С преклонение пред загиналите за свободата на Разлог и водосвет Красимир Герчев, ГЕРБ и ВМРО откриха предизборната си кампания

30 септември 2019 15:26   3 коментара   4928 прочита


43 е номерът на бюлетината на ПП ГЕРБ и ВМРО.

Менче с вода се плисна пред Красимир Герчев, кандидат за кмет на община Разлог, кандидатите за общински съветници и кметовете за населените места на ПП ГЕРБ и ВМРО – преди да поемат първите крачки в предизборната си кампания.

Традиционно шествието тръгна от щаба на ГЕРБ –с български знамена, китка здравец и се отправи към паметника на Васил Левски, за да се почетат загиналите за свободата на община Разлог.

С минута мълчание се почетоха свидните жертви на Разлог и шествието се отправи към храма „Свето Благовещение“, където се отслужи водосвет.

„Тръгвам към изборите с надеждата, че заедно можем да изпълним още много мечти за община Разлог. – сподели Красимир Герчев. - Програмата, която си начертахме, отдавна изпълнихме. Радостно е, че жителите на община Разлог се гордеят с града си, със селата си, с училищата си, с улиците, с парковете, със спортните и детски площадки, с модернизираните жилищни кооперации, с всичко, което постигнахме заедно, с много труд и любов. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини в България.

Постигнахме заедно много. Постигнахме го благодарение на добрия екип, на кметовете на населените места, на Общински съвет, на добрата инвестиционна политика, на бизнеса и хората на община Разлог. Изборите за мен са гласът на жителитете и са показател за пътя.“

Много млади хора и сериозно гражданско присъствие се представя в листата на кандидатите за общински съветници ПП ГЕРБ и ВМРО. Сред тях е Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева, учител, Николай Сливков и Мария Крънчева. В листата достойно място заемат д-р Георги Русков – дългогодишен лекар и джипи в село Баня, Марио Терзиев – инженер –лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, Христо Огнянов от Долно Драглище, а така също доайените на ГЕРБ Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Александър Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателката на партия ГЕРБ в Разлог - д-р Мария Копанарова.

Специално е присъствието на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО, представени от Георги Крънчев.

Седем са кандидатурите за кметове: Лиляна Боянова, кандидат за кмет на село Долно Драглище – за 5-и мандат; Росица Чатлабашева, кандидат за кмет на село Бачево –за 2-и мандат; Илиян Джунев, кандидат за кмет на село Добърско – за 2-и мандат; Сашо Мицин,кандидат за кмет на с. Елешница – за 3-и манда; Величка Алуминова, за кмет на Годлево – 2-и мандат;Стефка Пукнева – кандидат за кмет т на село Горно Драглище и Магда Първанова –кандидат за кмет на село Баня.

Работа – с грижа за всеки е мотото, което определя същността на Програмата за управление на община Разлог на Красимир Герчев за 2019 – 2023 година.

Защита на хората с неравностойно положение, грижа за децата и възрастните, за всеки човек и всяко населено място, е един от основните принципи на програмата.

Програмата има основна цел да продължава да се създава благоприятна среда за инвестиции и се откриват нови работни места, целенасочено и ефективно да се използват общинските, природни и човешки ресурси, както и да продължават да се внедряват системи за енергийна ефективност.

Основна задача на следващото управление е да се постигне модерно административно обслужване чрез внедряване на електронни методи, както и максимално използване на средствата от европейските фондове за решаване на важни, обществено-значими проблеми.

Мащабна реклама на община Разлог като целогодишна туристическа дестинация – е в основните намерения на екипа на Красимир Герчев. Развитие на условията за спорт, младежки дейности и туризъм. Подкрепа за развитие и съхраняване на културните традиции. Създаване на нови културни мероприятия. Грижа за паметниците на културата, храмовете, църквите, читалищата и библиотеките.

Принципите на които ще заложи екипът на Красимир Герчев са грижа за всеки човек, пълноценно и хармонично развитие на всички населени места, достъпно, отговорно, открито и честно управление, финансова дисциплина и ефективно използване на наличните финансови ресурси на община Разлог.

„Постигнахме заедно много, но винаги има още какво да се направи. Познаваме проблемите и заедно можем поетапно да ги преодоляваме. – каза още Красимир Герчев. - Защото, ако искаме хората да остават по родните си места, трябва да работим здраво: община, общински съвет, администрация, бизнес, училища, добра инвестиционна среда.

Зад високите успехи на община Разлог стои огромният труд на хората на община Разлог, на екипа от общинска администрация. И за да има такива високи резултати, то е благодарение на неуморната професионална компетенция на отделите. И аз съм спокоен, че няма неодоборен проект на община Разлог, че няма област, в която да сме разработили проект и да не сме го спечелили. А тези средства са стигнали до хората, до всяка нуждаеща се сфера от обществено-икономическия живот на общината: до болницата, до училищата, до детските градини, до улиците, пътищата, до хората със специфични потребности, до читалищата, до жилищните кооперации, до града, до селата, до всеки човек.“

„Работа – с грижа за всеки“ е послание в настоящето и бъдещето. – каза още Красимир Герчев. - Послание – за управление с високи темпове във всички сфери на обществения живот. Послание – с респект към делата на всички съвременни строители на община Разлог, с персонално, човешко отношение – към личността, с неговите индивидуални потребности. Верни на заветите на нашите деди, ще работим много, за да превърнем община Разлог в красив, чист и уютен дом на нейните жители. Гарант за това е обновената и подмладена листа за общински съветници, кандидатите за кметове на селата, здравите екипи, хората на община Разлог. Гарант са делата, по които ще ни познаете.“

Политическа публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление

3 коментара
30 Септември 2019 15:40 | разложанка
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

по скоро ми приличат на позьори. само ги бива да откриват паметници, концерти .д-р копанарова няма ли най после да си влезе в ролята на докторка. на хората им дайде работа, а не зрелища.


30 Септември 2019 15:43 | разложанка
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

герчев с най нисък рейтинг


30 Септември 2019 21:22 | razlog
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Жалки отрепки не ставащи за нищо Нема един професионалист или постигнал човек сам нещо Трачите от общото да лапате и живуркате с мизерните хонорари от народо Има и по достоини начини за преживяване неуважаеми слуги на боко тиквата




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар