С 22-членна листа БСП ще се яви на изборите на 4-ти април, ето първите 6-тима

16 февруари 2021 07:39   2 коментара   13101 прочита


22-членна е листата на БСП, която бе подредена снощи на заседание на областния съвет. След разпри и напускането на 7 от общинските лидери и 21 делегати, листата бе композирана. В този и вид тя ще бъде изпратена за одорение на "Позитано" 20. За водач на БСП за Първи благоевградски многомандатен избирателен район бе спуснат  настоящият депутат от София проф. Георги Михайлов. 

Адвокат Емил Колевичин, председател на БСП-Разлог, заема второто място в червената листа. 

Трети е председателят на БСП в Сандански Младен Тимчев, наложен силово на структурата в Сандански миналата година, след което последваха протестни действия от страна на червените в курортния град и серия писма до лидера Корнелия Нинова. 

Коалиционен партньор заема четвъртото място. Сегашният депутат Богдан Боцев от Гоце Делчев  е подреден на 5-то място, 6-ти е лидерът на общинската организация на БСП в Благоевград Любен Милев. 

На 6-а позиция е общинският председател на БСП и заместник-кмет на Благоевград Любен Милев, който е единственият кандидат -депутат, след като всички в Благоевград си направиха отвод за участието им в листата. 

Снощи, заседанието протече скандално, напусналите обвиниха гоцеделчевската структура в задкулисни игри при подреждането на кандидат-депутатската листа. Очаквайте подробности . 

П. Попов  

 


Още за: БСП   листа   скандали   Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
16 Февруари 2021 08:51 | Блг
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Стари схемаджии са тия. Дано народа си спомни


16 Февруари 2021 08:57 | Онзи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Статията е пълна с грешки. Аматьорчета.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар