Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

— факти и шеги 400 души бетонираха за 3-ти мандат кмета на —апарева бан€ —. »ванов


24 юни 2011 00:10  17 коментара   12005 прочита

—ашо »ванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.
—ашо »ванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.


—ашо »ванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.

»нициативен комитет от бизнесмени, лекари, националните спортисти, инженери издигна за 3-ти мандат кмета на —апарева бан€ —ашо »ванов. Ќад 400 души посрещнаха с възгласи и аплодисменти кандидатурата му в залата на читалището.

Ќай-емоционален в изказването си беше председател€т на ќбщински€ съвет ¬енцислав «латанчев. “ой бетонира избора на кмета с народни умотворени€ от съкровищницата на български€ фолклор: јз съм ветеринарен лекар и мога да ви кажа, че от малко прасе и от нов началник не се знае каква свин€ ще излезе, каза ¬. «латанчев и с много примери подкрепи максимата си. “ой разказа как —апарева бан€ е придобила летище с 280 дка от държавата, като никой не е в€рвал, че —ашо »ванов може да го извоюва.

—ашо »ванов каза: “ўе стане”, когато всички казваха: “Ќ€ма да стане”. ќтидохме при кмета на ƒупница да действаме съвместно, тъй като и т€ има 280 дка на същото летище.  метската управа тогава каза: Ќикой н€ма да им го даде.

» действително държавата продаде техни€ д€л на измислен търсач на диаманти. ј —апарева бан€ се сдоби с летището. Ќикой не в€рваше, че община —апарева бан€ ще получи 70 000 дка гори от държавата. —ашо »ванов обаче каза: “ўе стане”, и сега тези гори са общински и приходите от т€х влизат в общинската каса.

—ашо »ванов дръзна и да създаде общинско “¬и ”.  ой ще ви разреши, креснаха критиците, но —апарева бан€ има собствено общинско “¬и ” и само 20 общини от 256 в страната могат да се похвал€т с такава придобивка.

ƒумата взе и членът на инициативни€ комитет, известни€т столичен доктор доц. д-р –умен  астелов от ћЅјЋ “—вета јна”. » —офи€ има нужда от кмет като —ашо »ванов, каза докторът.

ѕредседател€т на инициативни€ комитет инж. Ћазар ћаргин, собственик на строителна фирма, призова присъстващите: Ќека всеки един от нас да остане сам със себе си у дома и да направи равносметка каква беше —апарева бан€ преди встъпването в длъжност на —ашо »ванов и каква е сега. ѕром€ната е тотална. Ќаправеното не може да се манипулира.  метът —ашо »ванов направи отчет за постигнатото през последните 8 години и очерта перспективите.

«а мен най-важното сега е да дам шанс на малките хотелиери и собствениците на квартири, имаме готов проект и започваме изграждането на балнеоложки център, чрез който ще бъде използван пълни€т потенциал на минералната вода със 70 вида лечебни процедури и превенци€ на забол€вани€. “ой изрази благодарност към Ѕойко Ѕорисов, че е предоставил стопанисването на минералните води на общината и съобщи, че е сключил договор с €понски инвеститори за изграждането на геотермална централа.

 ато заслуги на —ашо »ванов б€ха отчетени пускането на лифта, подм€на на ц€лостната канализаци€ на —апарева бан€, на азбестовите тръби, които като причина за рак вече са истори€.

—ъбранието протече на фона на гол€мо настроение и нестихващ хумор от публиката. —пециалистът по лечебен масаж  ирил Ќачев представи на бизнесмените и гостите управата на емблематичната градска бан€, напълно преобразена по думите от зми€рник в оазис така: “ова е управител€т на бан€та »ван »тов, гостите тр€бва да зна€т, че пуска и мокра, и суха, и вс€каква вода. “ака че всички са добре дошли.

ќще за: —. »ванов  мандат  кандидатура ќще от: ѕолитика

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


17 коментара

24 юни 2011 13:57 | ахах
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

Ѕетониран от 400 подмазвача и чиновници??? » простотиите на ¬енчо «латанчев пак - н€маше ли камера на "√осподари на ефира" за него пак? ¬ид€хме и вие какво угоени свине станахте за 8 години на власт - поне от срам се оттелете малко, писна ни от вас!
 ойто и да е кмет след този н€ма да е толкова нагъл с личната си фирма да краде пари!


24 юни 2011 14:09 | !
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

ѕродажен червенобузко си ти —ашо »ванов. «а тези осем години на кметуване ти и тво€т екип-–адка √еоргиева, ¬асе ћаргин, арх. ¬ладимирова,  ало€н Ѕо€джиев-Ўишането, ¬. «латанчев,  . јндреева, ѕешо „учуганов всички заедно придобихте лични облаги чрез управлението си и разпродадахте с. "ѕаничище", ќбщински имоти, Ѕан€та, ќбщинската гора и дървесината добивана от не€ на точно определени фирми /ƒЏ–¬≈Ќј“ј ћј‘»я/, лифта на "–ила спорт", паркиг на х. ѕионерска с приходи за Ѕрат€ √алеви, и кмета на г. ƒупница -янев, езерото ѕаничище на фирма"‘еър плей", ресторанта "¬ал€вица", 200 декара срещу посетителски€ центар на ѕаничище като апортна вноска в "јтомик инвест"подари кмета на фирма "–ила —порт"-клон на политическа парти€ Ќƒ—¬.
 мете за трети€ мандат ти остана само да изградиш затвор за тво€ екип с ≈вропеиски средства в —апарева бан€ с три метра дебели стени от бетон от тво€ бетонен център "—»ћј" за да усвоиш отново паричките в тво€ джоб.


24 юни 2011 14:11 | √≈ќ–√»
ќценка:
-6
 (
12
 гласа)

ј’ј’ - ѕќ—ќ„» Ќя ќ… ќ“ ƒ–”√»“≈  јЌƒ»ƒј“»,  ќ»“ќ ћќ√ј“ ƒј Ќјѕ–ј¬я“ Ќ≈ўќ ѕќ-ƒќЅ–ќ ќ“ “ќ«»  ћ≈“!!! ћЌќ√ќ —“≈ ЋќЎ» —јѕј–≈¬ќЅјЌ÷» —јћќ ЋќЎќ“»я » «ј¬»—“ »ћј ¬Џ¬ ¬ј—. » —≈ ѕ»“јћ «јўќ ¬»Ќј√» —“≈ јЌќЌ»ћЌ» ѕ–»  ќћ≈Ќ“ј–»“≈, ƒј Ќ≈ Ѕ» » ¬»≈ ƒј √Ћј—”¬ј“≈ «ј —јЎќ »¬јЌќ¬, ј ¬» —–јћ ƒј —» ѕ–»«Ќј≈“≈ !!


24 юни 2011 14:13 | сапаревец
ќценка:
7
 (
15
 гласа)

 ой е ¬енцислав «латанчев - ветеринарен лекар??? “акъв н€ма в ц€лата ќбщина! »маме си един ¬енчо «латанчев от Ќƒ—¬, ама той е ветеринарен техник - държи паничката на доктора като реже мъдите на прасето! —ашо »ванов да си събира цирка от общината и дим да ги н€ма егаси наглите хора!


24 юни 2011 14:26 | независим
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

»ванов, време е да си ходиш - развали се последни€ мандат, много алчен стана и със здравето не си добре, ходи се лекувай! ¬секи друг от опонентите ти би бил по-добър кмет от теб, човек тр€бва да знае кога да спре!


24 юни 2011 18:37 | Ѕоко
ќценка:
9
 (
13
 гласа)

Ќе познавам г-н кмета, ама от така написаното във вестника разбрах, че бил гол€ма стара свин€?! Ќищо лично... “ака го оценил ветеринар€, де!


24 юни 2011 19:13 | “елман
ќценка:
8
 (
12
 гласа)

Ѕита галевска карта. ћижитурка и слуга, но охранена. «а него би било добре да покраде още един мандат, но как ще го прави след като менторите му си отиват?


24 юни 2011 23:32 | 456
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

"ƒумата взе и членът на инициативни€ комитет, известни€т столичен доктор доц. д-р –умен  астелов от ћЅјЋ У—вета јнаФ. » —офи€ има нужда от кмет като —ашо »ванов, каза докторът. "
јми вземете си го, д-р  астелов, преотстъпваме ви го веднага, без право на връщане! —мешници!!!


26 юни 2011 18:49 | »ван
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

 олко злаба и простоти€ има в коментарите ¬и. ∆алко, че сте млади хора с такова мислене и толкова злоба.


26 юни 2011 20:40 | колега на «латанчев
ќценка:
-6
 (
12
 гласа)

¬енчо има завършен ветеринарен техникум и зооинжинерство в —тара «агора, като 1 или 2 години беше и асистент в катедрата по Ѕиохими€ на зооинжинерен факултет при ¬»«¬ћ, сега “ракийски университет.... »зключително грамотен и интелигентен, но напусна тогава поради много ниското заплащане... около 250 лева месечна асистентска заплата... ј реално погледнато, «латанчев никога не е напускал професи€та си... ѕреди се занимаваше научно, със —тарозагорските говеда, а сега практически със —апаревобанските, което важи и за гол€ма част от пишещите във форума.... ”спех ¬енчо в работата ти и никога не забрав€й че на говедото и рогата да му отрежеш, пак си е говедо...


26 юни 2011 23:07 | »ван
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

«начи като истински експерт зооинженер е преценил че —ашо е стара крадлива свин€! ј ¬енчо е ракиено селско говедо прислужник на мръсни интереси и далавери!


26 юни 2011 23:55 | комши€
ќценка:
-4
 (
12
 гласа)

ќпса и наш »ван влезе в стадото... ≈, колкото и да плюеш и да се насереш, все си това говедо... Ќа малкото му пръстче не можеш стъпи, камо ли раки€ да пиеш наравно с него... » там те н€ма »ване и на маса не знаеш блага дума да кажеш... само на бой налиташ...


27 юни 2011 15:34 | Ќаблюдател
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

 омиси€та за защита на конкуренци€та върна като незаконосъобразно решение на кмета на община —апарева бан€ за класиране на участниците и определ€не на изпълнител в процедура за възлагане на обществена поръчка, с предмет Д—троителство на канализаци€ на 55 бро€ профили с обща дължина 9 512 метра на с. –есилово, община —апарева бан€
“ова е —ашо и екипа му - зор да се краде и после само издънки!


29 юли 2011 14:53 | ясновидец
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

—ашо никой кмет преди тебе не е толкова нагъл е безкруполен, а пък тво€ ¬енчо «латанчев за нищо не става, тр€бва по често да си пие хапчетата, тво€ екип работи в пълна анархи€, н€ма добро обслужване на населението, —ашо ти не командваш общината теб те командват ¬енчо «латанчев,  алина јндреева, –адка ѕиратка » шофьорите ти, тези хора не могат да разберът че тебе ако те н€ма и те щи си отидат а после какво ще работ€т те не могът и един пирон да постав€т, тр€бва да се махнеш и да оставиш да ”правл€ва например ƒинев, много си смешен н€м€ дате идберем за трети мандат бъди сигурен и твойта олигархи€ си отива смешник


29 юли 2011 15:42 | ясновидец
ќценка:
-1
 (
3
 гласа)

¬енчо къде ще работиш после,  алинке ти къде ще си на магистралата, –адка ѕиратка и други незнайни герои от обкръжението та —ашо »ванов имаме едно предложение защо не се махнете идасе реализирате в частни€ сектор тогава ще ¬и признаеме, а все искате да сте в общинстката админстраци€ бройки такива ще си седите в къщи след изборите активна почивка ¬енчооооо смешиник


24 август 2011 15:30 | аз
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

! написа:спорт
всичко което избро€ваш са плюсове за едно управление.


27 септември 2011 09:48 | јз
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

„уд€ се какво ли —ашо »ванов е обещал на Ћазар ћаргин за да го подкрепи? ≈дно време той му съсипа цели€ стоителен бизнес.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.