Ротарианци изграждат нов медицински център в Банско

10 октомври 2012 12:30   3 коментара   11438 прочита


За това се договориха на среща кметът Георги Икономов и дистрикт гуверньора на Ротари клуб за България.

Дистрикт гуверьорът на Ротари клуб за България г-н Атанас Атанасов пристигна в Банско и се срещна с кмета Георги Икономов, който е един от основателите на “Ротари” клуб Банско – Разлог и бе избран за президент през 2007, което гарантира едно добро сътрудничество между Общината и клубa.

Според правилата на "Ротари интернешанъл" дистрикт гуверньорите са избираеми длъжности и са с мандат една ротарианска година. Ат. Атанасов има за задача да направи своите официални визити на местно и държавно ниво.

По време на срещата г-н Атанасов представи темата на настоящата ротарианска година "Мир чрез служба". Темата е актуална, имайки предвид последните събития в Близкия изток - националните, религиозните и етническите конфликти. В тази насока е добре Ротари клуб да има такава инициатива в посока обединяване на хората с общо мислене”, сподели градоначалникът и изрази увереност, че ще продължи да помага на клуба и занапред.

Във връзка с бъдещи съвместни проекти кметът предложи изграждането на малък Медицински център, който ще бъде полезен за Банско като туристическа дестинация. Предложението получи одобрението на Ат. Атанасов, който обеща да работи в тази посока като припомни, че всички 31 доброволци от Банско ще служат на гражданите.

В края на срещата кметът Георги Икономов и президентът на Ротари клуб за България си размениха подаръци .

източник: agencia.bg


Още за: Г. Икономов   център   Банско   Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
10 Октомври 2012 13:00 | Ухаа
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ухаа, Ротари клуб- Банско, а и самата статийка дефилират определено МАХЛЕНСКО ниво ! Единственото което би възбудило спор е дали нивото дава ГОРНАТА или ДОЛНАТА махала !!


10 Октомври 2012 14:01 | yy
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Какви ротаринци сте бе, бивши комунисти сте всички, въртите си парите само между вас.


10 Октомври 2012 22:25 | ОХООО
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

СЛЕД КАТО ГОЛЯМА ГРУПА РАБОТНИЦИ ОТ БАНСКО ЗАМИНА НА РАБОТА В ИЗРАЕЛ, ТО НЯМА СПОР, ЧЕ И МЕДИЦИНСКИЯТ ЦЕНТЪР ЩЕ СЕ ОКАЖЕ БЕЗСПОРЕН ФАКТ. ВЕРВАЙТЕ МУ - ТОЙ НЕ ЛЪЖЕ, ТОЙ САМО МНОГО КРАДЕ И Ч... КА И ТО ЖЕНИТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар