РЗС и Коалиция БСП за България подкрепиха кандидатурата на Атанас Стоянов за кмет на Сандански преди балотажа

31 октомври 2019 13:40   43 коментара   10616 прочита


РЗС и Коалиция БСП за България подкрепиха кандидатурата на Атанас Стоянов за кмет на Сандански преди балотажа. Лидерите на двете структури в града, Яне Янев и Младен Тимчев, се обърнаха към санданчани да подкрепят Атанас Стоянов от ВМРО като кандидат за кмет на града.

„Преди всичко искам да благодаря на онези близо три хиляди достойни граждани, които гласуваха със сърцето и ума си на първи тур за кмет на община Сандански и не се поддадоха на натиск и пари.

Живота продължава и трябва заедно да се абстрахираме от огорчението, за да осъществим промяната. Важно е да гласуваме отново в неделя, за да сменим арогантността и високомерието с по-човешко отношение и по-нормално политическо поведение.

При така създалата се ситуация единствената ни възможност е чрез Атанас Стоянов да отстраним котилото на Котев и кукловода му Манолев, за да върнем Сандански на нашите съграждани. Призовавам симпатизантите ни да гласуват за Атанас Стоянов с цел:

- да има ревизия в общината и общинските фирми;

- да сме наясно къде са парите от нашите високи данъци;

- да има промяна на стила, методите и модела на управление;

- да доближим общината, кмета и администрацията по-близо до хората;

Нека в неделя на 3-ти ноември, като свободни граждани да дадем урок, че всеки самозабравил се може да бъде сменен. Градът и селата имат нужда от категорична промяна. Нека заедно я осъществим“, заявява Янев и неговия екип от РЗС.

От своя страна, Младен Тимчев заяви „Ние, от коалиция "БСП за България" - Сандански, на предстоящият балотаж, открито подкрепяме Атанас Стоянов-кандидат за кмет от ВМРО“. Той призова жителите на Сандански: „На предстоящият балотаж упражнете правото си на глас, за да променим заедно досегашния порочен модел на управление на общината. Защото само така община Сандански има шанс за ускорено и правилно развитие и за по-добро бъдеще за всички нейни жители. Гласувайте против задкулисието и порочните практики в управлението на общината, както и с надежда да върнем държавността и законността на територията на община Сандански. "

Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Цвети Иванова

43 коментара
31 Октомври 2019 13:49 | ОЧАКВАНО!
Оценка:
19
 (
31
 гласа)

Крадените през 12те години пари от престъпното управление на Доньо Левунски се наляха в стъкмената на тъмно уродлива тройна коалиция - Янка, Тимчев и Мравчо за да си върне отново владението върху Тотевград.
Санданчани, СЪБУДЕТЕ СЕ и излезте МАСОВО в неделя на балотажа гласувайки за Кирил Котев за да не допуснем левунската мафия отново да окупира общината ни


31 Октомври 2019 13:54 | Ехото
Оценка:
21
 (
33
 гласа)

Гласувайте масово за Кирил Котев, за да не се хапете после за з, ците!
Вижте обкръжението на Мравката и помислете.


31 Октомври 2019 13:56 | Браво
Оценка:
-20
 (
30
 гласа)

Дано има успех за един по-добър Сандански! Успех Наско. Напред към развитието на Сандански!


31 Октомври 2019 14:04 | Браво на
Оценка:
-20
 (
36
 гласа)

Санданчани, всички се обединиха против грабителите от ГЕРБ. Дано и в Благоевград, Варна, София и останалите градове от страната да направят същото. Успех на всички коалиции, които са против статуквото!!!


31 Октомври 2019 14:17 | гогин
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

СЪБРАХА СЕ!!!! ОБЕДИНЕНИ УСПЯВАМЕ - ТОВА ЛИ БИЛО??? ЯНЕТО НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИЗХВЪРЛЯ ВСИЧКИ "МРАВКИ И ПАЯЦИ" ОТ УПРАВЛЕНИЕТО??!!!!!


31 Октомври 2019 14:27 | типично по български
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

сега ще изберем мравката, ще се завърне левунското управление, а после ще ревем и ще псуваме, но всички са късогледи, каквото си надробят, това ще сърбат 4г, а после може и повече и Сандански съвсем ще затъне и ще стане най-бедната община в областта, мрав изобщо няма да донесе никаква инвестиция, само ще грабят заедно с крет


31 Октомври 2019 14:27 | Наблюдател от главната
Оценка:
28
 (
38
 гласа)

Яне Янев може само да отнеме гласове на А. Стоянов. Мисля че, трябваше да опитат да крият договорките си, защото сега хората разбират, че атаките на Я. Янев в телевизионното време на Джамбазки по БТВ са част от плана на А. Стоянов.
Докото са вървели гнусните компроматни изяви на Я. Янев по БТВ, А. Стоянов се е правел на хрисима и добра божа кравичка на общинските мероприятия, прегръщайки настоящия кмет...
Тимчев пък носи със себе си всички негативи на Тотев, като към тях са прибавени и омразата на цялата местна структура на БСП. Изобщо не е ясно как Тимчев прави изявления от името на местната БСП, след като държи само временно пълномощно за изборите от Позитано в нарушение на устава на БСП.
Накратко "новите придобивки" на А. Стоянов го разобличават като задкулисен и нечистоплътен играч, отделно му добавят враговете на Я. Янев и Тотев.
Прогноза А. Стоянов пада на 5000 гласа на балотажа, при 10 хил. гласа за Котев.


31 Октомври 2019 14:30 | Миндило
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Полицая от лешница костадин попов дава пари за изборите къде спят неговите шефове


31 Октомври 2019 14:40 | Миндило
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Тоя полицай купува за Котев.... бързо полицията да се намеси


31 Октомври 2019 14:46 | Никога повече тотевизъм
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

Никога повече тотевизъм в Сандански !!!!! НИКОГА !!!!!

Санданчани не допускайте левунската измет да ни превземе отново !!!!!

Гласувайте само за КИРИЛ КОТЕВ !!!!! Нека спасим Сандански от опитите на тройната крадлива коалиция отново да съсипе и доразграби общината ни !!!!!


31 Октомври 2019 15:00 | Санданчанин
Оценка:
-12
 (
22
 гласа)

Гласуваш за Котев получаваш Гошо Минерало от с. Плоски на 1 место и Ангов от с. Климанци на 2 место. Котев може да целума само ръце и ..


31 Октомври 2019 15:02 | Санданчанин 1
Оценка:
-12
 (
20
 гласа)

Гласуването за ГРОБ е престъпление!!!


31 Октомври 2019 15:15 | До народа
Оценка:
-13
 (
19
 гласа)

К. Котев казал че ще избие парите дадени за купуване на гласове като вдигне водата на 2, 80лв. и отново с 100%по високи данъци ЗАМИСЛЕТЕ се ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ ДАЛИ ДА ДОПУСНЕМ ТОЗИ КРАДЕЦ ДА НИ УПРАВЛЯВА ПАК.


31 Октомври 2019 15:16 | Йордан
Оценка:
-14
 (
16
 гласа)

Хахахахаха, кирето кога ще излезе с молещо видео като колегата му от Благоевград, ще се унижат ама кокала няма да го пуснат, аман.


31 Октомври 2019 15:27 | Говорител от главната
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

Вчера в Сандански се роди една „триглава ламя” – нещо което очаквахме да се случи. Обединиха се кандидатът на ВМРО- настоящ депутат и кандидат за кмет- Атанас Стоянов, който е политически продукт на дълго управлявалия Андон Тотев – 2004г. до 2016г., с неговия племенник и зам. кмет в този период – Младен Тимчев- БСП и политическото недоразумение Яни Янев- РЗС и ВОЛЯ. Тази „политическа компания” обяви война на кандидата за кмет на ГЕРБ – Кирил Котев, управлявал успешно последните 4 години община Сандански. За последните 4 години, Сандански излезе от период на застой, корупция, схеми и започна да се обновява и развива.
В политиката трябва да има добра хигиена в коалирането, а тук виждаме само интереси /финансови/, постове и мания за власт. Тройна коалиция съставена от интересчия, крадец и луд! Честито Сандански!
Хора, събудете се и гласувайте за достойния, честен човек- Кирил Котев с №43!


31 Октомври 2019 15:31 | Коцето и Иван педолин
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Янинка ни е най мазния шеф, гадже и пендел че.
Никой не му вярва но ние си го обичаме, той е бог за нас


31 Октомври 2019 15:34 | не мога да разбера
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

как РЗС и ВМРО, които уж са десни партии в случая се коалират с една комунистическа партия, като БСП, какво ли не прави жаждата за власт и големия кокал, да напуснеш работа за 10 бона само клатейки си краката и да дойдеш тук за 3 бона, но тук има повече лапачка и ще има няколко пъти по 3, пък ще има и за лидерите на другите партии от коалицията


31 Октомври 2019 15:39 | Яне
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Аз знам че съм Миндил от класа приатели, но защо да не края ако ми мине номера. Вие си ме знаете какво долно леке съм, цялата фамилия и род ние е такъв. Мазни долни твари, семето си ни е калпаво, мама ме кара да и правя внуче, но аз и казвам че съм различен, че съм със Иван. Той е моята сродна душа. Мен жени не ме интересуват. Аз съм н
Още с неясни привличания. като цяло съм пълен отпадък, вреден за обществото. Дано само не ме побарат да ме цвлят с кама и че не малко хора съм прецака през живота си до тук


31 Октомври 2019 15:50 | Кодекс на мравката
Оценка:
22
 (
26
 гласа)

Тотев е феодал, племеника му е отрепка, но ако пуснат за мравка стават патриоти.
Цалимският е обратен, но ако пусне за мравка става патриот.
Ромите в Склаве, Джигурово и Вълково гласуват 100% за мравка са патриоти, а теа в Сандански дето взеха пари и половината не пуснаха за мравка са сган, бразилци и орки.
Евангелистите са мръсна секта и ги трепеме, но ако пускат за мравка стават патриоти.
Жените които откажат на мравка са ку@ви, ако пуснат са чесни патриотки.


31 Октомври 2019 16:02 | Санданчанин
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

А циганите от Сандански, евророма какви стават!!


31 Октомври 2019 16:19 | жител на кв. Изгрев
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

до Санданчанин - сега не му е мястото, но истината е, че много от ромите гласуваха за мрав, на балотажа предполагам също, та искам да кажа, че винаги са гласували за този, който плаща, защото съм видял лично, 12 г подкрепяха Тотев, защото той плащаше за това, сега и мрав дава пари, за да успее по един или друг начин, когато мрав обисаляше по кварталите никой нищо не каза, защото нямаше музика, а когато Котев поздрави ромите, това че беше Стораро няма никакво значение, нито е игрел, нито нищо, между другото виждате, че самите роми не избраха даже Тенис за съветник, така че ромите не са това, което бяха, който плаща, за него играя, така стои въпроса с мрав


31 Октомври 2019 16:21 | жител на кв. Изгрев
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

в допълнение, този път Бидоня го досвидя да отвърже кесията, иначе ромите щяха да подкрепят Кретю от раз, но след като има необходимите играчи, защо да си харчи парите


31 Октомври 2019 17:12 | Ванчо
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

А. Стоянов приключи. Половината избиратели няма да му излязат изобщо да гласуват утре Я. Янев да им стане председател на общината. Ужким е от най-старите играчи в политиката на Сандански, а се удави на края на Дунава.


31 Октомври 2019 17:15 | 0009
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Дошло е времето на раздяла в община Сандански. И да се каже стоп на управлението на Аргировата, Котевата, Георгиевата, Андреевата, Манолевата .... фамилия. Стига толкова, колкото сте взели, сте взели. Време е да си ходите, за да спят спокойно гражданите в община Сандански. И дано държавата да ви прибере тлъстите хонорари, които сте взели от гърба на бедния данъкоплатец.


31 Октомври 2019 17:27 | Толерантна мравка
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ние сме за толерантна кампания. Гадотиите и мръсотията възлагаме на Я. Янев. Така е почтено.


31 Октомври 2019 18:01 | Минди хероинди
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Кой го взема насериозно тая пияница костадинчо попов милиционеро лешнишки тоя само у затворо че те вкара пълен интригант и предател треа да си луд да му верваш на тоя алкохолик на две нагарета сено не може да дели па и стана полицай па и нали е подлога на тотев


31 Октомври 2019 18:15 | Петя
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Интересно, А. Стоянов, Я. Янев и М. Тимчев не са излезли с обща снимка пред избирателите. Явно даже тях ги е гнус един от друг... Разбирам ги!
Как утре Тимчев ще се появи в листа на БСП за депутат, ако му развеят снимка с Я. Янев?
Как утре патриота А. Стоянов ще говори против джендърите, ако се мъдри до Я. Янев?
Как Я. Янев да гони утре тотеви феодали и мравки, ако се гушне до дъгите двама?
Разбирам ги, но ако тях самите ги е гнус един от друг, какво да кажат Санданчани?


31 Октомври 2019 18:22 | Експерт
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Събра-хме се, сго-дих-ме се, най после свалиха маските триото спонсорирано от една и съща прасеподобна предизборна каса се събра, дълго обработения сценарий единият да плюе другия да се прави на овчица, въпреки че е мравчица се разкри. Изключително нечистоплътна и подмолна организация лъсна с пълна сила. Мислех, че мравката е поне умен въпреки мръсната му политически кариера, но че ще направи такава самоубийствена прегръдка е признак на липса на елементарна логика в мисленето. Така е човек каквото си направи сам никой не може да му направи. Амбицията на всяка цена може да убие и последните признаци на мисловна дейност.


31 Октомври 2019 19:22 | Gerb over!
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Ооох герберчетата колко са насряли от страах :) стъжниви ви се а? Чао чао!


31 Октомври 2019 20:27 | Вуйкатя
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

ВМРО Това е новия кмет на Община Сандански бъдете сигорни всички гаранция 101%... БЛАГОДАРЯ ВИ


31 Октомври 2019 20:45 | Ваня
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Кой си бе Яне !Политичиски труп, мистър БИЙН, смешник и крадец! Какво направи ти мазмантия мръсна за града ?20 години си в политиката едно дръвче неси засадил за Сандански, напротив взе на хората земите по Цалим! Политически труп, политическа проститутка! След 4 години ако се явиш пак на избори 70 гласа, ако пак си Красо пръча 2 гласа и майкати няма да гласува за теб смешник долен!


31 Октомври 2019 22:11 | Шантонерка
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Батев гоше ползвай презервативи че ще забременееш и ще трябва да признаеш бащата


01 Ноември 2019 07:20 | 77
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ГЛАСУВАШ ЗА КОТЕВ ПОЛУЧАВАШ ГОШО МИНЕРАЛО И АНГОВ.
ПОЛУЧАВАШ ВАСКО БОРЕЦА И ЕМО РОБОТА.
ПОЛУЧАВАШ АЛЧНАТА КОАЛИЦИЯ НА БЗНАС АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ.
МАНОЛЕВ И Т. Н.


01 Ноември 2019 07:28 | Шизофрения
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не ви ли е срам човека платил запалването на магазин кристал красо с прякор бутилката контрабандист на цигари известен на полицията и сина на изнасилвача красо пръча да ги предлагате да управляват града


01 Ноември 2019 09:44 | До горния
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Честит ден на народните будители. Те са били упората в нашата култура и бит. Ние сме тези който сме днес благодарение на патриотичния дух и саможертва на тези хора.

Тъжно е когато виждаш как с лека ръка загърбваш памета на цяла една епоха и отиваш да се целуваш с ромите..... Това няма да го простим. Това г-н Котев, доказа какъв човек сте и на какво сте готов за да сломите духа на един Македонски народ. Помнете че наследниците на Даме, Яне Сандански и Гоце, това няма да го допуснат!!!!


01 Ноември 2019 09:58 | ВМРО
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

А този Яне -за пореден път стана за смях . Лидер на национална партия за втори пореден път не може да стане кмет на малък провинциален град!!!! Даже този път го биха като маче о дирек- и гласовете му малко и съветниците му наполовина . И какви глупаци трябва да сме, за да разчитаме на подкрепа от точно този ТОТАЛНО ПРОВАЛИЛ СЕ ПОЛИТИК (като човек се е провалил още преди много време) ?? Какъв автогол си вкарва Стоянов с тази подкрепа !! Аз и цялата фамилия на втория тур НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СТОЯНОВ.


01 Ноември 2019 10:06 | GERB OVER!
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Господине, говорите за мъжки проститутки които са си продали душата. Дане би да намеквате за Котев който целуваше мъжка ръка а след това направи полов акт с Тенис рома? Май това имате предвит от изброеното от вас така описвате ситуацията?


01 Ноември 2019 10:21 | Hristo G
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Котев е престъпник и трябва да си ходи. Докога такива безгръбначни като него ще ни крадат?


01 Ноември 2019 12:35 | Tim4ev
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Абе много смях снощи в итервуто на мравката в сандански 1, тоя не спря да фьфли през целия агитационен клип. за 20 години не сее научил са говори пранилно, камоли дане управлява. тоихси противоречи изцяло в изказването:като отбелязва че неочаства в коалиции, а каква е договорката между него, тимчев и янка педолинска-геи дружинка детелинка. смешник нямаш очи саси признаеш 8адколисието, а какв да очакваме от него като управленец. янке цалимско невестулко плати на застьпниците си, недеи ги льжи че след изборите ще платиш. те затеб и твоте джендарски последователчета свьрши още в неделя 27. 10, запомни тая дата. хората са готови дате линчуват ако не се издьлжиш с тях, смешник цалимски


01 Ноември 2019 12:47 | ВМРО
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ОСТАВКА, СТОЯНОВ, ОСТАВКА !!!! С тази огромна грешка, която правиш, приемайки подкрепата на доказан п... ст ставаш за смях, а и нас правиш за смях !! Срамиш името на истинските патриоти, мъже и войводи Гоце, Даме, Яне и всички останали, които са се борили за свобода и достойнство и са били мъже с чест. А ти ? ЗАЩО СЕ ПРОДАДЕ, СТОЯНОВ ? Май изобщо не ти дреме за развитието на града, а само за това да си на власт, щом приемаш подкрепа на таци цалимска подлога


01 Ноември 2019 13:16 | Тотев
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ееее мравчо показа какьв лицемерси. нали си патриота, а се продаде на склавските орки. ти си позор за вмро и депутат няма да станеш вече, след позорнатати коалиция с цалимската невестулка янка и недоразвитото орточе на дедо дончо


01 Ноември 2019 13:19 | Ваня
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Котев не е обидил и нагробил досега никои, а вие сам се определихте като какъв сте си.


01 Ноември 2019 13:34 | До Tim4ev
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

А котето даже и не говори. няма и позиция, само слуша какво му се диктува в ушенцето "от горе" по-добре ли да имаме слуга за кмет или човек с позиции?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар