Росен Желязков в Разлог: Построеното, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много и жизненоважно

20 май 2024 18:44   4 коментара   5082 прочита


“Построеното в Разлог, благодарение на политиките на ГЕРБ, е много и жизненоважно.”, това заяви днес в Разлог водачът на листите за европейски избори и народни представители от 1 МИР Росен Желязков.

Заедно с него бяха облястният координатор на ГЕРБ и трети в листата за Европейски парламент Андрей Новаков, кандидатите за народни представители Илиан Георгиев, Марио Терзиев и Красимир Керезов, кметът на община Разлог Красимир Герчев и общинските ръководители на ГЕРБ в Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацуревв.

Те посетиха емблематичните за успеха на управлението на ГЕРБ в община Разлог   - МБАЛ Разлог и модерния образователен център в сектор ”Земеделие“ – Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство.

Кандидатите за евродепутати и народни представители бяха се запознаха с модерната апаратура в отделението по образна диагностика, с високия клас рентген.


Д-р Тончев припомни, че благодарение на Красимир Герчев и съдействието на  Росен Желязков  в болницата се е открила една от първите лаборатории при КОВИД кризата, което е спасило много човешки животи.

Посещението продължи в Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство където директора  Таня Динчева, сподели, че благодарение на съвместната работа с кмета на община Разлог Красимир Герчев  и реализираните проекти по европейски програми, училището е модерна образователна институция и създава устойчиви и полезни професии в сектор ´Земеделие.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

4 коментара
20 Май 2024 20:34 | djumalia.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

vsiaka6 toi go e postroil ta d1rli re4


20 Май 2024 22:12 | Абе,
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Гроб прави ремонт на пътя Симитли Банско, на цената на магистрала и пак непрекъснато се ремонтира и събират свлачище...


20 Май 2024 23:07 | герб разлог
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Всичко е точно, кмета касичка Герчев е откраднал толкова много, че е готов да дигне цената на глас, възползвайте се за по малко от 300 не се съгласявате.


21 Май 2024 01:59 | Ние
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НОИ то директор е от прост по прост! Откъде накъде.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар