Росен Желязков в Петрич : Транспортът е ключов сектор за българската икономик

15 март 2021 07:27   7 коментара   8992 прочита


Транспортът е ключов сектор за българската икономика. Пандемията затрудни много работата ви, но същевременно показа значимостта на вашата дейност. Вие бяхте и сте на първа линия през цялото това време. Това заяви на среща с превозвачи в Петрич и Симитли водачът на листата на ГЕРБ за Благоевградска област Росен Желязков. 

"Ние сме доказали, че сме ваш партньор, заедно решаваме проблемите и изпълняваме поетите ангажименти пред вас", каза още Желязков. 
Той припомни усилията на правителството на Бойко Борисов за неприемане на ощетяващия българския транспортен бранш пакет за "Мобилност". На срещата Росен Желязков запознати представителите на бранша от Петрич и региона с последното писмо, изпратено от Европейската комисия, в което се потвърждава българската позиция, че текстовете от Пакета Мобилност I са в противоречие с принципите на Зелената сделка. 

Той припомни, че транспортният бранш получи пълната подкрепа на правителството за преодоляване на последствията от кризата с разпространението на COVID-19”. "Изплатени бяха близо 30 млн. лв. финансова помощ за подпомагане на предприятия, извършващи автобусни превози. Обсъжда се вариант за нов проект за подпомагане през второто полугодие на 2021 след успешната реализация на мярката, която достигна до над 600 предприятия", каза Желязков. 

На срещата присъстваха областният координатор на партията и евродепутат Андрей новаков, областният секретар Даниела Савеклиева, кандидатите за народни представители от Петрич Георги Динев, Стефан Апостолов и Димитър Чолев. 
„Заради това, което сме направили заедно и заради това, което предстои, искаме вашата подкрепа на предстоящите избори. Гласувайте с №28 в бюлетината, за да продължи развитието на страната”, призоваха кандидатите за народен представители на ГЕРБ. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление 
 

7 коментара
15 Март 2021 08:44 | Герб =гроб
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Герберастите строят най скъпите и некачествени пътища в света. ФАКТ.


15 Март 2021 08:52 | Калоян
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Народа ги плюва, а те си мислят, че дъжд вали. Герберски толупи.


15 Март 2021 10:24 | хахо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ебати кривите тикви ма снимката, гошко на тати, мноого тъпо парче, две думи неможа да каже за 4 години в парламента, сега пак плакати лепи по заведенията, сладка работа е депутатската, натискаш бутон за гласуване, гледаш умно, при него не се получава, тъпотията му е вродена, и полувучаваш едни десет бона на месец подарък от глаоподавателите прости


15 Март 2021 10:46 | !!!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А защо го продавате, бе, гнусляго продажен, безроден, мазен, оцъклен?!!!!


15 Март 2021 10:48 | ?
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не ви ли прилича на недоразвитото телом, злобно, просто, тъпо мекеренце, натресено за шеф на РУО- Благоевград, все едно една майка ги е издрала да мърсят земята???


15 Март 2021 13:15 | Бай Иван
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе тия герберчета, срам няматли. Хората неги искат, те по цял ден обикалият. И ходат и настъпват хората, да слагат тяхни плакати. Ако не сложат веднга почват, с заплахи и репреси. ГЕРБ-БОКЛУЦИ!


15 Март 2021 13:44 | ГРАЖДАНИН
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бай Иване, наистина много са интересни тези герберчета! Как си мислят те, много били работили. Какво сте работили бе, вие сте крали само нищо друго не сте правили! И тези ваши калинки прости вземете ги махнете вече!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар