С факти и шеги 400 души бетонираха за 3-ти мандат кмета на Сапарева баня С. Иванов

24 юни 2011 00:10   17 коментара   15841 прочита
Сашо Иванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.
Сашо Иванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.


Сашо Иванов направи отчет за извършеното през мандат 2007-2011 г.

Инициативен комитет от бизнесмени, лекари, националните спортисти, инженери издигна за 3-ти мандат кмета на Сапарева баня Сашо Иванов. Над 400 души посрещнаха с възгласи и аплодисменти кандидатурата му в залата на читалището.

Най-емоционален в изказването си беше председателят на Общинския съвет Венцислав Златанчев. Той бетонира избора на кмета с народни умотворения от съкровищницата на българския фолклор: Аз съм ветеринарен лекар и мога да ви кажа, че от малко прасе и от нов началник не се знае каква свиня ще излезе, каза В. Златанчев и с много примери подкрепи максимата си. Той разказа как Сапарева баня е придобила летище с 280 дка от държавата, като никой не е вярвал, че Сашо Иванов може да го извоюва.

Сашо Иванов каза: “Ще стане”, когато всички казваха: “Няма да стане”. Отидохме при кмета на Дупница да действаме съвместно, тъй като и тя има 280 дка на същото летище. Кметската управа тогава каза: Никой няма да им го даде.

И действително държавата продаде техния дял на измислен търсач на диаманти. А Сапарева баня се сдоби с летището. Никой не вярваше, че община Сапарева баня ще получи 70 000 дка гори от държавата. Сашо Иванов обаче каза: “Ще стане”, и сега тези гори са общински и приходите от тях влизат в общинската каса.

Сашо Иванов дръзна и да създаде общинско “ВиК”. Кой ще ви разреши, креснаха критиците, но Сапарева баня има собствено общинско “ВиК” и само 20 общини от 256 в страната могат да се похвалят с такава придобивка.

Думата взе и членът на инициативния комитет, известният столичен доктор доц. д-р Румен Кастелов от МБАЛ “Света Ана”. И София има нужда от кмет като Сашо Иванов, каза докторът.

Председателят на инициативния комитет инж. Лазар Маргин, собственик на строителна фирма, призова присъстващите: Нека всеки един от нас да остане сам със себе си у дома и да направи равносметка каква беше Сапарева баня преди встъпването в длъжност на Сашо Иванов и каква е сега. Промяната е тотална. Направеното не може да се манипулира. Кметът Сашо Иванов направи отчет за постигнатото през последните 8 години и очерта перспективите.

За мен най-важното сега е да дам шанс на малките хотелиери и собствениците на квартири, имаме готов проект и започваме изграждането на балнеоложки център, чрез който ще бъде използван пълният потенциал на минералната вода със 70 вида лечебни процедури и превенция на заболявания. Той изрази благодарност към Бойко Борисов, че е предоставил стопанисването на минералните води на общината и съобщи, че е сключил договор с японски инвеститори за изграждането на геотермална централа.

Като заслуги на Сашо Иванов бяха отчетени пускането на лифта, подмяна на цялостната канализация на Сапарева баня, на азбестовите тръби, които като причина за рак вече са история.

Събранието протече на фона на голямо настроение и нестихващ хумор от публиката. Специалистът по лечебен масаж Кирил Начев представи на бизнесмените и гостите управата на емблематичната градска баня, напълно преобразена по думите от змиярник в оазис така: Това е управителят на банята Иван Итов, гостите трябва да знаят, че пуска и мокра, и суха, и всякаква вода. Така че всички са добре дошли.

17 коментара
24 Юни 2011 13:57 | ахах
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Бетониран от 400 подмазвача и чиновници??? И простотиите на Венчо Златанчев пак - нямаше ли камера на "Господари на ефира" за него пак? Видяхме и вие какво угоени свине станахте за 8 години на власт - поне от срам се оттелете малко, писна ни от вас!
Който и да е кмет след този няма да е толкова нагъл с личната си фирма да краде пари!


24 Юни 2011 14:09 | !
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Продажен червенобузко си ти Сашо Иванов. За тези осем години на кметуване ти и твоят екип-Радка Георгиева, Васе Маргин, арх. Владимирова, Калоян Бояджиев-Шишането, В. Златанчев, К. Андреева, Пешо Чучуганов всички заедно придобихте лични облаги чрез управлението си и разпродадахте с. "Паничище", Общински имоти, Банята, Общинската гора и дървесината добивана от нея на точно определени фирми /ДЪРВЕНАТА МАФИЯ/, лифта на "Рила спорт", паркиг на х. Пионерска с приходи за Братя Галеви, и кмета на г. Дупница -Янев, езерото Паничище на фирма"Феър плей", ресторанта "Валявица", 200 декара срещу посетителския центар на Паничище като апортна вноска в "Атомик инвест"подари кмета на фирма "Рила Спорт"-клон на политическа партия НДСВ.
Кмете за третия мандат ти остана само да изградиш затвор за твоя екип с Европеиски средства в Сапарева баня с три метра дебели стени от бетон от твоя бетонен център "СИМА" за да усвоиш отново паричките в твоя джоб.


24 Юни 2011 14:11 | ГЕОРГИ
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

АХАХ - ПОСОЧИ НЯКОЙ ОТ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ, КОИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ ТОЗИ КМЕТ!!! МНОГО СТЕ ЛОШИ САПАРЕВОБАНЦИ САМО ЛОШОТИЯ И ЗАВИСТ ИМА ВЪВ ВАС. И СЕ ПИТАМ ЗАЩО ВИНАГИ СТЕ АНОНИМНИ ПРИ КОМЕНТАРИТЕ, ДА НЕ БИ И ВИЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА САШО ИВАНОВ, А ВИ СРАМ ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ !!


24 Юни 2011 14:13 | сапаревец
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Кой е Венцислав Златанчев - ветеринарен лекар??? Такъв няма в цялата Община! Имаме си един Венчо Златанчев от НДСВ, ама той е ветеринарен техник - държи паничката на доктора като реже мъдите на прасето! Сашо Иванов да си събира цирка от общината и дим да ги няма егаси наглите хора!


24 Юни 2011 14:26 | независим
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Иванов, време е да си ходиш - развали се последния мандат, много алчен стана и със здравето не си добре, ходи се лекувай! Всеки друг от опонентите ти би бил по-добър кмет от теб, човек трябва да знае кога да спре!


24 Юни 2011 18:37 | Боко
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Не познавам г-н кмета, ама от така написаното във вестника разбрах, че бил голяма стара свиня?! Нищо лично... Така го оценил ветеринаря, де!


24 Юни 2011 19:13 | Телман
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Бита галевска карта. Мижитурка и слуга, но охранена. За него би било добре да покраде още един мандат, но как ще го прави след като менторите му си отиват?


24 Юни 2011 23:32 | 456
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

"Думата взе и членът на инициативния комитет, известният столичен доктор доц. д-р Румен Кастелов от МБАЛ “Света Ана”. И София има нужда от кмет като Сашо Иванов, каза докторът. "
Ами вземете си го, д-р Кастелов, преотстъпваме ви го веднага, без право на връщане! Смешници!!!


26 Юни 2011 18:49 | Иван
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Колко злаба и простотия има в коментарите Ви. Жалко, че сте млади хора с такова мислене и толкова злоба.


26 Юни 2011 20:40 | колега на Златанчев
Оценка:
-6
 (
12
 гласа)

Венчо има завършен ветеринарен техникум и зооинжинерство в Стара Загора, като 1 или 2 години беше и асистент в катедрата по Биохимия на зооинжинерен факултет при ВИЗВМ, сега Тракийски университет.... Изключително грамотен и интелигентен, но напусна тогава поради много ниското заплащане... около 250 лева месечна асистентска заплата... А реално погледнато, Златанчев никога не е напускал професията си... Преди се занимаваше научно, със Старозагорските говеда, а сега практически със Сапаревобанските, което важи и за голяма част от пишещите във форума.... Успех Венчо в работата ти и никога не забравяй че на говедото и рогата да му отрежеш, пак си е говедо...


26 Юни 2011 23:07 | Иван
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Значи като истински експерт зооинженер е преценил че Сашо е стара крадлива свиня! А Венчо е ракиено селско говедо прислужник на мръсни интереси и далавери!


26 Юни 2011 23:55 | комшия
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Опса и наш Иван влезе в стадото... Е, колкото и да плюеш и да се насереш, все си това говедо... На малкото му пръстче не можеш стъпи, камо ли ракия да пиеш наравно с него... И там те няма Иване и на маса не знаеш блага дума да кажеш... само на бой налиташ...


27 Юни 2011 15:34 | Наблюдател
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Комисията за защита на конкуренцията върна като незаконосъобразно решение на кмета на община Сапарева баня за класиране на участниците и определяне на изпълнител в процедура за възлагане на обществена поръчка, с предмет „Строителство на канализация на 55 броя профили с обща дължина 9 512 метра на с. Ресилово, община Сапарева баня
Това е Сашо и екипа му - зор да се краде и после само издънки!


29 Юли 2011 14:53 | Ясновидец
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сашо никой кмет преди тебе не е толкова нагъл е безкруполен, а пък твоя Венчо Златанчев за нищо не става, трябва по често да си пие хапчетата, твоя екип работи в пълна анархия, няма добро обслужване на населението, Сашо ти не командваш общината теб те командват Венчо Златанчев, Калина Андреева, Радка Пиратка И шофьорите ти, тези хора не могат да разберът че тебе ако те няма и те щи си отидат а после какво ще работят те не могът и един пирон да поставят, трябва да се махнеш и да оставиш да Управлява например Динев, много си смешен нямя дате идберем за трети мандат бъди сигурен и твойта олигархия си отива смешник


29 Юли 2011 15:42 | Ясновидец
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Венчо къде ще работиш после, Калинке ти къде ще си на магистралата, Радка Пиратка и други незнайни герои от обкръжението та Сашо Иванов имаме едно предложение защо не се махнете идасе реализирате в частния сектор тогава ще Ви признаеме, а все искате да сте в общинстката админстрация бройки такива ще си седите в къщи след изборите активна почивка Венчооооо смешиник


24 Август 2011 15:30 | аз
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

! написа:спорт
всичко което изброяваш са плюсове за едно управление.


27 Септември 2011 09:48 | Аз
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Чудя се какво ли Сашо Иванов е обещал на Лазар Маргин за да го подкрепи? Едно време той му съсипа целия стоителен бизнес.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар