Родата на ДПС депутата А. Имамов - Ю. Юруков, свален от шефския пост в “Напоителни системи”

04 февруари 2010 00:20   26 коментара   41143 прочита
Ю. Юруков
Ю. Юруков


Ю. Юруков

Шефът на “Напоителни системи” в Гоце Делчев Юлиян Юруков е уволнен. На 1 февруари му е връчено едномесечното предизвестие и на поста е назначен 38-годишният Димитър Попов от Гоце Делчев по образование инженер-химик, с ценз в сферата на строителството. Досега с тази кадрова рокада ГЕРБ в Гоце Делчев удари роднинския кръг на депутата от ДПС Алиосман Имамов, в който от осем години се подвизават негови близки от с. Абланица начело с брат му и досегашния шеф на "Напоителни системи" Юлиян Юруков. Близо осем години инж. Юлиян Юруков бе ръководител на "Напоителни системи" в Гоце Делчев, на последните местни избори той бе избран за съветник от ДПС в община Хаджидимово.

Според запознати след смяната на ръководството в "Напоителни системи" в Гоце Делчев ще бъде направена пълна ревизия на съоръженията и досегашната дейност заради многобройни жалби, предимно от жители на селата Дъбница, Хвостяне и други в община Гърмен за унищожени и ограбени водни съоръжения от служители във водното предприятие. За хората от село Дъбница най-болезнена е темата за разрушената и ограбена от хората на Юлиян Юруков помпена станция, строена по времето на ТКЗС и предадена на "Напоителни системи" за ползване.

Миналото лято по време на продължителната суша земеделски производители от с. Дъбница и Хвостяне протестираха заради тенденциозно спиране на водата за поливане, като изтъкнаха, че причините били политически и се целяло наказание за тези, които не са гласували на парламентарните избори за ДПС. След публикация в "Струма" по сигнал на земеделските производители от двете села поливните канали бяха отворени и хората успяха да спасят реколтата си. Новоназначеният началник на "Напоителни системи" Димитър Попов се очаква да встъпи официално в длъжност в края на месец февруари. Димитър Попов е работил и като тютюнев експерт дълги години.


Още за: Ю. Юруков   уволнение   ГЕРБ   Още от: Политика

Принтирай статия
26 коментара
04 Февруари 2010 06:24 | вихър
Оценка:
-9
 (
25
 гласа)

инж.юруков е много интелигентен и еродиран човек, добър професионалист,ръководител и специалист в дадената област, и смяната му е напълно неуместна и е само на политическа основа. това е паредната издънка на новите управляващи.


04 Февруари 2010 06:54 | до ВИХЪР
Оценка:
20
 (
32
 гласа)

Юруков може да е много умен,но безобразията на депутата Алиосман Измамов нямат аналог в назначенията!!!Разпрострял беше пипалата си в целия окръг заедно с говедото партиен простак Ведат Хюсеин от Буково дере.Заради Алия намразихме и хазрети Алия!!!Лафът:Гласувайте братя мюсюлмани,че пак ще ни сменяват имената,няма да мине вече! Когато се изметете вие ,ползвателите от властта,тогава ще гласуваме за почтени и честни,неопетнени и некорумпирани.Сега почивайте,яжте и пийте от крадените пари на бедния електорат ,но не забравяйте, че ви наблюдаваме!!!!!


04 Февруари 2010 07:04 | мюсюлманин
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

О Юлиан!О братовчед на Алиосман! Значи когато ви уйдисва сте Иван и Драган,а когато не,сте Асан и Ахмет. А моля ви се недейте така бе хитреци!


04 Февруари 2010 08:23 | до мюсулманина
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

инж. юлиян може да е добър професионалист.като гледам е роден,израсъл и изу4ил/сигурно бизплатно-може и рабфак/по времето и благодарение на бкп.и после стават борци за права и свободи срещу,,комунисти4еската диктатура''.та затова герб може да греши но нема на4ин.това важи и за братов4еда.


04 Февруари 2010 10:55 | Александър Македонски
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

вихър написа:инж.юруков е много интелигентен и еродиран човек
Вихъре, Вихъре - мизерна дпс-подлого- ерУдиран се пише с У, а не с О! Къде си тръгнал да се изказваш по поръчка - кой е грамотен и кой не- като сам си абсолютен невежа! Всичките сте ментета и времето ви изтече, така че сбирайте си партакешите и се прибирайте по дупките си!


04 Февруари 2010 11:41 | мимоза
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

добре де,Юлиан Алиосман,кажете нещо и за този Попов,някой не го ли познава.Аз се сещем за един и ако се окаже,че е той ле-ле,мале.........направо не ми се иска да коментирам.Голям избор нема що.


04 Февруари 2010 16:41 | Велик Чобанов
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Напълно подкрепям мимоза..... Митака Попов да е жив и здрав, за лепяч на плакати на ГЕРБ става, но за нищо друго...... Вярно, че др.Юлиан Алиосман е за махане... ДПС активистите да си ходят на село и да копат.... но банката кадри на ГЕРБ е много, много бедна и точно толкова кадърна, като тази на ДПС........


04 Февруари 2010 17:05 | Александра Македонска
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Колко много гняв, ярост и злоба има срещу образованите и кадърни помаци! Те пак ще си бъдат добре - имат професия, а вие злобари и неудачници само ще си пишете по форумите.


04 Февруари 2010 17:48 | чеч
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Гербери ( слънчогледи ), опомнете се! Стига чистка на етническа основа! Българите християни са живяли далеч по-добре по време на петвековното османско присъствие, отколкото днес позволявате на мюсюлманите в България! Стига реваншизъм, 21 век сме! В ЕС сме! Срам за Вас, банката ви кадри е на ниво предизборни лепачи на плакати! Трудно се създава държавен служител! Ще Ви се върне тъпкано, ако не вярвате припомнете си законите на Нютон, ако изобщо това нещо Ви говори, в което доста се съмнявам!


04 Февруари 2010 19:14 | Лорд Вейдър
Оценка:
3
 (
15
 гласа)

Отиват си специалисти, идват некадърници. Горко им на хорицата от Огняново, Дебрен, Дъбница и Хвостяне, защото повече няма да видят вода от напоителния канал. До сега напояваха и не плащаха. От сега нататък ще плащат и няма да напояват. Ако изобщо има вода в този канал, защото Поповци нищо не разбират от напоителни системи.
Що се отнася до Хазрет Али - жалка и просташка помашка злоба. Поне не споменавай светите книги. Знаеш, че ще отговаряш за това където трябва. Всевишният не прощава!


04 Февруари 2010 19:45 | До чеч и лорд Вейдър
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Поздравявам ви за трезвото мислене! Гербери (слънчогледи), наистина са такива. Отиват си специалисти, идват некадърници и това е вярно. Но много ми се иска хората, които се смятат за мюсюлмани, но членуват в ГЕРБ да ми отговорят на един въпрос:"Като чистят ДПС - арите, защо не поставят на високи постове помаци, които са от ГЕРБ. Вие жалки хорица, гербарчета сте само едни пиончици в ръцете на бате Бойко. Такива ги има много, особено в селото на г - н Алиосман Имамов - с. Абланица. И най - лошото и жалко е че са роднина на депутат Имамов. Лично ние , една голяма интелигентна маса от Абланица заставаме зад хората от ДПС .


04 Февруари 2010 19:52 | До лорд Вейдър
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

За сведение на Вейдър , ние истинските мюсюлмани най-голям зор видяхме по време на възродителния процес от т.н.артисти, спортисти и турци комунисти,пардон ,помаци комунисти!!Такам че няма тук никаква злоба!Просто другарите възродители Измамов,Ведат от буково дере"и други двукопитни оглавиха "ДПС и тежко и горко на несъгласните с тях.Тия лапачи от държавната хазна една бала сено на две магарета не могат да разделят,но се накрадоха,оядоха и освиниха!!!


04 Февруари 2010 20:56 | Лорд Вейдър
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Очевидно простотията се е превърнала в болест на примитивните мозъци. Има ли по-образован помак от Имамов в района? Ако той не може да раздели "една бала сено на две магарета", тогава вие останалите помаци-злобари какво можете да правите? Упоритатата тъпотия е достойна за съжаление и тук очевидно не става дума само за злоба. Вие се самоизяждате! Затова винаги ще ви сматат за втора категория хора. Доколкото знам, за разлика от Башевци, той дори няма досие, какъв възродител може да бъде?


04 Февруари 2010 21:17 | Ахмед Башев и неговото
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Писмо до раздавача на порции
http://ivanbedrov.com/wp-content/uploads/viewer.png


04 Февруари 2010 23:12 | до Вейдър
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

Преди години във вестник струма имаше написано:депутата Имамов изпрати сина си.....Александър студент в....Та този най-образован помак не уважи баща си с името на сина си!!!Не че е лошо името,но така повелява традицията .А този селски хитрец на дълго и на широко обясняваше че се гордее с името си Алиосман!!!Носейки името на пълководец след него се строи цялата рода,уреждайки я със служби а другите братя ....на полето,на тютюна.


05 Февруари 2010 02:47 | до Вейдуьр
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

прав си за Алехсандър- ето виж каква свиня е тоя, а Алиизмамов нека да се води за помак само защото му осигуряват гласове- лекета!
http://www.facebook.com/profile.php?v=photos&id=1274997873#!/profile.php?v=info&id=1274997873


05 Февруари 2010 09:51 | Влади
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Аз съм християнка,но нямам нищо против мюсюлманите,и те са хора- и добри,и лоши, и умни,и не толкова, но за г-н Юруков,когото познавам само служебно,мога да кажа само хубави неща,той действително е професионалист,знае си задълженията и никога не се е държал като чиновник,а като човек с всички. Горко ни с тези политически чистки,когато кадърни хора,професионалисти,се сменяват само защото не са удобни на властимащите. Ако така продължава,тези управлящи няма да съществуват дълго, и те ще си отидат както и всички преди тях. Нека забравим пратийните принадлежности,а да уважаваме хората като г-н Юруков,професионалисти и кадърни!


05 Февруари 2010 10:02 | Траян
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

Юлиан Юруков е наистина професионалист и добър човек , грешката му е че е назначен от братовчеда си Алиосманимамов , че той му диктуваше кой да назначи в Напоителни системи толкова години . Искаше човекът да се отърве от брата на Ивмамов , от плевенникът му Плавен Масарлиев от измамника Асен Колджиен но Имамов го потискашу и го плашеше , така изгърмя Юруков. Ако беше уволнил тези непотребни му служители които буквално го провалиха той нямаше да бйде сменен. Не става въпрос за ДПС или ГЕРБ става въпрос за едноличният чадър на Алиосман Имамов благодарение на който години наред негови роднини разбира се некадърни и не професионалисти получават заплати без да работят . Брата на Имамов е по цял ден по кафетата в Гоце Делчев , гони чужди булки и се прави на гъзар,


05 Февруари 2010 10:08 | Траян
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Пламен Масарлиев обикаля с една чанта , прави се на адвокат и гони само далаверите със земите на летището , кой му се доверява на този човек и защо е загадка , Асен Колджиев пък си гони бизнеса с тиклите и въобще не го интересува работата му в Напоителни системи , ето тези хора провалиха Ялиан Юруков , жалко наистина за човека но той трябваше да се справи с тях навреме за да не се превръща сега в изкупителна жертва . Лично аз страшно съжалявам за г-н Юруков . Всеки който е васалствал пред Алиосман Имамов е брал горчивите му плодове в последствие .


05 Февруари 2010 11:46 | наблюдател
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

За Ваше сведение Юруков е братовчед на Георги Юруков, а не на Имамов. Всички Имамовци от Гоцеделчевско до Маданско и Ловешко са братовчеди на нар. представител от ДПС - Алиосман Имамов.


05 Февруари 2010 13:17 | До наблюдател
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Ти наистина си наблюдател. Братовчедите на Имамов са стотици хиляди из цялата страна. Само простите злобари не са му роднина. Те разбира се са като смръдливата пяна когато водата се мъти. Тъпи, упорити, нещастни заради личното си неблагополучие. Търсят виновник за своите страдания. Това ги прави още по-нещастни, защото те по рождение злобеят срещу всичко, което работи и живее добре. Чудя му се на акъла на Имамов, защо не се върне в УНСС и да си гледа кефа със студентите, а се занива с такава паплач.


06 Февруари 2010 03:24 | защото
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

там няма как да си прави далаверите и няма пред кой да пуши пурата- а пред простите помаци поне избива компексите си!


06 Февруари 2010 12:16 | от испания
Оценка:
-2
 (
14
 гласа)

инж.Юруков е един прекрасен човек и специалист.Жалко за герб,че се плъзга по наклона предначертан им от дпс.всичко е ясно- дпс стяга редиците за ново управление и това ще се случи съвсем скоро.за доц. Имамов ,попитайте Г. Юруков,бивш депутат от БСП,който в частен разговор го определя като най - добрият бюджетен специалист ,който е имала България от 1989 насам


06 Февруари 2010 15:21 | книколов
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

щом е от дпс да си ходи ьез да се сърди видяхме ги какво направиха само крадоха но на това ги нау4и доган и оькражението му ш този имамов е демагог тои таковаше атушкь и играеха комьиньа говори се 4е у4аствува в разграьването на горско петри4


07 Февруари 2010 19:18 | aseto
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Аз,съм от София,Тях ги наричат НАВОДНИТЕЛНИ СИСТЕМИ-" Е-ЕТЕМ"




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар