С 1 глас Вл. Иванов удържа лидерския пост на младежкото БСП в Пиринско

03 юли 2012 00:10   20 коментара   12345 прочита
Вл. Иванов
Вл. Иванов


Вл. Иванов

На открито заседание, продължило до късно вечерта в неделя, областният съвет на Младежкото обединение на БСП - Благоевград преизбра настоящия председател Владимир Иванов. При тайно гласуване той получи подкрепата на шестима делегати от общо дванадесет, имащи право на глас, петима подкрепиха другия кандидат - общинския съветник от БСП Асен Балабанов, а една от бюлетините бе невалидна.

Сред гостите бяха настоящият председател на МО на БСП Явор Гечев, дупнишкият стоматолог д-р Иван Ибришимов, член на ИБ на МО на "Позитано" 20, Ралица Андреева, член на Контролната комисия, председателят на ОбС на БСП - Благоевград д-р Владимир Пандев и секретар-касиерът на ИБ на БСП инж. Емил Костадинов, Крум Палапуов, почетен член на МО, и Николай Бошкилов, член на ИБ на ОбС на БСП -Благоевград.

Едно от решенията, което бе гласувано и прието единодушно, бе делегираните представители от младежките структури да участват с право на съвещателен глас в Областния съвет на БСП.

Новите задачи, които си постави Областният съвет на МО на БСП, е по-голяма активност в подкрепа на подписката за референдум за АЕЦ "Белене", подкрепа на земеделци от региона, които желаят да кандидатстват по ОП на фонд "Земеделие" чрез създаване на консултативни групи, подпомагащи подготовката на документите, и продължаване на кампанията по възстановяване на историческите паметници в областта по повод 100-годишнината от Балканската война и освобождението на Пиринския край от турско робство.

20 коментара
03 Юли 2012 08:03 | Видовден
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Много се радвам, че куклата на конци на Емил Костадинов, Асен Балабанов неможа да спечели. Асен да си стои в София и няма ама никакво място в Благоевград. Той не живее с нашите проблеми. Асен е един ПЛУЖЕК.


03 Юли 2012 08:28 | Бл-град
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Пуделчето на Емил Костадинов загуби. Много още корички хляб ще трябва да изяде, за да порасне.


03 Юли 2012 08:30 | ПИТАМЕ
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Костадинов, нали си от екипа на Станишев, тогава защо предлагаш за лидер Балабанчето, като знаеш, че негоното старо братче Мишката хвърля огън и жупел, кал и плюнки по Станишев, или ти си скрития КОЗ на Гоце??? Бързо се издаваш!


03 Юли 2012 08:43 | Видовден дойде.
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Браво Влади. Това се очакваше. Честито и успех.
Това нагло Балабанче въобще не трябваше да влиза и съветник. Защото по нечестен начин измести други младежи от МО с много повече номинаций от него за съветник. Това е документирано в протоколите на клубните събрания и лесно може да се провери.
На неговото място трябваше сега да са или Влади Иванов, Илия Милев, Тони Асийски, Крум Палапуов и т. н.
Но Дойде Видовден.
Истината винаги излиза наяве...


03 Юли 2012 08:57 | БСП-то
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Асенчо, кво стана бе братле ???
Ти нали постоянно говореше, че има горе в БСП-то двама, които никой не ги взима насериозно и че от Влади и Илийчо нищо не става !!!
Сега загуби точно от "този, от когото нищо не става от него"...


03 Юли 2012 09:28 | БСП
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Хихихи, Балабанче какво стана май ти показаха ОТНОВО къде точно ти е мястото.... в резервите. Тъпанарче без покритие не разбра ли, че тук в Благоевград никой не те иска. Затова си стой в София и си прави с.. ки на който искаш и както само ти и брат ти го можете и спрете да си врете носа в Благоевград.


03 Юли 2012 09:34 | ГЕРБ
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Ейййй, за този Влади голяма подкрепа е имало. Браво на момчето. Целият апарат от Позитано се е събрал, а пък този Асен що въобще си е правил труда да се вре, където не му е работата щом не го искат. Ама какво да се прави жажда за власт е при този май. Хем цял живот него и брат му все партията ги дондурка и точно от тях двамата нищо не става, защото една работа сами не са си намерили без някой да ходотайства за тях. Голями мазньоци са и двамата.


03 Юли 2012 09:44 | 123
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

асенчо, асенчо..... на вързано куче хлеб не можеш да дадеш, а си тръгнал с политика да се занимаваш


03 Юли 2012 10:17 | коментар
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Владо тъпото отново ще се хвали и то защо-защото две изречения не може да сглоби, ама в БСП са им се такива задръстеняци


03 Юли 2012 11:08 | Марионетки
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Марионетката на Корнелия Нинова спечели. Ура за марионетката.


03 Юли 2012 11:18 | 66666
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

не можахте да проумеете в БСП. Затова сте на този хал сега и надявам се по-дълго.


03 Юли 2012 12:33 | МО на БСП
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

удар с боксова ръкавица по мутрата на асен


03 Юли 2012 12:50 | 456
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Асенчо и Миланчо са протежета на емил, но те нямат никакъв авторите сред хората от обществото.
Но колкото и да те протежират идва момента когато сам трябва да се явиш на избор пред хората и хоп.... губиш.


03 Юли 2012 13:09 | бл-г
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Асен Балабанов е общински съветник само защото е синче на бивши партийни величия. Какво е постигнал той сам в живота? с какво се е прочул сред хората ? Какво е допринесъл за обществото ? Нищо и пак Нищо.
Влади е по - обикновенно момче, народно и упорито момче. Раздава се за хората и обществото.
Успехи Влади.


03 Юли 2012 14:45 | Ален мак
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Не мога да разбера защо винаги се лансира Владимир Иванов. Няма кадърни млади хора, така ли? Или много се навежда?! Сигурно защото силният няма нужда от таквоз подпиране. Но като се "лансира", в повечето случай човека се и "насира". Внимавайте да не преядете с власт.


03 Юли 2012 15:59 | dum spiro
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Владко=Асенчо=Томас Мор. Благоевградски, дребни утописчета, сукалчетата на червената, стара госпожа. Късогледи нагаждачи, дирещи само келепира. Смях в залата, никога няма да построят остров "Утопия", но ще си докарат социализма у дома. Видяхме какво ни причини за последните 45 год. тяхната комунистическа партийка. Пълен крах в духовното, морално и материално развитие на народа, който загуби душата си и ценностната си система. Сега берем плодовете на тази смазваща, тоталитарна машина. Жалко за тези млади, заблудени овце от червеното стадо на Дядото, Подпалвача, Вълчо, Тато и другите т. н. червени "величия".


03 Юли 2012 17:28 | Позитанец
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Еииии Струма, каква е тази сладникава статийка? Цялата паплач позитанска се изсипа в подкрепа на оня мазньо Асен. Не разбраха от София, че в Благоевград не могат да налагат силово свои хора. Костадинов и той се прави, че не е от този град. Емо сега си удобен на Станишев, но утре. Е Благоевград ти удари звучен шамар и ако не се усетиш навреме, нищо хубаво не те чака. Отсвириха твоя човек на младежкото, а се гласиш за областен. Така ли ще продължаваш? И махнете тази Пернишка алкохоличка, Ралица. Тази ще ви изяде главата.


03 Юли 2012 18:30 | СТОЯН
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Кандидастването по ОП на фонд Земеделие се прави само от кметове на БСП. Да ги задави дано.


04 Юли 2012 09:49 | ха-ха
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

В "младежкото" БСП, няма ли възрастова граница? Ако този човек Вл. Иванов е младеж, то аз сигурно съм подрастваща нищо, че съм на 29 години.


04 Юли 2012 17:34 | гошо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

асен е долно и подло човече-не го искаме в бл-д-гледа само с мръсотия и измама да се наложи




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар