С 317 гласа гастарбайтерът от сатовчанското с. Кочан А. Аленов оглави новоучредената партия "Прогрес и демокрация"

15 декември 2009 00:20   12 коментара   70319 прочита
Ангел Аленов
Ангел Аленов


Ангел Аленов

Конгрес в м. Цигов чарк

Ангел Аленов от сатовчанското село Кочан е избран за председател на новата партия "Прогрес и демокрация". Учредителното събрание се е състояло в неделя в местността Цигов чарк край Велинград. От 500-те учредители за Аленов са гласували 317 души. Битката за лидерското място на новата партия "Прогрес и демокрация" е била мужду Ангел Аленов от с. Кочан и Александар Маджаров от Велинград. Преобладаващият брой учредители са били от общините Гоце Делчев, Сатовча, Якоруда, поради което в националното ръководство на ПП "Прогрес и демокрация" са влезли много учредители от Пиринско, съобщи за "Струма" новоизбраният лидер Ангел Аленов.

На учредителното събрание е приет устав на партията, тя ще бъде регистрирана в законовия срок до три месеца. За заместник-председатели на партията "Прогрес и демокрация" са избрани Бисер Инджов от Кърджали и Антоанета Кирилова от София. В Националния съвет на новата партия са Ангел Аврамов и Любомир Терзиев от град Гоце Делчев, Владо Пазвантов от с. Кочан, Славчо Андреев от гр. Сандански и др.

Започваме преговори за коалиция с партията на Яне Янев - РЗС , и партията на Мария Капон. Първите мероприятия, в които ще се включим в най-близък план, са националните протестни действия на животновъдите, тютюнопроизводителите и селските стопани, заяви за "Струма" новоизбраният лидер Ангел Аленов от с. Кочан. Той е дългогодишен гастарбайтер в Испания. Наскоро се е прибрал в България за учредяването на новата партия. Аленов е бивш кандидат за кмет на община Сатовча и отсега заявява, че след две години отново ще атакува кметското кресло в с. Сатовча.


Още за: А. Аленов   конгрес   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
12 коментара
15 Декември 2009 07:15 | Патриот
Оценка:
42
 (
78
 гласа)

Ангеле, Ангеле съветвах те и преди, да не се връзваш на акъла на Професор Адриан Палов от с. Крастава?Той не можа да регистрира партията на Мазния Фелдшер Осман Октай, ти се нагърби с тази задача.Тъкмо си направил някой лев и ще ти ги лапнат.Гледай си семейството и купи на децата си жилища? Не ги давай за простотии?Нямаш визия пич, не ставаш за лидер???Чувам че ще се кандидатираш и за кмет на община Сатовча.Също си обречен? При тази добре смазана машина с много масло /пари/ Арбен, Пешо Мутафчиев,съпругата му Нели Вълчева/районен прокурор/, Пламен Поюков и тъста му Даилов,пияницата общински на ДПС Сюлейман Арунов,Иван Синанов идр. ти просто си мишле в капана им???Седи си мадро както козват в кочан и си живей живота.Що ти трябват проблеми.Първото което се сещам, няма да получиш регистрация заради дългата ръка на Сокола.И да не ти изреждам куп други неща които ще ти се случат.Бъди сигурен че съм прав!!! Щ есе убедиш.


15 Декември 2009 11:13 | наблюдател
Оценка:
12
 (
26
 гласа)

абе тоя е абсолютен палячо.какъв лидер кви два лева хаха


15 Декември 2009 13:44 | луд,ама има и по луди
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

При Яне ли бре-хахаха! Таман много го обичаме! Луди ора!


15 Декември 2009 15:36 | наблюдател
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

луд умора нема,а тоя и пари нема!
Сигурен съм, че някоя тайна ръка финансира тази история- подобно на връзката братя Юзеирови-Доган, само че дпс изглежда са се поучи от опита и сега подводниците им не бързат да провокират, а гледат да си стъпят на краката най-напреде, и сетне сериала - а ла перла -почва!


15 Декември 2009 18:03 | нннн
Оценка:
9
 (
25
 гласа)

на тоа нека му погледнат досието първо тогава да говорят за партия.ло6ото е 4е мои приятел е там Владо пазвантов,владка не ти трябва дасе занимава6 приятелл,тва не е за тебе политиката,много сложно нештооо.стои настрани и тва е гледаи си жената децата и така.


16 Декември 2009 01:26 | информиран
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

видяхте ли това доганови каторжници

Синът на Доган с коледен подарък "Бентли" за 250 000 евро..

още му се молете и го носете на ръце- вода ще газите жадни ще ходите


16 Декември 2009 05:38 | !!!!!!!!!!!!!!!
Оценка:
-2
 (
20
 гласа)

този не се ли поглежда в огледалото! какав лидер бе, сме6ник.


16 Декември 2009 08:12 | Лицето
Оценка:
30
 (
44
 гласа)

Грешна Ви е информацията, Уважаеми дами и господа? Тази "Партия" не е на Саокола, тя е на изритания като мръсно коте Мазен Крадец, Фелдшера Осман Октай !?!?!?! Първо опита да я реализира чрез Професор Адриан Палов. Не успя да я регистрира. Сега намериха друг Балък от "народа" ??? Шапшал, да се връзва на хамелеони,дегенерати,агенти /агент Огнян, О.Октай/ и нереализирали се политици??? Младеж, добре е да се огледаш и да се замислиш за безплатните съвети които ти даваме във форума! Този боклук О.Октай сме му сърбали попарата? Стой встрани от такива начинания! Политическото пространство отдавна е разпределено на много високо ниво? Ще ти остане изхарчените пари, изгубеното време и разбити нерви!?!


16 Декември 2009 13:25 | кирчо
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

ангелче, ангелче ..кой те бута там при дяволите..ще се почерниш да зняеш


21 Декември 2009 18:11 | морално за мен
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

тази партиа е светлина в тунела на лидера.ку,ку,ку,ку




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар