....,каква кола имал ...... Това ли е най важното от откриването на тази изложба на професионалният фотограф-художник Т.Янков.
Апропо "изложбата от снимки на постиженията на общината" е с тематика "ПОД ЧИСТОТО СИНЬО РИЛСКО НЕБЕ"


18 Май 2010 06:37 | родоотстъпници !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

не ви ли е срам мекерета нечии! какво са ви направили децата ?! вместо да ги подкрепите и поощрите че се занимават с нещо полезно и свързано с града им ви е ги плюете обезсърчавате, накрая ще вземат да обикалят кръмите и да се дрогират като някои техни връстници


18 Май 2010 09:33 | овенкоеленко
Оценка:
6
 (
8
 гласа)


Егати и вестнико ! Продължава с белополско-грамаджанскио диалект- "Механото ".Убеден съм , че това не е начин за съкращение.Често по посочения диалект се пише гастрото , психото ,кумашинката ,рилецо .... ит.н Изобщо речево изразяване на хора "спаднале" / слезнали от високи планински села населили сякяш най-голяма село- " Благоев "/ Благоевград /.


18 Май 2010 10:58 | vox populi
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Е какво му е луксозното на този фотоапарат? Един от най ефтините модели рефлекс, професионален - да, ама луксозен????? То верно че Струма няма фотограф и си краде снимките,не разбирате от материята, ама поне можехте да питате някой дето разбира преди да напишете такава простотия!С компактен ли да снима момчето?Или и той като вас да сваля снимните от интернет?


18 Май 2010 11:29 | читател
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Г-н Янев назначи г-жа Петя Хаздай за ПИАР на общината.Никой не претенира тогава ,че той е кум на въпросната дама и съсед на родителите на съпруга й.Свекърът на Петя есъдружник във фирмата на Ат.Янев,която той прехвърли на синовете си след избирането му за кмет.И това ,ако не е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ?


18 Май 2010 13:24 | до читател
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

няма нищо общо с темата.......,а на момчето можете само да му завиждате.Страхотен човек е!!!!!


18 Май 2010 15:05 | 8907
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Няма значение каква му е заплатата,но само мога да кажа че заслужава много повече от това което пишете.Коментарите Ви никак не са умесни спрямо този млад човек.Горе главата ,Момче продължавай в същия дух и необръщай внимание това са празни приказки.


18 Май 2010 20:33 | чичо гошо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

къде бехте бе ей, като данговчетата консултираха за проекти ...
мн.ми е интересно къде "се еразбрало вчера", че момчето работи... или някой ви пише статиите отвънка, а вие само гушите хонорари
или и вашта стана "хванах се за ..., та се сетих за бълдазата"
егати вестника, само от парите на другите се интересувате


18 Май 2010 21:06 | момиче
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Х..хъм, много хубаво момче ми се вижда, тоя Емил... момче на место .!


19 Май 2010 20:27 | Judge
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не го заяждайте момчето, вижте ,че е взели назаем апарат на Тодор колкото за снимката само.А до това колко работа е свършил в общината и какво е допринесъл за просперитета на Дупница , това е друг въпрос, на който няма кой да отговори.Както и какво точно работи в Общината.


19 Май 2010 21:49 | Силва
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Това донякъде обяснява инфантилното поведение на кмета напоследък и постигнатите значителни успехи по пътя ни към Европа.....Тенденцията е похвална - повече млади хора в управлението,та това е прекрасно,но означава още и по-малко стари хора /пак в управлението/.Все пак е добре,че поради младата си възраст е бил лишен от възможността да стане съветник,което би подсилило сполучливо "успешния" отбор на Кацов,Ибришимов и прочие.


25 Май 2010 16:50 | ......
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вестник "струма" пишете АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ ,както винаги..Това е най-амбициозното момче,което познавам.Някои хора само завиждат!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар